παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Φίλοι ομοζώδιοι μου και μη, αγαπητό Stardome, καλημέρα. SOS!!

Φίλοι ομοζώδiοι μου και μη, αγαπητό Stardome, καλημέρα.

 

Έχω εκ φυσικού μου ένα αστρολογικό.... σύμπλεγμα στον αστρολογικό χάρτη μου προς λύση, για μάλλον γερούς αστρολογικούς λύτες. Προσωπικά, όσο κι αν έψαξα ως τώρα σε σχετικά sites και περιοδικά, και πάλι δεν βρήκα ποτέ κάποια συγκεκριμένη απάντηση πάνω σ'αυτό.

Όποιος/Όποια το λύσει θα τον/την παραδεχτώ όσο μάλλον λίγους ανθρώπους στη ζωή μου, διότι είναι κάτι το σημαντικό. Θα το θέσω ως quiz για συντομία. Και είναι το εξής.

 

Τι θεωρείται ένα άτομο το οποίο είναι μεν Ταύρος στο ζώδιο, αλλά... ο υπόλοιπος αστρολογικός του χάρτης βάσει όψεων "τραβάει" άλλον "αμανέ".....

και ενώ έχει ωροσκόπο Λέων, συγκεκριμένα στην 28η μοίρα του, παρά αυτό, ο Δίας στο χάρτη του είναι στη μηδενική μοίρα της Παρθένου και ο Άρης είναι στη δεύτερη μοίρα του ίδιου αυτού ζωδίου.

Το άτομο αυτό θεωρείται πιο πολύ Λέων ή Παρθένος??  Ποιό απ'τα δύο ζώδια υπερισχύει περισσότερο στην περίπτωσή του, και δη βάσει όψεων των δύο πλανητών αυτών με την ακμή του 1ου Οίκου??

Σκέφτομαι και το πιθανό ενδεχόμενο να "πιάνεται" ΚΑΙ απ'τα δύο ζώδια αυτά εξίσου.

 

υγ. Αυτό το είχα ξαναποστάρει λίγο αλλιώς πριν μερικές μέρες, και ζητώ συγνώμη για το όλο μονοκόματο του ερωτήματός μου, αλλά είναι κάτι που θεωρώ σημαντικό, διότι ήδη νιώθω σαν.... μπερδεμένος στην ευθεία.

Συγκεκριμένα, είμαι μεν Ταύρος στο ζώδιο, αλλά ο υπόλοιπος αστρολογικός χάρτης μου, βάσει των περισσότερων όψεων, σχεδόν ΑΚΥΡΏΝΕΙ τις ιδότητες και τις τάσεις του ζωδίου μου (ο άλλος "αμανές" που λέω εδώ παραπάνω).....

 

Τα φιλιά μου σε όλους και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...