παρακαλώ περιμένετε...

OSOI XERETE GIA TWN XARAKTIRA TWN ZYGWN PLEASE APADHSTE MU

  • sasha86 @ 28.03.2011 22:48
    prwton, prepei n eisai perifani g to tharros sou-thelei kotsia n to kaneis auto, eidika stin ilikia sou ........ twra, g to ti prepei n kaneis apo edw k pera.......... hmmmm egw tha se sumbouleua na to afiseis pleon panw tou to olo thema....... min kaneis kati allo g n t deikseis pws ton thes........ min leei kiolas pws trexeis apo pisw tou........... apo tin stigmi pou kserei ta osa niwtheis g auton, an niwthei to idio kati tha kanei-dn mporei.......... alliws, ti eixame, ti xasame
  • monica75 @ 28.03.2011 22:55
    Λοιπόν... Οι ζυγοί, είμαστε οι ρομαντικοί του ζωδιακού... Θα τον αφήσεις να πάρει τον χρόνο του, χωρίς κατά μέτωπον αλλά με διαρκή υπονοούμενα. Οι Ζυγοί τρελαίνονται για το flirt! Και προσοχή! Η γοητεία σου να περιοριστεί στα κοπλιμέντα, τα οποία λατρεύουμε, και να μην προχωρήσει σε πικρόχολα αστεία kinky περιεχομένου, γιατί δεν θα το εκτιμήσει... Αν δεις ότι δεν προχωρά ο ίδιος, ΔΕΝ θα του υπενθυμίσεις την εξομολόγηση, αλλά θα του υπενθυμίσεις, ότι δεν είσαι κάτι σταθερό. Μπορεί να σου αρέσει, αλλά ας κινηθεί γρήγορα! Μίλα και με άλλους, και μην τον κοιτάς συνέχεια.. Ρίξε του κάνα-δυο κρυφές λιγωμένες ματιές πολλά υποσχόμενες, και θα τον έχεις του χεριού σου. Α! Και κάτι βασικό! Το καλό γούστο είναι ζωτικός παράγοντας και για τους Ζυγούς αλλά και για τους Υδροχόους. Παίξ' το κ' εσύ λίγο Κυρία, μην του πεις πάμε για ποτό, πες του πάμε θέατρο; Θα το εκτιμήσει περισσότερο... Αλλά στο ραντεβού πλέον, μπες στο ψητό, και βγάλε τον καθαρό Υδροχόο από μέσα του!
  • ΛΟΠ @ 29.03.2011 16:14
    Ax sas upereuxaristww!! Oi sumvoules ine teleies kai hdh akolou9w kapoies apo autes kai deixnoun polla apotelesmata!!Tha sas pw nea m kai thnx !!
  • MARIAM28 @ 31.03.2011 12:44
    μπραβο ετσι  χα χα

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...