παρακαλώ περιμένετε...

ΑΓΝΟΙΑ ΖΩΔΙΟΥ?

  • ETOIL @ 01.10.2011 13:09
    Γενέθλιες Θέσεις Αστρολογικού Χάρτη21-5-1990 01:10 (GMT+03:00), Αθήνα, Ελλάδα

    Πλανήτης
    Ζώδιο
    Μοίρες
    Δεκαήμερο
    Σε οίκο
    Ακμές των οίκων

    Ήλιος
    στον Ταύρο
    29° 37'
    Τρίτο
    4
    1ος  07° 01' Υδροχόου

    Σελήνη
    στον Κριό
    09° 22'
    Πρώτο
    2
    2ος  22° 22' Ιχθύων

    Ερμής
    στον Ταύρο
    08° 29'
    Πρώτο
    3
    3ος  29° 39' Κριού

    Αφροδίτη
    στον Κριό
    19° 02'
    Δεύτερο
    2
    4ος  26° 52' Ταύρου

    Άρης
    στους Ιχθείς
    22° 21'
    Τρίτο
    1
    5ος  19° 05' Διδύμων

    Δίας
    στον Καρκίνο
    10° 35'
    Δεύτερο
    5
    6ος  10° 44' Καρκίνου

    Κρόνος
    στον Αιγόκερω
    25° 08'
    Τρίτο
    12
    7ος  07° 01' Λέοντα

    Ουρανός
    στον Αιγόκερω
    09° 02'
    Πρώτο
    11
    8ος  22° 22' Παρθένο

    Ποσειδώνας
    στον Αιγόκερω
    14° 16'
    Δεύτερο
    12
    9ος  29° 39' Ζυγού

    Πλούτωνας
    στον Σκορπιό
    16° 01'
    Δεύτερο
    9
    10ος  26° 52' Σκορπιού

    Β.Δεσμός
    στον Υδροχόο
    11° 03'
    Δεύτερο
    1
    11ος  19° 05' Τοξότη

    Ν.Δεσμός
    στον Λέοντα
    11° 03'
    Δεύτερο
    7
    12ος  10° 44' Αιγόκερου

    Κλήρος Τύχης
    στους Ιχθείς
    27° 17'
    Τρίτο
    2
     

    Ωροσκόπος
    στον Υδροχόο
    07° 01'
    Πρώτο
     
     

    Μεσουράνημα
    στον Σκορπιό
    26° 52'

    Τρίτο
  • ETOIL @ 01.10.2011 13:16
    To ιδιο ειπαν και οι 3 σελιδες, αρα αυτο ειναι
     
    http://www.anew.gr/astrology/horoscope/gr/index.php
     
    http://www.astrofree.com/#wroskopio
     
    http://www.myastro.gr/astrologia/astrologikos-xarths.html
     
    Η αναλυση που ειχε κατω απο το χαρτη σου:



    Ωροσκόπος Υδροχόος

    Σου αρέσει να ζεις έντονα την κάθε στιγμή και να εκφράζεσαι ανεξάρτητα, ελεύθερα και δημιουργικά. Φημίζεσαι για τις πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες σου, ενώ ο τρόπος σκέψης σου είναι σύγχρονος και προσαρμοσμένος στις ανάγκες της εποχής. Για σένα δεν υπάρχουν ταμπού και προκαταλήψεις, ζεις την κάθε στιγμή ακριβώς όπως τα φέρνει η ζωή! Μεγάλη αξία στη ζωή σου έχει η φιλία, διατηρείς ένα μεγάλο κοινωνικό κύκλο και μακρόχρονες φιλικές σχέσεις. Σου αρέσει η διασκέδαση, η επικοινωνία, αλλά και το φλερτ! Φροντίζεις πάντα για το κοινό καλό και έχεις αρκετές κοινωνικές ευαισθησίες.

