παρακαλώ περιμένετε...

καλη εκλειψη!

  • Moss istheboss @ 09.03.2016 19:40
    Ειχε πολυ καιρο να με επηρεασει εκλειψη..και το ειχα ξεχασει οτι ηταν σημερα δεν το ειχα στο μυαλο μου..
  • Shark @ 09.03.2016 19:58
    Κατι αλλο θα φταιει....
  • Moss istheboss @ 09.03.2016 20:07
    Μπορει...παντως πανω στο αρη μου ηταν.. στους ιχθεις γαρ..χαλια θεση αρη...
  • Batgirl21 @ 09.03.2016 20:08
    Σε μένα έγινε ένα πανηγυράκι...
  • Moss istheboss @ 09.03.2016 20:11
    Εχω βεβαια ενα μεγαλο τριγωνο εκει στα υδατινα αν θελει μπορει να το ενεργοποιησει αν και δεν το βλεπω..
  • Moss istheboss @ 09.03.2016 20:14
    Ασε που αυτή του σεπτεμβρη τετραγωνιζει την σεληνη μου...θεε μου γιατι...να ερωτευτώ αποκλείεται, με ποιον? Γεμισε ο τοπος χαζογκομενους..θα κλαψω παλι..
  • DarkVenus @ 09.03.2016 20:22
    Εγώ δεν ξέρω να το εξηγήσω αστρολογικά πάντως ήταν καλή η επιρροή της αν κρίνω απο μια θετική αλλαγή στην διάθεση μου .. Βασικά είμαι πολύ ευαίσθητη στην  κακή πλανητική επιρροή!
  • Shark @ 09.03.2016 20:45
    Στον 1ο οικο και ολα μια χαρα   We have Neptunes protection
  • Moss istheboss @ 09.03.2016 20:53
    Εγω με την Neptune's protection συνηθως κοιμαμαι και ονειρεύομαι πως την αυγή παντρευομαι
  • Nagia83 @ 10.03.2016 09:28
    αν και δεν άγγιξε προσωπικούς πλανήτες, (ήταν μακριά από τις μοίρες όλων των πλανητών μου) ωστόσο την ένιωσα μια μέρα πριν και την χθεσινή...στο σπίτι μου με φοβερές εντάσεις όπως ακριβώς προβλεπόταν για τον τοξότη...και φυσικά πάνω στις σχέσεις μου με τους Άλλους (ωροσκόπο Παρθένο) μιας και η έκλειψη έγινε στο ζώδιο του 7ου μου οίκου... αλλά βγήκα αλώβητη..ίσως με ένα ελαφρύ εγκεφαλικό από την ένταση, θα δείξει. Έδειξα ατσάλινη υπομονή, πειθαρχία, διαλλακτικότητα και αποφασιστικότητα. Μπορεί να μη με γνωρίζετε αλλά αν το διάβαζε κάποιος που με ξέρει καλά, θα έλεγε αυτή μεταλλάχθηκε από αγριοκάτσικο σε άνθρωπο...ουάου! χαχαχαχα καλημέρες με χαμόγελα πίπολ!!!!!
  • pernaozorika @ 10.03.2016 12:52
    γεια σας, 
     
    εγώ πάλι τις τελευταίες μέρες θυμόμουν έντονα τα παλιά..΄πολύ έντονα σαν να τα ξαναζούσα..παρθένος ωροσκόπος και ακμή 7ου ιχθύς...πανηγύρι στο μυαλό μου για ακόμα μία φορά...και βέβαια όνειρα..όνειρα ότι για ακόμα μία φορά εγώ φταίω για όλα από τον εν λόγω άνθρωπο όταν εγώ ήμουν ξεκάθαρη και είχα φάει το ψέμα της αρκούδας...γαμώ τις χειριστικές συμπεριφορές του..και βέβαια κτ περίεργα τηλ αρχές γενάρη που πυροδότησε τις σκέψεις...τι τα θες...
     
