παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Τα «πικάντικα» ερωτικά μυστικά των ανδρών

http://www.oroskopos.gr/TopNews.aspx?id=8279

 

ΚΡΙΟΣ


«Έρωτας με κράνος»


Ο έρωτας με έναν Κριό δεν είναι ποτέ πληκτικός. Επειδή δύσκολα συγκεντρώνει την προσοχή του στο ίδιο πράγμα για περισσότερο από πέντε λεπτά, κι επειδή νιώθει την ανάγκη να μοιράζεται μαζί σας τα ενδιαφέροντά του, μπορείτε να είστε σίγουρη ότι καμιά μέρα μαζί του δεν θα είναι ίδια με την άλλη. Αν όμως θέλετε μια ήρεμη ζωή, κι υποφέρετε απ’ την καρδιά σας, τότε ερωτευτείτε οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον Κριό. Αν δε τον παντρευτείτε, τα μάτια σας δεκατέσσερα στη μοιρασιά των αγαθών. Καθώς λατρεύει το ρίσκο, δεν διστάζει να διακινδυνεύσει ούτε στα οικονομικά – πράγμα που εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ψυχική υγεία του «πλησίον» του.

Στην ουσία, για μια ευτυχισμένη ερωτική σχέση με έναν Κριό χρειάζεται απλά να συμφωνείτε πάντα μαζί του, να κάθεστε και να τον ακούτε επί ώρες επιδοκιμάζοντας όλα όσα σκοπεύει να κάνει, ακόμη κι αν σας λέει ότι θα πάει στο φεγγάρι με ανεμόπτερο. Είναι άστοχο να υπογραμμίσετε τα ελαττώματά του με ύφος ειρωνικό, γιατί ο Κριός πάσχει από έλλειψη χιούμορ, ιδίως σε ό,τι αφορά τον εαυτό του. Μην του το πείτε: αποκλείεται να γελάσει.

 Επικίνδυνο, ή μάλλον θανατηφόρο, για τη σχέση σας μπορεί να αποβεί το να μην του δώσετε δίκιο – ιδίως μάλιστα όταν το έχει. Ο Κριός αντιδρά βίαια, ουρλιάζει, κραυγάζει, επιτίθεται, παίρνει αμέσως φωτιά. Στο τέλος, εσείς, εξαντλημένη, καταλήγετε να του ζητήσετε συγνώμη, αν μη τι άλλο, για να σβήσετε την πυρκαγιά. Ηρεμεί αμέσως: η οργή του Κριού είναι σαν ανοιξιάτικη καταιγίδα – διαλύεται απότομα χωρίς ν’ αφήνει μνησικακίες. Μνησικακίες μπορεί να έχετε εσείς σαν σύντροφός του – υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα βγείτε από τον καβγά με σπασμένο κεφάλι. Συνίσταται, λοιπόν, ή καλύτερα επιβάλλεται, να φοράτε παντού και πάντοτε «κράνος».


ΤΑΥΡΟΣ


«Έρωτας στην αρένα»


Ακόμα κι αν δύσκολα το ομολογεί, ο Ταύρος ονειρεύεται μια παρθένα για γυναίκα του και τη γυρεύει σε γη και ουρανό. Έπειτα, βλέποντας ότι κινδυνεύει να πεθάνει εργένης, καταλήγει να παντρευτεί. Αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει την ιδέα.

Κτητικός καθώς είναι, ο Ταύρος δεν ανέχεται την ιδέα ότι η γυναίκα της ζωής του ήταν ή μπορεί να είναι στο μέλλον κάποιου άλλου. ΄Οσο για το σήμερα, ας μην το συζητάμε καν … Αρκεί μια υποψία, ή η υποψία μιας υποψίας, για να εξαπολύσει την τραγωδία. Κι αν τύχει η υποψία να έχει κάποιες βάσεις, ετοιμαστείτε να δείτε αίμα στην αρένα – το δικό σας!

Ακόμα κι αν δύσκολα το ομολογεί, ο Ταύρος ονειρεύεται μια παρθένα για γυναίκα του και τη γυρεύει σε γη και ουρανό. ΄Επειτα, βλέποντας ότι κινδυνεύει να πεθάνει εργένης, καταλήγει να παντρευτεί. Αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπει την ιδέα.


Κτητικός καθώς είναι, ο Ταύρος δεν ανέχεται την ιδέα ότι η γυναίκα της ζωής του ήταν ή μπορεί να είναι στο μέλλον κάποιου άλλου. ΄Οσο για το σήμερα, ας μην το συζητάμε καν … Αρκεί μια υποψία, ή η υποψία μιας υποψίας, για να εξαπολύσει την τραγωδία. Κι αν τύχει η υποψία να έχει κάποιες βάσεις, ετοιμαστείτε να δείτε αίμα στην αρένα – το δικό σας! 



