παρακαλώ περιμένετε...

Οι πρώην και οι....επόμενες!

  • akiko @ 20.05.2011 18:30
    Μακρυά από "κολλημένους-με-τις-πρώην" τυπάδες....ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πρόβλημα έχει μια φίλη μου κ της λέω το ίδιο πράγμα...ΜΑΚΡΥΑ!!!!τόσοι ελεύθεροι κ ξέγνοιαστοι υπάρχουν..γιατί να ασχοληθείς με την καμμένη περίπτωση??
  • vicky23 @ 20.05.2011 18:46
    τι ζωδιο ειναι δε μας ειπες....
    εσυ παντως με τοσο σταθερο χαρακτηρα τι να τον κανεις??? χασιμο χρονου θα ελεγα εγω... μια σχεση με ημερομηνια ληξης. αν τον ενδιεφερες τοσο πολυ θα ξεχναγε ολες τις προηγουμενες. βαλε τον εαυτο σου στη θεση του και θα καταλαβεις. εσυ δηλαδη γιατι δε μιλας για τον πρωην σου??
  • alfita @ 20.05.2011 18:56
    συμφωνω απολυτα με τους προλαλησαντες..
  • PennyL @ 20.05.2011 19:13
    καρκίνος είναι με αφροδίτη στους διδύμους κ σελήνη στο σκορπιό...ωροσκόπο δεν ξέρω.βίκυ,γνωριζόμαστε πολύ λίγο με το παιδί ,παρόλα αυτά δείχνει ενδιαφερον αλλά σα να μου χτυπαει το καμπανάκι όταν μου μιλάει για την πρώην του....κάποιοι λενε οτι ο ερωτας με ερωτα περνάει...αλλά όπως είπα,δεν έχω το κουραγιο κ την υπομονή να περιμένω να αλλάξει!
  • mattafix @ 20.05.2011 19:16
    Να το χαίρεσαι, να σε χαίρεται αλλά από μακριά το κελεπούρι....
     
    Και μόνο ο Καρκίνος και η σκορπιοσελήνη είναι ικανά για να σου βάλουν ζουρλομανδύα με τα παρελθοντικά τους κολλήματα. 
     
    Άλλωστε δεν είναι elegant να ψήνεις μια κατάσταση, να βγαίνεις με μια κοπέλα και να μιλας για πρώην. Είναι σα να μη θες μια νυν....
     
    Φιλικά matta
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 19:51
    Μακριά από "κολλημένους" (τελεία!) Πόσο μάλλον με τις πρώην! akiko... Πολλά αστεράκια!
  • denisco @ 20.05.2011 19:56
    συμφωνώ με όλους!
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 20:12
    Πολλές ευκαιρίες  altec37 αλλά όχι για εκμετάλλευση και βόλεμα των αναγκών. Όχι επειδή κάποιος έκαψε την καρδιά του να καίει και των άλλων γύρω του.
    Να το ξεπεράσει και μετά να ψαχτεί, που είναι και το πιο ώριμο.      
  • Lella @ 20.05.2011 20:17
    Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται πρόκληση όλο αυτό???Δείξε τι αξίζεις! Και οτι δεν συγκρίνεσαι!
    Εσύ βγαίνεις τώρα μαζί του! Προσπάθησε την επομένη φορά που θα τον βρεθείτε να ανατρέψεις όλο αυτό υπέρ σου... Όταν θα μιλάει για την πρώην του άλλαζε την κουβέντα, μίλα για τον καιρό, για την τρελή που συνάντησες στο δρόμο καθώς πήγαινες να τον βρείς, για κάτι αστείο που σου είπε κάποιος στην δουλεία......ότι σου έρθει. Παίξ΄το αδιάφορη κάθε φορά που αναφέρει κάτι για αυτήν, και μην μπείς στην παγίδα να ρωτήσεις το οτιδήποτε γιατί θα αρχίσει να σου εξιστορεί ότι περάσανε μαζί... Τι σημασία έχει ότι έκανε ή κάνει ή αν είναι...???? Απέναντί του είσαι εσύ και θα δείξεις ποιά είσαι, τι θες  και κατά πόσο μπορείτε να τα βρείτε. Κάν'τον  να ξεχαστεί και περάστε καλά. Αυτό δεν είναι και το ζητούμενο?? Άλλοι έχουν οικονομικά θέματα, άλλοι οικογενειακά, ε αυτός έχει γκομενικά... Περάστε καλά και όπου βγεί. 
    Είχα και και γω εμπειρία με έναν Καρκίνο με ώροσκόπο Σκορπιό, και στην αρχή όλο μου έλεγε πόσο ωραία ήταν η πρώην και ότι έπρεπε να την είχα γνωρίσει και άλλα τέτοια ωραία που με έκαναν να νιώθω μηδενικό..... ε κάποια στιγμή το ξεπέρασε/ξέχασε και το ξέχασα κι γω και περνάγαμε υπέροχα!! Πριν λίγο καιρό πουν τον πήρα στην γιορτή του, και παρόλο που έχει σχέση  μου είπε οτι ποτέ δεν έρωτευτηκε κάποια όσο εμένα....(αν ερωτευτεί ετοιμάσου για τετοίες ατάκες βγαλμένες από το σινεμά) Περιττό να σου πω οτι και για μένα ισχύει το ίδιο...
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 20:18
    Εσένα έκοψα για καμμένο εγώ! χαχαχαχαχα. Δείχνεις να τον έχεις τον πόνο στον σκληρό σου. Το έχεις το βαβά σου... 
  • mattafix @ 20.05.2011 20:19
    Ξαναmattaερωτώ: Πόσο ευγενικό και ένδειξη καλού γκομενικής περίπτωσης είναι το να βγαίνεις με ένα άτομο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ γουστάρεις και να αναφέρεις συνέχεια την πρώην σου;;;;;;
     
