παρακαλώ περιμένετε...

αποριαααααα.........................

  • elrodien @ 04.06.2011 00:41
    θα ελεγα (ως ταυρινα που την επαθε μια φορα...) να μην επιμεινεις στο να σου λεει τα συναισθηματα του... αν στο δειχνει με τον τροπο του κ μεσα σου το ξερεις κ το νιωθεις, μονο καταπιεση θα του προσθεσεις αν εσυ κολλησεις στην "λεκτικη" επικοινωνια.  
    Αλλωστε ξερουμε πολυ καλα κ εγω κ εσυ οτι τον σκορπιο δεν τον ερωτευτηκες κ δεν τον παντρευτηκες για το ποσο ομορφα λογια σου λεει (εκτος κ αν τον μπερδεψες με κανενα καρκινο -μην παρεξηγηθεις, πλακα κανω-) το σεξ ειναι για αυτον ενας τροπος επικοινωνιας οποτε...προσπαθησε να αρκεισαι σε αυτες τις "ευαλωτες" στιγμες που η καρδια του ειναι μαλλον πιο "προσβασιμη"
     
    οσο για την διαφορα ηλικιας, καλα κανεις, μεγεια σου με χαρα σου! οι πραγματικοι αντρες ειναι δυσευρετοι...δε θα κολλαμε κ σε ηλικιακα ταμπου πλεον! 
     
    επισης...για τον εγωισμο συστηνω να βαλεις την ταυρισια σου γοητεια να λειτουργησει προς ωφελος σου... ελπιζω να πιασει...δεν μενουν κ πολλοι ασυγκινητοι μπροστα σε εναν αποφασισμενο ταυρο...ουτε καν αυτοι οι σκορπιοι...
  • ταυρινα @ 04.06.2011 03:01
    Αχ elrodien τι ωραια που μου τα πες με εφτιαξες τρελλα ειδικα εκει που λες οτι κανεις δεν μενει ασυγκινητος σε εναν ταυρο πολυ μου αρεσε βρε,αληθεια τι επαθες?αν θες μου λες,ναι?εγω ειμαι εδω να σε φτιαξω επισης!!!!!!!
  • ETOIL @ 04.06.2011 11:28
    Δεν υπαρχει το για παντα, φροντιστε να ειναι καλο το σημερα, οσο πιο καθαρο κραταμε το σημερα τοσο πιο καθαρο θα ειναι το αυριο, αντε και το μεθαυριο(ειμαι μεγαλοψυχη ειδες, μην ζητας πολλα, δεξου τις πραξεις ασε τα λογια
  • ETOIL @ 04.06.2011 12:52
    Merci Stelster!!!!!!!!!!!!
  • elrodien @ 04.06.2011 16:42
    χαχαχα! εγω επεμενα ο ιχθυς μου να μου πει πως νιωθει για μενα... εχω καταφερει να ελεγξω πολλες πλευρες του πιεστικου ταυρισου εαυτου μου...αλλα οχι κ αυτη.... 
    ε και τελικα πριν 10 μερες με χωρισε...ειμαι πολυ ερωτευμενη, κ αυτος το ιδιο ακομα πιστευω...παντα το ηξερα δηλαδη, απλα για καποιον ανοητο, επιφανειακο λογο ηθελα να το ακουω...δε μου εφτανε που μου το εδειχνε, που το ενιωθα! :/ και ο δικος μου ιχθυς επισης ειναι 5 χρονια μικροτερος...και ηταν η πρωτη του "σοβαρη" σχεση....και γενικα...δεν ξερω...κατι μεσα μου μου λεει οτι δεν γινεται να τελειωσαν ετσι τα πραγματα...αλλα για την ωρα εφαρμοζω την τακτικη "σε αγνοω" κ ελπιζω να παρει τον χρονο του κ να δει τα πραγματα με αλλο ματι!
     
     
     

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...