παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Βοηθήστε με!!!PLEASE

Ψαχνω να βρω το πως θα επηρεαστω απο τον δια...Εχω δια στον υδροχοο και η μοναδικη οψη που εχω με τον δια στο ωροσκοπιο μου ειναι το τετραγωνο Αφροδίτης-Δία...Η αφροδιτη μου ειναι στον ταυρο και πεφτει στον τριτο οικο μου....Ακόμη κάνει τρίγωνο με τον Αρη και συνοδο με τον Ηλιο μου...Τώρα απο ολα αυτα δεν καταλαβαινω το πως θα επηρεαστω....Βρηκα και στον ιντερνετ ακριβως το τι σημαινουν αυτες οι οψεις αλλα δεν καταλαβαινω πως θα με επηρεασουν...Ακομη μήπως δεν επηρεαστω γιατι εχω Δια στον Υδροχόο??Ναι αλλα και παλι όλες οι ταυρινες ευνοουνται σωστα???Αχ σας παρακαλω βοηθηστε με γιατι 3 μερες προσπαθω να καταλαβω το πως θα με επηρεασει ο μπαμπας Διας..Σας γραφω και κατω ακριβως τι σημαινουν οι οψεις αν και δεν νομιζω οτι παιζει ρολο αυτο....

Ήλιος σύνοδος Αφροδίτη. Η εύθυμη, αισιόδοξη και φιλική φύση του προσώπου βοηθά στην αισθηματική και κοινωνική του επιτυχία. Υπάρχει ευκολία στην αυτοέκφραση, ζεστασιά, γοητεία και ευγένεια. Κάποια καλλιτεχνική ικανότητα ή μουσικό ταλέντο είναι πιθανά. Η αισθητική είναι σημαντική για το άτομο όπως είναι και η προσωπική εμφάνιση. Επιθυμεί άνετα, ελκυστικά ακόμα και πολυτελή περιβάλλοντα. Από την αρνητική πλευρά θα μπορούσε να υπάρξει μια τάση για καλοπέραση, πολυτέλεια και εύκολη ζωή. Οι ερωτικοί δεσμοί και ο γάμος ευνοούνται, ακόμα και αν υπάρχουν άλλες δυσμενείς ενδείξεις. Αφροδίτη τετράγωνο ή αντίθεση Δία. Οι γενέθλιες αυτές όψεις δημιουργούν ένα καλόκαρδο και γενναιόδωρο άτομο, το οποίο θα βοηθήσει τους φίλους του, όταν βρίσκονται σε ανάγκη. Όμως, αποφεύγει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες γιατί δεν θέλει να δημιουργεί αναστάτωση στα αισθήματα των άλλων. Χρειάζεται μερικές φορές να είναι πιο θετικό, όχι μόνο γιατί είναι σωστό να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του αλλά και επειδή κάποιες ανάγκες του πρέπει να ικανοποιούνται, προκειμένου να διατηρήσει την ψυχική του ισορροπία. Γενικά, οι όψεις αυτές δημιουργούν μια βολική φύση με επιθυμία για την καλοπέραση, στερούν το πρόσωπο από επιχειρηματικό ένστικτο και οδηγούν σε απώλειες λόγω απροσεξίας, εξαπάτησης και αποτυχημένων επιχειρήσεων. Τα προβλήματα σχέσεων που μπορεί να εμφανισθούν οφείλονται συνήθως σε μια επιπόλαια στάση του ατόμου, το οποίο έχει μεγάλη επιθυμία και εκτίμηση για την ομορφιά αλλά συνήθως συμβιβάζεται με τη μετριότητα. Στα οικονομικά, εκτός αν υπάρχουν άλλες ενδείξεις στο ωροσκόπιο, το πρόσωπο δεν είναι ικανό για τη συγκέντρωση χρημάτων καθώς σημαντικά ποσά ξοδεύονται για την εμφάνιση και την πολυτέλεια.   Αφροδίτη εξάγωνο ή τρίγωνο Άρη. Πρόκειται για τυχερές γενέθλιες όψεις, ιδιαίτερα σε θέματα σχέσεων. Το άτομο είναι ελκυστικό προς το αντίθετο φύλο και μπορεί να έχει πολλές αισθηματικές υποθέσεις. Έχει μεγάλη επιθυμία για την ομορφιά και μπορεί να επιδίδεται σε κάποια καλλιτεχνική ασχολία. Θέλει να φέρνει τους ανθρώπους κοντά, είναι κοινωνικό και πιο ευτυχισμένο όταν περιβάλλεται από άλλους. Γενικά, πρόκειται για ένα μη ανταγωνιστικό άτομο, το οποίο προτιμά την ειρήνη και την ηρεμία. Είναι μάλλον τυχερό σε οικονομικά ζητήματα και μπορεί να κερδίσει από κάποια κληρονομιά ή από συνεργασίες. Ακόμη, οφέλη μπορεί να προκύψουν από επιχειρήσεις, σπορ, καλλιτεχνία, τη διαφήμιση ή τη διακόσμηση. Με τις όψεις αυτές μπορεί να υπάρξει ξαφνικός ή πρώιμος γάμος. ΑΦΡΟΔΙΤΗ στον 3ο Οίκο

Η Αφροδίτη εδώ σας χαρίζει μία γοητευτική ομιλία, καλλιτεχνική κλίση, αγάπη για το ωραίο, αισιοδοξία, ευχαρίστηση από τα ταξίδια και τις μετακινήσεις σας.
Η ομορφιά, το αρμονικό περιβάλλον και η ευγένεια, είναι πολύ σημαντικά για εσάς, ενώ έχετε έντονη αντίληψη της καλλιτεχνίας, της τέχνης, και της αρμονίας. Σας είναι δύσκολο να ζείτε μέσα σε δυσαρμονικό και ακατέργαστο περιβάλλον. Αναζητάτε την όμορφη πλευρά της ζωής. Έχετε ικανότητα στις δημόσιες σχέσεις καθώς μπορείτε να εκφράζεστε με άνεση και έχετε αφοσιωμένους ανθρώπους γύρω σας.
Η εκμάθηση είναι πολύ εύκολη για εσάς, αρκεί να σας ενδιαφέρει το αντικείμενο, αλλιώς μένετε απόλυτα αδρανείς. Τρέφετε μεγάλη εκτίμηση για τους ανθρώπους με καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Απολαμβάνετε πραγματικά τις κοινωνικές συνεστιάσεις, σας αρέσει να παρακολουθείτε ομιλίες και σας ευχαριστούν οι μετακινήσεις αν είναι να συναντάτε κόσμο. Αν έχετε αδέλφια, οι σχέσεις σας μαζί τους είναι ευχάριστες και πιθανόν κάποιο από αυτά να είναι αρκετά γοητευτικό ή θα ασχολείται με θέματα ομορφιάς ή με τις δημόσιες σχέσεις.

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...