    Οποιος το δέχεται ή το δέχτηκε παρακαλείται να αναφέρει την τελική έκβαση της σχέσης (πως ήταν η σχέση και αν τελικά και πόσο  ρόλο
     παίζει  ο χειρισμός των πρώην στο ξεκίνημα μιας σχέσης). 
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 20:21
    Lella... Καλά όλα αυτά που λες και ευτυχώς που εσένα σου βγήκε έτσι, αλλά ο κανόνας λέει πως όταν κάποιος είναι κολλημένος ή κολλημένη με πρώην, σήκω φύγε με συνοπτικές διαδικασίες. Έχει πόνο και χάσιμο χρόνου η ιστορία.  
     
  • mattafix @ 20.05.2011 20:21
    Αχαχαχαχα...Συζώδια βουλομένο γράμμα διάβασες!!!!
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 20:25
    Mattafix, είναι αγενές και σε μειώνει-προσβάλει κατάφορα! Να του το πεις στα μούτρα και αν δεν το σεβαστεί να τον σχολάσεις!
     
  • mattafix @ 20.05.2011 20:28
    Παίδες ο Ταυροερμής με έχει τσακίσει...
     
    Άλλο ήθελα να πω: Πόσο ευγενικό και ένδειξη καλής γκομενικής περίπτωσης είναι το να βγαίνεις με ένα άτομο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ σε γουστάρει και να αναφέρει συνέχεια την πρώην του;;;;;;

