παρακαλώ περιμένετε...

Κρονομπελαδες

  • Shark @ 11.01.2012 16:07
    Διελεύσεις ΚρόνουΑπό τον πρώτο (1ο) οίκο. Η περίοδος αρχίζει με τη σύνοδο Κρόνου-Ωροσκόπου, μια σημαντική όψη προσωπικής σημασίας. Στα επόμενα δεκατέσσερα χρόνια θα συγκεντρωθείτε περισσότερο σε προσωπικά θέματα, παρά σε ζητήματα που σχετίζονται με τους άλλους και την κοινωνία. Το πρώτο στάδιο της περιόδου αυτής, η διέλευση του Κρόνου από τον πρώτο οίκο, διαρκεί περίπου δύο χρόνια και αναφέρεται στην προσωπική σας αξιολόγηση και ταυτότητα. Η επίδραση της διέλευσης ποικίλει ανάλογα με την ηλικία. Οι ωριμότεροι αρχίζουν να καταλαβαίνουν την ηλικία τους, οι νεώτεροι να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους. Η κατάθλιψη και η εσωστρέφεια που ενδεχόμενα εμφανίζονται σε αυτό το στάδιο είναι σημάδια ότι κάποιες συνήθειες της ζωής πρέπει να αλλάξουν. Για τους πιο ηλικιωμένους είναι καλή περίοδος για δίαιτες, τσεκ-απ και τα σχετικά, για τους νέους, ένας κλονισμός της αυτοπεποίθησης θεραπεύεται σιγά-σιγά με την αλλαγή του προσωπικού συστήματος αξιών και αρκετές τονωτικές ενέσεις εγωισμού. Αυτή η διέλευση συντελεί στο να βρείτε μια πιο σταθερή βάση της προσωπικής σας αξίας.
  • katerina423 @ 11.01.2012 16:36
    Αγαπώ Κάρχα, θενκς!
  • moisture666 @ 11.01.2012 17:00
    πιο δυσκολα με διελευση κρονου σε αντιθεση με γενεθλιο ηλιο(δυσκολοτερη απο τη διελαυνουσα οψη με συνοδο.)
    γονεις, συνεργατες, συζυγος, αγαπημενος, προ'ι'σταμενος, δημοσιες αρχες κ.α. μπορουν να αντιτιθονται στα σχεδια σου.
    δεξου ως τετελεσμενο  γεγονος το τελος καποιων πραγματων.
    ο,τι δε στηριζεται σε γερες βασεις θα τελειωσει, επειδη εχει ηδη φθαρει.
     
     
    μετα....κρονος αντιθεση κρονος(περιοδος σοβαρων ευθυνων)
    αν εχεις δουλεψει τα προηγουμενα δεκατεσσερα χρονια( δ.κρονος συνοδος με γενεθλιο κρονο)με υπευθυνοτητα, θα μπορεσεις να ξεπερασεις οποιοδηποτε τυχον προβλημα εμφανιστει κ θα συνεχισεις την πορεια που εχεις χαραξει.
    αν οχι...τοτε κ@λοδαχτυλο.
     
    καθε διελευση η' οψη, ειδικα οταν εχει να κανει με κρονο, δινει κ τα δικα της μαθηματα, αρα...μην τις διαχωριζεις
     
     
  • katerina423 @ 11.01.2012 17:42
    Να'σαι καλα ζυγακι,δηλ σαν να λεμε σουπερ ουααααου!!! τι είχαμε,τι χάσαμε μιας κ τα δυσκολα ποτε δεν λειπουν αλλα ειμαι λιγο κλόουν κ τα ξεπερναω σχετικά ευκολα ομως εγω λεω τώρα  καλού κακού να ξεκινήσω να σκαβω λαγουμιι λεμε!!! φιλάκια

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...