παρακαλώ περιμένετε...

Αρης στον κριο , θα επιζήσουμε απο τα νεύρα ;

  • alice16 @ 01.07.2020 13:40
    Το πρόβλημα δεν είναι ο Άρης στον Κριό (εντάξει, είναι λίγο τσαντίλας αλλά του περνάει γρήγορα). Είναι ένας Άρης όπως πρέπει, θέτει στόχους και τους πραγματοποιεί. Το "πρόβλημα" είναι η Αφροδίτη στον Κριό που είναι σε αδυναμία. Διέλευση είναι, θα περάσει. Φρόντισε αυτό το διάστημα να κοντρολάρεις τα νεύρα σου και να συγκρατείς τη γλώσσα σου για να μην τσακωθείς με ανθρώπους που αγαπάς. Είναι καλή περίοδος για να θέσεις και να υλοποιήσεις στόχους. 
  • donantonio @ 02.07.2020 08:52
    O Άρης είναι τώρα στον ηλιακό σου 12ο... λογικό να είσαι έτσι.. ισχύει για όλα τα ταυράκια αυτό λίγο ως πολύ...
     
    Όταν θα πιάσει την Αφροδίτη σου όμως, δε θα είναι τόσο άσχημα.. 
     
    Και θα την πιάσει 2-3 φορές μέχρι το τέλος του έτους.. 
     
    Κάνε λίγο υπομονή.. Θα δείξει...
  • Victoria1205 @ 02.07.2020 21:48
    donantonio@  επειδη προσπαθω να μάθω και εγω λιγο αστρολογία , να ερμηνευω τις κινησεις των πλανητών κ.τ.λ ... οταν λες να πιασει την αφροδιτη μου ; στην αφροδιτη μου δεν ειναι ; αφου εχω αφροδιτη στον κριο ... και λες για τον 12ο ηλικιακο μου οικο...  κριο εχω κανονικα στον 11 οικο...τι διαφορα εχουν οι ηλιακοι οικοι με τους οικους μας ; ... αν εχετε ορεξη να εξηγησετε παιδιά πολύ ευχαριστως να σας ακουσω...  αλλα ναι γενικα κοντευω να μαλωσω με ολον τον κοσμο και με φιλους ...
  • donantonio @ 03.07.2020 09:05
    Victoria καλημέρα,
     
    Θα καταλάβεις (πιθανότατα) τη σύνοδο του διελαύνοντα Άρη με την Αφροδίτη σου, όταν ο Άρης είναι στις 24 μοίρες του Κριού, +/- 2 μοίρες. Ακόμα ο Άρης είναι στις πολύ πρώτες μοίρες του ζωδίου, οπότε δεν έχει γίνει η σύνοδος ακόμα. Έχει σημασία να βλέπεις τις μοίρες ενός πλανήτη και πότε κάνει όψη με κάποιο πλανήτη στο δικό σου χάρτη, για να ξέρεις τι και πότε να περιμένεις (πάνω-κάτω...).
     
    Τώρα, πέρα από το προσωπικό σου ωροσκόπιο, όπου οι οίκοι ορίζονται με βάση τον Ωροσκόπο σου, υπάρχει και το ωροσκόπιο όπου οι οίκοι ορίζονται με βάση τον Ήλιο σου. Είναι και ο λόγος που διαβάζουμε όχι μόνο το ζώδιο του ωροσκόπου μας στις προβλέψεις, αλλά και το ζώδιο του Ήλιου μας - βασικά, συνήθως πρώτα πάει το μυαλό μας στον Ήλιο μας, και μετά στον Ωροσκόπο. Η ουσία είναι ότι πρέπει να τα διαβάζεις και να τα λαμβάνεις υπόψη σου και τα δύο.
     
     Άρα πρώτος οίκος Ταύρος για σένα με βάση τον Ήλιο σου, επομένως ο Άρης στον Κριό είναι στο 12ο ηλιακό σου, σε έναν οίκο που δεν τον "βλέπεις" και γι αυτό φέρνει νευρικότητα κλπ (εγώ το μεταφράζω ότι αυτή τη στιγμή δεν ξέρεις τι κάνει και που βρίσκεται αυτός που σε ενδιαφέρει, εξ ου η νευρικότητα κλπ).  Διάβασε λίγο για 12ο οίκο αν θέλεις να καταλάβεις παραπάνω, είναι πολύ ιδιαίτερος.
     
    Ελπίζω να βοήθησα κι αν έχει κανείς να προσθέσει κάτι άλλο ή να διορθώσει κάτι, πάντα ευπρόσδεκτο, κι εγώ ακόμα μαθαίνω.
  • moisture666 @ 05.07.2020 14:28
    Πλάκα Με κανεις;!
    Yod ο Άρης με κρονο κ ποσειδωνα,τετραγωνο ο Άρης με ήλιο κ το πιο δυσκολο Άρης τετραγωνο Πλούτωνας....ολα αυτα στον γενεθλιο κ σου φταίει(νεύρα) η διέλευση του αρη στον κριο;!
    Μα εσυ γεννήθηκες....νευριασμενη!
     
    (Κατα την γνώμη μου,παντα, υπαρχει Τ τετραγωνο με εξοδικο τον Αρη κ ο ηλιος βρίσκεται σε αντιθεση με πλουτωνα)
     
    Το φορτιο(κεφάλαιο) ειναι βαρύ κ λέγεται ΑΡΗΣ
    Κ κοίταξε τι αρη εχεις!!
    Του player,δηλαδη σου αρεσει να παίζεις με την τυχη σου,ενώ το μηνυμα που δινει ο χαρτης σου ειναι μάθε απο τις εμπειρίες σου!
     
    Καλο καλοκαιρι κ μην σκοτώσεις κανέναν...με τα λογια σου!
     
     
  • Victoria1205 @ 06.07.2020 17:21
    Ναι ...θα προσπαθήσω ...καλό καλοκαίρι 

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...