παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Παρθένος - Το ερωτικό προφίλ του ζωδίου

http://www.myhoroscope.gr/forum/ερωτική-αστρολογία-150/παρθένος-το-ερωτικό-προφίλ-του-ζωδίου-12174/

 

  1. Οι Παρθένοι, σαν γήινο ζώδιο, χαρακτηρίζονται γιά τον ορθολογισμό τους, την συντηρητικότητά τους, και την έντονη προσοχή που δείχνουν στην υγεία τους, την καλή οργάνωση και την διαχείρισή τους. Δύσκολα εξωτερικεύουν τα αισθήματά τους, και πολλές φορές δείχνουν σκληροί και απόμακροι, κάτι όμως που δεν ισχύει. Απλά δεν τους αρέσουν οι κολακείες και τα περιττά λόγια, και είναι αρκετά ντροπαλοί και σεμνότυφοι. Διακρίνονται γιά την ανεπτυγμένη ευφυία τους και την τετράγωνο λογική τους, και σίγουρα εκτιμούν την πνευματικότητα στα άλλα άτομα. Εχουν ιδιαίτερη ευαισθησία με την τάξη και την καθαριότητα, και ενώ καμμιά φορά γίνονται έντονα επικριτικοί, κατά βάθος διαθέτουν μιά ευγενική ψυχή που θα την προσφέρουν απλόχερα σε κάθε συνάνθρωπό τους.


    Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Αρκετά συντηρητικός στο ερωτικό του παιγνίδι, τουλάχιστον έτσι δείχνει, δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα στον έρωτα. Είναι αρκετά επιφυλακτικοί και χρειάζονται μιά σχετικ΄αενθάρρυνση γιά να εκδηλώσουν τα αισθήματά τους. Σε ακραίες περιπτώσεις, υποφέρουν από συμπλέγματα κατωτερότητας, και γι αυτό δείχνουν μιά ιδιαίτερη ευαισθησία στην κριτική απέναντί τους. Τους αρέσει η καλή συζήτηση και η καλή παρέα, και απεχθάνονται την αταξία και το χάος στην καθημερινότητά τους. Οι κινήσεις τους είναι μετρημένες, και προσεχτικές, και θέλουν πάντα να ελέγχουν την κατάσταση. Δύσκολα ρισκάρουν, και συνήθως προσεγγίζουν άτομα τού άλλου φύλου που θεωρούν κατώτερά τους. Είναι πολύ ευθείς στην συμπεριφορά τους, και καμμιά φορά γίνονται ωμοί και κυνικοί. Στον έρωτα απαιτούν καθαριότητα και ήρεμο περιβάλλον, και συνήθως δίνουν την πρωτοβουλία των κινήσεων στην σύντροφό τους. Συνήθως κάνουν σταθερές και μόνιμες σχέσεις, καθώς δεν αρέσκονται στο κυνήγι τού άλλου φύλου.


    Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
    Οι Παρθένοι είναι έντονα εγκεφαλικοί στην συμπεριφορά τους και στερούνται αυθορμητισμού και παρόρμησης. Θα πρέπει να καταβάλει κανείς προσπάθεια γιά να τις πείσει ότι αρέσουν. Δεν δελεάζονται από κραυγαλέες συμπεριφορές, και προτιμούν συντρόφους που διακρίνονται γιά την αξιοπιστία και την σοβαρότητά τους. Είναι αρκετά αυστηρές απέναντι στους άλλους, και συνήθως απαιτούν τα πάντα που υπαγορεύονται από την λογική. Είναι ευγενικές και προσεκτικές με το ντύσιμό τους, που προσέχουν όμως να μην εντυπωσιάζει. Προτιμούν τους χαμηλούς τόνους, και δεν τους αρέσει να κάνουν έντονη την παρουσία τους. Είναι πολύ καλές νοικοκυρές, και η καθαριότητα είναι η ειδικότητά τους. Στον έρωτα είναι τρυφερές και προχωρούν με προσεκτικές και ήρεμες κινήσεις. Συνήθως περιμένουν από τον σύντροφό τους να θέσει τους κανόνες τού παιγνιδιού.


    ΟΙ ΕΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΖΩΝΕΣ
    Η βασική ερωτογενής ζώνη τού Παρθένου είναι το στομάχι. Χαϊδέματα με τα δάχτυλα ή και την γλώσσα σε όλο το μήκος και πλάτος της κοιλιακής χώρας, θα τους τρελλάνουν, και ακόμα προσπαθείστε να τους οδηγήσετε στο μπάνιο πριν την ερωτική πράξη, ή να το κάνετε ταυτόχρονα. Επίσης έχουν μιά σχετικά ευαισθησία στο εσωτερικό μέρος των μοιρών.


    ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΣΕΤΕ
    Μην κάνετε απότομες επιθέσεις στους Παρθένους. Αγαπούν την εξυπνάδα και το ταλέντο. Προσπαθείστε να ανοίξετε μιά σοβαρή συζήτηση και δείξτε τον προβληματισμό και την φιλοσοφική σας ανησυχία. Εκτιμούν επίσης το τάκτ, την ευγένεια, και τους καλούς τρόπους. Και πάνω απʼ όλα την καθαριότητα. Σίγουρα θα πρέπει εσείς να κάνετε το πρώτο βήμα, και πάνω απʼόλα να τους ενθαρρύνεται με ευγένεια να ανταποκριθούν. Πολλές φορές δεν θα πιστέψουν ότι τους φλερτάρετε. Γίνετε σαφείς και επιμείνετε. Στο πρώτο ραντεβού κρατήστε χαμηλούς τόνους σε κάπως απομακρυσμένα και όχι ακριβά μέρη.


