παρακαλώ περιμένετε...

Αναχαιτισμενα ζωδια

  • falbala*** @ 11.08.2014 22:35
    Ενδιαφερουσα ερώτηση αν κ λενε οτι οι αναχαιτισμενοι οικοι κρύβουν μεγαλη δυναμική. Τωρα τι παίζει με τους πλανητες είναι λιγο ασαφες.Για πειτε ρε παιδια καμια γνωμη!Σιγουρα παντως οι προοδοι αλλάζουν το σκηνικο.
  • Stardome* @ 12.08.2014 17:08
    moysas, αν η ερώτηση σου αφορά τα αναχαιτισμένα ζώδια γενικά, φυσικά και ενεργοποιούνται απο τις διελεύσεις από τη στιγμή που οι πλανήτες δεν μπορούν να επιλέξουν να μην διελαύνουν από κάποιο ζώδιο. Αν η ερώτηση σου αφορά το ενδεχόμενο να επηρεάζεται από διέλευση ο κυβερνήτης ενός αναχαιστισμένο ζωδίου και να μην υπάρχει κατεύθυνση για τη συγκεκριμένη ενέργεια, τότε και πάλι η απάντηση είναι ότι επηρεάζονται όμως ενδέχεται να έχουμε επιπλοκές. Μερικοί αστρόλογοι έχουν παρατηρήσει ότι η ενέργεια της διέλευσης καθυστερεί χαρακτηριστικά ή το ίδιο το άτομο αργεί να προσαρμοστεί στις αλλαγές. Εγώ μάλλον κλίνω προς τη δεύτερη ερμηνεία, καθώς ένα αναχαιτισμένο ζώδιο περιλαμβάνεται εξ ολοκλήρου σε έναν οίκο και συνεπώς καθιστά το συγκεκριμένο οίκο μεγαλύτερο σε έκταση, άρα πιο σημαντικό για το άτομο.
     
    Σε ότι αφορά τις προόδους, σίγουρα όταν ένα αναχαιτισμένο ζώδιο αποκτά από πρόοδο έκφραση με ακμή οίκου είναι μια σημαντική αλλαγή. Από την άλλη πλευρά, θα κοιτάξεις σε συνδυασμό με το γενέθλιο χάρτη ένα προοδευμένο χάρτη και ποτέ μόνο του. Με άλλα λόγια η επιπλοκή παραμένει και αυτό που αλλάζει είναι εσωτερικά η στάση του ατόμου προς τη συγκεκριμένη ενέργεια.
     
  • moysas @ 12.08.2014 21:43
    Με υδροχοο αναχαιτισμενο ζωδιο και προοδευμενο ωροσκοπο στον υδροχοο τα τελευταια 3 χρονια, οι αλλαγες ηταν τοσο πολλες που αναρωτιεμαι αν παιζει καποιο ρολο η αναχαιτισμενη φυση του ζωδιου.Μηπως κατα καποιο τροπο πως να το εκφρασω...ξεμπουκαρε ...
  • falbala*** @ 13.08.2014 03:23
    Ωραια...φαντάζομαι ότι κ για τους πλανητες που βρίσκονται μεσα σ ενα αναχαιτισμενο οικο το ιδιο ισχύει για τη δυναμική τους;ενεργοποιειται από μία διέλευση, αλλά ισως αργει να εκφραστει;αλλα κ εκτος των διελευσεων κ πριν ενεργοποιηθει ο οικος αυτος απο προοδο,οι οψεις που κάνουν αυτοι οι πλανήτες που βρίσκονται σε αναχαιτισμενο οικο έχουν δυναμική;

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...