παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Φίλοι, φίλοι, καριοφίλι...
Καλημέρα και καλή Σαρακοστή!
Κ.Πανόπουλε, κατ' αρχήν συγχαρητήρια για τις πανέξυπνα γραμμένες και επιτυχημένες τοτποθετήσεις/προβλέψεις σας και για το πρωτότυπο site σας!
Χρειάζομαι τη συμβουλή σας και γι' αυτό σας απευθύνω το ερώτημά μου:
Είμαι γυναίκα με ημ/νία γέννησης 19.05.1984 και ωροσκόπο Ιχθύες και ενδιαφέρομαι για έναν άντρα με ημ/νία γέννησης 20.07.1984 και ωροσκόπο Ταύρο. Ανάμεσα μας υπάρχει βαθειά εκτίμηση και συμπάθεια, μυρίζομαι δε και αμοιβαία ερωτική έλξη εδώ και πολύ καιρό. Έκανε κάποιες κινήσεις προς εμένα, αλλά σε κακό timing- αντιμετώπιζα προβλήματα που δε μου επέτρεπαν να ασχοληθώ με τα προσωπικά μου. Τώρα διατηρούμε μια καλή φιλική σχέση, τα δικά μου όμως αισθήματα με πνίγουν και αποφάσισα να τα εκφράσω.
Ζητώ λοιπόν τη συμβουλή σας, μιας και σε όσα γράφετε διακρίνω άνθρωπο έξυπνο και διορατικό, με εξαιρετικές σχέσεις με το ουράνιο στερέωμα και τις δυνάμεις του ;-) !!! 
Στο ερώτημα "to do it or not to do it" δεν περιμένω απάντηση, πρέπει να τη δώσω εγώ. Θα με βοηθούσε όμως η τοποθέτησή σας ως προς το "πώς;" και "πότε;" (προσανατολίζομαι στις ημερομηνίες αμέσως μετά τις 24.02.2007, γιατί τότε επιστρέφει για 2 μήνες Ελλάδα από σπουδές στο εξωτερικό).
Ευχαριστώ προκαταβολικά για το χρόνο και τη βοήθεια σας :-)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...