    ΣΥΝΑΣΤΡΙΕΣ

    ΜΕ ΚΡΙΟ
    Οι Κριοί ψάχνουν γιά δράση και περιπέτεια, και ο παρθένος μάλλον δεν μπορεί να τους τα δώσει. Μιά σχέση μέτρια, που μπορεί να οδηγήσει σε έναν ανιαρό γάμο.

    ΜΕ ΤΑΥΡΟ
    Μιά πραγματικά καλή και βιώσιμη σχέση, που μπορεί να βασιστει στην ειλικρινή φιλία και τον κοινό τρόπο ζωής. Ερωτικά δεν θα τα πάνε άσχημα, αλλά ο Παρθένος δεν είναι αυτό που ψάχνει ένας Ταύρος.

    ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ
    Μιά καλή φιλία που ερωτικά μπορεί να προχωρήσει, αλλά εγκυμονεί κινδύνους στην πορεία. Ο Παρθένος μπορεί να αποβεί καταπιεστικός γιά τον Δϊδυμο που δεν μπαίνει σε καλούπια, και μάλλον σε έναν πιθανό γάμο να καταλήξουν σε ξεχωριστές ζωές.

    ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ
    Η ιδανική σχέση γιά έναν Παρθένο, που θα βρεί στον καρκίνο όλα αυτά που ζητάει και δενθα τού δημιουργήσει προβλήματα. Στον έρωτα θα βρούν εύκολα τον δρόμο τους, και στον γάμο θα έχουν πάντα μιά καλή επικοινωνία και πάνω απόλα αγάπη.

    ΜΕ ΛΕΩΝ
    Μιά ατυχής σχέση, καθώς ο Παρθένος δεν πρόκειται να κάνει τα χατήρια τού Λιονταριού, και θα διατηρήσει την ανεξάρτητη προσωπικότητά του. Εξάλλου, είναι αρκετά επιφυλακτικός γιά να εξυπηρετήσει τις βασιλικές απαιτήσεις τού Λιονταριού.

    ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ
    Εκτιμούν περισσότερο τα βαθιά τους συναισθήματα παρά την ερωτική τους φύση, και μπορεί να αποτελέσουν ένα πολύ καλό δίδυμο γιά μιά μακρόχρονη σχέση, αν ανεχτούν την ρουτίνα και την βαρεμάρα μεταξύ τους.

    ΜΕ ΖΥΓΟ
    Μιά δύσκολη σχέση, που ουσιαστικά δεν διαθέτει τιποτε το κοινό. Ο Παρθένος φαίνεται ανεπαρκής στα λεπτά γούστα τού Ζυγού, και σίγουρα δεν θα αντέξει το κριτικό του πνεύμα. Οταν η ηρεμία του διαταραχτεί επικίνδυνα, απλά θα εξαφανιστεί από κοντά του.

    ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ
    Μιά πιθανή πολύ καλή σχέση, που μπορεί να ξεκινήσει από μιά μοναδικά στενή φιλία. Αν ο Παρθένος αφεθεί να οδηγηθεί ερωτικά από τον παθιασμένο Σκορπιό,τότε το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εξαιρετικό με πολύ καλές μακρόχρονες προοπτικές.

    ΜΕ ΤΟΞΟΤΗ
    Ο Παρθένος δεν θα μπορέσει να αντέξει την κινητικότητα τού Τοξότη, που σίγουρα θα τον τρελλάνει. Κυριολεκτικά θα αποδιοργανωθεί από το ταμπεραμέντο τού Τοξότη και οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Μπορούν πάντως να τα πάνε καλά γιά ένα Σαββατοκύριακο.

    ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
    Σαν σχέση μπορεί να μην παρουσιάσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα στον γαμο τους μπορούν να τα πάνε καλά. Εντούτοις η συνύπαρξή τους έχει πολλά θετικά στοιχεία, ειδικά αν Παρθένος είναι η γυναίκα της παρέας.

    ΜΕ ΥΔΡΟΧΟΟ
    Μιά σχέση που μπορεί να ξεκινήσει, αλλά στην πορεία θα παρουσιάσει μιά σταθερή φθορά, όσον ο ένας καταλαβαίνει την πραγματική ψυχοσύνθεση τού άλλου. Καλή επικοινωνία υπάρχει, αλλά ο γάμος θα εξαντλήσει τα κοινά τους στοιχεία.

    ΜΕ ΙΧΘΥ
    Αυτή η σχέση είναι λίγο περίεργη, καθώς μπορεί να οδηγηθεί στα δύο άκρα ταυτόχρονα. Ολα εξαρτώνται από τις λεπτομέρειες, καθώς γενικά, υπάρχει καλή επικοινωνία και συναισθηματική ευαισθησία. Στον έρωτα ο Παρθένος μπορεί να αποδειχτεί ανεπαρκής.

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...