παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Tα ζωδια πανε σινεμα!!

http://www.myastro.gr/content/articles/tenies-tenies-2012-tainies-tainies-2012-pame-cinema-movies-martios-2012.html

 

καλο μηνα να εχετε, ομορφο και δημιουργικο και οσο πιο ευχαριστο γινεται!!!!!!

 

 ΚΡΙΟΣ
Για τους Κριούς και για όσους έχουν διάθεση να παρακολουθήσουν μια ταινία που να τους κρατήσει …στην τσίτα σε όλη της τη διάρκεια, το θρίλερ Μυστηριώδης Εξαφάνιση (Gone) σε σκηνοθεσία Έιτορ Ντάλια είναι μια καλή πρόταση.
Μυστηριώδης Εξαφάνιση (Gone) (Θρίλερ)
Η υπόθεση: Η Τζιλ Πάρις, επιστρέφοντας στο σπίτι της, ανακαλύπτει ότι η αδελφή της έχει εξαφανιστεί. Η ίδια είχε απαχθεί παλιότερα από έναν κατά συρροή δολοφόνο, από τον οποίο κατάφερε να ξεφύγει και είναι βέβαιη ότι ο ίδιος τώρα απήγαγε και την αδελφή της.

Μόνο που η αστυνομία δεν την πίστεψε ούτε τότε, ούτε τώρα. Έτσι η Τζιλ αποδύεται σε έναν αγώνα με τον χρόνο για να σώσει την αδελφή της.

Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Κάρπεντερ, Σεμπάστιαν Σταν, Αμάντα Σέιφριντ, Γουες Μπέντλεϊ.

 

 ΤΑΥΡΟΣ

Στους Ταύρους και στους λάτρεις των φανταστικών περιπετειών με τους χαμένους κόσμους και τα νησιά των θησαυρών, η ταινία Ταξίδι 2: Το Μυστηριώδες Νησί (Journey 2: The Mysterious Island) σε σκηνοθεσία Μπραντ Πέιτον υπόσχεται ένα πλούσιο θέαμα.
Ταξίδι 2: Το Μυστηριώδες Νησί

Η υπόθεση: Γυρισμένη σε 3D, περιγράφει την προσπάθεια ενός νεαρού να βρει τον παππού του, που του στέλνει σήμα κινδύνου από ένα νησί που δεν υπάρχει σε κανένα χάρτη. Φτάνοντας εκεί μαζί με τον πατριό του, έναν πιλότο ελικοπτέρου και την (φυσικά πανέμορφη) κόρη του πιλότου, ο νεαρός Σον βρίσκεται σε έναν κόσμο με προϊστορικά τέρατα, μικροσκοπικούς ελέφαντες, τεράστια έντομα και επιπλέον τα απομεινάρια της Ατλαντίδας, χρυσά βουνά και τρομακτικά ηφαίστεια! Μόνο που πρέπει να βρουν τρόπο να σωθούν, πριν το νησί καταποντιστεί και χαθεί μαζί με τους θησαυρούς του για πάντα.
Πρωταγωνιστούν: Μάικλ Κέιν, Ντουέιν Τζόνσον, Λούις Γκάζμαν, Κριστίν Ντέιβις, Τζος Χάτσερσον, Βανέσα Χάτζενς.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 15 Μαρτίου.

 

 ΔΙΔΥΜΟΙ

Για τους Δίδυμους, που θέλουν να βλέπουν τις διαφορετικές πλευρές σε όλα τα ζητήματα, αλλά και για όσους θέλουν να ρίξουν μια (αρκετά σκληρή) ματιά σε μια οδυνηρή περίοδο της ελληνικής ιστορίας, προτείνουμε την ταινία Δεμένη Κόκκινη Κλωστή, σε σκηνοθεσία του Κώστα Χαραλάμπους.
Δεμένη Κόκκινη Κλωστή

Η υπόθεση: Η ταινία εξελίσσεται σε ένα ορεινό χωριό μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας, το 1945, και λίγο πριν τον Εμφύλιο. Οι ένοπλοι παρακρατικοί σκοτώνουν και τρομοκρατούν τους αριστερούς που δεν θέλουν να αρνηθούν την ιδεολογία τους. Κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας είναι η οικογένεια του Λάμπρου και ο αρχηγός των παρακρατικών Μίχας, γύρω από τους οποίους τυλίγεται η «κόκκινη κλωστή» μιας ιστορικής περιόδου όπου η ανθρώπινη ζωή είχε χάσει κάθε αξία.
Πρωταγωνιστούν: Θάνος Σαμαράς, Τάσος Νούσιας, Στεφανία Γουλιώτη, Ανέστης Βλάχος.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 22 Μαρτίου.

