παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
My Pluto experience

Θελω να γραψω τις εντυπωσεις μου απο την μεχρι στιγμης αντιθεση του πλουτωνα στον 6ο με τον ηλιο μου στον 12ο.

Λοιπον , χωρις να θελω να το γρουσουζεψω , ειμαι καλυτερα απο ποτε.  Περιμενα να παθω καταθλιψη ,καρκινο , να πεθανει καποιος η να κανω αποπειρα αυτοκτονιας . Ειχα συμφιλιωθει με ολα αυτα, απλα δεν ηξερα τι απ ολα θα συμβει. Η διαθεση μου ειναι μια χαρα, δεν στεναχωριεμαι για τιποτα, δεν σκαω για τιποτα και πολυ απλα κανω συνεχεια αυτο που θελω με ασταματητη ορεξη και επιμονη. Δεν λεω οτι δεν κουραζομαι σε τρομακτικο βαθμο γιατι θα ηταν ψεμα, αλλα κατι μεσα μου δεν με αφηνει να σταματησω , εχω ανεξαντλητη ενεργεια ακομα και οταν νιωθω κουρασμενος. Σπρωχνω συνεχεια τα ορια. 

Ψυχωση δεν εχω παθει με κανεναν ( ισως βεβαια αυτο να συμβει με την αντιθεση με την αφροδιτη ) αλλα ισως να εχω παθει με τον εαυτο μου , ποιος ξερει. Παντως απ ολα οσα εχω διαβασει , τιποτα απολυτως δεν ισχυει για τον πλουτωνα. Εγω περναω καλυτερα και απο Δια. Καλα μην μιλησω για το τετραγωνο αφροδιτης κρονου............ Απ οταν γυρισε αναδρομος και επιασε την αφροδιτη μου για δευτερη φορα φετος , ειμαι καλυτερα απο ποτε και νιωθω οτι τα πραγματα που προσπαθουσα ΤΟΣΟ μα ΤΟΣΟ ,δεν μπορω να περιγραψω καν ΠΟΣΟ πολυ , εχουν παρει τον δρομο τους. Αν και δεν ειναι ο κρονος το θεμα μας - μιας και απο κρονο εγω πλεον μπορω να πω οτι δεν καταλαβαινω και πολλα ειναι για τα καλα στο DNA μου.

 Η εκπληξη ομως ηταν ο πλουτωνας. Και επειδη εβλεπα οτι απλα με την αντιθεση ηταν ολα μια χαρα , λεω καλα , οταν γυρισει αναδρομος τοτε θα αρχισει το πανυγηρι... Αλλα τιποτα.. Ακομα περιμενω να συμβει κατι τραγικο . Ακομα περιμενω θανατους και αρρωστιες . Ψυχωσεις και σαδομαζοχισμους. Τιποτα. Το μονο που μου εχει φερει ειναι (ακομα) περισσοτερο πεισμα και αισιοδοξια.

 

Θελω να μου πειτε ολοι τις δικες σας εμπειριες , και ξερω οτι πολλοι τραβατε πλουτωνα ταυτοχρονα με Κρονο (αχ εμεις του παρορμητικου ...) και να ξερετε οτι δεν ειστε οι μονοι. Γραψτε μου γραψτε μου , να δω τι παιζει επιτελους , να μαθουμε και τιποτα απο ολο αυτο τουλαχιστον. 

double kisses 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 219 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...