παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
ΑΠΟΡΙΑ

Καλησπέρα,

Τον τελευταίο καιρό, ίσως και λόγω Κρόνου, έχω αρχίσει μια εσωτερική αναζήτηση. Διαβάζω πολύ βιβλία ψυχολογίας και προσπαθώ να βελτιώσω στοιχεία του χαρακτήρα μου που δεν μου αρέσουν αρκετά.

Οδηγούμενη από αυτήν μου την αναζήτηση τον τελευταίο καιρό έχω στραφεί και στην αστρολογία. Από τα στοιχεία που βγήκαν και σε αυτό site, άρχισα να ψάχνω σιγά-σιγά, για να δω την ανάλυση και τις όψεις των πλανητών, των οίκων κτλ., έτσι ώστε να δω τι λένε τα άστρα για το ποια είμαι βγάζοντας κάποια συμπεράσματα για τον εαυτό μου και τον χαρακτήρα μου.

Η ερώτησή μου είναι η εξής: Πως έρχεται η βελτίωση σε πράγματα που είναι "γραμμένα" από την μοίρα, τα άστρα κτλ.;;; Η αστρολογία περιγράφει τάσεις,τις οποίες αν θέλουμε τις ακολουθούμε, αν θέλουμε τις προσπερνάμε και ακολουθούμε άλλους δρόμους ή ότι γράφει δεν ξεγράφει;; Παραδείγματος χάριν εξαιτίας του ζωδίου ή άλλων όψεων δεν μου αρέσει η κτητικότητα που εκδηλώνω κάποιες φορές ή έτσι όπως εκδηλώνω τα νεύρα (αυτό το συσωρευμένο του Ταύρου που δεν εκδηλώνεται και ξεσπά σε όποιον βρει μποστά του ειλικρινά με τρελαίνει),  οι φοβίες για αλλαγή κτλ χαρακτηριστικά του ζωδίου που δεν μου αρέσουν και ίσως και εξαιτίας άλλων αστρολογικών στοιχείων μου νιώθω ότι με πνίγουν, υπάρχει περίπτωση να τα αντιμετωπίσω και να τα βελτιώσω σε σημείο που να μην με ενοχλούν και να μην μου κάνουν κακό;;;

Ειλικρινά θα ήθελα πάρα πολύ μια απάντησή.Θα με βοηθούσατε πολύ και ουσιαστικά στην αναζήτησή μου.

Με εκτίμηση

ΕΠ

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...