παρακαλώ περιμένετε...

christina

  • ice @ 10.03.2011 11:43
    εγω δεν ειμαι ειδικη αλλα θελω να σου πω καλο κουραγιο και πολυ πολυ τυχη απο δω και περα. Επετρεψε μου να σε καμαρωνω λιγακι.... εχω τουλαχιστον 2 φιλες που αρνουνται να αντλησουν ευτυχια απο τον εαυτο τους ή τουλαχιστον να προσπαθησουν και το απολυτο επιχειρημα τους ειναι τα παιδια. Δεν εχω παιδια, αντιλαμβανομαι οτι ειναι κατι πολυ δυσκολο αλλα επειδη ολοι υπηρξαμε παιδια νομιζω οτι ειναι πολυ μεγαλο βαρος για μια ψυχουλα να ειναι ο "λογος" ευτυχιας ή δυστυχιας 2 ανθρωπων.
    Βαλε τα δυνατα σου και ολα θα πανε καλα. Θα βαλει το χερακι του και ο Διας απο τον Ιουνιο και μετα στο ζωδιο σου.... !!!
  • elga6518 @ 10.03.2011 20:28
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ !!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ...
    ΕΥΓΕ ΤΑΥΡΙΝΑ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΙΟΥΝΙΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΘΕΣ. ΤΙ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ??? Η ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΣΟΥ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΥΣΗΧΕΙ ΑΥΤΟ.
  • cargiropoulou @ 11.03.2011 16:15
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΗ... ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ICE ΘΕΛΩ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΩ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.. Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ELGA6518 EINAI ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ...  ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ TESSY1969 EYXOMAI TA ΚΑΛΥΤΕΡΑ... 

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...