παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα χαρακτηριστικά του ζωδίου του Υδροχόου

http://www.ζωδια.com.gr/ydroxoos.html

 

Ο Υδροχόος είναι το ενδέκατο από τα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Είναι ρεαλιστής, ευγενικός και ήσυχος από την φύση του, του αρέσει να προκαλεί με την εμφάνισή του τους πιο συμβατικούς με μία αντικομφορμιστική συμπεριφορά. Το ντύσιμό του εκφράζει την επαναστατική του φύση.

 

Προσωπικότητα του Υδροχόου

Αυτό το γλυκομίλητο ζώδιο μπορεί να σου προκαλέσει ξαφνικά βραχυκύκλωμα με τις δηλώσεις του και τις πράξεις του. Μπορείς συχνά να αναγνωρίσεις αυτούς που γεννήθηκαν κάτω από αυτό το αέρινο ζώδιο από το παράξενο απόμακρο βλέμμα στα μάτια τους που δεν μπορείς να το διεισδύσεις και που έχουν ένα είδος μυστηριακής γνώσης. Αυτή η αέρινη ύπαρξη του ζωδιακού κύκλου γοητεύεται από την πολιτική, τα σπορ των απορροφούν και τα παιδιά του βάζουν ερωτηματικά. Το ζώδιο αυτό έχει μια χαρακτηριστική αριστοκρατικότητα στο προφίλ του.
Σκέψη

Το ζώδιο αυτό είναι γνωστό σαν το ζώδιο της ευφυΐας. Ο χώρος της επιστήμης ταιριάζει στην εφευρετική φύση του υδροχόου. Οι Υδροχόοι δεν έχουν την καλύτερη μνήμη στον κόσμο αλλά πραγματικά δεν φαίνεται να την έχουν τόση ανάγκη γιατί δίνουν την εντύπωση να ρουφούν την γνώση από τον αέρα, με κάποιου είδους αόρατες κεραίες. Δεν θέλουν να επιβαρύνουν το μυαλό τους με άχρηστες πληροφορίες γιατί δεν μπορούν να δεσμευτούν να θυμούνται αυτό που γι’ αυτούς δεν είναι αναγκαίο. Η δύναμη αυτοσυγκέντρωσης του ζωδίου μπορεί να είναι τρομερή. Παρόλα αυτά μπορεί να διεξάγει μια περίπλοκη συζήτηση και να μην χάσει το παραμικρό από ότι συμβαίνει στην άλλη άκρη του δωματίου.
Χαρακτηριστικά του Ουράνιου ζωδίου του ζωδιακού κύκλου

Η έντονη νευρική ένταση που συνοδεύει την πνευματική του δραστηριότητα δεν τον αφήνει να κοιμηθεί αρκετά και ο ύπνος του είναι ταραγμένος με παράξενα όνειρα. Το μυαλό του ζωδίου αυτού μπορεί να δουλεύει συνέχεια αλλά το σώμα του έχει ανάγκη από μια ισχυρή ώθηση. Είναι δύσκολο να τον κάνεις να κινηθεί γρήγορα δεν ενδιαφέρεται για γυμναστική εκτός και αν ανέπτυξε μια αγάπη για τα σπορ από μικρός. Στο ζώδια αυτό ο διαλογισμός του εξασφαλίζει την ευκαιρία να ηρεμήσει το ανήσυχο πνεύμα του.

Οι φιλελεύθεροι Ουράνιοι του ζωδιακού κύκλου μπορούν να είναι τρομερά αστείοι, πρωτότυποι, ματαιόδοξοι και ανεξάρτητοι. Μπορούν όμως να είναι και διπλωματικοί, απαλοί, συμπαθητικοί και συνεσταλμένοι. Το ζώδιο αυτό είναι ένα περίεργο μίγμα από ψυχρότητα, πραγματικότητα και εκκεντρική αστάθεια και φαίνεται να έχει μια ενστικτώδη τάση να επικοινωνεί με πνευματικά διαταραγμένους, μειώνοντας ουσιαστικά την ανησυχία τους μιλώντας τους απλά – ήρεμα. Το ζώδιο αυτό έχει μια νοοτροπία τόσο βαθειά που σπάνια θα συναντήσεις κάποιον με προλήψεις εκτός και αν υπάρχουν πλανητικές διαταραχές στο γεννητικό του χάρτη.

Η φιλοσοφία του Υδροχόου είναι ότι ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο. Το κάθε πρόσωπο χορεύει στον δικό του ρυθμό και η ατομικότητα του καθενός πρέπει να γίνεται σεβαστή. Ο Φεβρουαρογέννητος έχει ένα πεισματικό τρόπο να μην σ’ αφήνει να καταλάβεις τι έχει στο νου του. Απεχθάνεται το ψέμα και την εξαπάτηση και αποφεύγει να δανείζει και να δανείζεται. Θα σου δώσει χρήματα σαν δώρο, αλλά μην του ζητήσεις να σε δανείσει. Μια ασυνεπής υπόσχεση μπορεί να φέρει ρήγμα στην φιλία με το ζώδιο αυτό. Οι Υδροχόοι κρατούν το λόγο τους, πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και απαιτούν να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο. Η παράδοση και η εξουσία τον αφήνουν ανεπηρέαστο. Ο νους και το πνεύμα του πρέπει να είναι ελεύθερα σαν τον αέρα.
Υγεία

Οι αρρώστιες του ζωδίου αυτού συνδέονται συνήθως με το αναπνευστικό σύστημα και του συμβαίνουν δυστυχήματα στα πόδια, ιδιαίτερα στις κνήμες και τους αστραγάλους. Οι αστράγαλοι είναι συνήθως αδύνατοι. Έχουν συχνούς πονόλαιμους και κάποτε καρδιακή ταχυπαλμία. Το ζώδιο αυτό χρειάζεται άφθονο φρέσκο αέρα.
Δυνατά σημεία

Η Αστρολογία μας διδάσκει ότι όπως σκέφτεται ο Υδροχόος έτσι θα σκέφτεται ο κόσμος όλος σε πενήντα χρόνια.
Αδύνατα σημεία

Η ψυχή του Υδροχόου κυριαρχείται συνεχώς από τον Ουρανό τον απρόβλεπτο και βίαιο πλανήτη της αλλαγής. Η έντονη και σχεδόν ψυχαναγκαστική ανάγκη για αλλαγή τους κάνει να ενεργούν πολλές φορές σπασμωδικά.
Διάσημες προσωπικότητες

Γαλιλαίος, Κάρολος Δαρβίνος, Αβραάμ Λίνκολν, Φράνγκλιν Ρούσβελτ, Ρόνλαντ Ρίγκαν, Ανδρέας Παπανδρέου, Τζακ Λέμον, Πωλ Νιούμαν, Κάρολος Ντίκενς, Φράνσις Μπέϊκον, Τόμας Έντισον, Μία Φάρροου, Ζαν Μορώ, Κιμ Νόβακ.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...