παρακαλώ περιμένετε...

Τι σκέφτεστε;

  • Gemini86 @ 25.06.2014 12:46
    Πως ολα τα μανιταρια τρωγονται αλλα ορισμενα μονο μια φορα.
  • MichalisVafeias @ 25.06.2014 12:49
    Όντως μια μπουκιά είναι αρκετή απο αυτά τα "ορισμένα" gemini86...
  • moisture666 @ 25.06.2014 12:57
    http://m.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY
  • Gemini86 @ 25.06.2014 13:07
    Στα σοβαρα τωρα, ενα μηνυμα με πολλους αποδεκτες:
     
    Τωρα με τον Ποσειδωνα στα ψαρια, η παγιδα να ξεχαστεις και να πιστεψεις πως ζεις σε εναν αλλον κοσμο ειναι εξαιρετικα πιθανη.Δε σημαινει υποχρεωτικα πως θα εισαι αφελης, μπορεις καλλιστα να αυτοκτονησεις πνευματικα.
     
    Ζεις σε ενα δυαρι.Καπου στην Ηλιουπολη.Δεν εχεις μονιμη σχεση ή και να εχεις, δε σε νοιαζει,βαριεσαι του θανατα αλλα την εχεις απο συμβατικοτητα.Γιατι ΠΡΕΠΕΙ.Γιατι ετσι σου λεει ο κοινωνικος σου περιγυρος.Γιατι πρεπει στο φατσομπουκι να κανεις λαικ.
     
    Ζεις σε ιντερνετικα φορα.Δεν εχεις παει μεχρι τη Λαμια, οχι απαραιτητα επειδη δεν εχεις λεφτα αλλα επειδη ΜΙΖΕΡΙΑΖΕΙΣ.Ατελειωτα.
    Εισαι ενα ΜΙΖΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ με ολη την εννοια της λεξης.Καθεσαι σπιτι, ποσταρεις με ρυθμο πολυβολου στο φειςμπουκ, εχεις τον μικροκοσμο σου που σε αποθεωνει στα φορα που συμμετεχεις.Ιδρυματοποιεισαι.
     
    Ζεις διχως να ζεις-η μεγαλυτερη σου συγκινηση ειναι οταν ο αριθμος λαικ φτανει το τριψηφιο στο φατσομπουκι ή εχεις πολλα χερακια στα νηματα που αλλαζεις.Ανταλλαζεις πμ με γκομενες που δεν θα δεις ποτε ή γκομενους που φοβασαι να δεις και καθεσαι και κοιτας το ταβανι.
     
    Δεν ψαχνεις πια για δουλεια ή έστω για ενα νεο χομπυ-παροτι δεν σε περιοριζει τιποτα να αρχισεις να τρεχεις, οχι απο την αρχη 20χλμ αλλα 4 χλμ, αλλα βαριεσαι.Καθεσαι ολη μερα στο σπιτι και γινεσαι "θειτσα"-τηλεοραση,ιντερνετ,σχολιακια.
    Ολη σου η ζωη ειναι ενα προφιλ διχως νοημα στο δικτυο.
     
    Δεν θες χρηματα για να εισαι ενα νεο ατομο, θες ΔΙΑΘΕΣΗ. Δεν θελει πολλα λεφτα να παρεις τον προαστιακο απο Αθηνα μεχρι Κορινθο και να χαζεψεις το μεσαιωνικο καστρο, τα αρχαια και την εκκλησια.
     
    Δεν θες πανω απο 300 ευρω για να ταξιδεψεις με μια χειραποσκευη με easyjet μεχρι το Λονδινο για το ΣΚ και να μεινεις σε bed n bath.
     
    Δεν θες λεφτα για νεα χομπυ ή για να πας μεχρι τη Βιλα Μορτωχ αν εισαι Σαλλλονικος να χαζεψεις τους πινακες και στο γυρισμο να αγορασεις ενα καλο βιβλιο πχ Το κοκκινο και το Μαυρο και να το απολαυσεις σε ενα καφε βλεποντας το Σαρωνικο.
     
    Αν εισαι ΜΙΖΕΡΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ στην ψυχη σου, θα εισαι παντα μιζερος.Θα μπαινεις στα πρεζαδικα του διαδικτυου, τα γκομενακια θα αστερωνουν, εσυ θα εισαι ο guest star, θα χανεις τη ζωη σου κοιτωντας το ταβανι και μην εχοντας ορεξη να βγεις να πας μεχρι το κεντρο για βολτα.
     
