παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
να κυνηγησω το ονειρο και ας καω, η να πιστεψω στα σημαδια της μοιρας?

καλησπέρα παιδιά!

ειμαι λιγο εως πολυ απελπσμενη... η ζωη μου τελευταια ειναι ενα μπαχαλο.. κοντευω τα 25 σε λίγες μερες και εδω και πολυ καιρο παραμενω στασιμη σε ολα τα επιπεδα της ζωης μου.. επαγγελματικα, προσωπικα κλπ..

ερωτικα ειμαι κολλημενη με εναν πρωην μου, ταυρος και αυτος, με ωροσκοπο κριο(28 απρ 1986), με τον οποιον ζησαμε εναν ερωτα ολο τρελα.. η σχεση κρατησε μολις δυο μηνες αλλα με βασανιζει τα τελευταια 2 χρονια.. δεν εχω προχωρησει στην ζωη μου ερωτικα μετα απο αυτον και ακομα περιμενω ως αλλη πινελόπη τον πολυτεξιδεμενο οδυσσεα, τον οποιον κατι μου λεει, οσο και να τον περιμενω, δεν τον βλεπω να γυριζει στη ιθακη... Μπορω να βρω αστρολογικα εαν  θα ειμαστε καποια στιγμη μαζι, και ειναι οντως το εταιρον μου ημιση?? αν ναι με ποιον τροπο???

επισης ενα αλλο σοβαρο θεμα που με απασχολει, ειναι τα επαγγελματικα-οικονομικα μου. ως ταυρος με ωροσκοπο λεων(29 απριλιου 1989) θα επρεπε να ειμαι μια σταθερη γυναικα με εντονη αισθηση της οικονομιας και επαγγελματικης προοδου. ανταυτου οσον αφορα τα οικονομικα, ειναι ενα κομματι που δεν μπορω να ελεγξω καθολου και ξεφευγω(ενω δεν μου περισσευουν) και οσον αφορα την δουλεια, αν και επιμενω χρονια στον τομεα μου και προσπαθω με νυχια και με δοντια να τα καταφερω, δεν βλεπω φως!!! ζηλευω τους αλλους ταυρους που ειναι συνειδητοποιημενοι με αυτα τα θεματα, και αμεσοι.  

εχω την αναγκη να βαλω την ζωη μου σε μια ταξη, αλλα δεν ξερω που να στραφω και απο που να ξεκινησω.

σας παρακαλω φωτιστε με. οποιαδηποτε συμβουλη θα με βοηθησει.

Σας ευχαριστω 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 250 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...