ΔΙΔΥΜΟΙ



«Ο Καζανόβας απουσιάζει»


Κατακτά τους πάντες, ιδιαίτερα τις γυναίκες. Το να σαγηνεύει, γενικώς, είναι το αγαπημένο χόμπι του Διδύμου. Γι’ αυτό περνιέται για μέγας Καζανόβας. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του – και των άλλων, αφού καταφέρνει να τους πείσει – δεν του ξεφεύγει καμία, και κατά κάποιο τρόπο είναι αλήθεια… Θεωρητικά! Οι κυρίες που ένας Δίδυμος γνωρίζει και φλερτάρει τον ερωτεύονται όλες λίγο πολύ. Τα υπόλοιπα είναι μύθος.

Στον έρωτα – όπως και σ’ όλα τα άλλα – οι Δίδυμοι, περισσότερο απ’ το να κάνουν, λένε. Αφήνουν να εννοηθεί ότι έχουν ποιος ξέρει τι παράνομους δεσμούς αλλά σπάνια τους ολοκληρώνουν στην πράξη. Δεν έχουν χρόνο. ΄Η στο μεταξύ τους προέκυψαν καινούρια ενδιαφέροντα ή δεν έχουν την επιμονή να κυνηγήσουν μια περιπέτεια.

Για τους ίδιους, όμως, αυτό δεν είναι πρόβλημα, το αντίθετο μάλιστα. Το να φέρουν μια κυρία στο κρεβάτι τους είναι ο τελευταίος σταθμός στο παιχνίδι της αγάπης – και ο λιγότερο συναρπαστικός. Εκείνο που τους γεμίζει είναι η ξιφομαχία του έρωτα, η διαλεκτική, η παγίδα, η καταδίωξη, η φυγή και φυσικά η φαντασία: είναι τόσο μεγάλη για τον Δίδυμο η απόλαυσή του να φαντάζεται την τελειωτική κατάκτηση, ώστε στην πραγματικότητα με δυσκολία την ισοφαρίζει. Προτιμά, λοιπόν, να τα παρατήσει μια στιγμή πριν από την απογοήτευση.

 Οι δικαιολογίες που βρίσκει ο Δίδυμος απέναντι στον εαυτό του για τη λιποταξία της τελευταίας στιγμής είναι ατελείωτες – από επείγουσα δουλειά μέχρι στομαχόπονο, από ξαφνική αρρώστια της γιαγιάς του μέχρι επαγγελματική σύσκεψη. Το φοβερό του μυαλό, ψάχνοντας μια αφορμή για να το σκάσει μετά το γεύμα, μπορεί να του υποβάλλει και την ιδέα ότι κινδυνεύει να πάθει έμφραγμα. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, λοιπόν, όταν φτάνει η στιγμή του φινάλε… ο Καζανόβας απουσιάζει. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ


«Ένας καρκίνος στο σπίτι σας»


Ετούτο το ζώδιο είναι σαν τον κισσό, εκεί που θα κολλήσει πεθαίνει. Δεδομένης της πνευματικής του φύσης, όμως, ο έρωτάς του δεν είναι μόνο μέχρι το θάνατο αλλά ακόμη παραπέρα. Πράγμα που δυσκολεύει τον ενδεχόμενο χωρισμό σας, αν είστε ακόμη … εν ζωή. Κι αν η σχέση είναι αρκετά μακροχρόνια, οι δυσκολίες εντείνονται. Προσκολλημένος καθώς είναι στο παρελθόν και δεδομένου ότι εκπροσωπείτε το παρελθόν του, είναι σαφές ότι δεν θα σας αφήσει.

Η πρώτη σας παρόρμηση θα ήταν να τον προσβάλετε θανάσιμα – πράγμα απλούστατο, εφόσον είναι εύθικτος. Γίνετε, όμως, και λίγο προνοητική, γιατί ο Καρκίνος έχει απρόβλεπτες αντιδράσεις.

Μια απ’ αυτές είναι όσο τον παραμερίζετε, τόσο να γαντζώνεται πάνω σας. Εδώ κυριαρχεί και ο περίφημος «μαζοχισμός» του, τον οποίο, παρόλο που δεν ομολογεί, διαθέτει και με το παραπάνω.