    Θα πετας τα χρονια σου διχως λογο διχως να κανεις τιποτα το παραγωγικο που θα μπορεσεις να το διηγηθεις μετα απο 20,30 ετη.
     
    Η ευτυχια δεν ειναι υποχρεωτικη-η προοδος ομως ειναι.Κανεις δεν σου ζητα να μπεις σε μια ψευτικη,επιφανειακη κατασταση να ζητας like στο φατσομπουκι παιζοντας το ερωτευμενη γκομενα ή σε single open relationship. Ομως οταν καθεσαι μεσα και δεν προσπαθεις να πιεσεις προς τα μπρος, εχεις ηδη πεθανει μεσα σου και το κορμι σου ειναι ενα περιφερομενο σαρκιο, φερετρο της ψυχης.
     
    Ολοι περνανε καποτε φασεις, ολοι θελουν να γκρινιαξουν και λιγο.Το ζητημα ειναι τι κανουν για να σπασουν το μοτιβο,τι θα κανουν για να δουν τη μεγαλη ατελειωτη εικονα του Διος που απαιτει να σπρωξεις μπρος τα μπρος no matter what.Διχως να σταματας, γιατι ο Κρονος σου λεει πως το παιχνιδι τελειωνει ΜΟΝΟ οταν σφυριξει ο διαιτητης και κανεις αλλος.
     
    Οποιος σταματησει να σηκωνεται, τον τρωνε τα σκουληκια.Και η 2nd life στο διαδικτυο και το μικροκοσμο του, μακροπροθεσμα δεν αποτελει καλη επιλογη.+-
  • moisture666 @ 25.06.2014 13:10
    Μακριά από (τον) ποσειδωνα κ ας ειναι...κρονος!
  • Ariete79 @ 25.06.2014 14:03
    Καθολικά το νετ είναι αυτό που είναι, με τα θετικά και τα αρνητικά του.
    Μια παντοδύναμη Κοινωνία της Πληροφορίας. Φτηνό μέσο διασκέδασης/παρέας σε ακριβές εποχές. Με απίστευτη δυνατότητα σύνδεσης ανθρώπων (επαγγελματικά/προσωπικά) global.
     
    Το πώς επιτρέπει η ωριμότητα/ανασφάλεια του καθ' ενός να χειρίζεται το μέσο, είναι καθαρά προσωπική υπόθεση -με τις ανάλογες συνέπειες πάντοτε.
     
    Το κέρδος δεν είναι να βάζεις την ζωή σου μέσα στο νετ. Το κέρδος είναι να "τραβάς" ευκαιρίες (απ' το να ψαρέψεις μια αγγελία εργασίας, να βρεις ένα ενδιαφέρον χόμπυ /αντικείμενο/ υπηρεσία σε τιμή προσφοράς... μέχρι το να επιλέξεις να ενσωματώσεις ενδιαφέροντες ανθρώπους που μάλλον δεν θα τους αντάμωνες ποτέ) απ' το νετ και να εμπλουτίζεις την ζωή σου.
     
    https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10425165_725782284149688_1524802152363120930_n.jpg
     
    xoxo
  • AriesLeo @ 25.06.2014 14:41
    1. Αν είχα λεφτά θα ήμουν σε μια τροπική παραλία στη μέση του πουθενά και θα χαλάρωνα ξέγνοιαστη και λάιτ κάτω από μια ομπρέλα, μ'ένα κοκτέιλ ..!
    2. Κ αν είχα την επιλογή, θα είχα και ένα significant other δίπλα μου.
     
    (Επίσης αναρωτιέμαι τι του βρήκε η κοπελιά του άλλου του μπουχέσα για να κερατώσει τον γκόμενό της... Anyway.)
  • manini @ 25.06.2014 15:29
    Δε σου κάμω like, δε σου βάζω αστέρια...Στέλνω πολλά φιλιά! 
     
     
  • Sophiatauros @ 25.06.2014 20:21
    Αν ειχα λεφτα θα  εκανα το γυρο του κοσμου
    Τα λεφτα σιγουρα δεν θα τα βρω χιχιχιχι!!
  • Rοverandom* @ 26.06.2014 17:42
    Του Scott δεν του πάνε καλά τα πράματα, κύριε Λακάν μου

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...