παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Η ΑΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ!
  

Και δεν αναφέρομαι στο ζώδιο των Διδύμων, αλλά στα δίδυμα αδέρφια.
Τα οποία ενώ έχουν γεννηθεί στο ίδιο μέρος(τόπος), την ίδια μέρα, την ίδια στιγμή(ώρα, λεπτά) άρα έχουν και ίδιο ζώδιο, ίδιο ωροσκόπο, ίδιους πλανήτες, ίδιους αστεροειδής κλπ. Κλπ. Τα πάντα  ίδια!
  

Πάραυτα πως γίνεται και προκύπτει να  έχουν τόσο διαφορετική μοίρα, εντελώς διαφορετική ζωή και να βιώνουν εντελώς διαφορετικά πράγματα;
Π.χ. η μία από τις δίδυμες σπούδασε οικονομικά στην Αγγλία όπου και έζησε εκεί για 5 χρόνια, έκτοτε μένει εδώ (Αθήνα), είναι παντρεμένη, δεν εργάζεται και έχει 2 παιδιά. Η άλλη τελείωσε εδώ την Καλών Τεχνών αλλά ζει στο Buenos Aires- Argentina εδώ και 10 χρόνια, όπου και εργάζεται σε ένα περιοδικό μόδας ως art director και είναι φρεσκοχωρισμένη μετά από ένα δεσμό 4 ετών. (Α, και πριν 2 χρόνια έπαθε και ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητο όπου έμεινε στο νοσοκομείο για ένα μήνα περίπου όμως έγινε εντελώς καλά, και μετά από 2 πλαστικές επεμβάσεις που έκανε δεν της έχει μείνει και κανένα σημάδι πλέον).
  

Ή πως γίνεται να έχουν αρκετές διαφορές στον χαρακτήρα τους και στην συμπεριφορά τους προς τους άλλους, να έχουν άλλα γούστα και άλλο τρόπο ζωής και σκέψης;
Π.χ. και οι δύο τους ντύνονται περίπου στο ίδιο στυλ, είναι και οι δύο μοντέρνες, αλλά έχουν διαφορετικά γούστα στους άντρες ;) ... Η μία προτιμά να είναι ο άλλος πιο σοβαρός και ήπιων τόνων,  ενώ στην άλλη της αρέσουν περισσότερο οι περιπετειώδεις  και εκκεντρικοί τύποι... Ή το άλλο, και οι δύο σέβονται και αγαπούν πολύ τα ζώα και την φύση αλλά μόνο η μία έχει ένα σωρό κατοικίδια σπίτι (σκύλο, καναρίνι, χελώνα στο κήπο) ενώ η άλλη δεν τα πολυθέλει σπίτι και τα προτιμά να είναι ελεύθερα.... Είναι και οι δύο ευαίσθητες αλλά η μία είναι λίγο πιο speed «νεύρο» ενώ η άλλη πιο cool.
  

Είναι τόσο ίδιες στην εμφάνιση (!) έχουν τόσες ομοιότητες (!)... είναι δίδυμες!
έχουν όμως και τόσες διαφορές (!) όπως ΟΛΟΙ μας!
  

Πως εξηγείται...;;;;;;;


Taurus

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 223 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...