Για να απαλλαγείτε από έναν άντρα Καρκίνο, συνιστάται κυρίως το να του αρνηθείτε τη στοργή σας. Μην του ζητάτε συγνώμη για τις κυκλοθυμικές διαθέσεις του, δώστε του να καταλάβει πως είναι στριμμένος, ιδιότροπος, παράλογος. Δεν θα το πιστέψει αλλά θα του κακοφανεί έτσι κι αλλιώς.

 Παίξτε με το αιώνιο άγχος του. Έχει κάθε τόσο ανάγκη να τον καθησυχάζετε; Μην το κάνετε! Θέλει να συμμετέχει στη ζωή σας; Εμποδίστε τον. Με δυο λόγια ξεχάστε τη λέξη τρυφερότητα.Ακόμη: Γίνετε ακατάστατη ή κάντε του συνεχώς κριτική. Μόνον έτσι θα τον … ξεριζώσετε από δίπλα σας – θα αποσυρθεί αθόρυβα. Προετοιμαστείτε ψυχολογικά, όμως: θα σας μισήσει για πάντα σ’ αυτή και στην άλλη ζωή (αν, βέβαια, πιστεύετε ότι θα τον συναντήσετε εκεί). 



ΛΕΩΝ



«Ένα Λιοντάρι στο κλουβί»



Για τον Λέοντα οι άλλοι δεν υπάρχουν. Είναι τόσο συνεπαρμένος από το ενδιαφέρον για το άτομό του, που οι άλλοι φαντάζουν αμυδρές σκιές πλάι του. Ο πλησίον του χρησιμεύει μόνο για να τον περιβάλλει. Και δεν δυσκολεύεται να έχει μια «αυλή» γύρω του: ο Λέων ακτινοβολεί δύναμη, μαγνητισμό, μεγαλοπρέπεια. Ακόμη κι αν είναι φτωχός, ο πλούτος αναβλύζει από το είναι του. Κι αν φυσικά είναι πλούσιος, αναβλύζουν τα χιλιάρικα. Πληρώνει πάντα για όλους και ξετρελαίνει τα γκαρσόνια με τα φιλοδωρήματά του.

Αλλά η γενναιοδωρία του είναι στην ουσία εγωιστική. Μεγεθύνεται από τη φιλοδοξία να επιδειχτεί, είναι ένας Μαικήνας που θέλει μόνο να πάρει: θαυμασμό, κολακείες, ευχαριστίες. Του αρέσει να αποθέτει το βλέμμα πάνω σε μια έκταση από σκυμμένες πλάτες, τις οποίες βρίσκει πάντα. Είναι τριγυρισμένος από ένα λεφούσι αδύναμων, περίεργων, παρασιτικών, οπορτουνιστών. Ακόμη, όμως, κι αν δεν πρόκειται για άτομα πρώτης τάξεως, για τον Λέοντα δεν έχει και πολλή σημασία – αρκεί που κανένας δεν μπορεί να σκιάσει τον ήλιο του, αρκεί που οι άλλοι παραμένουν σκιά του.

Ακόμη κι αν τον έχετε παντρευτεί, πρέπει να συνηθίσετε την ιδέα ότι το Λιοντάρι σας είναι ζώο ελεύθερο και τέτοιο θα παραμείνει. Αλλιώς θα γίνει θηρίο. Γι’ αυτό ανοίξτε διάπλατα την πόρτα, γονατίστε μπροστά του και χρωστάτε του εφεξής ευγνωμοσύνη για το γεγονός και μόνον ότι υπάρχει στη ζωή σας. Το να ζείτε με ένα Λέοντα δεν είναι αδύνατο, με την προϋπόθεση ότι θα συνηθίσετε τα πάντα.

 Πρώτα απ’ όλα βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι πρέπει να συνεχίσετε να τον εξυμνείτε εις τους αιώνας των αιώνων ή, τουλάχιστον, όσο διαρκεί η σχέση. Και μην τρέφετε αυταπάτες ότι θα σας είναι πιστός. Άλλωστε, πώς θα γινόταν; Βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της προσοχής, όλες τον θέλουν, όλες τον ποθούν κι εκείνος … πώς να το πούμε, η ευγένεια υποχρεώνει! Μια χάρη από καιρό σε καιρό πρέπει να την κάνει σ’ εκείνες τις ταλαίπωρες αχόρταγες.Ο Λέων είναι γενναιόδωρος, ιδίως στο κρεβάτι, και δεν κάνει ποτέ πίσω. Τουλάχιστον όσο διαθέτει δυνάμεις.Κατά βάθος και τα σεξουαλικά χορηγήματά του είναι μια μορφή επίδειξης. Φυσικά πρέπει να του λέτε ότι είναι σπουδαίος: δεν το αμφισβητεί αλλά μια αναγνώριση των αξιών του επιβάλλεται. Στην πράξη, για να κρατηθείτε κοντά στον Λέοντά σας πρέπει να περάσετε πάνω από ένα σωρό κέρατα, και σαν να μην έφτανε αυτό, να εξυμνείτε τον ανδρισμό του παροτρύνοντάς τον να σας … βάλει κι άλλα. Αν το κάνετε, θα σας ανταμείψει πλουσιοπάροχα και θα σας αγαπήσει πολύ. Αλλά ποτέ όσο τον εαυτό του. Σε σας μένει ν’ αποφασίσετε, αν σκεφτείτε πως, στο κάτω κάτω της γραφής, όλα είναι μια ιδέα. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