    Πραγματικά άλλα ντ' άλλα της παρασκευής το γάλα...Αχαχαχαχ...
  • Lella @ 20.05.2011 20:49
    Διαφωνώ!!!!!!!! Μην πεις οτι σε πειράζει! Γιατί θα δείξεις μειωμένη αυτοπεποίθηση. Βγαίνει μαζί σου= ενδιαφέρεται. Τον πρώτο καιρό αυτό που μας τραβά στον άλλο είναι το παραμύθι (το οτι του αρέσει ο τρόπος που χαμογελάς, που γελάς, που μυρίζεις, το οτι έχεις κάτι που δεν είχε η πρώην του ή που δεν  βρίσκει εύκολα ....τι στο κάλο όλα τέλεια τα είχε??)  Όταν χωρήσεις σε κρατάν οι αναμνήσεις.... που αναμνήσεις= παρελθόν= κάτι που τέλειωσε. Και δεν νομίζω οτι είναι θέμα προσβολής αλλά σύγκρισης (και συ άλλωστε δεν τον συγκρίνεις με τους πρώην σου?? απλά δεν του το λες το κρατάς για σένα) Αυτή είσαι καλή ή κακή ο χρόνος θα δείξει. Μην τρελαίνεσαι να γίνεις κάτι σαν εκείνη. Αυτό είσαι (δείξε σιγουριά) και αν γουστάρει θα μείνει διαφορετικά...... ο επόμενος!
  • Lella @ 20.05.2011 20:54
    Το οτι είναι κολλημένος συμμαίνει όμως και οτι δένεται... καρκίνος γαρ
  • absolutego @ 20.05.2011 21:00
    Δεν έχω διαβάσει όλα τα σχόλια, αλλά θα σου πρότεινα κάτι το οποίο έχει κάνει φίλος μου σε γκόμενα που γούσταρε τρελά, αλλά τον είχε τρελάνει με τον πρώην της...
    Ρε Τασούλα, πραγματικά ότα σε γνώρισα, είχα κατακαβλώσει με την πάρτη σου, αλλά συνέχεια πρών και πρώην, μου έχεις πρήξει τα αρχίδια και τώρα ξενέρωσα. Άστο, άντε καληνύχτα.....
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 21:04
    Όταν ένας άνθρωπος τον πρώτο καιρό που υποτίθεται ότι είναι η πιο όμορφη περίοδος, αντί να επικεντρωθεί σε εσένα μιλάει για την πρώην, χάνεται η μαγεία που δικαιούσαι να ζήσεις.
    Αν πέσεις στην παγίδα να πολεμάς το φάντασμα για να αποδείξεις τι αξίζεις εσύ, έχεις ήδη αποδεχτεί ότι έχεις πρόβλημα αυτοεκτίμησης. Εννοείται ότι αξίζεις και δεν έχεις ανάγκη να το αποδείξεις σε κανέναν!
    Ένας σοβαρός άνθρωπος που σέβεται τον εαυτό του και τον άλλον, δεν φέρνει μέσα στην σχέση του το φάντασμα του πρώην δεσμού του, ακόμα κι αν εξακολουθεί μέσα του να πονάει. Πάει στο σπίτι του και πονάει μόνος του ήσυχα και ωραία. Όχι όταν είναι μαζί σου.
     
    Αν πρέπει στην αρχή μιας σχέσης να απαρνηθείς τον αυθορμητισμό και την ξενοιασιά του φλερτ και του έρωτα για ακολουθήσεις στρατηγικές και σχέδια Α Β Γ...Χέσε μέσα!
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 21:05
  • manini @ 20.05.2011 21:06
    ...μιλάμε για παντρεμένο που χώρισε ή για σχέση ? (αμάν αυτές οι μόνιμες βαφές ....κοψοχολιάστηκα...) τεσπα... πολύ νωρίς για να κρίνεις...δώσε μια ευκαιρία...αλλά μπορείς αν θες να κρατάς τις συναισθηματικές σου αποστάσεις... ώσπου να τον γνωρίσεις καλύτερα και να δεις αν σου αρέσει... αλλά ρε παιδί μου...μπορεί και από άμυνα να συμπεριφέρεται έτσι...να προσπαθεί να σου δώσει ένα έμμεσο μήνυμα...άκομψο μεν...αλλά όμως οι άμυνες...είναι άμυνες.....
  • Lella @ 20.05.2011 21:15
    Οι σχέσεις φιλικές και γκομενικές θέλουν χρόνο και δουλεία. Αν γουστάρεις δίνεις χρόνο, συζητάς,μιλάς, βγαίνεις, γελάς, παρεξηγήσε, συγκρίνεις, μαλώνεις τα ξαναβρήσκεις.....  αν δεν είσαι για πολλά πολλά πειράματα φεύγεις με την πρώτη γκάφα που κάνει ο άλλος και δατς ιτ! Άλλα στην σχέση δένεσαι μόνο αν την δουλέψεις.
  • manini @ 20.05.2011 21:18
    συμφωνώ με lella....
  • Lella @ 20.05.2011 21:18
    ασε που είναι πολύ νωρίς (20 μέρες) όπως λέει και κοψοχολιασμένη μανίνι!
  • StaRdust80 @ 20.05.2011 21:21
    5 stars για την ΑΛΦΑ
  • ΑΛΦΑ @ 20.05.2011 21:22
    Συμφωνώ να την δουλέψεις όταν το πρόβλημα είναι άλλο. Υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσεις σε μια σχέση... Οικονομικά... Ψυχολογικά... Επαγγελματικά... Κοινωνικά... Πνευματικά... Πρέπει να είναι το πρόβλημα της πρώην και του πρώην; Έλεος!
     