    Ο Κρόνος είναι κυρίαρχος πλανήτης του ωροσκόπου

    Ζώδιο Ταύρος

    Είσαι ένα υπομονετικό και συνετό άτομο που δεν χάνεις ποτέ την ψυχραιμία σου. Όλοι θαυμάζουν την ηρεμία και την γαλήνη που εκπέμπεις, ωστόσο πίσω από αυτή την ήσυχη μορφή σου, σιγοβράζει και ταυρίσια φύση σου, που όταν το ποτήρι ξεχειλίσει, τα ριμάζεις όλα γύρω σου και συμπεριφέρεσαι σαν ταύρος σε υαλοπωλείο. Είσαι ένας σταθερός, συνεπής και υπεύθυνος άνθρωπος, δεν σου αρέσουν τα ρίσκα και οι αλλαγές αλλά προτιμάς μία σταθερή και ασφαλής ζωή, ακόμα και αν κάποιες στιγμές όλο αυτό γίνεται ρουτίνα. Αργείς να πάρεις αποφάσεις, όταν όμως καταλήξεις σε μία άποψη, δεν πρόκειται να την αλλάξεις και θα την υπερασπίζεσαι με πολύ μεγάλο πείσμα και εμμονή! Έχεις πολύ καλό γούστο, σου αρέσουν οι πολυτέλειες και η ακριβή ζωή και έχεις μεγάλη αδυναμία στο καλό φαγητό!

    Η Σελήνη μου στον Κριό

    Η ψυχή σου ξεχειλίζει από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση! Είσαι ένας αυθόρμητος και ειλικρινής άνθρωπος που μία είναι η επιθυμία στη ζωή σου και αυτή είναι η αυτονομία και η ανεξαρτησία σου, έστω και αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ζεις μοναχικά! Λατρεύεις την δράση, την περιπέτεια και το ρίσκο, ωστόσο αρκείσαι στη ζωή σου με τα λίγα και δεν σε γοητεύουν τα πλούτη και η ακριβή ζωή. Βρίσκεις χαρά στα απλά, καθημερινά πράγματα για αυτό και ακολουθείς έναν σπαρτιάτικο ή μποέμικο τρόπο ζωής. Η ανυπομονησία αλλά και η έλλειψη αυτοέλεγχου είναι δύο από τα αρνητικά σου στοιχεία. Πολλές φορές βγάζεις τα μάτια σου μόνος σου, γιατί βιάζεσαι τόσο πολύ να υπάρχουν εξελίξεις γύρω σου που γκρεμίζεις, ότι χτίζεις από απροσεξία. Άλλες πάλι φορές φουντώνεις με το παραμικρό, καβγαδίζεις και πληγώνεις άθελά σου άτομα που πραγματικά σε νοιάζονται και σε αγαπούν!

    Ο Ερμής μου στoν Ταύρο

    Είσαι ένας συγκροτημένος και μεθοδικός άνθρωπος σε ό,τι αφορά τη μελέτη αλλά και τις επικοινωνίες σου. Καταθέτεις τις απόψεις σου με σαφήνεια, λογικό συλλογισμό και με ρεαλιστικό ? και όχι νεφελώδη και αφηρημένο ? τρόπο. Μπορεί να μην λες πολλά λόγια, αλλά με λίγες λέξεις καταφέρνεις και μπαίνεις στην ουσία μίας υπόθεσης και έχεις τη δυνατότητα να επηρεάζεις ένα ολόκληρο κοινό. Η σκέψη σου είναι πάντοτε γόνιμη και οι κινήσεις σου αργές και σταθερές. Πολλές φορές ο τρόπος που σκέφτεσαι και λειτουργείς μπορεί να κρίνεται νωχελικός. Στην πραγματικότητα όμως θέλεις πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση να έχεις πρώτα σκεφτεί πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα και να νιώθεις μεγάλη σιγουριά. Σε απασχολεί το παρόν και δεν σε παραπλανούν τα μεγάλα λόγια και οι υποσχέσεις των άλλων. Λειτουργείς πάντοτε, προσγειωμένα, προσεκτικά και διακριτικά με όλους και με όλους! Μην αφήνεις όμως να χάνονται ευκαιρίες επειδή καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις, να θυμάσαι ότι κάποιες στιγμές στη βράση κολλάει το σίδερο!

    Η Αφροδίτη μου στον Κριό

    Το αλατοπίπερο στον έρωτα είναι το κυνήγι και εσύ θέλεις να έχεις πρωταγωνιστικό ρόλο στην ερωτική κατάκτηση. Είσαι ένα άτομο γενναιόδωρο, εκφραστικό και πολύ εξωστρεφές. Έχεις ταλέντο στο φλερτ και μεγάλη επιμονή για να κατακτάς τους ερωτικούς σου στόχους. Ερωτεύεσαι και ενθουσιάζεσαι πολύ εύκολα, ωστόσο πολύ γρήγορα βαριέσαι και ψάχνεις νέες προκλήσεις. Όταν επιβεβαιωθείς ότι κατέκτησες έναν στόχο, τότε γρήγορα ρίχνεις τα δίχτυα σου αλλού, ενώ όταν ένα άτομο σε διατηρεί σε μία διαρκή αμφιβολία, κολλάς και παθιάζεσαι! Δεν τα πας καλά με τις συναισθηματικές εξαρτήσεις, για αυτό και προσπαθείς να παίρνεις τις σχέσεις σου πιο ανάλαφρα. Είσαι άτομο ανεξάρτητο και αυστηρά προσηλωμένο στο σκοπό του, κάπως επιδεικτικό, αλλά και με ζεστή καρδιά.

