παρακαλώ περιμένετε...

απορια σε συναστρια

  • nat22 @ 13.12.2013 22:23
    Καλησπερα Vafiadoud !!! νομιζω οτι σχετιζεται με τον Βορειο και Νοτειο Δεσμο!!! αν ψαξεις στην Βιβλιοθηκη εδω στο stardome εχει ενα σχετικο αρθρο!!!
  • nat22 @ 13.12.2013 22:25
  • AriesLeo @ 13.12.2013 23:14
    λατρεύω τέτοιες συζητήσεις...
    πάρε τραγουδάκι ταιριαστό
    http://www.youtube.com/watch?v=tsW1G1JlgRU
  • AriesLeo @ 13.12.2013 23:51
    έλα κ άλλο τώρα που γυρίζει:
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yXDaJXgMG_U
     
    @ψαράκι τι εννοείς δεν πιστεύεις στην καρμική σχέση; ότι δηλαδή δεν υπάρχουν καρμικές σχέσεις ή ότι η συναστρία θα σου πει πόσο σημαντική ή όχι θα είναι η σχέση σου με τον Άλλο;
     
    Να υπενθυμίσουμε εδώ ότι δεν έχουν όλες οι καρμικές σχέσεις διάρκεια ή κάποιο αποτέλεσμα.. αλλά κάποιες ξεχωρίζουν από τις άλλες.
    Να έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας ζουζούνια...! καρμική συνάντηση πχ μπορεί να είναι και μια ματιά που ανταλλάσσεται με ένα όμορφο γκομενάκι στο δρόμο, χαχαχα.
     
    Αυτό που παρατηρώ είναι ότι ναι μεν, ένας χάρτης συναστρίας μπορεί να σου υποδείξει αν με τον άλλο γνωρίζεστε από "παλιά", καθώς κ επίσης πόσο ομαλή ή όχι μπορεί να είναι η σχέση... αλλά λίγο πολύ, ό,τι και να λέει ο χάρτης, αν εσύ δεν επιλέξεις αυτό το άτομο να μπει στη ζωή σου... ίσως να μη λάβεις και τα μαθήματα που'χει υποτίθεται να σου δώσει.
    Τι να πεις δεν ήταν γραφτό!
    Αν δεν πίστευα στο κάρμα τι σκ@τά ρομαντική θα ήμουν ;; αχαχα <3
  • AriesLeo @ 14.12.2013 00:38
    εγώ λόγω αναφοράς στη συναστρία θεώρησα ότι μιλούσαμε κυρίως για τις ερωτικές σε πρωιμο στάδιο. να με συμπαθάς. ούτε σκέφτηκα τους γονείς, τους χωρισμούς και τις σχέσεις ζωής.
    έχει τύχει να έχω την τέλεια συναστρία, με ενδείξεις καρμικές και όψεις δεσμών, ένδειξη γάμου (εδώ γελάμε, χαχα) κτλ... και να επιλέξω να μην κάνω τίποτα. σα να μην κράτησε και τόσο δηλαδή! αχαχα
    αλλά ναι, αν προσπαθήσουμε με την όποια διορατικότητα που μας διακατέχει να παρατηρήσουμε τον άλλο, όσο τον γνωρίζουμε, το πιθανότερο είναι να απομυζήσουμε κάτι λίγο απ'όλους.. και συχνά, ασυνείδητα να το ενσωματώσουμε και στο δικό μας χαρακτήρα. σε τέτοιες "μικρές" και φαινομενικά ασήμαντες συναντήσεις κυρίως ήθελα να αναφερθώ..
     
    υπάρχουν αυτά τα μαθήματα και ναι, έχεις δικιο... υπάρχουν και τα "υποχρεωτικά" που δεν επιλέγονται - τα σημαντικότερα.
  • AriesLeo @ 14.12.2013 00:46
    τεσπα, η ζουζουνιάρικη διάθεση θα με φαει, καληνύχτες κορίτσια και αγόρια! :Ρ

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...