παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Πώς αγαπάει ένας Ταύρος
Ταύρος με Αφροδίτη στον Ταύρο

Στην ερωτική σας ζωή επιζητάτε μία σταθερή σχέση που θα βασίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και σιγουριά. Στις ερωτικές σας αναζητήσεις, έλκεστε πάντα από το ωραίο και για εσάς η αίσθηση της όρασης παίζει πρωταρχικό ρόλο στο φλερτ αλλά και στην επιλογή του ερωτικού συντρόφου. Ερωτεύεστε από το πρόσωπο που βλέπετε, από την εμφάνιση του ατόμου και δίνεται μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια και στην αισθητική. Όταν ερωτεύεστε δεν το δείχνετε άμεσα, θέλετε πρώτα να βεβαιωθείτε για τα πραγματικά αισθήματα του ατόμου που επιθυμείτε, να το γνωρίσετε όσο καλύτερα γίνεται προκειμένου να το εμπιστευτείτε και στην συνέχεια ξεκινάτε να ξετυλίγεται ένα, ένα τα «φύλλα» της καρδιάς σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που στην ερωτική σας ζωή θα εκδηλώσετε μεγάλη καχυποψία, ή θα κουράσετε με τις υπερβολικές σας απαιτήσεις αλλά και τις ζήλιες σας. Με το δυναμισμό, την υπομονή αλλά και το μεγάλο σας πείσμα, αργά η γρήγορα θα καταφέρνετε να πετυχαίνετε όλους σας τους ερωτικούς σας στόχους. Δεν μπορείτε εύκολα να δεχτείτε την απόρριψη και δεν συμβιβάζεστε με μέτριες καταστάσεις που δεν σας γεμίζουν. Η γοητεία και ο αισθησιασμός σας, σας βοηθούν πάντα να είστε στο επίκεντρο του ερωτικού ενδιαφέροντος και να έχετε αρκετούς θαυμαστές. Στις ερωτικές σας σχέσεις είστε απόλυτα δοσμένοι και πιστοί, όμως παράλληλα απαιτείται με σθένος και από το ταίρι σας, να είναι αφοσιωμένο σε εσάς!


Ταύρος με Αφροδίτη στους Διδύμους


Μπορεί στους περισσότερους τομείς της ζωής σας να λειτουργείτε με σταθερότητα και σοβαρότητα, στα αισθηματικά σας ζητήματα όμως, χαλαρώνεται τους ρυθμούς και απολαμβάνετε τον έρωτα, δίχως όρια και φραγμούς! Σας αρέσει πολύ το φλερτ, το ερωτικό παιχνίδι, οι γνωριμίες και οι νέες εμπειρίες. Αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο που εκτός από κομψή εμφάνιση θα διαθέτει και εξυπνάδα και θα μπορείτε στο πλάι του να έχετε καινούρια ερεθίσματα και να αποκτάτε και νέες γνώσεις. Με το ταίρι σας θέλετε να χαίρεστε μαζί την πολυτέλεια, την διασκέδαση, τα ταξίδια και την επικοινωνία και όταν δεν υπάρχει δράση, εξέλιξη και ταύτιση σκέψεων και επιθυμιών, γρήγορα βαριέστε και ψάχνετε νέες συγκινήσεις. Οι ερωτικές σας κατακτήσεις είναι πολλές, γιατί στο φλερτ έχετε έναν ιδιαίτερο, αυθόρμητο και πολύ αισθησιακό τρόπο, που καταφέρνετε να γίνεστε ποθητοί! Ωστόσο η επιπολαιότητά σας, σας παρασύρει πολύ συχνά σε λάθη που αργότερα μετανιώνετε. Έχετε την τάση να εμπλέκεστε σε διπλούς ερωτικούς δεσμούς ή ακόμα και να βρίσκετε διέξοδο στην απιστία, όταν υπάρχουν προβλήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Τα διλήμματα που νιώθετε πολύ συχνά στα αισθηματικά σας, αρκετές φορές θα σας βάλουν σε μπελάδες. Παρόλα αυτά όταν θα συναντήσετε αυτό που πραγματικά αναζητάτε δηλαδή έναν εμφανίσιμο, έξυπνο και δραστήριο άνθρωπο που κάθε στιγμή της σχέσης σας θα είναι μία μοναδική εμπειρία, θα καταφέρετε να αφιερωθείτε πιστά και άνευ όρων!


Ταύρος με Αφροδίτη στον Καρκίνο

Η βαθύτερη ανάγκη σας είναι να βρείτε το άλλο σας μισό, τον άνθρωπο που θα σας αγαπήσει αληθινά και θα σας αφιερωθεί! Η ανάγκη σας για συντροφικότητα είναι μεγάλη, παρόλα αυτά στα αισθηματικά σας ζητήματα λειτουργείτε με μεγάλη καχυποψία και επιφυλακτικότητα. Φοβάστε τον πόνο, την απόρριψη, το χωρισμό και προσπαθείτε να προφυλάξετε τον εαυτό σας από αδιέξοδες σχέσεις αλλά και πληγές! Ωστόσο κρύβετε τέτοιο συναισθηματισμό μέσα σας, που οι άμυνες σας καταρρίπτονται πολύ εύκολα και γρήγορα όταν ένας άνθρωπος σας αποδείξει με κάθε τρόπο τα αισθήματά του. Όταν βρίσκεστε σε έναν ερωτικό δεσμό, κάνετε μεγάλες θυσίες και δίνεστε ολοκληρωτικό στο ταίρι σας. Επιζητάτε διαρκώς τη συναισθηματική επιβεβαίωση, την τρυφερότητα και την συντροφικότητα και όταν κάποιες στιγμές νιώθετε ότι παραμελείστε γκρινιάζετε, θυμώνετε, ζηλεύετε και στεναχωριέστε! Πολλές φορές μεγεθύνετε τα συναισθήματά σας και παρασύρεστε από αυτά. Στις αισθηματικές σας σχέσεις είστε απόλυτα πιστοί και αφοσιωμένοι και δεν είναι λίγες οι φορές που θα παραμελήσετε τις δικές σας ανάγκες προκειμένου να κάνετε το ταίρι σας ευτυχισμένο. Η επιθυμία σας είναι να έχετε μία σταθερή σχέση, ο γάμος και φυσικά η οικογένεια. Όταν μία σχέση σας δεν έχει “happy end” , πληγώνεστε, κλείνεστε στο καβούκι σας και θέλετε το χρόνο σας για να το ξεπεράσετε και να γυρίσετε νέα σελίδα στην αισθηματική σας ζωή!


