παρακαλώ περιμένετε...

Η επιστροφή του πρώην όταν είναι αναδρομος ο Ερμής...

  • olgi1983 @ 03.08.2011 19:22
    eksartate ap to posses fores xriastike na gurisei anadromos o Ermis prwtou epistrepseo o aswtos....alla kuriws THES ??????? 
  • PennyL @ 03.08.2011 19:30
    δεν αφορά δικό μου πρώην αλλά την πρωην του ιχθύ που με ενδιαφέρει.που απο όσο ξέρω θα βρεθούν στο ίδιο νησί φέτος σε κοινή παρέα. θα προτιμουσα όπως καταλαβαίνεις να μην γίνει κάτι μετα;ξύ τους.ακόμα δεν έχουμε κάτι μαζί αλλά επειδή εκδηλώθηκε ενδιαφέρον και απο τους δυο μας,δεν θέλω να μπει κανείς ή καμία πρωην αναμεσά μας!
  • Magneto @ 03.08.2011 21:33
    Εκνευρίζομαι τα μάλα ,όταν βλέπω κοπέλες να λένε, δεν τα έχουμε, αλλά δε θέλω να μπλέξει με άλλη.
    Δικαίωμά του είναι. Γούστο του και καπέλο του.
    οκ........εκδηλώθηκε ενδιαφέρον εκατέρωθεν και?
    Γιατί ΔΕ θα είστε μαζί στο νησί?
     
     
     
  • didifish @ 03.08.2011 21:43
    PennyL baby I got news for U
    Αφού ΔΕ σε κάλεσε να πάτε στο νησί δεν βλέπω που ακριβώς είναι το ενδιαφέρον του .... Επομένως νατ γιορ μπιζνες πως και με ποια θα περάσει στο νησί οκ?
  • PennyL @ 03.08.2011 21:44
    magneto πολύ ευκολα εκνευρίζεσαι!μην κρίνεις χωρίς να ξέρεις την κατάσταση!είμασταν μαζί στο νησί ε και κάποια στιγμή έπρεπε να φύγω ενω αυτός να μείνει μέχρι Σεπτέμβρη. όπου μέχρι τότε πολλά μπορουν να γίνουν.το ότι δεν θέλω να μπλέξει με άλλη είναι γιατί απλώς μου αρέσει πάρα πολύ και δεν θα ήθελα να τον χάσω!δεν βλέπω κάτι κακό σε όποια γουσταρει κάποιον και δεν θελει να τον χασει.
  • didifish @ 03.08.2011 21:51
    Απλά άμα ρωτάς τα ζώδια για το αν θα τον χάσεις επειδή έχει ανάδρομους, τον έχεις χάσει πριν τον βρεις καν. Επίσης αν το ενδιαφέρον του είναι γνήσιο για σένα η πρώην είναι απλά ξαναζεσταμένη σούπα οπότε τι φοβάσαι;  Πάντως σορυ που ανακατευόμαστε αλλά έπρεπε ήδη να έχει ζητήσει να μη φύγεις.......
  • Magneto @ 03.08.2011 23:18
    Από τη στιγμή που δεν είστε μαζί , δε βλέπω το λόγο να μην προχωρήσει με μία άλλη κοπέλα. 
    Το ότι εσένα σου αρέσει, δε σημαίνει και ότι για αυτόν είσαι το κέντρο του κόσμου.
     
    Και να σου πω και το άλλο?
    Άμα αυτός θέλει να πάει με άλλη,θα πάει, είτε αυτή θα είναι η πρώην, είτε κάποια άλλη. Είτε είστε μαζί, είτε όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί ο φόβος σου εντοπίζεται στην πρώην. Από τη στιγμή που δεν είστε μαζί, ούτε καν στον ίδιο χώρο, θα μπορούσε να πάει με την οποιαδήποτε.
  • PennyL @ 04.08.2011 15:12
    εχεις δικιο σε αυτό magneto αλλά μου ήρθε πρώτα στο μυαλό η σχέση με μια πρώην γιατί αυτό διαβασα οτι προκύπτει μεσα στον αυγουστο με τον αναδρομο ερμή. για τις άλλες δεν θέλω να το σκέφτομαι γιατί θα μπλεχτώ σε μια παράνοια. από εκεί δηλαδή ξεκίνησαν οι απορίες μου και όχι για το αν γενικά θα βρει άλλη εκεί που είναι.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...