παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος

http://www.youtube.com/watch?v=5KJRUF2giGk

 http://www.youtube.com/watch?v=5KJRUF2giGk

 Τίτλος επεισοδίου: Αλήθειες & αίματα

Ακριβώς τη στιγμή που Χάρος κι Ερμής βρίσκονται σε αδιέξοδο, αδυνατώντας να βρουν για τον Μένιππο μια δουλειά που ν' απαιτεί μηδενικές ικανότητες, η κυβέρνηση ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
Μένιππος, Χάρος και Ερμής δημιουργούν την παράταξη «Μεγάλος Αναποφάσιστος Λαϊκός Ανεξάρτητος Και Ανένταχτος Συνασπισμός» και διεκδικούν την καινούρια θέση που προκηρύχθηκε στο Δημόσιο: εκείνη του πρωθυπουργού.
'Ομως, η εκλογική μάχη γίνεται ακόμα πιο hardcore όταν ο ιός ΗΝxTAS5431 σαρώνει αποκλειστικά τους πολιτικούς με έμφυτο ταλέντο στο παραμύθιασμα. Σπέρνοντας αιμόφυρτα θύματα στο ολέθριο διάβα του ακόμα κι ο Θεός κατεβαίνει στις εκλογές υποσχόμενος αιώνια σωτηρία! Παράλληλα, το lobby των νάνων αποφασίζει να ορθώσει το πολιτικό του ανάστημα, o Μένιππος δέχεται πρόσκληση να συμμετάσχει στο debate των πολιτικών αρχηγών και ο Χάρος, τσαντισμένος που όλοι του λένε ότι ο κόσμος τον φοβάται υπερβολικά πολύ για να τον ψηφίσει, αρχίζει να μοιράζει ψηφοδέλτια πόρτα-πόρτα για να βελτιώσει τις δημόσιες σχέσεις του.
Θα μπορέσει η καινούργια παράταξη να εκλεγεί με μοναδικές προεκλογικές υποσχέσεις το τζάμπα 'Ιντερνετ, την αποποινικοποίηση της φούντας κι ένα δώρο έκπληξη; Θα βγει ο Μένιππος πρωθυπουργός; Αν ναι, στην νικητήρια ομιλία, θα βρεθεί κάποιος να του φέρει ένα πεντάχρονο αγκαλιά για να βγει φωτογραφία;! Και τί ρόλο παίζει η Φιλαρμονική του Δήμου Πάτρας στην όλη υπόθεση;
'Ολα αυτά κι άλλα πολλά σ' ένα επεισόδιο που αποκαλύπτει μια για πάντα τη θεωρία του Δόκτωρ Χου για τους αλλεπάλληλους θανάτους πολιτικών, αν η κυβέρνηση σκοπεύει να πάρει καινούργια φοροεισπρακτικά μέτρα και τί χρησιμότητες μπορεί να έχει το δεξί παπούτσι της Χάιντι.'

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...