παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Αστρολογικο προφιλ των Ιχθυων

http://www.astraclub.gr/index.php?p=1_7

 

 Απο αυριο ξεκινουν τα γενεθλια των Ιχθυων και η σελιδα εβγαλε το προφιλ τους

 

Οι Ιχθείς και η φιλία
Οι Ιχθείς θα κάνουν πάντα ότι μπορούν για να βοηθήσουν έναν φίλο. Είναι πολύ ευαίσθητοι και πιστοί. Θα πάρουν το πρόβλημα ενός φίλου και θα το κάνουν δικό τους, συμπαραστεκόμενοι με τον τρόπο που εκείνοι ξέρουν. Αυτή είναι και μια αδυναμία του ζωδίου. Όλοι όσοι έχουν φίλο Ιχθύ, ξέρουν πως παρότι προσελκύονται από τους ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα στις ζωές τους που επιζητούν βοήθεια, αυτό τους κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Παρότι έχουν ευγενείς σκοπούς, μην αφήνετε έναν Ιχθύ να επωμίζεται τα προβλήματά σας, αφού θα χάσει την ταυτότητα και τη μοναδικότητά του, στην προσπάθεια να σας βοηθήσει όσο μπορεί. Χρειάζονται δυνατούς και θετικούς φίλους για να νιώσουν κι εκείνοι ασφαλείς. Τους αρέσει η περιπέτεια, οι νέες καταστάσεις και οι κοινωνικές εκδηλώσεις.

 

 

Οι Ιχθείς και τα επαγγελματικά
Οι Ιχθείς δεν τα πηγαίνουν καλά σε ηγετικές θέσεις και σημαντικά πόστα. Ο χαρακτήρας τους, η ευαισθησία και η έλλειψη αυτοπειθαρχείας και αυτοπεποίθησης, είναι γνωρίσματα που δεν τους επιτρέπουν να κοιτάξουν ψηλά. Είναι όμως εξαιρετικοί συγγραφείς, ηθοποιοί, ποιητές ή μουσικοί! Είναι πραγματικοί χαρισματικοί σε ενασχολήσεις που αγγίζουν την καρδιά και τον πνευματικό κόσμο. Παράλληλα, είναι πολύ δημιουργικοί, κάτι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να εμπνεύσουν άλλους. Δυστυχώς και στην πλειοψηφία των περιπτώσεων, οι Ιχθείς επιλέγουν τον εύκολο δρόμο στη ζωή τους και σχεδόν ποτέ δεν καταφέρνουν να φτάσουν στο επίπεδο φήμης που θα μπορούσαν. Η αλήθεια είναι πως το καλύτερο που έχει να κάνει ένας Ιχθύς, είναι να σταματήσει να αμφιβάλλει για τον εαυτό του, γιατί μπορεί να αποτελέσει πολύ σημαντικό πρότυπο στις ζωές άλλων.

Ιδιοσυγκρασία
Οι Ιχθείς έχουν εξαιρετικά ανεπτυγμένο ένστικτο και πνευματικές ικανότητες. Περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο. Εμπιστεύονται τα συναισθήματά τους κι αν όχι, σύντομα ανακαλύπτουν πως πρέπει να το κάνουν, γιατί συνήθως το προαίσθημά τους είναι σωστό. Το μειονέκτημά τους; Η ευαισθησία τους και το ότι δεν μπορούν να απορρίψουν τον συνάνθρωπό τους. Επειδή και στους ίδιους δεν αρέσει η απόρριψη, προσπαθούν να φέρονται στους κοντινούς τους ανθρώπους όπως θα ήθελαν να φέρονται και στους ίδιους. Θα βοηθήσουν σε προβλήματα, γιατί αν βλέπουν πως ο απέναντί τους είναι ευχαριστημένος, αισθάνονται ικανοποίηση. Χρειάζονται ανθρώπους στη ζωή τους που τους ενισχύουν τα συναισθήματα και στην ουσία τους βοηθούν να αποκτήσουν συναισθηματική σταθερότητα. Συχνά προσπαθούν να ξεφεύγουν από δύσκολες καταστάσεις, αντί να τις αντιμετωπίζουν. Η συνεχής μάχη του ζωδίου, είναι να χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα και τη φαντασία του με θετικό και παραγωγικό τρόπο, αναζητώντας ισορροπία συναισθημάτων.

 

 

Με μια ματιά...
Οι Ιχθείς είναι το ζώδιο του μυστικισμού, του μυστηρίου και του πνευματισμού. Ζούν σε δύο κόσμους. Τον πραγματικό και τον πνευματικό ή μυστικιστικό, όπου μεταφράζουν αυτά που βλέπουν σ'αυτά που θέλουν. Αυτό το κάνουν για να αποφύγουν τον πόνο και τα προβλήματα της πραγματικότητας. Έχουν έντονα συναισθήματα και νιώθουν το ίδιο δυνατά όμορφα όσο και άσχημα. Διαθέτουν εξαιρετικό ένστικτο. Παράλληλα, είναι πολύ καλοί στο να καταλαβαίνουν τους ανθρώπους, αφού ξεπερνούν τυχόν κίνητρα και κοιτούν βαθιά στις ψυχές τους. Δυστυχώς είναι ένα ζώδιο επιρρεπές σε ναρκωτικές ουσίες και κακή ζωή, αφού συνηθίζει να κάνει ότι μπορεί για να ξεφεύγει από την πραγματικότητα. Όταν συνειδητοποιήσουν ότι έχουν πρόβλημα, τους είναι εύκολο να το διορθώσουν. Δεν είναι αδύναμοι ψυχικά όσο φαίνονται. Θα διεκδικήσουν μάλιστα και τα πιστεύω τους, συχνά μαχόμενοι γι'αυτά. Μπορούν να γίνουν και πολύ τεμπέληδες, όμως αυτό αφορά θέματα που δεν τους ενδιαφέρουν. Οι Ιχθείς είναι το πιο ευαίσθητο ζώδιο.

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...