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι, αλλά και όσοι έχουν διάθεση για μια ταινία με άφθονο συναίσθημα και επιστροφή στις οικογενειακές ρίζες, θα απολαύσουν το Εκεί που χτυπάει η καρδιά μου (This Must Be The Place), σε σκηνοθεσία του Πάολο Σορεντίνο. Η ταινία κέρδισε το Μεγάλο Οικουμενικό Βραβείο στις Κάννες το 2011.
Εκεί που χτυπάει η καρδιά μου (This Must Be The Place)
Η υπόθεση: Ο Σεγιέν, που τον ερμηνεύει καταπληκτικά ο Σον Πεν, είναι ένας γερασμένος πρώην ροκ σταρ που εξακολουθεί να ντύνεται Goth και ζει στο Δουβλίνο από τα δικαιώματα των τραγουδιών του. Μαθαίνοντας ότι πεθαίνει ο πατέρας του, με τον οποίο δεν έχει καμιά επαφή επί 30 χρόνια, πηγαίνει στη Νέα Υόρκη. Εκεί μαθαίνει ότι ο πατέρας του ζούσε με την εμμονή να βρει τον Ναζί εγκληματία που τον είχε βασανίσει στο Άουσβιτς και κρυβόταν στην Αμερική. Ο Σεγιέν αποφασίζει να συνεχίσει ο ίδιος την αναζήτηση.

Πρωταγωνιστούν: Σον Πεν, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζουντ Χιρς.

Η ταινία θα προβληθεί στις 8 Μαρτίου.

 

 ΕΩΝ

Για τους Λέοντες, που θέλουν πάση θυσία να διαιωνίσουν με έναν απόγονο τα πολύτιμα γονίδιά τους, αλλά και τρέμουν τους «ψόφιους» γάμους, καθώς και για όσους έχουν παρόμοιους προβληματισμούς, προτείνουμε την κωμωδία Κολλητοί με Παιδί (Friends with Kids).
Κολλητοί με Παιδί (Friends with Kids)

Η υπόθεση: Γραμμένη και σκηνοθετημένη από την Τζένιφερ Γουέστφελντ, η ταινία αφηγείται την ιστορία δυο κολλητών φίλων, τριαντάρηδων και single, του Τζέισον και της Τζούλι, που αποφασίζουν να κάνουν παιδί μαζί. Για να αποφύγουν όμως τη ρουτίνα που κυριεύει τα περισσότερα ζευγάρια, όταν έρχεται ένα μωρό, συμφωνούν να μείνουν ελεύθεροι να κάνει ο καθένας τη δική του ερωτική ζωή. Το ερώτημα είναι αν θα πετύχει η συνταγή.
Πρωταγωνιστούν: Τζένιφερ Γουέστφελντ, Κρίστεν Ουίγκ, Τζον Χαμ, Άνταμ Σκοτ, Μέγκαν Φοξ, Έντουαρντ Μπερνς.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 15 Μαρτίου

 

 Για τους Παρθένους που …ξενερώνουν με τα απρόοπτα των εξωτικών ταξιδιών και για όσους γενικά θέλουν να απολαύσουν μια ευχάριστη ταινία με γεύση από Ινδία και εξαιρετικούς πρωταγωνιστές, προτείνουμε το Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ (The Best Exotic Marigold Hotel) σε σκηνοθεσία Τζον Μάντεν.
Εξωτικό Ξενοδοχείο Μάριγκολντ (The Best Exotic Marigold Hotel)

Η υπόθεση: Μια ομάδα από Βρετανούς συνταξιούχους αποφασίζουν να μετακομίσουν στην Ινδία, δελεασμένοι από τις διαφημίσεις για το ανακαινισμένο ξενοδοχείο Μάριγκολντ, στο οποίο σκοπεύουν να εγκατασταθούν. Όμως η πραγματικότητα απέχει αρκετά απ’ όσα περίμεναν. Παρόλα αυτά ανακαλύπτουν ότι ποτέ δεν είναι αργά να ξεκινήσεις από την αρχή στη ζωή και στον έρωτα, αν αποδεσμευτείς από το παρελθόν.
Πρωταγωνιστούν: Τζούντι Ντεντς, Μπιλ Νάι, Ντεβ Πάτελ, Τομ Γουίλκινσον, Μάγκι Σμιθ.