    Ο Άρης στους Ιχθείς

    Δεν σκέφτεσαι ποτέ εγωκεντρικά, κινείσαι μόνο συλλογικά και ευαισθητοποιείσαι από τα προβλήματα των γύρω σου! Προσπαθείς να βρεις λύσεις σε όλους και δεν σου αρέσει να απογοητεύεις τους ανθρώπους που αγαπάς. Κάνεις πολλά όνειρα και έχεις και μεγάλη φαντασία, ωστόσο η δειλία σου πολύ συχνά σε φρενάρει και δεν σε αφήνει να δράσεις έτσι ακριβώς όπως σκεφτόσουν ή ήθελες! Απογοητεύεσαι με το παραμικρό, χάνεις το κουράγιο σου και αποθαρρύνεσαι και αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχεις μεγάλη πίστη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Ένα από τα μεγαλύτερα όπλα σου είναι η διαίσθησή σου, που αν την εμπιστευτείς είναι βέβαιο ότι θα μπορείς να κινήσεις τις υποθέσεις σου ακριβώς εκεί που επιθυμείς. Σε εξιτάρουν τα ζητήματα που σχετίζονται με την ψυχολογία, τη θρησκεία, την μεταφυσική. Στα πρακτικά ζητήματα έχεις πολλά κενά και δεν μπορείς να τα αντιμετωπίσεις χωρίς βοήθεια και υποστήριξη!

    Ο Δίας μου στον Καρκίνο

    Αν και χαρακτηρίζεσαι από μετριοπάθεια, επιλέγεις μία καριέρα σε μεγάλη και καταξιωμένη εταιρεία που μπορεί να σου προσφέρει ασφάλεια, σταθερότητα και αξιοπιστία! Έχεις την ανάγκη να νιώθεις ότι βαδίζεις σε γερές βάσεις, δεν σου αρέσει το ρίσκο και επιθυμείς την καταξίωση, γιατί θέλεις να έχεις την άνεση να προσφέρεις σε αυτούς που αγαπάς, τα καλύτερα! Θέλεις να κυριαρχεί η ασφάλεια σε σένα και την οικογένειά σου και να μπορείς κάνεις τα αγαπημένα σου άτομα ευτυχισμένα! Λειτουργείς πάντα συνετά και προσεχτικά και η ισχυρή σου διαίσθηση είναι ο μόνιμος σύμμαχός σου που σε βοηθά να απομακρύνεσαι γρήγορα από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις. Υπερασπίζεσαι φανατικά τόσο τα δικαιώματα τα δικά σου όσο και των ανθρώπων που αγαπάς και με τον γλυκό και συμπονετικό σου χαρακτήρα κερδίζεις πολύ γρήγορα την εμπιστοσύνη των ανθρώπων που γνωρίζεις. Με το πέρασμα των ετών η πνευματική σου καλλιέργεια ολοένα και αναπτύσσεται!

    Ο Κρόνος στον Αιγόκερω

    Ζεις με το μόνιμο άγχος των οικονομικών και της καριέρας. Τρέμεις στην ιδέα μην κάνεις κάποιο λάθος και χάσεις την δουλειά σου ή τα χρήματά σου, για αυτό και κάνεις πολύ μεγάλη προσπάθεια και κουράζεσαι για να αποδίδεις όλο και περισσότερο. Είσαι ένας οργανωτικός, υπεύθυνος και εργασιομανής άνθρωπος, αναλαμβάνεις ευθύνες και μπορείς να τα βγάλεις πέρα με πολλές υποχρεώσεις. Ωστόσο όλα τα βλέπεις πολύ σοβαρά στη ζωή και δεν αφήνεις περιθώρια για λάθη και παραλείψεις. Δεν αφήνεις περιθώρια στον εαυτό σου ούτε για επιπολαιότητες αλλά ούτε και για διασκέδαση και δεν απολαμβάνεις τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής. Όλη αυτή η εμμονή σου για την επαγγελματική και οικονομική καταξίωση σε αποξενώνει από το περιβάλλον σου γιατί δεν έχεις χρόνο για προσωπική ζωή.