    Θα συμφωνήσω με την manini ότι πολλοί άνθρωποι το έχουν σύστημα να μιλούν για τους πρώην με σκοπό να δημιουργήσουν κλίμα ανασφάλειας. Άλλα φρούτα αυτά.....
     
    Και τέλος, περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα.
  • alfita @ 20.05.2011 22:13
    5 αστερια κι απο μενα για την  ΑΛΦΑ !!!!!!!
  • PennyL @ 21.05.2011 00:19
    παιδιά ευχαριστώ για τις συμβουλές...κατα πολύ συμφωνώ με Lella.γενικώς είμαι ανθρωπος που δίνει ευκαιρίες σε άλλους ακόμα και αν αυτοί δείχνουν προβληματικοί.πολλές φορές το έχω μετανιώσει.αλλά αυτή τη στιγμή αφού μπηκα στο χορό μάλλον θα χορέψω...θα κοιτάξω να είμαι επιφυλακτική και αν δω ότι δεν αλλαζει κατι προς το καλύτερο,θα το σταματήσω.
  • geaql @ 21.05.2011 01:03
    Sorry άλλα εγώ δεν θα συμφωνήσω με τον ΑΛΦΑ γιατί μιλάει για σχέση. Εγώ κατάλαβα πως δεν έχει σχέση η αγαπητή θεματοθέτρια αλλά πως βγαίνουν με τον Χριστιανό..
     
    Προσωπικά αν κάτσει κάτι σε περίοδο πρόσφατου χωρισμού έχω παρατηρήσει πως ίσως μιλήσω για την πρώην σχέση μου και γενικά δεν έχω πρόβλημα να μου μιλήσει το άλλο πρόσωπο για τις πρώην σχέσεις. Άλλωστε κι εκεί είναι ένα είδος ανίχνευσης καθώς καταλαβαίνεις περίπου τι παίζει.στο κάθε ένα από τα δύο πρόσωπα.
     
    Στις σχέσεις μου εφόσον προχωρησουν τα δίνω όλα άρα το ένα δεν συνδέεται με το άλλο. Τώρα αν κρίνεις πως επειδή σου λέει κάτι για την πρώην του είναι ενοχλητικό ενώ ΔΕΝ έχετε σχέση τότε το πρόβλημα δεν ξέρω αν είναι δικό του ή κατά βάθος δικό σου και αυτό το λέω πάρα πολύ φιλικά. Ζηλεύεις ένα πρόσωπο που δεν υπάρχει στην προκειμένη και μάλιστα τη στιγμή που α) δεν έχετε σχέση και β) δεν ξέρεις τι θες.
     
    :*
  • alfita @ 21.05.2011 01:24
    geagl, οπως και να εχει, σχεση η οχι βγαινετε ερωτικα οχι φιλαρακια με καποιον κι αντι να μιλατε για σας και 1002 αλλα θεματα καθεστε και μιλατε για τους πρωην και σου φαινεται φυσιολογικο;και μαλιστα μονο ο ενας απο τους 2 πρηζει τον αλλο απ οτι καταλαβα..εγω το βρισκω τελειως ακυρο παντως απ την μερια του..αν δεν εχει λυσει τα θεματα του να περιμενει να τα λυσει πρωτα και μετα να κανει περαιτερω γνωριμιες..
  • geaql @ 21.05.2011 01:43
    Αγαπητή μου μην εξάπτεσαι. Δεν υπάρχει λάθος και σωστό στο τι λέει ο καθένας. Δικαίωμα του να μιλά για τις πρώην του και για τις μελλοντικές του. Προσωπικά ξέρω πως όταν δεν μ' αρέσει κάτι σε ένα πρόσωπο Χ, Ψ απλά αποχωρώ ΓΙΑΤΙ δεν μ' αρέσει και όχι γιατί κάνει λάθος. Αν βρεις την διαφορά θα καταλάβεις μέχρι τότε κάτσε να κρίνεις τους άλλους και εμένα.
  • alfita @ 21.05.2011 01:58
    και να φανταστεις geaql ημουν πολυ χαλαρη και νυσταγμενη που να εξαπτομουν κιολας  
     
    αντε καληνυχτες σε ολους

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...