παρακαλώ περιμένετε...

Απελπισία.....

  • magia54 @ 29.07.2013 23:08
    μπορει και να μην ταιριαζετε σαν ανθρωποι η να εχει φυγει ο ερωτας και στις δυο πλευρες μετα απο ολα αυτα......αυτο επειδη ειπες οτι εχετε σκαμπανεβασματα..... μηπως να αρχισεις να βλεπεις αν περνας και μονη σου καλα και ισως και καλυτερα απ'οτι μαζι του;; focus on you και ο,τι ειναι να γινει θα γινει αργα η γρηγορα....
  • newflame @ 29.07.2013 23:19
    και τα δύο προηγούμενα σχόλια είναι μεστά και εύστοχα...τα αστέρια όμως για το επιμύθιο της JennyLon
    JennyLon
  • moisture666 @ 29.07.2013 23:27
    laclasis επειδη με φτιαχνει ο συνδυασμος ηλιος ΙΙ κ ωροσκοπος ζυγος, αν δεν δωσει μια τελευταια ευκαιρια...θα μου δωσεις εσυ μια?!!
    για πες....μακρια ποδια, πλουσια μαλλια, στηθος "κοιταει το θεο", κ@λο "κοιταει ξανα το θεο", ματια καστανα...χειλη σαρκωδη?!!!
    θελω να μου τον γνωρισεις!
    (ντρεπομαι...αλλα στο ειπα)
     
