παρακαλώ περιμένετε...

Προς Υδροχόους...

  • vikaki88 @ 09.02.2011 17:55
    τι σενάρια επιστημονικής φαντασίας δηλαδή???
  • mpoumpou255 @ 09.02.2011 19:29
    oi ydroxooi mporoun na se kanoun na amfivaleis toso poly gia ton eauto sou pou na nomizeis oti trelenesai!!
  • PennyL @ 09.02.2011 20:05
    φτιαχνει σενάρια στο μυαλό του που τον κανουν να νομιζει οτι τον βλέπω ανταγωνιστικα.κατι που με τίποτα δεν ισχύει γιατί αυτος μου αρέσει παρα πολύ για να προσπαθώ να τον μειώσω!μου ειπε κιολας οτι δεν υπαρχει ερωτική χημεία μεταξύ μας...και ενώ εγω νομίζω οτι υπάρχει,με βάζει σε σκέψεις και με κανει να αμφιβάλλω..τι να πω;θα δείξει.
  • ice @ 09.02.2011 20:27
    οι Υδροχοοι νιωθουμε Χ Α Λ Ι Α. Ολοι ομως. Εδω και καιρο.... δεν ειναι προσφατο, δεν ειναι απλα ακεφιες. Ειναι του τυπου "δεν εχω να πιαστω απο πουθενα". Τον ξερεις 1 μηνα? οι Υδροχοοι μεσα σε ενα μηνα κατεβαζουν ακομα data.... Και κατι τελευταιο ασχετο ζωδιου: η ατακα "δεν υπαρχει ερωτικη χημεια" δεν ειναι κατι απλο. Και δεν γινεται  να λεει αυτο και εσυ να νομιζεις το αντιθετο. Δεν ειναι το Κυπριακο για να εχει ο καθενας την αποψη του. Οποτε είτε εχει δίκιο είτε το λέει γιατι δεν μπορει να διαχειριστει καποια σχεση μαζι σου μαλλον πρεπει να το παρεις αλλιως. Τουλαχιστον να προστατευσεις τον εαυτο σου.
    Και κλεινω οπως αρχισα: οι Υδροχοοι νιωθουμε Χ Α Λ Ι Α....
  • liontarakimou @ 09.02.2011 20:59
    egw pou kserw duo ydroxoous..... exoun ginei pio sta8eroi k apo lewnto-tavro-par8enous... ! spiti douleia .... k to ais8ima tous...... siga min tolmisoun na figoun pou8ena... tous exoun valei ta duo podia se ena papoutsi..
  • polysemy @ 09.02.2011 21:35
     
    ναι χάλια είναι..έχω πολλούς φίλους υδροχόους που μπορούν να το βεβαιώσουν!!!
     
    Οσο για την συμπεριφορά που περιγράφεις...κάπως έτσι θα είναι και στα καλά του μόνο που θα είναι και η ψυχή της παρέας!
     
    Εγώ η υδροχοοκαμένη πάντως γι αυτή την συμπεριφορά τους τους αγαπάω τόσο
     
    An den to antexeis let him go...
  • StaRdust80 @ 09.02.2011 22:36
    είναι πολλοστό το ποστ για τους υδροχοοους...
    μηπως εχει να κανει με τον ποσειδωνα στον 1ο τους?
    κατι τους θολώνει κάποιους τελευταία...
  • mpoumpou255 @ 09.02.2011 23:57
    mia erwthsh...pws pernoun mpros oi ydroxooi???????giati einai toso kathystirimenoi?????alliws fainontai stin arxi!!help pls!!!
  • PennyL @ 10.02.2011 00:05
    παιδια ψυχραιμία,θα σας εξηγήσω...
    πραγματικά είναι πολύ λίγος ο καιρό αλλά όντως έχουν γίνει πολλά!
    σχέση έχουμε κανονικά,το έχει επιβεβαιώσει κ ο ίδιος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι πολύ νωρίς γι ακατι τέτοιο.
    αυτο με τη χημεία μου το ξεφούρνησε ενα βραδυ όταν είμασταν ξαπλωμένοι(μην μπω εδω σε λεπτομέρειες)...απλά δεν είχε από την πλευρά του το επιθυμητό αποτέλεσμα,οπότε είδε οτι στενωχωρήθηκα και μου είπε καλυτερα να το αφήσουμε για να μην πληγωθούμε.δεν υπαρχει ερωτική χημεία.εγω αυτό δεν το πιστεύω γιατί νιώθω πόσο θέλει ο ενας τον άλλο.ίσως το είπε για να δικαιολογηθεί...που κατα τη γνωμη μου δεν χρειαζόταν γιατί είναι πολύ νωρίς για να βγαζεις συμπερασματα για τον σύντροφό σου...
    δεν μπορώ να πω πολλές λεπτομέρειες γιατί είναι λεπτό το ζήτημα...ξέρω ότι θέλω να τον περιμένω να οτυ φύγει το πιθανό αγχος που έχει και να μπορεσει να λειτουργήσει...μπορεί να μη συμβεί και ποτε.αλλά θέλω να προσπαθήσουμε.συμφωνησε και αυτός παντως..
    ευχαριστώ
  • vikaki88 @ 10.02.2011 00:09
    pennyL νομίζω η απάντηση δόθηκε...απο εκεί πηγάζουν όλα...αν έχεις υπομονή κ δε σε παίρνει απο κάτω παλεψέ το...το θέμα είναι να καταλάβει κ ο ίδιος ότι πρέπει να το αντιμετωπίσει γιατί είναι πολλοί που κάνουν κ την πάπια...κ στα λέω όλα αυτά γιατί νομίζω κατάλαβα τι αιριβώς παίζει...
  • PennyL @ 10.02.2011 15:21
    ήταν η 3η φορά που βρισκόμασταν...για κάποιο λόγο ο φίλος μου έχει μπλοκάρει.ισως χωρίς να το καταλαβαίνω τον μπλοκάρω και εγώ.μου φαινεται μάλλον δυσκολο να το συνεχίσουμε γιατι νιώθω ότι δεν θα δεχτει να προσπαθήσει να χαλαρωσει.νομιζω οι αντρες δεν εχουν υπομονη σε τετοια πραγματα...θίγονται και απογοητευονται ευκολα.εχει αλλαξει και η σταση του απεναντι μου.εκει που μου εστελνε καθε μερα μηνυματα και ηταν γλυκός,τωρα δεν κανει τιποτα απο αυτα...και είναι πολύ νωρίς για να γινονται αυτά!
  • vikaki88 @ 10.02.2011 21:23
    το σίγουρο είναι ότι δεν τον μπλοκάρεις εσύ,μην το ρίχνεις επάνω σου,,,,κ τις προηγούμενες 3 πάλι το ίδιο πρόβλημα???αχ  penny μου αυτό είναι για να το χαίρεσαι όχι για να προβληματίζεσαι...δεν φταίς εσύ!!καταλαβαίνω ότι εσύ θες να το προσπαθήσεις αλλά δε ξέρω αν υπάρχουν τα επιθυμητό αποτέλεσμα...κ άμα στο παίζει κ ιστορία ουου αντε γειάαα

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...