παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Κλειδιά για τον εξωτερικό Εαυτό σας: Ωροσκόπος Δίδυμοι και Δεκανοί

http://www.naro.gr/327/1294532/kleidia-gia-ton-exoteriko-eauto-sas-oroskopos-didumoi-kai-dekanoi.html

 

Το ανατέλλων ζώδιο ή ωροσκόπος (ο εξωτερικός εαυτός μας) είναι το δεύτερο σε σημασία μετά το Ηλιακό ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός μας). Για τους περισσότερους ανθρώπους που δεν σας γνωρίζουν τόσο από κοντά, μπορεί να αποτελεί τον καθοριστικό παράγοντα σε σχέση με το πως σας βλέπουν, σας προσδιορίζουν και σας γνωρίζουν. Επηρεάζει επίσης το πώς εσείς βλέπετε, ενεργείτε και αντιδράτε στους άλλους και στο περιβάλλον. Ενώ το Ηλιακό σας ζώδιο καθορίζεται από την ημερομηνία της γέννησής σας, το ανατέλλων ζώδιο (ωροσκόπος) πρέπει να υπολογίζεται με βάση την ακριβή ώρα και τον τόπο γέννησης. Θεωρητικά, το ανατέλλων ζώδιο προχωρά μια μοίρα (από τις 360 μοίρες ενός πλήρη κύκλου - μιας 24-ωρης ημέρας) κάθε τέσσερα λεπτά, που σημαίνει ότι κάθε ζώδιο 30 μοιρών, χρειάζεται περίπου δύο ώρες για να μετακινηθεί προς τα πάνω - λόγω της αριστερόστροφης περιστροφής της γης γύρω από τον άξονά της – διασχίζοντας όλο το μήκος του σημείου του ωροσκόπου: τον ανατολικό ορίζοντα. Ορισμός: Δεκανός (δεκαήμερο) - μια απόσταση δέκα μοιρών (τμήμα ή κομμάτι) ενός ζωδίου. Κάθε ζώδιο έχει τρεις δεκανούς, οι οποίοι συνολικά ισοδυναμούν με τριάντα μοίρες. Ο πρώτος Δεκανός (κάθε ζωδίου) είναι από τις 00.00.00 έως 9.59.59 μοίρες – ο δεύτερος Δεκανός είναι από τις 10.00.00 έως 19.59.59 μοίρες – ο τρίτος Δεκανός είναι από τις 20.00.00 έως 29.59.59 μοίρες.

[Εμπειρική μέθοδος υπολογισμού: Αν έχετε γεννηθεί περίπου κατά τη διάρκεια των πρώτων 40 λεπτών από την ώρα έναρξης οποιουδήποτε ανατέλλοντος ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον πρώτο Δεκανό από 0 έως 10 μοίρες. Εάν γεννηθήκατε από 41 έως 80 λεπτά (1 ώρα και 20 λεπτά) μετά την ώρα έναρξης του ζωδίου, τότε πιθανόν ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον δεύτερο Δεκανό. Εάν γεννηθήκατε από 81 λεπτά (1 ώρα και 21 λεπτά) μέχρι και 2 ώρες μετά, τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στον τρίτο Δεκανό. Ένα υπολογισμένο με ακρίβεια ωροσκόπιο είναι αναγκαίο για να προσδιορίσετε με βεβαιότητα τον Δεκανό του ωροσκόπου σας.] Το ανατέλλων ζώδιο (και οι Δεκανοί του) έχουν μεγάλη σημασία για τον καθορισμό της προσωπικότητας σας, τις ιδιομορφίες, τον χαρακτήρα, τη νοοτροπία, τα συναισθήματα, τις αδυναμίες, τα πρότυπα της ζωής και της υγείας σας, καθώς επίσης και τα χαρακτηριστικά για να καλλιεργήσετε, ή να διορθώσετε. Αν εσείς ή κάποιος που γνωρίζετε έχει ωροσκόπο Κριό, καλό θα ήταν να μελετήσετε πρώτα την "Γενική επισκόπηση" του ωροσκόπου και στη συνέχεια τις πληροφορίες του Δεκανού.