     
    http://m.youtube.com/watch?v=IN3P_ttCffk&feature=related
     
  • Capric0rn @ 29.07.2013 23:37
    ποσο συμφωνω μαζι σου JennyLon κι αυτο το ειχα διαβασει κι εγω οταν το ειχαν γραψει στα σχολια στα αιγωκερακια και με εχει στοιχιωσει απο τοτε.. την ευκαιρια τελικα την εδωσα και το shame on me το αξιζω και με το παραπανω )
  • alice16 @ 30.07.2013 02:20
    Τι σχεση έχετε ακριβώς; αν ειναι γάμος ας πούμε, αξιζει να το προσπαθησεις. Αν όχι, τοτε δεν εχει πολύ νόημα νομιζω. οι σχεσεις πρεπει να κυλάνε, να ρεουν αβίαστα, αν είναι να σου βγαζουν το λάδι, άστο καλυτερα. Εσύ ξερεις τα προβληματα, τι είδους ειναι δηλ τα σκαμπανεβάσματα που αναφέρεις, ποσο τον θελεις και τον αγαπάς και τι νιωθει κι εκεινος για σενα. Οπότε σκεψου τα καλά όλα αυτά κι αποφασισε εσυ αν θες κι άλλη ευκαιρία. Η λογικη πάντως λεει καλυτερα όχι... Πέντε χρόνια ειναι πολλά.
  • lachesis @ 31.07.2013 22:20
    Σας ευχαριστώ
    πολύ πολύ που συμμερίζεστε τον πόνο μου!!!! Όχι δεν είναι γάμος, αλλά και 5 χρόνια δεν είναι και λίγα. Την ευκαιρία μου
    την έδωσε, είμαστε υπερβολικά καλά…και αυτό είναι που με ανησυχεί! Ότι πάλι εγώ
    θα φάω τα μούτρα μου όταν θα του γυρίσει και θα τον ενοχλούν όλα.  
    JennyLon: Λες και την ξέρω
    από τώρα την μοίρα μου και με βλέπω ήδη στα πατώματα. Σίγουρα όμως: Ποτέ ξανά
    με Διδύμο!!!
    moisture666: Στα αστρολογικά
    είμαι καρα-ασχετη και δεν καταλαβαίνω τίποτα περί ήλιους.  Τώρα για την περιγραφή….μάλλον θα πρέπει να
    επισκεφτώ κανέναν πλαστικό!
  • Capric0rn @ 31.07.2013 22:55
    lachesis η καλυτερη μου φιλη μου ειπε καποια στιγμη ότι όλοι οι άνθρωποι έχουμε μια ευκαιρια, την ευκαιρία που δίνουμε στο καθένα για να είναι στη ζωή μας εάν δε το σέβονται αυτό τότε δεν υπάρχει άλλη.. ποτέ δε μπορεσα να το εφαρμόσω αυτό στη ζωή μου όμως ελπίζω από εδώ και πέρα να το κάνω.. ανατρέχοντας πίσω στη ζωή μου βλέπω πως πάντα έδινα και έδινα ευκαιρίες ελπίζοντας (γιατί η γαμημένη η ελπίδα δε πεθαινει ποτε) ότι κάτι θα αλλάξει, 'ομως δε συνέβηκε ποτέ.. όταν είσαι με κάποιον ήδη 5 χρόνια έχεις δώσει ή σου έχει δώσει όχι μόνο 2 ή 3 ευκαιρίες αλλά πολλεεεεεεεές παραπάνω. Τι περιμένεις ότι θα αλλάξει μετά από τόσο καιρό? Παρόλα αυτά σου έυχομαι από καρδιάς να πάνε τα πράγματα όπως τα θέλεις κι ονειρεύεσαι
  • mystar2 @ 06.08.2013 12:30
    Κι εγώ Ταύρος με ωροσκόπο Ζυγό! Κι επίσης χάλια πέρασα. Στα δε ερωτικά κλάφτα. Ότι θέλω δε με πλησιάζει κι ότι δε θέλω δε με αφήνει να φύγω. Ίσως το καλύτερο είναι αυτό που προηγουμένως γράφτηκε, να αφήνουμε τα πάντα να ρέουν κι όπως έρθουν να είμαστε χαλαροί και να τα δεχόμαστε με χαμόγελο. Αλλάζουμε και ζώδιο και γινόμαστε Υδροχόοι και να η επανάσταση στο Ζωδιακό! 
  • lachesis @ 10.08.2013 12:15
    Μακάρι να μπορούσα να γινω υδροχος.......Θα ζουσα στον δικο μου πλανητη και δεν θα με ενοιαζε τιποτα!
  • hermitage @ 10.08.2013 17:44
    καλά ρε παιδιά σας φαίνονται πολλά τα 5 χρόνια που πέρασαν μαζί αλλά δεν σας φαίνονται πολλά τα υπόλοιπα 5, 10, 20, 100 που θα περάσουν μαζί  (ας το θέσουμε ήπια) "προσπαθώντας"? η συνεχής προσπάθεια κάνει τα πράγματα χειρότερα, κουράζει και βγάζει την άσχημη πλευρά και των δυο. για μένα καλύτερα το τέλος να δίνεται όταν και οι δύο  έχουν "καλή εικόνα" ο ένας για τον άλλο.
    από προσωπική εμπειρία, χώρισα μετά από 5 χρόνια, στον τέταρτο κατάλαβα ότι πια μόνο φιλικά τον έβλεπα, ο τελευταίος χρόνος ήταν χρόνος προσπάθειας ή ανάλυσης-παράλυσης , ναι, ο χρόνος και τα πράγματα που έχεις περάσει με τον άλλον, το παρελθόν, το νοιάξιμο αλλά όλα αυτά όταν η ερωτικά αγάπη την έχει κάνει , είναι απλώς παρελθόν. χωρίσαμε "πολιτισμένα" αν και με το πιο δύσκολο κομμάτι να πέφτει σε αυτόν και τώρα δυόμισι  χρόνια μετα, εντάξει δεν είμαστε κολλητοί, αλλά συναντιόμαστε, βγαίνουμε, συζητάμε τις σχέσεις μας, και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη, ότι αυτά τα 5 χρόνια δεν κάηκαν, δεν κανιβαλίστικαν.

    το τέλος μιας σχέσης είναι αυτό που θα τη χρωματίσει και η πολύ προσπάθεια συνήθως αφήνει "σκούρα" χρώματα

    παρόλα αυτά, lachesis πραγματικά εύχομαι να τα βρείτε και χωρίς να απαιτηθεί η παραμικρή προσπάθεια στο μέλλον : )

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...