Η ταινία θα προβληθεί στις 29 Μαρτίου.

 

 ΖΥΓΟΣ

Για τους Ζυγούς, που φαντασιώνονται συχνά με τους μεγάλους έρωτες της Ιστορίας, αλλά και για όσους θέλουν να δουν με μια άλλη ματιά το περίφημο ρομάντζο του διαδόχου της Αγγλίας Εδουάρδου και της Αμερικανίδας ζωντοχήρας Γουόλις Σίμπσον, προτείνουμε το W.E. σε σκηνοθεσία της Μαντόνα (ω, ναι!).
W.E. (σε σκηνοθεσία της Μαντόνα)

Η υπόθεση: Η ταινία αφηγείται τις παράλληλες ιστορίες του Εδουάρδου, που απαρνήθηκε τον θρόνο για χάρη της Γουόλις Σίμπσον, και μας μοναχικής γυναίκας, της Γουόλι Ουίνθροπ. Η Γουόλι, εξήντα χρόνια μετά από το πριγκιπικό ρομάντζο, προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα γίνεται για αυτό, καθώς το θεωρεί ως την υπέρτατη και αξεπέραστη ιστορία αγάπης. Ερευνώντας διάφορα ντοκουμέντα από τη ζωή του ζευγαριού, η Γουόλι ανακαλύπτει ότι η «μυθική» εκείνη σχέση είχε φθαρεί αρκετά με το πέρασμα των χρόνων, ενώ η ίδια βρίσκει τελικά τον δικό της έρωτα.
Πρωταγωνιστούν: Άμπι Κόρνις, Τζέιμς Ντάρσι, Άντρεα Ράισμποροου, Όσκαρ Άιζακ.

Η ταινία θα προβάλλεται από τις 15 Μαρτίου.

 

 ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς και για όσους έχουν διάθεση για …βραδινές ανατριχίλες, ένα μεταφυσικό θρίλερ είναι ό,τι πρέπει. Πρόκειται για το Ο Διάβολος μέσα της (The Devil Inside) , σε σκηνοθεσία Γουίλιαμ Μπρεντ Μπελ.
Ο Διάβολος μέσα της (The Devil Inside)

Η υπόθεση: Το 1989 η Μαρία Ρόσι δολοφονεί άγρια τρία άτομα. Είκοσι χρόνια αργότερα, η κόρη της Ιζαμπέλα ξεκινά μια έρευνα για να αποκαλύψει αν η μητέρα της, κλεισμένη πλέον σε ένα ίδρυμα για ψυχοπαθείς εγκληματίες, ήταν παράφρονας ή δαιμονισμένη. Καταφεύγει στη βοήθεια δύο εξορκιστών που χρησιμοποιούν κάποιες ανορθόδοξες μεθόδους, συνδυάζοντας θρησκεία και επιστήμη. Μέσα από αυτές προκύπτει ότι η μητέρα της έχει καταληφθεί, ούτε λίγο ούτε πολύ, από τέσσερις δαίμονες.
Πρωταγωνιστούν: Φερνάντα Αντράντε, Σάιμον Κουόρτερμαν, Ιβάν Χέλμουτ, Σούζαν Κρόουλι.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 8 Μαρτίου.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για τους Τοξότες, αλλά και για όσους αισθάνονται συχνά-πυκνά την επιθυμία να ξεκινήσουν αλλού μια καινούργια ζωή, προτείνουμε το Μεθυσμένο Ημερολόγιο (The Rum Diary), μια διασκεδαστική ταινία σε σενάριο και σκηνοθεσία του Μπρους Ρόμπινσον, με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ.
Μεθυσμένο Ημερολόγιο (The Rum Diary)
Η υπόθεση: Πρόκειται για την ιστορία του δημοσιογράφου Πολ Κεμπ, ο οποίος εγκαταλείπει τη Νέα Υόρκη της εποχής μετά τον Αϊζενχάουερ, για να εγκατασταθεί στο ήσυχο και παραδεισένιο Πουέρτο Ρίκο. Εκεί, όταν δεν είναι «τύφλα» από το πολύ ρούμι, δουλεύει σε μια τοπική εφημερίδα και περιπλέκει τη ζωή του με το να ερωτευτεί τη μνηστή ενός ντόπιου κτηματομεσίτη που ασχολείται με ύποπτες δουλειές

Πρωταγωνιστούν: Τζόνι Ντεπ, Τζιοβάνι Ριμπίζι, Άαρον Εκχαρτ, Ρίτσαρντ Τζένκινς, Μάικλ Ρισπόλι, Άμπερ Χερντ.