    ο άνθρωπος που έχει δύναμη και μπορεί να την χρησιμοποιήσει για να σε πατησει μπορεί να κάνει πολλά!!!και επίσης αυτός ο ****7ος στον ιχθύ με θλίβει πραγματικά!!
     
    φταίω γιατί έφυγα γιατί δεν άντεχα την πίεση άλλο...λες και δεν είχα λόγο..τι να πω..
    η 'ανάρρωση' δύσκολη αλλά προσπαθώ...
     
    έχω κ έναν άρη στην παρθένο...πφφ
     
    τέλος πάντων...
     
    αρρώστησα και λίγο αλλά μάλλον τώρα οκ πολύ καλύτερα!!
    είναι η εποχή που αλλάζω 'δέρμα'...μάλλον γι αυτο!!
     
    θα έρθουν κ άλλα τέτοια όμορφα;;
     
  • Nagia83 @ 10.03.2016 13:05
    pernaozorika...πόσο εκνευριστικός αυτός ο 7ος στον ιχθύ... αυτή η εξιδανίκευση...η θυματοποίηση των αναγκών μας στο να κάνουμε τον Άλλο να αισθανθεί καλά..να υπηρετήσουμε.. με θυμώνει κ μένα...κυρίως όταν συνερχόμαστε και βλέπουμε πως τελικά δεν είναι όλα τόσο ρόδινα..μόνο δίνουμε και παίρνουμε αχαριστία κλπ συναφή...ή μήπως δε θέλαμε τόσο καιρό να βγάλουμε τα ροζ γυαλιά?
    ο Κρόνος πάνω μου με βοηθά να καταλάβω πως δε πρέπει να φοράω γυαλιά για να βλέπω καλύτερα, αν είναι ρε φίλε κάτι στραβό από την αρχή, δε παίζει να ισιώσει, πάει και τελείωσε. Τα γυαλιά δε θα βοηθήσουν και ο Δίας από την Παρθένο μας βοηθάει να μη σκάσουμε σαν καρπούζια από τα σύννεφα.. προσγείωση και χαμηλές πτήσεις πλέον, σταθερές και σίγουρες. Χαμηλές προσδοκίες από τους άλλους και μαθαίνω να έχω υψηλές από τον εαυτό μου. χαίρε Κρόνε σοφέ...!
  • pernaozorika @ 10.03.2016 13:21
    τα ροζ γυαλιά ναι..όπως το πες!!
     
    και όμως ομοζώδιος σου έκανε τα πάντα τα πάντα για να φοράω ακόμα περισσότερο τα ροζ γυαλιά μου!!!ποιος ένας τοξότης ο λάτρης της αλήθειας!!!;;
    αλλά τα δικά του δεν τα έβλεπε ποτέ μόνο τα δικά μου λάθη!!τωρα εγώ τι έκανα;;;τα φόραγα ανελειπώς τα ρημάδια!!!
    τόσο ηλίθια...πόσο ηλίθια!!!
     
    χαμηλές προσδοκίες!!!όπως το πες!!
     
  • Nagia83 @ 10.03.2016 14:19
    κοίτα, οι τοξότες είμαστε περίεργα πλάσματα και καθόλου εύκολα σε χειρισμό.. έχουμε ένα είδος μαζοχισμού με το ενδιαφέρον του άλλου...θέλουμε να μας θέλουν αλλά να μη θεωρήσουμε στιγμή πώς τους κατέχουμε...αλλιώς τη κάνουμε με ελαφρά ή βαριά βήματα αναλόγως τον άνθρωπο απέναντι. χρειαζόμαστε μια απόσταση να αναπνέουμε μόνοι και να μην αισθανθούμε στιγμή πώς ο άλλος εξαρτιέται από εμάς. Να νιώθουμε πως μας λείπει, έχει τη δική του ζωή κι επιλέγει να μας κάνει μέρος της, να μη τη περιστρέφει γύρω από εμάς. δε ξέρω αν με καταλαβαίνεις.. δεν είναι καλό χαρακτηριστικό του τοξότη κι είναι αυτό που τον έχει κατηγοριοποιήσει στους ανώριμους,άπιστους και ψιλοβλαμένους του ζωδιακού.  εγώ διαφοροποιούμαι αρκετά από τους καθαρούς τοξότες μιας κι έχω έντονη επιρροή από τον Παρθένο ωροσκόπο μου. Χαμηλές προσδοκίες κορίτσι μου από τους άλλους...από τον εαυτό σου υψηλές...τις ανάγκες της ψυχής σου πολύ ψηλά στη λίστα σου
  • pernaozorika @ 10.03.2016 17:38
    nagia83,
     