Ταύρος με Αφροδίτη στον Ιχθύ

«Λογική και ευαισθησία» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της δικής σας ερωτικής ζωής! Αναζητάτε το μεγάλο έρωτα, την αληθινή αγάπη και θέλετε να βιώσετε μοναδικά συναισθήματα, σαν αυτά που σας έχουν κάνει να δακρύσετε στο σινεμά! Έχετε μεγάλες προσδοκίες για αυτό και πολλές φορές το άτομο που έχετε πλάσει στο μυαλό σας ως ιδανικό, είναι δύσκολο να το συναντήσετε, γιατί πολύ απλά κανείς δεν είναι τέλειος! Παρόλο που διαθέτετε γλυκύτητα, μαγνητισμό, αισθησιασμό αλλά και ερωτισμό, δεν έχετε πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση και διστάζετε να κάνετε το πρώτο βήμα ή να φλερτάρετε πιο έντονα το άτομο που ποθείτε. Όταν όμως ερωτεύεστε και ξεκινάτε έναν ερωτικό δεσμό, δεν βάζετε όρια και φραγμούς στα συναισθήματά σας, δίνετε τα πάντα στο ταίρι σας προκειμένου να το κάνετε ευτυχισμένο! Στον έρωτα λειτουργείτε με ρομαντισμό και τρυφερότητα και αναπτύσσετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς. Πολλές φορές όμως εξιδανικεύεται το άτομο που έχετε πλάι σας και δεν βλέπετε τα λάθη του. Επειδή η μοναξιά σας τρομάζει και το ζητούμενό σας είναι να έχετε μία σταθερή ερωτική σχέση, μπορεί να υπομείνετε πολλά από μία σχέση, προκειμένου να μην την χάσετε! Παρόλο που στα ερωτικά σας επιδιώκετε τη σταθερότητα, τα συναισθήματά σας πολλές φορές σας παρασύρουν σε λάθη αλλά και σε διπλούς ερωτικούς δεσμούς γιατί η βαθύτερη ανάγκη σας είναι η συναισθηματική επιβεβαίωση!


Ταύρος με Αφροδίτη στον Κριό

Παρόλο που είσαστε ένας άνθρωπος της λογικής, η Αφροδίτη στον Κριό σας παροτρύνει να χαίρεστε τις αισθηματικές σας υποθέσεις με αυθορμητισμό αλλά και παρορμητισμό. Στον έρωτα λειτουργείτε με πάθος και ένταση, θέλετε να βιώνετε δυνατά συναισθήματα και δεν συμβιβάζεστε ποτέ με τα μέτρια! Σας εξιτάρει το ερωτικό κυνήγι και διαθέτετε μεγάλο πείσμα αλλά και μαχητικότητα για να κατακτήσετε το άτομο που ποθείτε. Όσο πιο δύσκολη είναι η μάχη της κατάκτησης , τόσο πιο πολύ «κολλάτε» και επιμένετε. Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή όταν σας διεκδικούν και σας «κυνηγούν», πιέζεστε, βαριέστε και χάνετε κάθε ενδιαφέρον! Αναζητάτε έναν ερωτικό σύντροφο που θα σας κρατά διαρκώς σε ερωτική εγρήγορση και κάθε μέρα μαζί του θα είναι διαφορετική. Έχετε την τάση να βγάζετε βιαστικά συμπεράσματα για τους ανθρώπους και να παρασύρεστε σε λόγια ή πράξεις που αργότερα αναθεωρείτε και μετανιώνετε. Ο εγωισμός σας είναι το μελανό σημείο της ερωτικής σας ζωής, που πολύ συχνά θα σας δημιουργήσει προβλήματα. Δεν κάνετε υποχωρήσεις, δεν ρίχνετε νερό στο κρασί σας ενώ όταν ο ερωτικός σας σύντροφος δεν πηγαίνει με τα νερά σας, πεισμώνετε και προσπαθείτε να του επιβληθείτε! Θέλετε να επιβεβαιώνετε το «εγώ» σας και να αισθάνεστε ότι είστε απαραίτητος και σημαντικός για το ταίρι σας. Αν όμως νιώσετε ότι ασφυκτιάτε σε μία σχέση, πανικοβάλλεστε και διεκδικείτε και πάλι την ελευθερία σας. Ο αισθησιασμός, ο ρομαντισμός αλλά και ο φλογερός ερωτισμός σας είναι τα τρία στοιχεία που σας κάνουν αλησμόνητους στον έρωτα
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...