Η ταινία προβάλλεται ήδη από την 1η Μαρτίου.

 

 ΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για τους Αιγόκερους και για όσους έχουν διάθεση για μια καθαρόαιμη αστυνομική περιπέτεια προτείνουμε Το Κρησφύγετο (Safe House) σε σκηνοθεσία του Ντανιέλ Εσπινόζα.
Το Κρησφύγετο (Safe House)
Η υπόθεση: Ένας νεαρός πράκτορας της CIA αναλαμβάνει την πρώτη του σημαντική δουλειά, τη φύλαξη ενός πρώην πράκτορα που μεταστράφηκε σε επικίνδυνο εγκληματία. Το κρησφύγετο δέχεται επίθεση και ο πράκτορας προσπαθεί να μεταφέρει τον κρατούμενο σε άλλο ασφαλές μέρος, εν μέσω φοβερών καταδιώξεων, ενώ στο μεταξύ προκύπτει η αβεβαιότητα αν η επίθεση προέρχεται από τρομοκράτες ή από άτομα μέσα από την υπηρεσία.

Πρωταγωνιστούν: Ντένζελ Ουάσιγκτον, Ράιαν Ρέινολντς, Βέρα Φάρμιγκα. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 22 Μαρτίου.

 

 ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για τους Υδροχόους και για όσους έχουν διάθεση για μια περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας με χορταστικά εφέ προτείνουμε την ταινία Τζον Κάρτερ: Ανάμεσα σε δύο κόσμους (John Carter).
Τζον Κάρτερ: Ανάμεσα σε δύο κόσμους (John Carter)
Η υπόθεση: Η ταινία, σκηνοθετημένη από τον Άντριου Στάντον, βασίζεται στην ομώνυμη σειρά των βιβλίων του Έντγκαρ Ράις Μπάροου, το πρώτο από τα οποία δημοσιεύτηκε σε συνέχειες το 1912! Αυτό όμως δεν στερεί καθόλου τη φρεσκάδα από τις θεαματικές περιπέτειες του βετεράνου λοχαγού Τζον Κάρτερ, ο οποίος μετά από τον αμερικάνικο Εμφύλιο μεταφέρεται μυστηριωδώς στον πλανήτη Άρη. Εκεί εμπλέκεται στους επικούς πολέμους μεταξύ των κατοίκων του και καταλήγει να είναι εκείνος η μόνη ελπίδα της σωτηρίας τους.

Πρωταγωνιστούν: Τέιλορ Κιτς, Γουίλεμ Νταφόε, Λιν Κόλινς, Τόμας Χέιντεν, Σαμάνθα Μόρτον, Ντομινίκ Γουέστ, Πόλι Γουόκερ.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται στις 8 Μαρτίου.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Για τους Ιχθύες και για όσους λάτρεψαν πριν από χρόνια την Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast), μια από τις ωραιότερες ταινίες κινουμένων σχεδίων της Disney, προτείνουμε την επανέκδοσή της σε θεαματική επεξεργασία 3D.
Η Πεντάμορφη και το Τέρας (Beauty and the Beast)
Η υπόθεση: Για όσους δεν ξέρουν την υπόθεση του παραμυθιού: Η όμορφη Μπελ αναγκάζεται να μείνει έγκλειστη στον πύργο ενός Τέρατος, σε ένα μυστηριώδη μαγεμένο κόσμο. Η Μπελ σταδιακά ερωτεύεται το Τέρας και με την αγάπη της λύνει τα μάγια, απελευθερώνοντας τον πρίγκιπα που κρυβόταν κάτω από την αποκρουστική εμφάνιση και τους άγριους τρόπους.

Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται μεταγλωττισμένη από τις 15 Μαρτίου. 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...