«Δύσκολα παντρεύεται»


Για τον κύριο Παρθένο η γυναίκα είναι ένα ποθητό αλλά συνάμα και περίεργο … αντικείμενο! Πρώτα απ’ όλα για να την εξετάσει, έπειτα να την τρέφει, μετά να την ντύνει, ύστερα να την ευχαριστεί και τέλος πάλι να την εξετάζει. Το να αγαπά ο Παρθένος τις γυναίκες – αλλά θα ήταν καλύτερα να πούμε να τις παρατηρεί με προσοχή από κοντά – είναι ένα από τα πολλά που πρέπει να γίνουν στη ζωή του. Κι εκείνος, ο τόσο επιμελής, κάνει πάντα αυτό που πρέπει να γίνει.

Όχι, όμως, πως το κάνει με άμετρο ενθουσιασμό. Ούτε είναι της μοίρας του να συλλέγει αμέτρητες ερωτικές επιτυχίες. Άλλωστε, αν περάσουμε και από την πλευρά της γυναίκας, δεν αρέσει σε όλες να τις αναλύουν σαν μικρόβια μέσα από μεγενθυντικό φακό. Έπειτα, το να τις βλέπουν σαν μια αναπόφευκτη επιφόρτιση, πολλές γυναίκες η ιδέα αυτή τις ενοχλεί.

Κανένα ανθρώπινο πλάσμα δεν χαίρεται όταν κάποιοι συνάνθρωποί του το αντιμετωπίζουν σαν αναγκαίο κακό. Επιπόλαιο ίσως, καταστροφικό ναι, αναθεματισμένο μπορεί. Αλλά αναγκαίο κακό όχι. Είναι μια αντίληψη που ισοπεδώνει ακόμη και της γοητεία της τραγωδίας. Κι αυτή η αντίληψη είναι το φόρτε του Παρθένου. Να, λοιπόν το ερωτικό μειονέκτημα του Παρθένου: δεν είναι ούτε το παθητικό δράμα του Ταύρου (Σαίξπηρ) ούτε η εκπληκτική κωμωδία των Διδύμων (Δάντης) ούτε η πανούκλα-κάθαρση του Σκορπιού (Καμύ). Είναι ο κύριος εκείνος που σας περιμένει πίσω από τη γωνία, πάντα την ίδια ώρα, για όλη του τη ζωή, σαν τον Ιαβέρη, να σας φορτώσει ενοχές.

Κι όμως ο Παρθένος έχει πολλές αξίες και ικανότητες, συμπεριλαμβανομένων και των ερωτικών. Είναι συχνά προικισμένος με εξυπνάδα και δεν του λείπει το χιούμορ. Παρ’ όλες τις ιδιοτροπίες του, δεν μπορούμε να πούμε πως δεν έχει επιτυχία με τις γυναίκες. Αλλά δύσκολα παντρεύεται. Λίγο γιατί είναι υπερβολικά τελειοθηρικός, λίγο γιατί είναι μεμψίμοιρος και ακριβολόγος για να βρει μια γυναίκα που να του πηγαίνει, λίγο ακόμη γιατί ούτε το πέρασμα των χρόνων ούτε το προχώρημα της φαλάκρας δεν ελαττώνουν τις απαιτήσεις του.

 Φαίνεται πως ο άντρας Παρθένος δεν αισθάνεται το βάρος της μοναξιάς και, παραμένοντας εργένης, καταφέρνει να μην αισθάνονται οι άλλοι το βάρος της συντροφιάς του. 

