παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Όσα θέλατε να μάθετε για τον Αιγόκερω, συγκεντρωμένα σε ένα άρθρο που δεν πρέπει να χάσετε!

Όσα θέλατε να μάθετε για τον Αιγόκερω, συγκεντρωμένα
σε ένα άρθρο που δεν πρέπει να χάσετε!

 Ο Αιγόκερως και η φιλία
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ ανεξάρτητοι. Γνωρίζουν τις δυνατότητές τους και γι'αυτό σπανίως εμπιστεύονται άλλους για τις λεπτομέρειες σε κάτι που θα χρειαστεί ολοκλήρωση. Τους αρέσει να φροντίζουν εκείνοι για τέτοια πράγματα. Ο Αιγόκερως είναι και το πιο μεγάλο σε διάρκεια ζώδιο. Είναι ο δυνατός φίλος, που θα προσπαθεί πάντα να βοηθά, είναι συμπονετικός, ενδιαφέρεται και είναι πολύ χρήσιμος σε μια περίοδο που θα χρειαστείτε κάποιον δίπλα σας. Ο Αιγόκερως είναι σε θέση να βοηθήσει κάποιον να ξανασταθεί στα πόδια του, με ένα σταθερό πλάνο επιτυχίας, χωρίς να περιμένει κάτι σε αντάλλαγμα. Ο φίλος Αιγόκερως είναι βαθυστόχαστος, μυστηριώδης και γεμάτος ενδιαφέρον. Φαίνεται πως έχει πάντα κάτι στη σκέψη του.

Ο Αιγόκερως και τα επαγγελματικά
Η προσωπικότητα του Αιγόκερου παραπέμπει σε ηγέτες και επιτεύγματα, αφού θέλει πάντα να ανέρχεται την επαγγελματική σκάλα ταχύτερα και καλύτερα από οποιονδήποτε. Διαθέτει εξαιρετική αίσθηση του χρόνου και καταφέρνει σχεδόν πάντα να τον ελέγχει. Γενικά, οι Αιγόκεροι είναι καταπληκτικοί στην οργάνωση. Είναι πολύ δημιουργικοί, αλλά όχι αυθόρμητα. Μπορούν πάντως να εφαρμόσουν τη δημιουργικότητά τους στα πλάνα τους για το μέλλον. Οι Αιγόκεροι γίνονται πολύ καλοί επενδυτές, γιατί συνήθως κοιτούν μακροπρόθεσμα, αναζητώντας το καλύτερο δυνατό κέρδος σε βάθος χρόνου.

Ιδιοσυγκρασία
Οι Αιγόκεροι έχουν την αίσθηση της μελαγχολίας και της ανάγκης για αναδόμηση και εργασία συνεχώς, γιατί μέσα τους πιστεύουν πως πρέπει συνεχώς να αποδεικνύουν την αξία τους. Μόλις αντιληφθούν πως αυτό που χρειάζονται στην ουσία, είναι αυτοεκτίμηση και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους, αρχίζουν να βλέπουν τα πράγματα με άλλο μάτι, απολαμβάνοντας τις ιδιαίτερες στιγμές τους στην πορεία. Η βασική ανάγκη του Αιγόκερου είναι η ασφάλεια. Τόσο η οικονομική, όσο και η υλική. Είναι η κινητήριος δύναμη πίσω από τον φιλόδοξο χαρακτήρα τους και την επιθυμία τους να πετύχουν. Τους απασχολεί επίσης και η γενικότερη κοινωνική εικόνα τους. Είναι μοναχικοί άνθρωποι, όμως θέλουν να τους εκτιμούν παράλληλα. Έχουν πολλά πρόσωπα να δείχνουν προς τα έξω, κυρίως γιατί είναι κλειστοί χαρακτήρες. Τόσο, που ορισμένες φορές μοιάζουν βαρετοί ή χωρίς νεύρο. Αυτή την εικόνα όμως βγάζουν συνήθως. Όλη αυτή η προσπάθεια τους δημιουργεί συναισθήματα ανασφάλειας και έλειψης αυτοπεποίθησης. Οι Αιγόκεροι δυσκολεύουν μόνοι τους την προσπάθεια κάποιου να τους πλησιάσει, γιατί -εφόσον κάποιος τα καταφέρει- δεν θα τον αφήσουν να φύγει. Οι συναισθηματικοί δεσμοί που δημιουργούν είναι πολύ ισχυροί και τους κάνουν να νιώθουν ευάλωτοι, αλλά και ικανοποιημένοι ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια συνεχής εσωτερική διαδικασία, στο μυαλό γεμάτο αντιφάσεις του Αιγόκερου.

Με μια ματιά...
Οι Αιγόκεροι είναι πολύ φιλόδοξοι άνθρωποι. Βρίσκονται συνεχώς σε αναζήτηση του επόμενου πράγματος που θα γεμίσει περισσότερο τη ζωή τους. Είναι υπομονετικοί και μπορούν να περιμένουν πολύ για κάτι. Μόλις η ευκαιρία παρουσιαστεί, θα σχεδιάσουν προσεκτικά τα επόμενα βήματά τους, πριν κάνουν την κίνησή τους. Ίσως μοιάζουν αργοί και διστακτικοί. Δεν είναι αλήθεια όμως. Οι Αιγόκεροι δεν αρκούνται σε μια απλή προσπάθεια. Θέλουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, γι'αυτό και θα οργανώσουν όσο καλύτερα γίνεται την επίθεσή τους. Διαθέτουν πολύ κινητικό μυαλό, δυνατή θέληση και συγκέντρωση. Τους αρέσει να έχουν τον έλεγχο του χώρου γύρω τους και των ανθρώπων του. Είναι πολύ προσεκτικοί, αλλά αυτό το έχουν γιατί προτιμούν να εξετάσουν προσεκτικά μια κατάσταση, προτούν αφοσιωθούν σ'αυτήν. Δεν θα κάνουν ποτέ μια βιαστική κίνηση. Δεν λένε όχι σε αλλαγές, όμως προτιμούν να τις εφαρμόζουν σιγά-σιγά, για να τις συνηθίζουν. Στους Αιγόκερους αρέσει το απόλυτο. Άσπρο ή μαύρο. Τα άκρα. Δεν υπάρχει γκρί γι'αυτούς. Είναι ο χώρος στον οποίο δεν νιώθουν άνετα και δεν τον κατανοούν. Συνήθως είναι κυρίαρχοι στα ερωτικά και δεν γίνονται εύκολα ευάλωτοι σε τρίτα πρόσωπα.

 

 http://www.astraclub.gr/index.php?p=1_7

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 207 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...