    Ο Ουρανός μου στον Αιγόκερω

    Έχεις πολλές φιλοδοξίες αλλά και πολύ μεγάλες ικανότητες και ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανταποκριθείς με επιτυχία σε κάθε πρόκληση της ζωής. Σου αρέσει η πρόοδος και η εξέλιξη για αυτό και αρπάζεις κάθε ευκαιρία για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τη γνώση και την εμπειρία σου. Πολλές φορές μπορεί να σκεφτείς εύκολους και γρήγορους τρόπους για να αποκτήσεις χρήματα, γιατί θέλεις πολύ γρήγορα να αποκτήσεις πλούτη. Έχεις πολύ πρωτότυπες αλλά και προοδευτικές ιδέες για τις επιχειρήσεις και γενικότερα για την καριέρα σου. Είναι φανερό ότι θα ασχοληθείς με ένα επάγγελμα που θα σου προσφέρει δύναμη, αυτονομία και εξουσία.

    Ο Ποσειδώνας μου στον Αιγόκερω

    Καλή η φαντασία και τα όνειρα όμως εσύ θέλεις να λειτουργείς πάντα προσγειωμένα και δεν παραφέρεσαι με σκέψεις που ξέρεις εκ των προτέρων ότι θα παραμείνουν μόνο σχέδια στο μυαλό σου. Θέλεις κάθε όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα, για αυτό και όταν έχεις μία μεγάλη επιθυμία θα ξεκινήσεις αργά αλλά μεθοδικά να κάνεις τα πάντα για να την κάνεις πραγματικότητα. Είσαι ένας πρακτικός άνθρωπος που θέτεις στόχους και τους υλοποιείς. Το όνειρό σου είναι να κινείς εσύ τα νήματα και να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων στις οποίες εμπλέκεσαι και πράγματι τα καταφέρνεις πολύ καλά σε αυτό! Μπορεί οι ιδέες σου να είναι αρκετά συντηρητικές και παραδοσιακές, αλλά όλος ο κόσμος έχει να πει ένα καλό λόγο για το ήθος σου.

    Ο Πλούτωνας στον Σκορπιό

    Δεν στέκεσαι ποτέ στην επιφάνεια, αναλύεις τα πάντα σε βάθος και αναζητάς την ουσία των πραγμάτων. Μία εικόνα δεν σου λέει ποτέ τίποτα, θέλεις να φτάνεις στην καρδιά κάθε ζητήματος και να βρίσκεις τα βαθύτερα νοήματα. Η καρδιά σου και το μυαλό σου, σου δίνουν πάντα τις σωστές κατευθύνσεις και σε βοηθούν να κάνεις τις ιδανικές επιλογές στη ζωή σου. Είσαι ένα άτομο με ισχυρή διαίσθηση την οποία και αναπτύσσεις στην πορεία της ζωής σου, ακόμα περισσότερο! Σου ταιριάζουν οι μελέτες γύρω από την ψυχολογία, την μεταφυσική και τον αποκρυφισμό που σε βοηθούν να δώσεις απαντήσεις σε βαθύτερες έννοιες.



     

    Ο Ήλιος στο τέταρτο Οίκο

    Είσαι ένα άτομο με λαμπερή και δυναμική προσωπικότητά, που αναλαμβάνεις όλα τα ηνία στο σπίτι και στην οικογένειά σου και παίρνεις τη θέση του αρχηγού! Θα υπερασπίσεις , θα σταθείς και θα βοηθήσεις την οικογένειά σου με τον καλύτερο τρόπο και πολλές φορές με τον διατακτικό χαρακτήρα σου θα προσπαθήσεις να τους επιβάλλεις τα «θέλω» σου. Θέλεις όλα να κινούνται κάτω από την επίβλεψή σου και να περνούν από την έγκρισή σου και άθελά σου μπορεί να καταπιέζεις τα οικογενειακά σου πρόσωπα. Ωστόσο για σένα το σπίτι είναι η έδρα σου και το προσωπικό ορμητήριο, ενώ μέσα από την οικογένειά σου αντλείς δύναμη και σιγουριά για να πετύχεις τους άμεσους στόχους σου. Η επιθυμία της ζωής σου είναι να αποκτήσεις το δικό σου σπίτι και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια.

