παρακαλώ περιμένετε...

:( ma ti sto kalo egine???

  • liontarakimou @ 28.05.2011 14:15
    min stenaxoriese tavrina... meta tis ekleipseis 8a kseka8arisoun ola.einai mistiria periodos ... eisai omos k se diskoli 8esi..ti na tou peis? afou to apofasise
  • NALI71 @ 28.05.2011 14:24
    Η κατάλληλη λέξη είναι ανασφάλεια. Δεν υπάρχουν πιο ανασφαλή άτομα απο τα ψάρια ειδικά οταν ...δεν φαινεται!!!!! Εσυ νομίζεις οτι ειναι σταθερός σαν βράχος κι εκείνος μεσα του τρεμοπαιζει σαν φλόγα.......που τρεμοσβήνει!!! Πρέπει να τον πεισεις οτι τον θές πολύ και οτι οτι κι αν γίνει στο μελλον θα το αντιμετωπίσετε μαζί όταν έρθει η ώρα.Πρεπει να τον πεισεις οτι το σημαντικό ειναι το τώρα και τώρα ειστε και οι δύο μαζί.Πές του οτι είναι η ανάσα σου για να βγάλεις τη μέρα , οτι χωρίς αυτόν δεν έχεις οξυγόνο και δεν μπορεις να αναπνευσεις!!! Τα ψάρια ψοφάνε για κάτι τετοια!!!  Επίσης χωρίς να θέλω να σε αγχώσω εχε και στο πίσω μέρος του μυαλού σου οτι μπορεί να του γυαλισε  και καμμια άλλη γκομενα , με τα ψάρια ολα παιζουν!!!!!!!!!!!
  • ρια @ 28.05.2011 14:30
    Αυτο που λεει η nali για διπλο ταμπλο, το εχω ακουσει και εγω για τα ψαρια.
    Οσον αφορα την διαφορα ηλικιας,θεωρω οτι αν φαινεται κατι πανω σε αυτο ισως δειχνει τωρα που αυτος ειναι 20 και εσυ 25,αν αυτος ηταν 25 και εσυ 30,θα φαινοταν πολυ λιγοτερο εως καθολου.
    20 χρονων μετεφηβικη περιοδος ακομη,σκαμπανεβασματα κτλ.
    Αρεσκονται και στο παραμυθι,αυτο ειναι σιγουρο.
    Θα το αφηνα λιγο στην θεση σου να δω αυτος τι και αν θα κανει κατι για αρχη.
  • NALI71 @ 28.05.2011 14:52
    Οχι μόνο το έχεις ακούσει γλυκια μου Ρία , αυτό ειναι νόμος με τα ψάρια. Το πιο συντομο ανεκδοτο είναι ..πιστό ψαρι!!!!!!Βεβαια το νόμισμα εχει πάντα δύο οψεις γιατι δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις επίσης πιο αφοσιωμένο σύντροφο προσκολλημένο πάνω σου σα γραμματόσημο σε περίπτωση που του δίνεις αυτά που θέλει κι αυτό συνήθως είναι η συναισθηματική επιβεβαιωση. Αν η ψυχή του είναι γεμάτη μαζί σου μπορεί να παραβλέψει τα πάντα που πιθανόν να τον ενοχλούν.Αν αισθανθεί οτι δεν τον έχεις αναγκη η οτι τον "γράφεις" τον έχασες!!!! Μην αφήσεις καιρό να περάσει , προσωπικά το θεωρω επικίνδυνο, τωρα εσυ ξέρεις τον ανθρωπο καλύτερα!!
  • NALI71 @ 28.05.2011 14:59
    Ευχαριστώ γλυκέ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • liontarakimou @ 28.05.2011 15:09
    paidia oloi sxedon keratonoun.nai ta perisotera psarakia...isos ligo parapano, apo tous tavrous as poume...alla exw dei  kati tavrous... par8enous lewntes karkinous!!!!!!!!!! na rixnoun eeeena kerato!!!!!!!! pote den kserei...
    i tavrina mporei na mpei k na dei ti paizei ston xarti tou agapimenou tis,apo tin astrologia den glitonei kaneis.apopsi mou  ...soutttttt.aplos pote k kaneis den kserei...ti exei o alos sto mialo tou..... se teties periptoseis...i to perneis apofasi k proxoras............ i apla kaneis akomi mia prospa8ia..... milontas.oxi piesi... poios antras xorizei...k meta apo piesi girnaei? k an girnaei ...gia poso ? ka8ares kiniseis loipon.... k logikes. k ola 8a pane kala...
  • ρια @ 28.05.2011 15:23
    Altec,οκ,εχεις δικιο,δεν λεμε οτι ισχυει στανταρ αυτο για τα ψαρια και ολοι οι αλλοι την βγαζουμε λαδι,απλα οπως π.χ.λενε και για τους διδυμους οτι ειναι πεταλουδες κτλ. και ισχυουν για πολλους,κατι αναλογο λενε και για τα ψαρια.
    Και φυσικα κανενας, ουτε αντρας ουτε γυναικα ειναι φυση μονογαμικοι,εξαρταταται απο πολλα αυτο.
    Nali,αυτο που περιγραφεις για την συναισθηματικη επιβεβαιωση ταιριαζουν γαντι και σε καρκινους,τυχαιο?
    Ολα τα νερα μες στην ανασφαλεια ειμαστε λοιπον.
  • elrodien @ 29.05.2011 15:16
    ευχαριστω πολυ ταυρακια κ ψαρακια κ ολοι οι αλλοι που απαντησατε!  
     για απιστια δεν νομιζω να εχει παιξει (εχω πολυ δυνατες κεραιες για κατι τετοια) και επισης σε εναν ανθρωπο καταλαβαινεις απλα απο το πως σε αγγιζει, σε κοιταζει, σε φιλαει... το κατα ποσο ειναι ερωτευμενο η οχι...   σιγουρα θεωρω οτι αξιζει τον κοπο να κανω μια δευτερη αποπειρα προσεγγισης.... (μην ανησυχειτε, παντα διακριτικα κ χωρις πιεση, εχουμε κ μια αξιοπρεπεια τελος παντων!) και τουλαχιστον αν δεν εχω την ανταποκριση που θελω, θα εχω ενα πατημα παραπανω για να το παρω αποφαση κ να προχωρησω.
     ευχαριστω κ παλι

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...