 

ΖΥΓΟΣ


«Ο Εστέτ του έρωτα»



Ο κύριος Ζυγός απεχθάνεται την ταλαιπωρία και θα ’λεγε κανείς ότι καλλιεργεί την απόλαυση σαν ένα σπάνιο φυτό. Προσέχει πάντα τις δημόσιες εμφανίσεις του, ντύνεται συχνά εξεζητημένα, γιατί η κομψότητα ικανοποιεί την αισθητική του, εκτιμά τη μουσική, τη ζωγραφική, την αρχιτεκτονική, καθώς και τις γυναίκες, αλλά βέβαια τις ωραίες!

Δεν είναι δύσκολο να ερωτευτεί κάποια καθώς ο έρωτας ο ίδιος του τονίζει την ανάγκη να έχει μια σύντροφο, κυρίως για να ζει διαμέσου ενός άλλου ατόμου. Φυσικά, πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των συντρόφων, πολλαπλασιάζονται και οι αντανακλάσεις. Γι’ αυτό ο κύριος Ζυγός μπορεί να αγαπά ταυτόχρονα δυο, τέσσερις ή έξι κυρίες σε τέλεια ισορροπία και, το σημαντικότερο, χωρίς να αδικεί καμιά. Δίκαια θεωρείται ο άντρας που πλανεύει, ξεμυαλίζει, παρασύρει. Ποτέ, όμως, δεν κακομεταχειρίζεται μια κατάκτησή του, μετατρέποντάς τη σε θήραμα ή σκλάβα, σύμφωνα με τους κανόνες της φαλλοκρατικής αισθηματικής λογοτεχνίας, αλλά της συμπεριφέρεται με ασυνήθιστη λεπτότητα.

Συλλέγει κυρίες με την επιδεξιότητα που θα μάζευε κανείς πεταλούδες: τις μεταχειρίζεται ντελικάτα, χωρίς να τους στραπατσάρει τα φτερά. Η ιστορία του πεπρωμένου του αποδεικνύει πως έχει επιτυχία. Οι γυναίκες σαγηνεύονται εύκολα από έναν Ζυγό, ίσως γιατί διαθέτει μέχρις σε ένα σημείο ένα στοιχείο θηλυκότητας, το οποίο τον κάνει γλυκό και αξιολάτρευτο στην ερωτική σχέση. Κι όσες κυρίες είχαν γνωρίσει πριν άντρες σκληρούς και αγενείς, όταν γνωρίζονται ερωτικά με έναν Ζυγό, ανακαλύπτουν, επιτέλους, κι έναν, τουλάχιστον, πολιτισμένο τύπο.

Για τον Ζυγό η ερωτική κλίνη δεν είναι ένα πεδίο μάχης, όπου θ’ αρχίσει ένας αγώνας για το ποιος θα ρίξει κάτω τον άλλο, αλλά ένας τόπος απολαύσεων όπου το ζευγάρι, έστω κι αν είναι περιστασιακή η σχέση του, θα ενώσει τις δυνάμεις του για να επιτύχει το καλύτερο.

 Οι Ζυγοί είναι ανοιχτοί σε κάθε εμπειρία, φτάνει η οποιαδήποτε εμπειρία να μην εμπεριέχει χυδαιότητα. Αυτό που μετρά για κείνους δεν είναι το τι αλλά το πώς. 



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
«Ο Πλουτώνιος έρωτας»



Ιστορία, σεξολογία και στατιστικές μαζί έχουν αποδείξει επανειλημμένα ότι ο Σκορπιός είναι το ερωτικότερο απ’ όλα τα’ άλλα έντεκα ζώδια. Το πάθος του, που βγαίνει από τα βάθη της Κόλασης, δεν σου καίει απλώς τα φτερά αλλά σε κάνει στάχτη. Δεν γνωρίζει ημίμετρα ο κύριος αυτός, τα θέλει όλα και γρήγορα. Αλλά θα θέλει ακόμη περισσότερα μετά. Ως εραστής είναι ακούραστος, σχεδόν ανεξάντλητος, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό για τίποτα, βρίσκει την ολοκλήρωσή του μέσα από το σεξ και συνήθως καταστρέφει το σύντροφό του, εκτός αν και εκείνος είναι Σκορπιός.

Αν τελικά γνωρίσατε ένα Σκορπιό και σας γοήτευσε, μπορείτε, τουλάχιστον, να τον κάνετε ευνοϊκότερα διατεθειμένο απέναντί σας. Η μαγική λέξη στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι θαυμασμός άνευ όρων. Ο Σκορπιός, σαν όλους τους πρίγκιπες, εκτιμά τα παινέματα όμως προσέξτε: όταν τον κολακεύετε ή μιλάτε για τα προτερήματά του, πρέπει να είστε πειστικοί.

