παρακαλώ περιμένετε...

Αστρολογικός χάρτης και αισθηματικά

  • astropet @ 28.05.2007 19:17
    mpiskoto, γιατί κάθεσαι και γράφεις όλα αυτά και δεν δίνεις πολύ απλά την ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης; Αυτά που δίνεις είναι μεν υποβοηθητικά, αλλά δεν λένε π.χ. αν ο Δίας και ο Κρόνος είναι σε συζυγία. Για να έχει κάποιος μια πλήρη εικόνα θα πρέπει να κάτσει να φτιάξει το χάρτη σου. Από τα στοιχεία που δίνεις μπορεί κάποιος κατά προσέγγιση να βγάλει το χάρτη σου, αλλά γιατί τον βάζεις σε κόπο;
  • mpiskoto @ 28.05.2007 20:00
    δεν ήξερα πως κάτι τέτοιο δεν είναι αρκετά βοηθητικό... ορίστε λοιπόν τα στοιχεία μου 21 Απριλίου 1980 ημέρα Δευτέρα 22 και 40 μμ στην Αθήνα..
  • kokopuff @ 28.05.2007 20:24
    hi astro.
  • astropet @ 28.05.2007 21:47
    Η αλήθεια mpiskoto, είναι ότι είσαι σε πολύ καλή φάση για σχέσεις, ήδη από τα γενέθλιά σου και μετά. Πολύ καλή περίοδος είναι το τέλος Αυγούστου-αρχές Σεπτέμβρη. Και η σχέση που μπορεί να κάνεις είναι πιθανόν να είναι σημαντική. Μπορεί κιόλας να είναι αρκετά παθιασμένη, κάτι που εσένα σου αρέσει από τη μια μεριά, αλλά από την άλλη δεν σηκώνεις και πολύ καταπίεση, οπότε έχε το νου σου. Επειδή όμως από του χρόνου μπαίνεις σε φάση Κρόνιας επιστροφής - που μπορεί βέβαια να γίνεται σε ένα φιλικό σε σένα ζώδιο, θα έχεις και τη βοήθεια του Δία- παρόλα αυτά δεν παύει να είναι σημαντική φάση και για σένα, καθώς ο Κρόνος σου είναι γωνιακός και με πολλές όψεις. Άρα ο,τιδήποτε ξεκινήσεις χρειάζεται προσοχή. Κι επειδή έχεις και μια ανασφάλεια στα ερωτικά σου και έναν αθεράπευτο ρομαντισμό, πρόσεχε ποιον θα επιλέξεις, γιατί ο Κρόνος πολύ δύσκολα θα σου συγχωρέσει επιπολαιότητες. Αν η σχέση είναι πολύ καλή και την έχεις σκεφτεί αρκετά, μπορεί να έχει μέλλον. Όσο για εγκυμοσύνη που ρωτάς, ακόμα σχέση δεν βρήκες, ονειρεύεσαι μωρά; Αυτό και μόνο με βάζει σε υποψίες. Ότι ο στόχος σου δεν είναι ο έρωτας για τον έρωτα, αλλά ψάχνεις έναν άνθρωπο να κάνεις οικογένεια. Και αυτό δεν είναι κακό, αλλά επειδή έχεις την τάση να λειτουργείς και λίγο παρορμητικά στις σχέσεις σου και να μην το πολυδουλεύεις το πράγμα, πρόσεξε μην πάρεις κάποια βιαστική απόφαση, για την οποία θα μετανιώσεις αργότερα.Πάντως, "επικίνδυνη" περίοδος, αν υπάρχει τότε σχέση, είναι αρχές Δεκεμβρίου. Αν η σχέση σου δεν είναι καλή, τότε πρόσεχε να μην υπάρξουν ατυχήματα.
  • mpiskoto @ 29.05.2007 01:49
    astropet ευχαριστώ πολύ για ότι έγραψες..για το θέμα του παιδιού πράγματι συμφωνώ μαζί σου ότι ακόμα σχέση δεν έχω τι να το κάνω το παιδί...απλά ξέρω πως υπάρχουν επικίνδυνα χρονικά διαστήματα και θέλω να τα αποφύγω..πράγματι το παθος μου άρεσει όπως και ότι δεν σηκώνω πολύ καταπίεση όπως και ότι μια ανασφάλεια και έναν ρομαντισμό τον έχω..μπορώ να πω ότι με περιγράφεις αρκετά καλά...και κάτι τελευταίο..όταν λες κρόνια επιστροφή εννοείς ότι ο κρόνος επιστρέφει εκεί που ήταν όταν γεννήθηκα?αυτό τώρα είναι καλό?το μόνο που γνωρίζω για αυτό το θέμα είναι πως θεωρείται σημάδι ωρίμανσης...anyway ευχαριστώ και πάλι!!!!!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...