παρακαλώ περιμένετε...

ΤΑΥΡΟΜΑΧΙΕΣ

  • Tsvete @ 04.08.2010 11:19
    Αφένδρα.....αααα όντως είμαστε σταθεροί,πιστοί, ρομαντικοί και όταν αγαπάμε το δείχνουμε.....εγώ που προσπαθώ με έναν Τοξότη και δεν μου προσφέρει ούτε τρυφερότητα,ούτε δείχνει τα συναισθήματα του,ούτε ενθουσιασμό και ένα καλό λόγο δεν λέει με' χει κάνει να μην θέλω να του προσφέρω τίποτα τι έχεις να μου προτείνεις?????
  • ETOIL @ 04.08.2010 12:27
    Μηπως αυτος ο τοξοτης εχει μεσα αιγοκερο;
  • marillena9 @ 04.08.2010 12:34
    to gra4imo kanei gia na kerdiseis ena to3oti???
  • marillena9 @ 04.08.2010 12:41
    ego exw xwrisei me ena to3oti...gia na to 3ana kerdisw omws ti na kanw??
     
  • marillena9 @ 04.08.2010 12:52
    den to gireuw pleon, oute msg , oute til exoume na milisoume kairo....den 3erw an auto to kanei na dierwtatai gt den to 4axnw...
  • Tsvete @ 04.08.2010 12:57
    ETOILLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL???????? Eίναι ΦΙΣΚΑ  ΦΙΣΚΑ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΟΟΟΟΟ,που το κατάλαβες???????????τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση????
  • ETOIL @ 04.08.2010 13:55
    Γραφεις: "εγώ που προσπαθώ με έναν Τοξότη και δεν μου προσφέρει ούτε τρυφερότητα,ούτε δείχνει τα συναισθήματα του,ούτε ενθουσιασμό και ένα καλό λόγο δεν λέει με' χει κάνει να μην θέλω να του προσφέρω τίποτα τι έχεις να μου προτείνεις?????" . Ο ταυρος απο τα 3 ζωδια της γης ειναι αυτος που χαλαρωνει κιολας, τα αλλα 2 ζωδια της γης(παρθενος-αιγοκερος), ειναι πολυ πιο σκληρα. Αν πας στη βιβλιοθηκη εδω θα βρεις ενα αρθρο για τον ταυρο: http://www.stardome.gr/library/c111,Το_ζώδιο_του_Ταύρου.html 
     