    κρατάω την τελική σου φράση που μου άρεσε πολύ!
     
  • Moss istheboss @ 10.03.2016 21:53
    Με τον κυβερνητη του 7ου στον 12ο αυτα τα ροζ γυαλιά τα εχω σε ολες τις αποχρωσεις του ροζ. Κουφετι φουξια παστελ...και ενω βλεπω ολα τα στραβα πείθομαι ευκολα απο δικαιολογιες. Θες που θελω να το παιξω σωτηρας..ειναι και ο χειρωνας ενα θεμα βλέπετε
  • Nagia83 @ 11.03.2016 08:16
    Καλημέρες! pernaozorika κράτησέ την αλλά κυρίως κάνε την πράξη! Εγώ πλέον έτσι πορεύομαι, ή τουλάχιστον προσπαθώ να πορεύομαι. Δε μου κάνουν χάρη να με αγαπούν,να με θέλουν στη ζωή τους το αξίζω και με το παραπάνω! Αυτό έχε στο μυαλό σου!
    Moss μου ο Κρόνος όπως προανέφερα με έκανε να βγάλω τα γυαλιά και να βλέπω την αλήθεια όπως έχει,παρόμοιες συμπεριφορές καλού σαμαρείτη/σωτήρα κλπ τις έχω κι εγώ αλλά ας μη γελιόμαστε ...δε πείθεσαι εύκολα από δικαιολογίες ενώ βλέπεις το στραβό...'πείθεσαι' γιατί θέλεις να τις πιστέψεις...είναι πιο εσωτερική ανάγκη γιαυτό   έχεις ανάγκη να πιστέψεις οτι αυτό 'το κακό όνειρο' δεν είναι η αλήθεια, αλλά αυτό που μου λέει ο άλλος.. με καλύπτει τελείως placebo η φάση και επανέρχομαι πάλι στο ροζ μου συννεφάκι μέχρι το επόμενο στραβό....και έτσι δημιουργούμε επιτυχώς εξαρτημένες σχέσεις! τουλάχιστον με εμένα αυτό κατάλαβα..
  • pernaozorika @ 11.03.2016 12:55
    Νagia83
    καλημέρα!έτσι όπως ακριβώς το είπες!!το αξίζωουμε και με το παραπάνω ναι αυτό είναι μεγάλη αλήθεια!!όλοι εχουμε τα στραβά μας όλοι..
     
    θέλεις να πιστεύεις στη θετική πλευρά του άλλου και τα βαζεις κάτω από το χαλάκι!
    αλλά δεν πειράζει καλύτερα μόνη παρά με κακό συνοδό!!
    κ μιλάω γενικά δεν μιλάω μόνο για συναισθηματικά!
     
     
     
     
     
     
  • pernaozorika @ 15.03.2016 01:30
    Αυτή η έκλειψη (!!!!!!!!!) μέχρι πότε έχει ισχύ για να έχουμε καλό ερώτημα;;;
     
    και κπ διάβασα (δεν θυμάμαι που) ότι σηματοδοτεί γεγονότα 1996-1997 
    καθώς και 2006-2007;
     
    ή ράδιο αρβύλα;
     
    καλό μας βράδυ και καλή Σαρακοστή!
     

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...