    Η Σελήνη στο δεύτερο Οίκο

    Θέλεις να έχεις οικονομική άνεση και ανεξαρτησία για να αισθάνεσαι σιγουριά αλλά και συναισθηματική πληρότητα. Τις περιόδους που στη ζωή σου επικρατεί οικονομική στενότητα, νιώθεις αδυναμία και απογοήτευση και αρνείσαι τα πάντα γύρω σου. Όταν βρίσκεσαι σε ευάλωτη συναισθηματικά περίοδο παρασύρεσαι σε μεγάλες οικονομικές σπατάλες, οι οποίες ναι μεν σου προσφέρουν εκτόνωση, στην πορεία όμως σου δημιουργούν πρόβλημα. Η θετική αύρα που εκπέμπεις σε βοηθά να είσαι ένα άτομο αγαπητό και περιζήτητο τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σου σχέσεις.

    Ο Ερμής στο τρίτο Οίκο

    Η ζωή σου είναι γεμάτη επικοινωνία, γνώση, ταξίδια και πολλές εμπειρίες. Είσαι ένας εύστροφος, κοινωνικός και εξωστρεφής άνθρωπος με πολύπλευρο χαρακτήρα. Οι νέες πρωτοποριακές σου ιδέες αλλά και το πολυμήχανο μυαλό σου θα σε βοηθήσουν να προοδεύσεις επαγγελματικά και να διακριθείς στους τομείς της επικοινωνίας ή των σύγχρονων επιστημών.

    Η Αφροδίτη στο δεύτερο Οίκο

    Θέλεις να ντύνεσαι με την τελευταία λέξη της μόδας, να έχεις μοναδικά υπάρχοντα και να μην στερείσαι ποτέ τα υλικά αγαθά. Πολλές φορές θέλεις να έχεις και την πρωτιά στις αγορές, επιλέγοντας με το ακριβό σου γούστο φίρμες και σπάνια είδη! Δεν είναι λίγες οι φορές που θα μείνεις με άδειο πορτοφόλι, γιατί δεν θα καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό των αγορών. Εκτιμάς πάντα τα όμορφα πράγματα στη ζωή και δείχνεις μεγάλο ενδιαφέρον στην υψηλή τέχνη.

    Ο Άρης στο δεύτερο Οίκο

    Η οικονομική σου εξασφάλιση είναι μία από τις βασικές προτεραιότητες σου και στη ζωή σου θα κάνεις μεγάλες προσπάθειες προκειμένου να αποκτήσεις ευημερία. Δεν διστάζεις να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να διεκδικήσεις ένα καλύτερο αύριο. Ωστόσο έχεις την τάση να παρασύρεσαι σε υπερβολές, σε σπατάλες αλλά και σε οικονομικά ρίσκα που μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην οικονομική σου σταθερότητα. Θα περάσουν πολλά χρήματα από τα χέρια σου, όμως πάντα θα βοηθάς γενναιόδωρα τους ανθρώπους γύρω σου και θα μοιράζεσαι τα υπάρχοντά σου!

    Ο Δίας στο πέμπτο Οίκο

    Είσαι ένα δημιουργικό άτομο με πολλά ταλέντα και με μεγάλη πνευματική καλλιέργεια! Εκφράζεσαι μέσα από την τέχνη

    Ο Ουρανός στο ενδέκατο Οίκο

    Απολαμβάνεις την παρέα ανθρώπων που λειτουργούν ελεύθερα, αντισυμβατικά και με αρκετή εκκεντρικότητα και αυτό συμβαίνει γιατί και εσύ στη ζωή σου λειτουργείς με τον ίδιο τρόπο. Έχεις πολλές κοινωνικές ευαισθησίες και μπορείς να θυσιάσεις πράγματα από τη ζωή σου προκειμένου να κάνεις ότι περνά από το χέρι σου για να αλλάξεις μία δυσάρεστη κατάσταση που μπορεί να τυράννα κάποιους ανθρώπους. Σου αρέσει να συναναστρέφεσαι με κόσμο που συμμερίζεται τις ίδιες απόψεις με σένα και που διαθέτουν τις ίδιες ευαισθησίες για το κοινωνικό σύνολο. Έχεις πολλές καινοτόμες ιδέες και θεωρείς ότι αν μπορούσες να τις θέσεις σε εφαρμογή τότε θα ήταν προς όφελος των μεγάλων κοινωνικών ομάδων. Νιώθεις ότι διαφέρεις από τον υπόλοιπο κόσμο για αυτό και εκφράζεις κάθε ώρα και στιγμή την μοναδικότητά σου!

