παρακαλώ περιμένετε...

Η γνώμη σας για την καινουρια εκπομπή "αστρολόγος";

  • didifish @ 29.07.2011 20:17
    Πολύ ρηχή εκπομπή, σχεδόν κατινίστικη, ανταγωνιστική μόνο του Χορταρέα και των υπολοίπων ανάλογων σε δεύτερα κανάλια.  Προχειροδουλειά και φτηνή αντιγραφή. Η Αγοράκη απογοητευτική. Σε άγχωνε και σε εκνεύριζε και μόνο ο τόνος της φωνής της. Καλύτερα να γράφει παρά να παρουσιάζει.Στο FAQ που πλέον δεν κυκλοφορεί, τα αστρολογικά της κείμενα ήταν πολύ προχώ σε στυλ και πολύ μέσα σαν πρόβλεψη.Όσο για την άλλη την αστρολόγα....Καλά! Στυλάκι πολύ δεύτερο. Κουραστικό, ανούσιο και εκνευριστικό. 
    Α και....αν είμαστε χάλια μιλάμε σε ένα φίλο πρώτα ή πάμε σε ψυχολόγο.
     
  • denisco @ 29.07.2011 20:24
    την εκπομπη δεν την ειδα, δεν εχω ιδεα. ουτε αυτους που λετε ξερω, δε βλεπω καθολου τν.
    αλλα συμφωνω με την τελευταια προταση της didifish, διοτι κυκλοφορουν πολυ χειριστικοι ανθρωποι εκει εξω και δε ξερεις τι γινεται και που αποσκοπουν.
    σε τελικη ανοιξε κι εσυ ενα ποστ να λεει ο καθενας δημοσια το μακρυ του και το κοντο του, που ξερεις μπορει να σε βοηθησει να σκεφτεις καθαρα.
     
  • L.S. @ 29.07.2011 20:43
    Βρε παιδιά για ποια εκπομπή λέτε;;; Πείτε μου και εμένα....
  • ETOIL @ 30.07.2011 11:37
    http://www.antenna.gr/webtv/categories?cid=3411Αυτη ειναι η σελιδα του στρολογου του ΑΝΤ1, για οσους θελουν να εχουν μια ιδεα, πως ειναι αυτη η ¨εκπομπη¨...... Προτιμω μακραν star system  και  Αση Μπηλιου, αυτη ειναι πραγματικη αστρολογικη εκπομπη  http://www.alphatv.gr/Alpha-Video/Morning/star-system.aspx Ρηχη οπως και ο ΑΝΤ1 η εκπομπη, ειναι πολυ σπανιο να βγαλει κατι καλο αυτη η συχνοτητα, τιγκα στην βλακεια ειναι πανταΡηχη οπως και ο ΑΝΤ1 η εκπομπη, ειναι πολυ σπανιο να βγαλει κατι καλο αυτη η συχνοτητα, τιγκα στην βλακεια ειναι παντα

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...