παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ο άνδρας & η γυναίκα Ταύρος στον έρωτα και τις σχέσεις τους

Τα άτομα υπό τον αστερισμό του Ταύρου χαρακτηρίζονται από σταθερότητα και αξιοπιστία. Αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ότι οι αλλαγές είναι γι΄αυτούς ιδιαίτερα δυσάρεστες, ενώ δύσκολα μπορούν να μετακινηθούν από τις απόψεις και τις πεποιθήσεις τους. Οι Ταύροι είναι κτητικοί, υπομονετικοί και τρυφεροί, με αποτέλεσμα να προσφέρουν απεριόριστα, σε σημείο πιεστικό. Είναι, επίσης, σχετικά βραδυκίνητοι αλλά όταν «πάρουν μπρος» τίποτα δεν τους σταματά. Λατρεύουν την πολυτέλεια, το καλό φαγητό και το σπίτι-ειδικά αν αυτό βρίσκεται κοντά στη φύση.

Η ερωτική ζωή του Ταύρου: Οι περισσότεροι Ταύροι έχουν τόση διάθεση για σεξ όσο για καλό φαγητό τρεις φορές την ημέρα. Ωστόσο, δεν είναι από τα ζώδια που θα το δείξουν. Καθώς πρόκειται για άτομα που αναζητούν πάντα την ποιότητα, σε κάθε έκφανση της ζωής τους, είναι ικανά να αναχαιτίσουν για μεγάλο διάστημα την ερωτική τους επιθυμία, προκειμένου να την απολαύσουν όπως ακριβώς τη φαντάζονται. Όταν τελικά βρεθείτε με κάποιον Ταύρο στο κρεβάτι, όμως, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε το πάθος του να ξεχειλίζει και την ορμή του να σας παρασύρει.

Ο άνδρας Ταύρος στο σεξ: Ο άνδρας Ταύρος στο σεξ μπορεί να είναι ακούραστος. Μπορεί αρχικά να δείχνει ντροπαλός και συνεσταλμένος, όμως αν ενθαρρυνθεί από τη σύντροφό του τότε ξεκινάει για τους δυο τους ένα ερωτικό ταξίδι χωρίς προορισμό. Ο άνδρας Ταύρος αγαπάει τη γυναίκα και είναι από αυτούς που θα φροντίσουν να περάσει ένα υπέροχο βράδυ μαζί του. Θα είναι περιποιητικός και τρυφερός, αλλά ταυτόχρονα αρρενωπός και δεν πρόκειται να σταματήσει αν δεν ολοκληρώσει πρώτα η σύντροφός του. Μην περιμένετε, όμως, να εκφράσει λεκτικά τα συναισθήματά του, παρά μόνο μέσα από την ένταση της σεξουαλικής του ανταπόκρισης. Η σχέση σας με έναν άνδρα Ταύρο, το πιο πιστό ίσως ζώδιο του κύκλου, δεν αποκλείεται να διαρκέσει για πάντα, εφόσον τον εμπνεύσετε και εσείς για κάτι τέτοιο.

Η γυναίκα Ταύρος στο σεξ: Καθώς τα κορίτσια Ταύροι έχουν την τάση να αναπτύσσονται σωματικά από νωρίς, εξίσου γρήγορα αφυπνίζονται και σεξουαλικά. Αυτό δεν τις κάνει, όμως, «εύκολες». Πρόκειται για γυναίκες που περισσότερο τις ενδιαφέρει να τις θαυμάζουν και να τις αγαπούν, παρά να τις βλέπουν σαν αντικείμενα του σεξ, γι΄αυτό θα αργήσουν συνήθως να εμπιστευτούν τον άνδρα στον οποίο θα δοθούν. Όταν, όμως, ξεπεράσει τις αναστολές και φουντώσει μέσα της το πάθος, η γυναίκα Ταύρος δεν διστάζει πουθενά. Εν όψει της ερωτικής πράξης, καθώς σφύζει από αυτοπεποίθηση, αδιαφορεί για την εμφάνισή της, όχι όμως και γι΄αυτήν του συντρόφου της. Λατρεύει τα καλογυμνασμένα ανδρικά σώματα και επιδίδεται σε παθιασμένο σεξ με αυτά, χωρίς ενδοιασμούς αλλά και χωρίς δεσμεύσεις, καθώς δεν θα έμενε ποτέ με έναν άνδρα που δε μπορεί να της προσφέρει ασφάλεια και σιγουριά.

Ο Ταύρος στη σχέση: Ζώδιο της Γης, ο πλέον πιστός και σταθερός του ζωδιακού κύκλου Ταύρος μπορεί να προσφέρει πολλά στον/στην σύντροφό του με την προσήλωση και την αφοσίωσή του. Ο Ταύρος ερωτεύεται εύκολα και δυνατά, αλλά για να δεσμευτεί πρέπει να είναι βέβαιος ότι βρήκε τον κατάλληλο σύντροφο. Όταν συμβεί αυτό θεωρεί τον σύντροφό του αιώνια κατάκτηση και δυσκολεύεται να δεχτεί οποιαδήποτε αλλαγή στη σχέση του. Είναι τρυφερός και προνοητικός, αρκεί ο/η σύντροφός του να μην του εναντιώνεται και να του δείχνει πως τον αγαπά.

Με ποιους ταιριάζουν ερωτικά οι Ταύροι

Ο άνδρας Ταύρος ταιριάζει ερωτικά με γυναίκες Λέοντες, τις οποίες θαυμάζει για την ισχυρή τους προσωπικότητα, Τοξότες, τις οποίες βρίσκει αθεράπευτα γοητευτικές, και Ιχθείς στις οποίες βρίσκει τρυφερότητα και σιγουριά.

Η γυναίκα Ταύρος ταιριάζει ερωτικά με άνδρες Ζυγούς, γιατί είναι εκείνοι που θα την εκθειάσουν περισσότερο από κάθε άλλον, Τοξότες, καθώς μεταξύ τους δημιουργείται ηλεκτροφόρα ενέργεια και Ιχθείς, για λόγους και εδώ τρυφερότητας και θαυμασμού στο πρόσωπό της.

 πηγη:in2life

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...