παρακαλώ περιμένετε...

Αιγόκερως με στοιχεία Υδροχόου..

  • AriesLeo @ 30.06.2014 18:22
    Ο Υδροχόος είναι το σταθερό ζώδιο από τα δύο, by the way, αλλά ξέρω τι εννοείς.
     
    Επειδή πρόκειται και για προσωπικούς πλανήτες, θα εκφράζει στοιχεία Υδροχόου στην καθημερινότητά του, στην ομιλία,στις σχέσεις κλπ.
    Εμένα αυτός ο συνδυασμός μου αρέσει...!
    Μην κρίνεις τα άτομα βάσει ζωδιακού χάρτη γιατί πάντα υπάρχουν πολλά που δε θα μπορέσεις ποτέ να ξεθάψεις ώστε να μάθεις τον Άλλο με ακρίβεια και σε βάθος.
    Ο καθένας κάνει με το χάρτη του ό,τι μπορεί...
    Επικοινώνησε και εξοικειώσου μαζί του, έτσι μόνο θα ξέρεις τι να περιμένεις.
  • Sophiatauros @ 30.06.2014 21:01
    Και εμενα αυτο μου συμβαινει γιατι εχω ερμη,αρη,αφροδιτη και κρονο στον διδυμο και εχω τα ποιο πολλα χαρακτηριστικα του διδυμου και οσοι με γνωριζουν επληζονται που ειμαι ταυρος
  • AriesLeo @ 30.06.2014 22:49
    Η έλλειψη ποικιλίας είναι βαρετό πράμα!! Χααχαχα
  • nohope @ 02.07.2014 13:53
    Ναι, καλησπέρα, για την αγγελία μπήκα, άργησα λίγο… ‘Ακουσα ψάχνετε αιγόκερω με ερμή, άφρο και άρη στον υδροχόο.

    Ε να, ξέρετε, έχω ερμή και άρη στον υδροχόο, δυστυχώς η τέλεια αφροδίτη που θα μας απογείωνε εντελώς δεν μας έκατσε, αλλά ίσως να το σώζουμε το κενό με τον ωροσκόπο στο υδροχάααος!

    Έχουμε και λέμε λοιπόν. Τι asc τι σελήνη τι και όλους τους προσωπικούς στον υδροχόο να τους έχεις, ο αιγόκερως, αυτή η τραγίλα, δεν ξεπλένεται με τίποτα, οπότε το κρατάμε αυτό ως βορρά στην πυξίδα....

    Παρενθεσάρα : (στο game of thrones δλδ, το έμβλημα του winterfell θα ‘πρεπε να ναι το γιδόψαρο, winter is coming κλπ, άσε που είμαι σίγουρη ότι ο Νεντ Σταρκ είναι αιγόκερως! )

    Επανερχόμαστε : Και επειδή δεν μπορώ να εξαντλήσω κάθε κοκτέιλ πλανητών και όψεων χάρτη θα πω πολύ γενικά πως το βιώνω στη φάση μου. Για μένα νερώνει το κρασί, γιατί κακά τα ψέματα, βαρύς και ασήκωτος ο αιγόκερως… Δλδ, πετάει από το παράθυρο τη σοβαροφάνεια, κάνει κάπως τους στόχους και την καριέρα μια ναι μεν απαραίτητη αλλά χαλαρή υπόθεση, σταματάει κάπως τις εμμονές πετώντας ένα ‘’δεν τρέχει και τίποτα’’ , τονίζει το επικοινωνιακό και το κοινωνικό φουλ, φεύγει η ματιά από το εδώ και το εγώ και πάει στο παντού και όλοι. Είναι ένας συνδυασμός που από τη μία σε τραβάει το πολύ έντονο αίσθημα του χθες, όλων όσων έχουν υπάρξει, άπειρο σεβασμό για ρίζες, παραδόσεις κλπ και από την άλλη το συναίσθημα του αύριο, από άποψη εξέλιξης, με άπειρο ενδιαφέρον ειδικά σε κοινωνικό επίπεδο, με τρελό αίσθημα ευθύνης και ακόμα πιο τρελή όρεξη συμμετοχής. Οπότε απ ότι καταλαβαίνεις από τη μία πίσω από την άλλη μπρος, μένεις μονάχος στο παρόν να σώσεις οτιδήποτε και αν σώζεται…Πολύ έντονο το εδώ και το τώρα.

     

    Τώρα αν κατάλαβα καλά και μιλάμε για γκομενικό ιντερβιου, είπαμε έχουμε γη, οπότε λογική και ευαισθησία και όλα τα σχετικά, απλά, ντόμπρα, σταράτα, ξεκάθαρα, ευθέως, ειλικρινά, χωρίς περιστροφές και κόλπα, u got the picture. Εδώ παίζουν τα κλασσικά : Δεν ασχολείται εύκολα αλλά αν ασχοληθεί, αφοσιώνεται σε βαθμό, που ίσως και να μην ταιριάζει στη εποχή μας. Όμως αυτή η αφοσίωση, έχει κάτι το freestyle και δεν παρερμηνεύεται σε 300 μνμ την ημέρα ας πούμε. Οπότε ερχόμαστε στο γη και ελευθερία…. Και η προειδοποίηση για έναν αιγοχόο είναι ότι η ασφυξία και η τάση φυγής είναι πάντα προ των πυλών.

    Απρόβλεπτο σημείο πήξης και παρατηρείται μεγάλη ευαισθησία του συστήματος σε κάθε είδους πίεση.

    Πχ Μπορεί να πεις κάτι μόνο δύο φορές και ο άλλος να νομίζει ότι ζει τη μέρα της μαρμότας και να αρχίσει να ακούει μέσα στο κεφάλι του το blue --https://www.youtube.com/watch?v=68ugkg9RePc--- (κατά το  ‘’μου τα έχεις κάνει μπλου’’) και να νιώθει τον hulk να ξυπνάει…αλλά κυρίως να πνίγεται.

     

    Δεν το κόβω να υπάρχει συνταγή πάντως με τον τρόπο που το λες, όχι μόνο για το συγκεκριμένο συνδυασμό, αλλά για κανέναν θα έλεγα… Και ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε τέτοιες φάσεις, νομίζω έχει να κάνει με το πώς είμαστε εμείς οι ίδιοι κατά βάθος και όχι με το πώς είναι οι άλλοι. Αν είσαι άνθρωπος που κρατάει πισινές, θα το πηγαίνεις πάντα κάπως επιφυλακτικά, αν είσαι άνθρωπος που βουτάει στη φωτιά, πάντα θα ρισκάρεις.

    Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν τον ρωτήσεις θα σου πει… είτε ως αιγόκερως που έχει ψύχωση με την αλήθεια είτε ως υδροχόος που ενδιαφέρεται για το ανθρώπινο ον απέναντί του.

     Φύγε τώρα που προλαβαίνεις χαχαχααχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!!

     
  • trisdiastati @ 02.07.2014 19:51
    nohope φοβερή ανάλυση και to the point...!!
     
    pennyL άμα θέλεις αλλάζεις τον τόνο στις πισινές τις κάνεις πισίνες και βουτάς...ειναι και καλοκαιράκι, πιό καλά θα περάσεις !! Πάντως με τέτοιον συνδυασμό ειναι σχεδόν σίγουρο ότι τα πράγματα ειναι ξεκάθαρα τουλάχιστον από τη μεριά του..!! Καλή τύχη !!

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...