    Ο Πλούτωνας στο ένατο Οίκο

    Αναζητάς την αλήθεια, υπερασπίζεσαι την δικαιοσύνη και δεν πείθεσαι εύκολα με λόγια! Οι απόψεις σου είναι αποτέλεσμα γνώσης και εμπειρίας και προσπαθείς να τις μεταδώσεις και να τις επιβάλεις με ισχυρά επιχειρήματα. Έχεις την ικανότητα να διακρίνεις εύκολα και γρήγορα την ρίζα ενός προβλήματος και με την αναλυτική σκέψη, το δυναμισμό αλλά και την αποφασιστικότητά σου βρίσκεις άμεσα τις ιδανικές λύσεις. Δεν κρύβεσαι ποτέ πίσω από το δάχτυλό σου, ούτε προσπαθείς να κουκουλώνεις τα προβλήματά σου. Είσαι ένας ντόμπρος άνθρωπος και η αμεσότητά σου είναι που σε κάνει είτε πολύ συμπαθή είτε πολύ αντιπαθή στους γύρω σου!



    Ο Ήλιος μου σε εξάγωνο με τον Άρη μουΗ τόλμη και ο δυναμισμός σου σε βοηθούν να έχεις το προβάδισμα σε κάθε προσωπική σου υπόθεση. Θέλεις να είσαι πάντα νικητής, γιʼ αυτό και δεν το βάζεις ποτέ κάτω, συνεχίζεις να προσπαθείς μέχρι να πετύχεις αυτό που έχεις βάλει στόχο. Διαθέτεις μεγάλες ψυχικές και σωματικές αντοχές, δεν κουράζεσαι ποτέ, ενώ σπάνια ηρεμείς και χαλαρώνεις, γιατί διαθέτεις μεγάλη ενέργεια. Χρησιμοποιείς τα συναισθήματά σου παραγωγικά. Όταν νοιώθεις στεναχώρια, φροντίζεις να καταπιάνεσαι με δραστηριότητες που ξέρεις ότι θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις τα αρνητικά συναισθήματα. Ενώ, όταν αισθάνεσαι χαρά, θα λειτουργείς πιο δημιουργικά.
    Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Κρόνο μουΟι ευθύνες δεν σε τρομάζουν, μπορείς να τις αναλαμβάνεις και να τις ολοκληρώνεις με απόλυτη επιτυχία και σου είναι πολύ εύκολο να μπορείς να τα βγάλεις πέρα με αρκετές δραστηριότητες μαζί. Δεν αφήνεις ποτέ κάτι ανολοκλήρωτο, φροντίζεις με συνέπεια και απόλυτη ακρίβεια να τελειοποιείς όλα όσα καταπιάνεσαι. Έχεις την ικανότητα να ξεπερνάς τα προβλήματα και διαθέτεις επιμονή και αστείρευτη υπομονή. Διακρίνεσαι για τις άριστες οργανωτικές σου ικανότητες και όσοι θα σε περιέγραφαν θα έλεγαν ότι διαθέτεις τετράγωνη λογική. Πράγματι είσαι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να εκλογικεύσει τα πάντα ακόμα και τα συναισθήματα. Προτεραιότητά σου είναι η πρόοδος και η ανάπτυξη και για να το πετύχεις αυτό δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα να δεχτείς στερήσεις και πιέσεις. Παραμελείς όμως ουσιαστικά την προσωπική σου ζωή και τις ανάλαφρες στιγμές αυθορμητισμού! Μήπως είσαι αρκετά αυστηρός με τον εαυτό σου;
    Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με τον Δία μουΈχεις την τάση να επιλέγεις ένα ασυνήθιστο, μοντέρνο επάγγελμα, που έρχεται σε αντίθεση με τα γνωστά παραδοσιακά επαγγέλματα που όλοι γνωρίζουμε, γιʼ αυτό και μερικές φορές αισθάνεσαι μοναξιά και ότι δεν μπορείς εύκολα να συμβαδίσεις με άλλους ανθρώπους! Καλό θα είναι να μην έχεις πολλές απαιτήσεις από τους γύρω σου και προσπάθησε να στέκεσαι στις δικές σου δυνάμεις, χωρίς να περιμένεις την υποστήριξη από κανέναν. Μερικές φορές λειτουργείς με υπερβολικό ζήλο και πιέζεσαι προκειμένου να πάρεις κάποιες αποφάσεις και αναγκάζεσαι να κάνεις επιλογές που έρχονται σε αντίθεση με το ένστικτο και τα συναισθήματά σου. Στην πορεία της ζωής σου θα αναγκαστείς να κάνεις κάποιες επιλογές στη δουλειά σου, πιθανόν όμως εις βάρος του οικογενειακού περιβάλλοντος και του περίγυρού σου. Όταν πρέπει να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οδηγείς τις καταστάσεις στα άκρα και είσαι μια κρύο και μια ζέστη. Πολύ συχνά πιέζεσαι και ξεσπάς σε πολύ "γερούς" καβγάδες και αντιπαραθέσεις.