[Υπόδειξη Αριθμός Ένα: Οι παρακάτω πληροφορίες μπορούν να εφαρμοστούν επίσης και στο Ηλιακό σας ζώδιο (ο εσώτερος εαυτός σας). Συσχετίστε την "Γενική επισκόπηση" με τον γενέθλιο Ήλιο στον Ταύρο. Διαβάστε επίσης τον "Πρώτο Δεκανό" αν έχετε γεννηθεί στις πρώτες 10 ημέρες αυτού του ζωδίου – ο Ήλιος βρίσκεται από 0 έως 10 μοίρες, το "Δεύτερο Δεκανό" αν γεννηθήκατε στις ημέρες από 10 έως 20 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 10,01 έως 20 μοίρες, και τον "Τρίτο Δεκανό" εάν γεννηθήκατε στις ημέρες από 21 έως 30 – ο Ήλιος βρίσκεται στις 20,01 έως 30 μοίρες].[Υπόδειξη Αριθμός Δύο: Οι παρακάτω περιγραφές μπορούν επίσης να εφαρμοστούν και στο Σεληνιακό σας ζώδιο (ο συναισθηματικός εαυτός σας). Συσχετίστε την "Γενική Επισκόπηση" με τη γενέθλια Σελήνη στον Ταύρο. Διαβάστε επίσης τον "Πρώτο Δεκανό" αν η Σελήνη σας είναι στις πρώτες 10 μοίρες αυτού του ζωδίου, το "Δεύτερο Δεκανό" αν η Σελήνη σας είναι από τις 10,01 έως τις 20 μοίρες αυτού του ζωδίου, και τον "Τρίτο Δεκανό" αν η Σελήνη σας είναι από τις 20,01 έως τις 30 μοίρες αυτού του ζωδίου.]

 

ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΔΙΔΥΜΟΣ – ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Γρήγορος, πνευματώδης, ευφάνταστος, φιλομαθής, λογικός, ομιλητικός, επικοινωνιακός, ξεχασιάρης, ευέξαπτος, νευρικός, επιπόλαιος, ανήσυχος, φαντασμένος, κουτσομπόλης και σαρκαστικός είναι οι λέξεις που σας ταιριάζουν γιατί ο Ερμής κυβερνάει το εξωτερικό εγώ σας, την εμφάνιση και την προσωπικότητά σας (τον εξωτερικό εαυτό σας). Η γενική σας προσέγγισή της καθημερινότητας συνδέεται με τις λέξεις πληροφορία, ιδέες, και επικοινωνία. Στα καλύτερά σας, είστε ένα τέλειο μοντέλο αποτελεσματικού χειριστή πληροφοριών. Στα χειρότερά σας, απλά ανακατεύετε χαρτιά με αναποτελεσματικό τρόπο.

 

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είστε καλλιεργημένοι, μορφωμένοι και ενημερωμένοι. Η μόνη ερώτηση είναι η εξής: Είστε προετοιμασμένοι στους τομείς που θα είναι πιο χρήσιμοι και παραγωγικοί? Πολλοί από εσάς συγκεντρώνετε κομμάτια πληροφοριών οι οποίες μπορεί να μην έχουν καμία πραγματική αξία στο να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην προσωπική σας επιτυχία. Σας αρέσει να μιλάτε, ορισμένες φορές υπερβολικά. Σιγουρευτείτε πως ότι έχετε να πείτε είναι σημαντικό και ενδιαφέρον για τους άλλους. Θέλετε να προφυλαχθείτε από τη φήμη του κουτσομπόλη ή εκείνου που μόνο μιλάει και δεν ακούει ποτέ αυτά που έχουν να πουν οι άλλοι.

 