Μην ξεχνάτε ότι διαθέτει μια κολασμένη διαίσθηση και μπορεί να καταλάβει την υποκρισία, την οποία, αργά ή γρήγορα, δεν θα την αφήσει να περάσει έτσι. Το «δούλεμα» αποτελεί για τον Σκορπιό τη μεγαλύτερη προδοσία και γι’ αυτό είναι επιτρεπτό μόνο στον ίδιο. Αυτό που κάνει ο ίδιος δεν επιτρέπει να το κάνουν οι άλλοι. Επίσης κάτι ακόμη που δεν υποφέρει, ειδικά σε μια ερωτική σχέση, είναι η κριτική. Αν χρειαστεί να αποδοκιμάσετε κάτι πάνω του, καταφύγετε σε μια πληθωρική χρήση ευφημισμών, κάνετε ένα έξυπνο λογοπαίγνιο, λόγου χάρη μην του πείτε: «Σήμερα είσαι ντυμένος φριχτά» αλλά: «Το ρούχο που φορούσες χτες ήταν πιο ωραίο». Ο κανόνας ισχύει για τους Σκορπιούς αμφότερων των φύλων.

 Ο Σκορπιός είναι έξυπνος και του αρέσει να το προσέχουν οι άλλοι. Συνήθως είναι πνευματώδης. Θα ’χετε παρατηρήσει πως διαθέτει μια οξυμμένη αίσθηση μακάβριου ή τουλάχιστον δηκτικού χιούμορ για το οποίο είναι πολύ περήφανος. Αλλά δεν ανέχεται καθόλου να το έχουν και οι άλλοι. Γελάστε με τις ατάκες του αλλά μην τον μιμείστε. Δεν θα καταφέρετε να τον φτάσετε και σίγουρα θα σας εκδικηθεί μέχρι του σημείου να καταλήξετε… ψητοί στα κάρβουνα! 


ΤΟΞΟΤΗΣ
«Διατηρεί μέσα του ένα δραστήριο έφηβο»





Ένας άντρας Τοξότης είναι πληθωρικός, ενθουσιώδης, συμπαθητικός, έντιμος. Ποια κυρία θα αντιστεκόταν στον πειρασμό να δεθεί ή έστω να μη γοητευτεί από ένα τέτοιο αρσενικό; Ωστόσο το να πιάσεις έναν Τοξότη είναι σαν να πιάνεις ένα άλογο: πρέπει να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και να τον αιφνιδιάσεις. Μόνο που με το άλογο μπορεί να αρκέσει το πέταγμα του λάσου, με τον Τοξότη όχι.

Δεν είναι διόλου απίθανο εσείς να νομίζετε ότι τα καταφέρατε και ξαφνικά το άλογό σας να σας πετάξει κάτω από τη σέλα και να εξαφανιστεί από μπρος σας. Μην ξεχνάτε πως η «ιππασία» μαζί του δεν είναι πάντα εύκολη.

Βέβαια, πολλές γυναίκες δεν πτοούνται με ένα πρώτο ή και δεύτερο πέσιμο και το πολεμούν μέχρι να τα καταφέρουν. Σας παραθέτω, λοιπόν, μερικές συμβουλές για να εξημερωθείτε μαζί του κι εκείνος να συνηθίσει εσάς. Πρώτα απ’ όλα, μην του δώσετε την εντύπωση πως θέλετε να τον πιάσετε. Δεύτερον, μη νομίζετε πως το γεγονός ότι άρχισε να σας φλερτάρει σημαίνει κάτι. Το κάνει με όλες. Όμως, μην απογοητεύεστε. Οτιδήποτε κάνει το πιστεύει: εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή είστε γι’ αυτόν η Μοναδική, και το εννοεί. Αλλά μόνον εκείνη τη στιγμή. Κι ίσως και για δυο τρεις ακόμη, αν δεν φανεί τίποτα καλύτερο στον ορίζοντα. Κι εδώ ίσως βρίσκεται η πιο μεγάλη δυσκολία, από ψυχολογικής πλευράς, για σας.

Ο Τοξότης ταυτίζει πάντα τον τελευταίο του έρωτα με τον μοναδικό. Η αισθηματική του ζωή είναι γεμάτη μοναδικούς έρωτες που ανανεώνονται και αντικαθίστανται με αστραπιαία ταχύτητα. Η αλήθεια είναι ότι περιμένει πάντα πολλά από τις γυναίκες, όπως περιμένει πολλά και από τη ζωή, και φυσικά κάθε φορά απογοητεύεται. Η ικανότητά του να ξαναπέφτει αμέσως με τα μούτρα σε μια καινούρια κατάσταση, με τη βεβαιότητα ότι αυτή η φορά είναι καλή, ασφαλώς είναι η σωτηρία του. Αλλά όχι και η δική σας.

