παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Kαρμική Σχέση η μπαααα??

Καλεεεεε τοσο Κρονο και Πλουτωνα τι μου ταν τουτος στην προηγουμενη ζωη απαπαππαπαπαππαπα!!!!!!!

Με λενε και Κλεοπατρα λες να ταν ο Μαρκος Αντωνιος μου?????? 

 

Η Αφροδίτη μου σε τρίγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου μου

Αυτή η όψη δεν υποδεικνύει από μόνη της μια ρομαντική έλξη. Ωστόσο, αν μια τέτοια σχέση αναπτυχθεί θα είναι υπεύθυνη, αξιόπιστη και ώριμη στη δομή της. Αυτή η επαφή τείνει να εδραιώνει μια φιλία με την δημιουργία ενός ασφαλούς, σταθερού και διαρκούς δεσμού μεταξύ των ζευγαριών. Ο σύντροφός σου θα είναι ένα πιστό και αξιοπρεπές άτομο που θα βρίσκεται πάντα στο πλάι σου με συνέπεια! Εσύ από την πλευρά σου θα στηρίζεις συναισθηματικά τον σύντροφό σου εκδηλώνοντας όλη την στοργή και την τρυφερότητά σου!
 
Η Αφροδίτη μου σε αντίθεση με τον Πλούτωνα του συντρόφου μου

Αυτή η αντίθετη όψη στον Πλούτωνα δείχνει συνήθως μια συναισθηματικά έντονη και δύσκολη σύνδεση και είναι πιθανό ότι η σχέση σας βασίζεται περισσότερο στην ερωτική επιθυμία παρά στην γνήσια ρομαντική έλξη. Με τον καιρό, τα πληγωμένα αισθήματα, οι διαφωνίες και η συναισθηματική απογοήτευση μπορεί να οδηγήσουν σε μια ασταθή και άστατη κατάσταση. Ένας πραγματικός κίνδυνος είναι ότι το ταίρι σου μπορεί να επιχειρήσει να σε εξουσιάσει συναισθηματικά, είτε με θεμιτά ή με αθέμιτα μέσα. Μπορεί να θεωρηθείς ως αδύναμος, επιφανειακός και υπερευαίσθητος χαρακτήρας. Εσύ πάλι μπορεί να δεις ένα δικτατορικό άτομο, με σεξουαλικές απαιτήσεις, μυστικοπάθεια και δύσκολο να κατανοήσει κανείς.

 

 

Ο Άρης μου σε τρίγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου μου
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη συμμαχία των πλανητών αφού υποδεικνύει μια αποτελεσματική και σταθερή συνεργασία που σχετίζεται με τις σημαντικές πρακτικές πτυχές της ζωής. Εσύ θα μάθεις την πειθαρχία και πώς να διοχετεύεις την ενέργειά σου σε αξιόλογες και εποικοδομητικές προσπάθειες, και σε αντάλλαγμα θα δείξεις πως ξεπερνιέται η αρνητική στάση και η εγγενή αδράνεια. Σαν ζευγάρι έχετε την αποφασιστικότητα κα την πειθαρχία για να ξεπεράσετε ακόμη και τις πιο σοβαρές δυσκολίες. 
 
Ο Άρης μου σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα του συντρόφου μου

Υπάρχει ένας ισχυρός ζωώδης μαγνητισμός ανάμεσά σας που υποδεικνύει σωματική και συναισθηματική ανάμειξη. Αυτή είναι μια καλή όψη για μία ρομαντική σχέση διότι περιέχει την υπόσχεση της σεξουαλικής συμβατότητας. Σαν ζευγάρι έχετε απίστευτη δύναμη για να πραγματοποιήσετε αλλαγές στο περιβάλλον σας ή για κοινή εργασία που συνεπάγεται τεράστια σωματική και συναισθηματική προσπάθεια, ίσως στην πολιτική, σε εμπορικές επιχειρήσεις ή κατασκευές . Οι προσπάθειές σας μπορεί να περιέχουν ένα στοιχείο απορρήτου ή μια μυστική δραστηριότητα. Σε μία ώριμη σχέση αυτή η όψη μπορεί να βοηθήσει μία σχέση να επιβιώσει σε αντίξοες συνθήκες και ακόμη και στα πιο δύσκολα εμπόδια.

 

 

Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Κρόνο του συντρόφου μου

Ο ένας θα προσπαθεί να διορθώνει τον άλλον στη σχέση σας! Υπάρχει μία έντονη διάθεση για κριτική αλλά και για υποδείξεις για το τι πρέπει να γίνει, πώς πρέπει να γίνει και ποιος από τους δύο είναι ο πιο ικανός και ο πιο πρακτικός! Και οι δύο είστε άτομα επιτυχημένα, με στόχους για τη ζωή και ανάμεσά σας αναπτύσσονται συναισθήματα ανταγωνιστικότητας. Αν διακρίνεται από το ξεκίνημα της σχέσης σας, ότι οι επιθυμίες και οι φιλοδοξίες που έχετε για τη ζωή είναι σχεδόν οι ίδιες, τότε μπορείτε να έχετε μία επιτυχημένη σχέση.

 

 

Ο Κρόνος μου σε τρίγωνο με τον Άρη του συντρόφου μου
Αυτή μπορεί να είναι μια πολύ χρήσιμη συμμαχία των πλανητών διότι υποδεικνύει μία αποτελεσματική και διαρκή αμοιβαία συνεργασία όσον αφορά τις πιο σημαντικές και πρακτικές πτυχές της ζωής. Μπορείς να διδάξεις την πειθαρχία και πώς να διοχετεύει ενέργεια σε πιο αξιόλογες και εποικοδομητικές προσπάθειες, και σε αντάλλαγμα μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις την αρνητική στάση σου και την εγγενή αδράνεια. Σαν ζευγάρι έχετε την αποφασιστικότητα και την πειθαρχία να ξεπεράσετε και τις πιο σοβαρές δυσκολίες.
 
Ο Κρόνος σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα του συντρόφου μου
Οι απαιτήσεις που έχεις από το ταίρι σου είναι πολύ μεγάλες και άθελά σου το πιέζεις να αλλάξει και να γίνει ένας άνθρωπος πιο οργανωτικός και υπεύθυνος – όπως είσαι και εσύ-! Ωστόσο μέσα από αυτή τη σκληρή και απόλυτη στάση σου, μπορεί άθελά σου να πληγώνεις τα συναισθήματα του συντρόφου σου, που όταν είναι στο πλευρό σου νιώθει ότι δεν μπορεί να εκφράσει όλα του τα συναισθήματα ακριβώς έτσι όπως θα θελε.
 
Ο Πλούτωνας μου σε εξάγωνο με την Αφροδίτη του συντρόφου μου
Αστρολογικά αυτή η αντιστοίχιση των πλανητών θεωρείτε ένας από τους ισχυρότερους δείκτες έντονης σεξουαλικής έλξης. Συνεπώς, η ερωτική σας ζωή θα πρέπει να είναι παθιασμένη, ασυγκράτητη και συναισθηματικά ικανοποιητική. Αυτή η όψη από μόνη της δεν εγγυάται ρομαντισμό ή συναισθηματική αρμονία, αλλά σημαίνει σεξουαλική συμβατότητα. Θα είναι εύκολο να δείχνετε τα αισθήματά σας και είναι πιθανό ότι η ερωτική σας εμπειρία να έχει μία μεταμορφωτική και αναγεννητική επίδραση στη ζωή σας.

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...