Ο ωροσκόπος Δίδυμος κλίνει σε ένα μέτριο ύψος. Το σώμα είναι συνήθως λεπτό, με μικρό κορμό και μακριά άκρα. Ορισμένοι μπορεί ακόμα να μοιάζουν αδύναμοι. Το κεφάλι είναι μακρύ και στενό μεταξύ των αυτιών, αλλά στο ανώτερο μέρος το σχήμα είναι ελαφρώς κοίλο και προς τις δύο πλευρές. Τα μαλλιά τείνουν να έχουν ανοικτές αποχρώσεις και συνήθως έχουν ωραία υφή. Το δέρμα μπορεί να είναι πολύ λεπτό, τόσο που ίσως οι φλέβες να φαίνονται από κάτω. Η επιδερμίδα τείνει προς τις ανοικτές αποχρώσεις. Τα δόντια ίσως να μην είναι πολύ δυνατά, καθώς η περιεκτικότητα σε ασβέστιο μπορεί να είναι κάπως ελλιπής. Τυπικά η φωνή είναι λεπτή, ορισμένες φορές πολύ ψιλή, ακόμα και διαπεραστική, αν γίνετε υπερβολικά ενθουσιώδεις. Εν τούτοις, είναι πολύ ευπροσάρμοστη. Είναι εύκολο για εσάς να μιμείστε. Μπορεί να είστε καλοί εγγαστρίμυθοι, κουκλοπαίκτες, ή ιμπρεσιονιστές. Ο ρυθμός ομιλίας είναι συνήθως ταχύς, γιατί οι σκέψεις τρέχουν μπροστά γρήγορα. Έχετε την τάση να διακόπτετε τους άλλους όταν μιλούν. Συνήθως οι διορθωτικοί φακοί είναι απαραίτητοι. Μπορεί να δείχνετε νεώτεροι από την ηλικία σας και μπορείτε να φοράτε επιτυχώς νεανικά ενδύματα επ' αόριστον.

 

Οι ιδιομορφίες σας μπορεί να περιλαμβάνουν μία τάση να νευριάζετε με τα αντικείμενα, διανύοντας περιόδους προφανούς απροσεξίας, καθώς και τάση να μετράτε πλαίσια, παράθυρα, τούβλα, πλακάκια στα πεζοδρόμια κ.λπ. Τα χέρια έχουν ανάγκη να είναι απασχολημένα συνεχώς. Εφόσον ο Δίδυμος είναι δυαδικό (διπλό) ζώδιο, είναι φυσικό για εσάς να κατέχετε ένα διπλού τύπου, “flip-flop” χαρακτήρα. Ευελιξία, προσαρμοστικότητα και αγάπη για την καινοτομία είναι τρία εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Υπάρχει μία ασταμάτητη επιθυμία για επικοινωνία. Ο χαρακτήρας συχνά στερείται πραγματικής δύναμης ή αντοχής. Για παράδειγμα, μπορεί να καταρρεύσετε σε περίπτωση μίας πραγματικής (ή φανταστικής) έκτακτης ανάγκης.

 

Η διάνοια είναι που σας διέπει, όμως η νοημοσύνη είναι συνήθως περισσότερο επιφανειακή παρά βαθιά. Η ικανότητα μάθησης είναι ταχεία, αλλά εκτρέπεται γρήγορα από το ένα πράγμα στο άλλο. Υπάρχουν καλές δυνάμεις αυτο-έκφρασης και πολύ γρήγορη αίσθηση χιούμορ. Τα συναισθήματα είναι πολύ εμφανή επιφανειακά, αλλά σπανίως μπορούν να αγγιχθούν βαθιά.

 

Η σεξουαλική παρόρμηση ίσως να μην είναι πολύ έντονη, και μερικές από τις πολυάριθμες σχέσεις μπορεί να είναι πράγματι πλατωνικές. Αδυναμίες μπορεί να αποτελούν η διαχυτικότητα, η ανακρίβεια, η τάση προς υπερβολικό κουτσομπολιό, η περιέργεια, η ικανότητα υπεκφυγής (με ψέματα) αρκετά εύκολα όταν είναι απαραίτητο προκειμένου να αποφευχθεί η αμηχανία, καθώς και η τάση υπερβολικής απορρόφησης από τετριμμένα θέματα και λεπτομέρειες. Εάν δεν είστε αρκετά προσεκτικοί, μπορείτε να γίνετε “μπαλαντέρ”, αλλά όχι ιδιαίτερα καλοί σε κάτι συγκεκριμένο.