 Η ζωή του θα μπορούσε να παρομοιαστεί με το σχήμα ενός ανοδικού σπιράλ και οι έρωτές του με αναμνηστικές πλάκες με χρυσά γράμματα, εντοιχισμένες στις καμπές ενός Λαβύρινθου. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
«Κυνηγός γυναικείων χαρισμάτων»


Παρά τη σοβαρότητα και το ρεαλισμό του, ο Αιγόκερως είναι ζώον ακόλαστον. Για να ικανοποιήσει τις ξέφρενες ερωτικές του απαιτήσεις, δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα. Είναι ένας μεθοδικός κυνηγός των γυναικείων χαρισμάτων. Κι επειδή ξέρει καλά ότι η … ηθική είναι μια ιδιότητα δυσεύρετη μεταξύ των κυριών, δεν αφήνει ούτε κοπελίτσες, που θα μπορούσαν κάλλιστα να ήταν κόρες του. Στον έρωτα λατρεύει την αφέλεια πολλών γυναικών και ξέρει πολύ καλά να την εκμεταλλεύεται: είναι ένας αληθινός σάτυρος!

Όταν παρασύρει το «θύμα» στο άντρο του, θα πέσει πάνω του για να ικανοποιήσει το λαίμαργο αισθησιασμό του και δεν θα δεχτεί αρνήσεις κανενός είδους. Αν είστε εσείς το θύμα, προετοιμαστείτε για κάθε ενδεχόμενο, όσο ανατριχιαστικό κι αν σας φαίνεται.

Η ζωή με τον αρσενικό Αιγόκερω σας επιφυλάσσει εκπλήξεις και φυσικά δεν επιφυλάσσει πάντα ιλαρή ατμόσφαιρα. Και ως άνεση, πολλές φορές, θεωρεί ένα ωραίο ζευγάρι παντόφλες και την ήρεμη ζωή, που γι’ αυτόν σημαίνει να παραμένει πολλά βράδια μέσα στην άνεση του σπιτιού του, παρέα με τις ενδοσκοπήσεις του.

Παρά το γεγονός ότι είναι κοινωνικός τύπος, ο Αιγόκερως συχνά προτιμά τη σπιτίσια ηρεμία από την κοσμική ζωή. Γι’ αυτό προετοιμαστείτε να περνάτε τα βράδια κοιτάζοντάς τον που θα διαβάζει το αγαπημένο του βιβλίο, θα βλέπει στην τηλεόραση τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας ή θα χαζεύει τον τοίχο με μεγάλη προσήλωση: σκέφτεται, αλλά δεν θα μάθετε ποτέ τι!
 Εκτός από αυτό, υποχονδριακός και σε θέματα υγείας, θα βασανίζεται πάντα με ενοχλήσεις κάθε είδους, ενοχλήσεις που αφορούν την οργανική ή τη σωματική του κατάσταση: αρθριτικά, ρευματισμοί, πόνοι γενικά στα κόκαλα. 



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
«Έρωτας με …επιτάχυνση»



Όσο συναρπαστικός κι αν είναι ο έρωτας με τον Υδροχόο, φθείρεται κάποτε. Πρώτος θα το καταλάβει εκείνος. Αλλά αν τελικά αυτό δεν συμβεί – εξαίρεση του κανόνα – θα χρειαστεί εσείς να παίξετε τις νότες του τελευταίου βαλς!Θλιβερό αλλά όχι τόσο, όσο νομίζετε στην αρχή.

Για να πείτε «αντίο» σ’ έναν Υδροχόο, πρέπει να είστε τρυφεροί αλλά συνάμα ενοχλητικοί, ευγενικοί αλλά την άλλη στιγμή απωθητικοί. Να του λέτε με γλυκό τρόπο «όχι» κάθε φορά που σας προτείνει κάτι καινούριο, να αντιτίθεστε σταθερά στις ευεργετικές του πρωτοβουλίες, να υποσκάπτετε επιδέξια την ελπίδα και την πίστη του για το μέλλον.

Αν το λέει η καρδιά σας, μπορείτε να περάσετε σε πιο σκληρή αντιμετώπιση: να υποκριθείτε τη συντηρητική, να γίνετε πιο έντονα αντιδραστική στον ανθρωπιστικό χαρακτήρα του, στολίζοντας τον τοίχο με τις αφίσες του Χίτλερ και διακηρύσσοντας την ανισότητα στα ανθρώπινα δικαιώματα.Αν έχετε ταλέντο, εγκαταστήστε στο σπίτι ένα είδος οικιακού άπαρτχάιντ, σύμφωνα με το οποίο μόνον εσείς θα έχετε δικαίωμα λόγου και αποφάσεων.Θα νιώσει πολύ άσχημα ο Υδροχόος αλλά το πείραμα θα πετύχει.