    Η Σελήνη μου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μουΈχεις πολλά όνειρα και ιδανικά όμως έχεις την τάση να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα και να μην μπορείς να δεις με καθαρή ματιά κάποια ζητήματα! Οι γύρω σου μπορεί να θεωρούν ότι δεν βλέπεις καθαρά την πραγματικότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που οι άνθρωποι που θα περάσουν από τη ζωή σου, δε θα μπορούν να καταλάβουν τον δικό σου ξεχωριστό τρόπο σκέψης και τα συναισθήματά σου, και μάλιστα πολλές φορές θα εναντιώνονται σε αυτά που πιστεύεις και κάνεις! Έχεις την τάση να απογοητεύεσαι, γιατί πολλά από τα όνειρα που έχεις για τη ζωή είναι ανέφικτα. Προσπάθησε λοιπόν να συμβιβαστείς με την πραγματικότητα, για να πετύχεις τους στόχους σου!
    Ο Ερμής μου σε εξάγωνο με τον Δία μουΈχεις την ικανότητα να αντιλαμβάνεσαι αμέσως την ουσία ενός θέματος και να κατανοείς την γενική ιδέα των πραγμάτων και αυτό σε διευκολύνει στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Είσαι ένα αισιόδοξο και πρόσχαρο άτομο, γεμάτο από φιλοδοξίες και έχεις άριστη κρίση για όλους τους τομείς της ζωής. Ρουφάς σαν σφουγγάρι κάθε νέα γνώση, μαθαίνεις γρήγορα και εύκολα και μπορείς να αντιλαμβάνεσαι ένα θέμα από όλες τις πλευρές του. Στις επικοινωνίες σου έχεις τον τρόπο σου να γίνεσαι αγαπητός, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα στις επαφές σου και προσφέροντας με γενναιοδωρία στους άλλους όλα όσα διαθέτεις. Δείξε μερικές φορές λίγη εγκράτεια, γιατί η καλοσύνη σου είναι τόσο μεγάλη που μπορεί κάποιες στιγμές να θεωρηθεί και δεδομένη.
    Ο Ερμής μου σε τρίγωνο με τον Ουρανό μουΣου αρέσει να δουλεύεις με το μυαλό σου, και οι έντονες αντιλήψεις σε κάνουν να βρίσκεις εύκολα καινούργιες λύσεις. Όταν βάλεις κάτι στο μυαλό σου θα κάνεις ότι μπορείς για να το κάνεις πραγματικότητα και με την ευστροφία που σε διακρίνει, είναι βέβαιο ότι όταν θέλεις κάτι πολύ, το πετυχαίνεις. Είσαι από τους ανθρώπους που τους αρέσει να μεταδίδουν την γνώση τους ή να βοηθούν τον κόσμο να εξωτερικεύει τις σκέψεις, τις ιδέες του και τα συναισθήματά του με τρόπο αυθεντικό! Έχεις ένα πρωτότυπο μυαλό και πιθανόν να έχεις άριστο συντονισμό στις κινήσεις των ματιών και των χεριών σου. Με την αστραπιαία σου σκέψη καταφέρνεις να κάνεις συζητήσεις που έχουν απίστευτο ενδιαφέρον και μπορείς να ψυχαγωγήσεις, αλλά ακόμα και να συγκινήσεις ένα ολόκληρο ακροατήριο!
    Η Αφροδίτη μου σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα μουΕίσαι ένα ευαίσθητο και τρυφερό άτομο με αγνά συναισθήματα και καρδιά που πληγώνεται πάρα πολύ εύκολα! Δεν μπορείς να συγκρατήσεις τις ανασφάλειές σου και πολύ συχνά κοκκινίζεις όταν κάποιος θα σου απευθύνει το λόγο ή όταν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Προτιμάς να χάνεσαι στον κόσμο τη φαντασίας σου και να κάνεις τα όνειρά σου, περιμένοντας κάποια στιγμή να γίνουν πραγματικότητα. Η μοναξιά σε τρομάζει γιʼ αυτό και προσπαθείς με νύχια και με δόντια να αποφύγεις χωρισμούς, καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Ωστόσο έχεις την τάση να εμπλέκεσαι σε ερωτικά διλήμματα ή να μπερδεύεσαι αρκετά στα συναισθηματικά σου. Έχεις κλίση προς τις τέχνες και αυτό σε βοηθά να εκφράζεις την φαντασία σου.
