παρακαλώ περιμένετε...

Στο κέντρο του μεγάλου 0

  • Infernal @ 03.02.2013 05:46
    Eξαντλημενη νιωθεις I know the feeling...
    Βaby steps αρχικα...Δεν χρειαζεται να πιεζεις τον εαυτο σου ....Μην βιαζεσαι να νιωσεις ετοιμη ασε τον χρονο και τα "μικρα πραγματα" να το εκπληρωσουν ..
    Συνηθως οι περισσοτεροι δεν κανουν σταθερα βηματα και περιμενουν ενα θαυμα/φουσκα για να ξανα σταθουν ..Αυτη ειναι μια ψευδαισθηση της στιγμης ετσι με αυτο τον τροπο ξανα κυλανε οταν/αν αυτο σβησει...Μολις ομως βρεις το balance σου ολα αυτα θα αλλαξουν .. 
     Δεν θα κανεις αυτες τις σκεψεις,θα ειναι αλλη μια καθημερινοτητα για σενα ...
    Περιεργη νυχτα σημερα....Την καλημερα μ ............
  • mr_Mister @ 03.02.2013 06:57
    Αλλάξανε τώρα ζώδια Αφρο/Άρης, Σελήνη απόψε περνάει από Κρόνο σε Σκορπιό, Άρης πάνω σε Ποσειδώνα, θέλει δυο τρεις μέρες να συντονιστούμε.
  • pfff... @ 03.02.2013 23:52
    Infernal σ' ευχαριστώ για τη συμπαράσταση. Αυτό προσπαθώ να κάνω, να μη με πιέζω σε κανένα επίπεδο, μου επιτρέπω μικρές ατασθαλίες για τις οποίες σε άλλη περίπτωση θα με "μάλωνα" αλλά όχι τώρα... προέχει η ίαση της ψυχής. Βέβαια καμιά φορά σκέφτομαι ότι η διαδικασία της ίασης μπορεί εύκολα να συγχυστεί με τις αυτοκαταστροφικές τάσεις (πχ να κλειστείς στο σπίτι γιατί το έχεις ανάγκη, να τρως άτσαλα γιατί σε ικανοποιεί, να απομονωθείς από φίλους γιατί σε κουράζει η συναναστροφή). Και μια μέρα κοιτάς τον εαυτό σου και διαπιστώνεις ότι είσαι μόνη, χοντρή και μπουχτισμένη, θες να ξαναβγείς στον κόσμο και δε θυμάσαι πώς...Τα έκανα όλα αυτά, τώρα προσπαθώ να συμμαζέψω και να επανέλθω. Βλέπω ότι μπροστά ο δρόμος είναι μακρύς αν είναι να τον διαβώ μόνη μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τί γίνεται, σωστά; Η ανατροπή είναι κι αυτή μες στη ζωή, και η κακή και η καλή (γιατί όχι. Πφφφ... Ό,τι έρθει θα το αντιμετωπίζομε, δεν έχουμε κι άλλη επιλογή. Η απάθειά μου με τρομάζει, κι ο συγκαλυμμένος φόβος μου (συνέπεια του ξαφνικού κι αναπάντεχου τρόμου που βιώνεις όταν ξαφνικά η ζωή σου ανατρέπεται και βλέπεις ξένα πρόσωπα να αντικαθιστούν τα πιο οικεία κι αγαπημένα). Δε θά 'θελα να μου μείνει κουσούρι! Ελπίζω να μη βγάζω πολλή μαυρίλα, δεν είμαι στις μαύρες μου, αλήθεια, μάλλον αναλύω (ίσως υπερβολικά-ωροσκόπος παρθένος γαρ) τη φάση που περνάω...

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...