 

Υπάρχει μία νευρική δομή, όμως από τη στιγμή που ζείτε κυρίως έχοντας νεύρα, αυτά ίσως να είναι στο επίκεντρο κάθε ασθένειας που ενδέχεται να εμφανιστεί. Φροντίστε ιδιαίτερα τους πνεύμονες, τα χέρια, τα μπράτσα και τους ώμους σας. Είναι σημαντικό να έχετε άπλετο καθαρό αέρα και να διατηρείτε ένα τακτικό πρόγραμμα. Το μοτίβο ζωής είναι ευμετάβλητο. Τα χρόνια μεταξύ 20 και 30 ενδέχεται να φέρουν τις καλύτερες ευκαιρίες.

 

Καλά χαρακτηριστικά προς καλλιέργεια αποτελούν η νοημοσύνη, η έκφραση, ο ιδεαλισμός, η φιλοδοξία, η επιδεξιότητα, η ανοχή και η εγκράτεια. Γνωρίσματα προς διόρθωση αποτελούν η ανησυχία, η πολυλογία, η πονηράδα, η υπουλότητα, η δυστροπία, η ρηχότητα και η νευρικότητα. Αυτά τα λιγότερο επιθυμητά χαρακτηριστικά μπορούν να ελαχιστοποιηθούν ή ακόμα και να διορθωθούν με την εφαρμογή των εξαιρετικών θετικών, κυρίως πνευματικών σας ποιοτήτων.

 

 

 

ΠΡΩΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου ΔΙΔΥΜΟΥ (00.00 – 10.00 μοίρες)

Αυτός ο Δεκανός των Διδύμων / Ερμή είναι, φυσικά, ο πιο χαρακτηριστικός. Πάρα πολλά από όσα αναφέρθηκαν ανωτέρω ισχύουν πλήρως, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Ο Δίδυμος – ο φυσικός κυβερνήτης του τρίτου οίκου του συνειδητού νου, της επικοινωνίας, των εμπειριών και του πειραματισμού - μπορεί να σας προσδώσει ένα κοφτερό, άνω του μετρίου μυαλό. Το τι θα κάνετε με αυτό εξαρτάται, φυσικά, από εσάς. Θα μπορούσατε να γίνετε καλός πωλητής, συγγραφέας, δάσκαλος σε πλήθος θεμάτων στον ευρύτερο τομέα των επικοινωνιών. Θα μπορούσατε επίσης να εργαστείτε σε αυτούς τους τομείς. Ή θα μπορούσατε να γίνετε ένα επιπόλαιο, κουτσομπόλικο, ανοργάνωτο άτομο, το οποίο οι άλλοι βρίσκουν ενδιαφέρον αρχικά, αλλά δε θα επιθυμούν να σχετιστούν μαζί του για πολύ.

 

Είστε ανήσυχοι και μπορεί να νιώσετε αρκετά άβολα αν το μυαλό και τα χέρια σας μαζί δεν είναι απασχολημένα. Η ανάγνωση μπορεί να είναι ένα από τα αγαπημένα σας χόμπι. Σχεδόν κάθε θέμα μπορεί να συλλάβει το ενδιαφέρον σας – για συγκεκριμένο χρόνο. Προσπαθήστε να κατευθύνετε τις αναγνωστικές επιλογές σας σε τομείς που είναι χρήσιμοι και εμπορεύσιμοι. Η νεανική σας εμφάνιση μπορεί να είναι καθοριστικό χαρακτηριστικό, καθώς κάνει τους άλλους να αναρωτιούνται πόσων ετών είστε πραγματικά. Μπορεί να είστε αριστερόχειρες ή τουλάχιστον αμφιδέξιοι. Η επιρροή του τρίτου οίκου πιθανόν να σας αναγκάσει σε περισσότερα του μέσου όρου ταξίδια, στο μεγαλύτερο μέρος τους τοπικού χαρακτήρα. Είναι πιθανό να σας αρέσει η οδήγηση.

 

Ως προς την εμφάνιση, φαίνεστε έξυπνοι, και συνήθως πράττετε έτσι. Οι άλλοι μπορεί να σας κάνουν πολλές ερωτήσεις, επειδή δείχνετε να γνωρίζετε τις σωστές απαντήσεις. Επειδή είστε τόσο δραστήριοι, σπάνια ανησυχείτε πολύ για το πόσο τρώτε. Στην πραγματικότητα, ίσως να μην έχετε μεγάλη όρεξη, ούτως ή άλλως. Αν και πιθανόν να μη φαίνεστε ιδιαίτερα δυνατοί, οι άλλοι ίσως να μην πιστεύουν πόση δύναμη και ενέργεια μπορείτε να επιδείξετε. Η φωνή σας είναι πολύ καθαρή, ο λόγος σας ακριβής και συνήθως σωστός. Σπάνια δεν έχετε να πείτε κάτι, ακόμα κι αν γνωρίζετε λίγα για το συγκεκριμένο θέμα.