Πριν καλά καλά σβήσει η ηχώ από τις κακίες σας, ο Υδροχόος θα έχει φτιάξει τις βαλίτσες του, χωρίς να σας αφήσει ούτε καν την οδοντόβουρτσά του για σουβενίρ. Δεν θα χρειαστεί να τον ξεπροβοδίσετε: θα βγει μόνος του, με βήμα χορευτικό, ίσως και με την αίσθηση πουλιού πετάμενου, και θα χαθεί μονομιάς από τα μάτια σας. Για πάντα!

 Αφού, λοιπόν, κατακτήσατε τον Υδροχόο, η ζωή μαζί του δεν σας επιφυλάσσει καμία πλήξη. Θα είναι ένας σύντροφος επινοητικός, ευγενικός, με ευχάριστο χιούμορ. Όταν καταφέρετε μάλιστα να αγγίξετε το ρομαντισμό του και τις ερωτικές του φλέβες, θα έχετε δίπλα σας ένα άτομο όλο παλμό, ικανό να συλλάβει τις πιο συναρπαστικές μορφές ερωτικής απόλαυσης. 



ΙΧΘΥΣ
«Εύκολος στην αποπλάνηση»


Οι ερωτικές πρωτοβουλίες με τους Ιχθείς γενικά και των δύο φύλων είναι καλύτερα να λαμβάνονται σε υγρό περιβάλλον. Ο Ιχθύς άντρας αποπλανιέται ευκολότερα κοντά σε ένα ρεύμα νερού. Ή, ακόμη καλύτερα, μέσα στο νερό. Βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι εύκολο για σας αλλά για τον Ιχθύ να ξέρετε πως είναι πάντα. Αν, λοιπόν, δεν είστε υποβρύχια ή έστω αμφίβια πλάσματα, πρέπει να αρκεστείτε στην απλή γειτνίαση.

Το καλοκαίρι στη θάλασσα μπορείτε να προκαλέσετε μεγάλη πανωλεθρία στους Ιχθείς. Πεδίο μάχης η παραλία. Την άνοιξη πάλι μπορείτε να τον οδηγήσετε σε ρυάκια και χείμαρρους. Σε συνδυασμό με την εποχή τους αρέσει πολύ. Το φθινόπωρο μπορείτε να είστε μαζί του δίπλα σε μια λίμνη.

Ο χειμώνας, βέβαια, είναι μια δύσκολη εποχή για παραθαλάσσιες εξορμήσεις ή άλλα υγρά περιβάλλοντα. Υπάρχει, όμως, μια λύση για την περίπτωσή σας. Αν, λοιπόν, δεν θέλετε να πάθετε ρευματισμούς και ξεπαγιάσματα, σας συνιστώ μια αμερικανική επινόηση: το στρώμα νερού. Σας διαβεβαιώ πως με τον Ιχθύ γίνεται ένα τέλειο αφροδισιακό!

Με τον Ιχθύ άντρα δεν μπορείτε να είστε ποτέ βεβαία για τίποτα. Τα ψάρια, ακόμα και μέσα απ’ το τηγάνι, είναι ικανά να σας το σκάσουν. Έχουν πάντα ανάγκη από νερό για να επιζήσουν και η ανάγκη τους αυτή καλύπτεται μόνο από την παράλογη σφαίρα της μη-πραγματικότητάς τους. Οι Ιχθείς έχουν ανάγκη από ένα περιβάλλον, που, σαν το βυθό της θάλασσας, να τους προστατεύει και να τους απομονώνει από εξωτερικές επιδράσεις. Εκείνος, ο Ιχθύς σας, είναι μάλλον παρεξηγησιάρης: ένα αθώο αστείο μπορεί να τον ταπεινώσει μέχρι θανάτου και βρίσκει απ’ αυτό αφορμή να κάνει μια στροφή επί τόπου και ν’ αλλάξει πορεία με ένα τίναγμα της ουράς του.

 Για να τον κρατήσετε, θα χρειαζόταν η ικανότητα μιας ντουζίνας ψυχαναλυτών. Είναι ένα φεστιβάλ από κόμπλεξ: θα μας έπαιρνε πολύ χώρο για να τα αναφέρω όλα, σίγουρα θα του χάριζαν μια θέση ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...