παρακαλώ περιμένετε...

Ταυρος και ο ψυχοβγαλτης του Ζυγος??

  • fotoula @ 10.09.2010 10:00
    Zygoiiiiiiiiii - Se Trelainoun sto poli xalarooooooooo.......................kala xeberdemata
  • maimou80 @ 10.09.2010 10:20
    o zigos 8a se prosegkisei arxika san filos.. meta 8a perasei sto parasin8ima.
    kai ontos den katalavaineis an se 8elei gia fili i gkomena.. isos ki ekeinos na min jerei..
    ta mperdeuoun ligo auta ta pragmata oi zigoi.. alla kata t'alla einai poli kaloi.. einai pitsounia
     
  • sissydog @ 10.09.2010 10:48
    ok! akou k mia sumbouli apo mia zugo...de tha sou deixei ta sunaisthimata tou giati perimenei na kaneis esu to prwto vima! orma alla me to malako!
  • sissydog @ 10.09.2010 11:10
    nai vre fireworks epeidi oi antres zygoi an katalavoun oti pefteis me ta moutra tromazoun k mplokaroun!
  • flamescreen73 @ 10.09.2010 16:34
    Αντε θείτσα, σου'φεξε πάλι...θα σου πώ επειδή η δική μου θείτσα εξαφανίστηκε και δεν έχω ποιον να πρήξω και που να πω τον πόνο μου για τα αθλητικά αποτελέσματα(πάλι έχασα το στοίχημα, παναθεμά το, ευτυχώς επανέρχονται τα φρουτάκια...)
     
    Λοιπόν, η εξαφάνιση δεν είναι τρόπος προσέγγισης αλλά απομάκρυνσης και αν δουλεύει, δουλεύει μόνο εαν έχεις σίγουρο τον άλλο/άλλη και όχι "ρίχνοντας άδεια για να πιάσεις γεμάτα"(δίχτυα). Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πολλά για τους ζυγούς...φαίνεται όμως ότι τους αρέσει η τρέλα, και οι γκρί καταστάσεις και απο ότι λένε εδω μέσα είναι ίσως πιο αργοι σε αποφάσεις και απο τους Ταύρους...
     
    Άρα μάλλον δεν το έχει ξεκαθαρίσει το θέμα στο μυαλό τ. Η σε έχει πάρει με κακό μάτι και προφυλάγεται για να μην βρεις αφορμή να υπονοήσεις εσύ ότι σου κάνει νύξεις ότι σε θέλει αλλα εσύ όχι. Η δεν ξέρω, ίσως και να μην σε θέλει για κάτι παραπάνω απο φίλη αυτή τη στιγμή (η δε θέλει να ριψοκινδυνέψει να χαλάσει μια φιλία για κάτι ερωτικό που μπορεί να αποδειχθεί πρόσκαιρο).
     
    Πάντως προφανώς έχει αντιληφθεί το ενδιαφέρον σου και ας μην κάνεις νύξεις, αφού αυτό υπάρχει(οπως παραδεχτηκες). Και μεταξύ φίλων κάτι τέτοιο φαίνεται, γνωρίζεστε μεταξύ σας, κάποιες φορές ακόμη και ο τρόπος που κοιτάς τον άλλο λέει πολλά και ας το κρύβεις.
    Δωσε διαβεβαιώσεις ότι η φιλία σας δε θα χαλάσει - αν επεκταθεί σε κάτι περισσότερο - και ίσως, εφόσον τις πιστέψει και σε ξέρει για άτομο που κρατάς το λόγο σου, να αποφασίσει να έρθει πιο κοντά σου.
  • theitsa @ 12.09.2010 13:39
    pwwpw paidia eyxaristw!!!
     
    exw trelathei!! olo mixed messages einai kai tha ton kopanisw kamia mera!! :-p
     
     
  • pra_efsst @ 14.09.2010 05:37
    h apantisi einai oti esi ksereis ti theleis enw o zigos sou den exei apofasisei akoma an i gi girizei!!!poli anapofasistikotita an kai einai romantikoi anthrwpoi p anazitoun ti sxesi k den menoun monoi tous gia megalo diastima..tha ton psiseis p tha paei..alla ipomoni,eimaste tavroi k exoume mpoliki!!!!
  • manini @ 14.09.2010 08:45
    αν και ήμουν 5 χρονάκια μαζί με ζυγό...(και παντρεμένη)...δεν ξέρω τι να πω...νομίζω ότι όταν είναι στο ντεμί..είναι γιατί πραγματικά δεν ξέρουν τι να κάνουν και όχι γιατί σε παίζουν...για να σε τρελάνουν...Άσε που δεν θέλουν με τίποτα να κάνουν κάτι και να δημιουργηθεί ένταση ή να χάσουν τα όσα έχουν από εσένα....νομίζουν ότι υπάρχει η χρυσή τομή σε όλα..αλλά δεν...γίνεται και η πίτα ολόκληρη και ο σκύλος χορτάτος....για να μην παιδεύεις εσύ τον εαυτό σου..μάλλον καλύτερα να διαλέξεις εσύ τι θες...να ρισκάρεις..και αν χάσεις(ερωτικά εννοώ)...ήσουν ούτως ή αλλως χαμένη..απλά δεν το ξέρες... Εκτός και αν το τελειώσεις μέσα σου και πεις...οκ φίλε..μένεις μόνο φίλος...
  • sixamenhkampia @ 14.09.2010 08:50
    giati kanoume th zwh mas diskolh de mporw na to katalavw...an ithele den tha htan ekei?nomizw oti einai to pio aplo!!!
  • nantian @ 15.09.2010 16:32
    Να σου πω κάτι κούκλα μου? Για εξαφανίσου για λίγο και λέγε δικαιολογίες αν σου προτείνει να συναντηθείτε....Παίξ' τον λίγο με την καλή έννοια και κόψε αντιδράσεις..Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα...
  • artNfish @ 19.09.2010 03:56
    αναποφασιστο τον βλεπω. και θελει και δεν θελει, ταλαντευεται... μηπως παιζει και τιποτε αλλο στη ζωη του και σε κραταει για καβαντζα αμα μεινει μονος του?
  • theitsa @ 20.09.2010 09:33
    nai einai anapofasistos genika! pigame na agorasei maksilari kai epeidi den mporouse na apofasisei gia to soft i to medium soft pire kai ta duo!....AXAXAXAXAXA oxi den paizei kati allo sti zwi tou, ayto to kserw sigoura! ayto pou paizei sti zwi tou einai i anasfaleia kai i vlakeia...:-p
     

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...