 

 

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου ΔΙΔΥΜΟΥ (10.00 – 20.00 μοίρες)

Οι σημαντικές δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Δεκανού του Ζυγού/Αφροδίτης μπορούν να προκαλέσουν πολλές αρκετά ενδιαφέρουσες διαφορές και αποκλίσεις. Ο Ζυγός, φυσικός κυβερνήτης του έβδομου οίκου του γάμου, των σχέσεων, των στενών συνεργατών, των συνεργασιών και των νομικών θεμάτων, θα σας κάνει να είστε περισσότερο “κι εγώ επίσης” παρά “εγώ είμαι” άτομο. Οι σχέσεις σας με τους άλλους είναι εξαιρετικά σημαντικές και μπορούν είτε να φτιάξουν είτε να καταστρέψουν τη ζωή σας. Εξ αιτίας αυτού του σημαντικού γεγονότος, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή συντρόφων / συνεργατών. Η επιλογή συντρόφου είναι, φυσικά, ύψιστης σημασίας. Αποφύγετε να εμπλέκεστε σε μία κατάσταση ενώ είστε πολύ νέοι για να γνωρίζετε τι κάνετε.

 

Η επιρροή Ζυγού / έβδομου οίκου σε συνδυασμό με τον Ερμή μπορούν να σας αποδώσει ειδικές ικανότητες στο πεδίο των μαθηματικών. Μπορεί να γίνετε λογιστές, φοροτεχνικοί, ή καθηγητές μαθηματικών, άλγεβρας, τριγωνομετρίας, φυσικής κ.λπ. Το σχέδιο – συμπεριλαμβανομένων της εσωτερικής/ εξωτερικής διακόσμησης, της προβολής διαφήμισης και της αρχιτεκτονικής, θα μπορούσαν να αποτελέσουν καλές επαγγελματικές / επιχειρηματικές επιλογές. Πιθανόν να είστε πολύ επιτυχημένοι σε νομικά επαγγέλματα, ειδικά ως δικηγόροι, εφόσον είστε αποτελεσματικοί ομιλητές που μπορούν να επικοινωνήσουν τις πληροφορίες με σαφήνεια και πειστικότητα.

 

Ως προς την εμφάνιση, ίσως να θελήσετε να ευχαριστήσετε πραγματικά τα “τυχερά” σας άστρα που σας δίνουν την Αφροδίτη (πλανήτη της φυσικής ομορφιάς) ως κυβερνήτη του δεκανού του ωροσκόπου σας. Η Αφροδίτη μπορεί να βελτιώσει τη δομή των οστών, να βοηθήσει την υφή του δέρματος και να προσδώσει καλοσχηματισμένα δόντια. Η φωνή σας πιθανόν να είναι ασυνήθιστα ισορροπημένη – ίσως μουσική.

 

Είναι στη φύση σας να θέλετε να διατηρείτε το περιβάλλον σας σε τάξη διαρκώς. 'Άνισα κρεμαστά τοίχου ή άλλα πράγματα που δε βρίσκονται σε ισορροπία μπορούν να σας ενοχλήσουν πολύ. Επιμένετε στην αρμονία και την καλαισθησία γενικότερα. Η διάθεσή σας είναι συνήθως θετική και φιλική, αλλά θα αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας.