    Ο Άρης σε σε εξάγωνο με τον Κρόνο μουΈχεις μια εσωτερική δύναμη που θα πρέπει να εφαρμόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Διαθέτεις πρακτικές ικανότητες που σε βοηθάνε να ξεπερνάς όλα τα καθημερινά εμπόδια. Έχεις απίστευτη πειθαρχία και μια αγάπη για τη δουλειά ρουτίνας. Έχεις την ικανότητα να απλοποιείς και να επιλύεις έγκαιρα τα προβλήματα που σε απασχολούν και αυτό σε βοηθα στην επιτυχία σου! Κρύβεις μέσα σου μια εσωτερική δύναμη Εγια διεξοδική έρευνα και δείχνεις υπευθυνότητα ακόμα και στις μικρές λεπτομέρειες. Η αυτοπειθαρχία σου είναι το κλειδί της επιτυχίας σου.
    Ο Δίας μου σε αντίθεση με τον Ουρανό μουΜια παροιμία λέει πως όποιος βιάζεται σκοντάφτει και είναι λες και αναφέρεται σε σένα. Είσαι πράγματι ένα δυναμικός και αποφασιστικός άνθρωπος που θέλεις να κάνεις διαρκώς την διαφορά και συμπεριφερέσαι επαναστατικά και αρκετά εκκεντρικά. Προτρέχεις να κρίνεις καταστάσεις, να πάρεις αποφάσεις ή ακόμα και να κάνεις επιλογές χωρίς πρώτα να έχεις μετρήσει όλα τα δεδομένα, γιʼ αυτό και πολλές φορές κάνεις λάθη ανεπανόρθωτα! Η συμπεριφορά σου είναι αρκετά εγωιστική και απόλυτη και φανατίζεσαι με ιδέες που κανείς δεν μπορεί να σου βγάλει ιαπό το μυαλό!
    Ο Δίας μου σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα μουΗ συναισθηματικότητά σου σε παρασύρει και σε κάνει να παίρνεις το ρόλο του θύματος και του αδικημένου. Βλέπεις πολύ προσωπικά κάποια ζητήματα, παρεξηγείσαι και θλίβεσαι. Αντιλαμβάνεσαι κάποια πράγματα από την δική σου σκοπιά, η οποία δεν είναι ρεαλιστική και βγάζεις τα συμπεράσματά σου τα οποία μπορεί να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Επειδή διακρίνεσαι από ευκολοπιστία, δείξε μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση, γιατί πολλές φορές θα σε ξεγελούν και θα σε παρασύρουν σε απάτες.
    Έχεις ένα όραμα που καυτηριάζει και κόβει οτιδήποτε περνάει ως συμβατικό αντικείμενο λατρείας. Ένα όραμα για την ατελείωτη διαδικασία της ζωής που όμοιο δεν έχει εκφραστεί. Αποδέχεσαι και πιστεύεις στην φυσική διαδικασία της ζωής και στην επόμενη γενιά. Δείχνεις μεγάλη αγάπη για τα παιδιά και τα ζώα

     




    Ζώδια Αρσενικά
    2
     
    Ζώδια Φωτιάς
    2

    Ζώδια Θηλυκά
    8
     
    Ζώδια Γης
    5

    Ζώδια Παρορμητικά
    6
     
    Ζώδια Αέρα
    0

    Ζώδια Σταθερά
    3
     
    Ζώδια Νερού
    3

    Ζώδια Μεταβλητά
    1

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...