 

 

ΤΡΙΤΟΣ ΔΕΚΑΝΟΣ του Ωροσκόπου ΔΙΔΥΜΟΥ (20.00 – 30.00 μοίρες)

Οι δευτερεύουσες επιρροές αυτού του Δεκανού του Υδροχόου/Ουρανού μπορούν να προσδώσουν ενδιαφέροντα εξωτερικά χαρακτηριστικά και διαφορές προσωπικότητας. Ο Υδροχόος – φυσικός κυβερνήτης του ενδέκατου οίκου των φίλων, των ελπίδων, και των ευχών – σας προδιαθέτει να είστε πολύ κοινωνικοί τύποι, άτομα προσανατολισμένα στους φίλους. Ζείτε σημαντικό ποσοστό της ζωής σας μέσα από τις σχέσεις σας με τους άλλους. Έχετε μία έμφυτη επιθυμία να θέλετε να μεταρρυθμίσετε πεποιθήσεις και καταστάσεις προς όφελος όλων, όχι μόνο για λίγους εκλεκτούς. Είστε αισιόδοξοι, πιστεύοντας (συχνά εσφαλμένα) ότι η καλύτερη πλευρά των ανθρώπων θα βγει τελικά προς τα έξω.

 

Μπορεί να ανήκετε ή να επιθυμείτε να ανήκετε σε σωματεία, οργανισμούς και ομάδες που υποστηρίζουν τις πεποιθήσεις και τα ιδανικά σας. Θα μπορούσατε να είστε εξαιρετικοί ηγέτες ή υπεύθυνοι σε τέτοιους οργανισμούς, ή πιθανόν να επιλέξετε να δημιουργήσετε ένα δικό σας. Επιλέξτε τους φίλους σας με σύνεση και προσοχή, γιατί μπορούν ή να σας βοηθήσουν να καταφέρετε περισσότερα ή να σας τραβούν κάτω, κρατώντας σας πίσω. Αναμφίβολα, ο Ουρανός προσθέτει μοναδικότητα στην προσωπικότητά σας. Είστε μοναδικοί, είτε αυτό εκδηλώνεται μέσα από τις ιδιομορφίες σας, τον τρόπο ομιλίας σας, είτε με άλλον τρόπο.

 

Ως προς την εμφάνιση, ο Ουρανός πιθανόν να προσθέσει κάτι ουσιαστικά εντυπωσιακό. Μερικές φορές προσδίδει ένα ασυνήθιστο χρώμα ματιών, μεγάλο όγκο μαλλιών ή ένα μοναδικό τρόπο ανάπτυξης των μαλλιών. Όπου και να πάτε, φαίνεται να τραβάτε την προσοχή των άλλων, ενδεχομένως περισσότερο από όσο θα προτιμούσατε, ορισμένες φορές. Καλά θα κάνατε να συνειδητοποιούσατε ότι οι άλλοι κανονικά δε σκοπεύουν να κοιτάζουν. Απλά θέλουν να βεβαιωθούν ότι σας είδαν σωστά την πρώτη φορά.

 

Θα μπορούσατε να μετατρέψετε αυτό το χαρακτηριστικό έλξης προσοχής σε προτέρημα, ιδιαίτερα αν φιλοδοξείτε να επιτύχετε σε οποιαδήποτε καριέρα/ επιχείρηση (ηθοποιία, πολιτική κ.λπ.) στην οποία η έλξη της προσοχής των άλλων αποτελεί βασικό πλεονέκτημα. Συνήθως προβάλλετε μία φιλική εμφάνιση και σας είναι εύκολο να χαμογελάσετε. Πιθανόν να έχετε εξαιρετικά ελκυστικά δόντια. Ορισμένες από τις απόψεις σας θα μπορούσαν να είναι πολύ προχωρημένες (ή εντυπωσιακά αντισυμβατικές) για τους άλλους ώστε να τις εκτιμήσουν.

 

από τoν Elbert Wade, PMAFA - πιστοποιημένoς επαγγελματικά σύμβουλος αστρολόγος.

Copyright © 2011 Περιοδικό Dell, παρουσιασμένο αρχικά στο Dell Ωροσκόπιο - κατοχυρωμένα ανά τον κόσμο πνευματικά δικαιώματα.

 

 

Συγγραφέας: Elbert Wade

Πρωτότυπος τίτλος: Keys to Your External Self: GEMINI Rising and Decans

Πηγή: Keys to Your External Self: GEMINI Rising and Decans

 

Το κείμενο παραχωρήθηκε ειδικά για το Μyhoroscope,

από τον συγγραφέα και αστρολόγο Elbert Wade

 

Mετάφραση - Απόδοση: krak της Ομάδας Μεταφραστών του Myhoroscope

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...