    ακου ενα σχολιο για τον ταυρο που εχει γραφτει εδω απο τους υπευθυνους: "
    Σύμφωνα με την κοινή αστρολογική λογική, τα ζώδια της ίδιας ομάδας ή ομάδας που τα «τρέφει» (Γη με Νερό π.χ.) κάνουν αρμονικούς συνδυασμούς μεταξύ τους. Δυστυχώς, αν ο Παρθένος και ο Αιγόκερος, τα δύο άλλα ζώδια της Γης, δεν έχουν λίγο Αέρα στον χάρτη τους, αυτό δεν ισχύει. Ο Παρθένος παραείναι σοβαρός για τον Ταύρο που πρέπει να γελάσει για να πέσουν οι άμυνές του. Και πιθανότητα θα παρεξηγηθεί με την αιχμηρή κριτική του Παρθένου αλλά και την ευθιξία του στην κριτική των άλλων."
  • ETOIL @ 04.08.2010 14:09
    Και δεν θα δεις αρμονια, αν δεν ειχε μεσα αιγοκερο θα ειχε παρθενο, αυτη η συμπεριφορα ειναι τυπικη αυτων των 2 ζωδιων. κι εγω ταυρος με διδυμο ειμαι και σε καταλαβαινω 
  • Tsvete @ 04.08.2010 14:12
    Moυ αρκεί που με καταλαβαίνεις εσύ...σε ευχαριστώ πολύ,πολύ
  • Tsvete @ 04.08.2010 14:44
    Εμένα με κάνει και νιώθω πιο ανάλαφρη ο Δίδυμος.
  • foxybitch @ 04.08.2010 14:48
    hola!egw eimai tauros me leonta k o astrologikos m xartis exei gi k aera kata vasi mesa omws me tous toxotes den ta vrika pote m gia na eimai eilikrinis!
    ti pithanotites omws tha eixa me enan tauro me didimo arage???rwtaw gt vlepw oti einai arketa diadedomenos o sindiasmos edw mesa!
  • sgouromallousa @ 04.08.2010 14:50
    Ti simainei antistrofi psixologia???
    Mporei kapoios na mou exigisei me ena paradeigma?
  • sgouromallousa @ 04.08.2010 14:56
    Foxybitch distixos enan tauro kinigisa stin zoi mou olo kai olo kai den mou kathise o atimos!!!Xaxaxa !Kai mia alli fili mou pou kinigise alla para poli omos enan tauro...(Didimina kai auti san emena) to apotelesma???Na ta ftiaxei autos me mia alli !!!!Ki min nomizeis...Autos arxika tin ithele tin fili mou alla to paize ta xamou ntropalos ,feugatos,ti tha pei o kosmos...kai alla tetoia!
  • kokopuff @ 04.08.2010 15:00
    ποιο αγορι θα κατσει αμα το κυνηγησεις ?
  • sgouromallousa @ 04.08.2010 15:08
    Koko ase !!!Exo oroskopo Krio!Gamo ton oroskopo mou !Troo diarkos ta moutra mou kai den leo na isioso!Eleos!
  • sgouromallousa @ 04.08.2010 15:09
  • sgouromallousa @ 04.08.2010 17:22
    Teleia!Kai pos tha to matho auto to kolpaki???)
  • ETOIL @ 04.08.2010 17:46
    Ταυρός με ωροσκοπο ΔιδυμοΚι αυτος ειναι ενας ενδιαφερον συνδυασμος όπου η αναγκη για πρακτικοτητα (Ταυρος) περιοριζει την αναγκη για περιπετεια και συνεχεις εναλλαγες (Διδυμοι) ή οταν αυτοεκφραζεται ο Ηλιος στον Ταυρο την προσδιορίζει με τετοιο τροπο ωστε αυτη να φερνει χρησιμα ή ωφελιμα αποτελεσματα. Ο Ταυρος επεμβαινει στο Διδυμο ωροσκοπο και ο Διδυμος ωροδκοπος κανει τον Ταυρο ταξιδευτη και πιο κοινωνικο χαρακτηρα. Στην περιπτωση αυτη ο Ταυρος ειναι εκεινος που ξερει να εκφραζεται και να μιλα, εχει θαυμασια φωνη. ταση καλου μαθητη ως τα βαθια του γεραματα και στηνει εναν τετοιο τροπο ζωης ωστε να μην του λειπει η επικοινωνια και η επαφη με πολλα ειδη ανθρωπων, με βιβλια και με χωρους οπου η πληροφορηση εξυπηρετει αμεσα την ταση για ολοκληρωση ή και για εξασφαλιση μεσω αυτης. Επομενως αυτος ο τυπος μπορει να εξελιχθει σε πολυ καλο δημοσιογραφο ή σε εμπορικο θεατρικο συγγραφεα ή ακομα σε διασημο οικονομικο συμβουλο. Τα ονειρα του σχετιζονται με ταξιδια και χρησιμες πληροφοριες . Μπορει να γινει καταπληκτικος χειριστης κομπιουτερ, μπορει ακομα να εφαρμοσει με απλο τροπο αυτα που μαθαινει και τα οποια αλλοι δυσκολευονται να μεταφερουν στην πραξη. Οπως ολοι οι Ταυροι ετσι κι αυτος ενδιαφερεται για το οικονομικο. Στην περίπτωση αυτη το μυαλό του ειναι εκεινο που τον βοηθα να αποκτησει πολλα χρηματα στη ζωη του. Το πεισμα του εναλλασσεται με την προσαρμοστικοτητα, αρκει να πειστει πως αξίζει τον κοπο. Τον ερωτα θα τον αντιμετωπισει περισσοτερο αισθησιακα παρα συναισθηματικα κι εχει τους τροπους του να ξεφευγει απο τις παγιδες του. Τελος οι ανησυχιες του μπορει να μην ικανοποιηθουν όλες , εκτός αν βρεθει ενας τροπος να βιωθουν και μονο τοτε αυτος ο ανθρωπος θα νιωσει ευχαριστημενος απο τον εαυτό του.Τελος οι ανησυχιες του μπορει να μην ικανοποιηθουν όλες , εκτός αν βρεθει ενας τροπος να βιωθουν και μονο τοτε αυτος ο ανθρωπος θα νιωσει ευχαριστημενος απο τον εαυτό του.
  • sgouromallousa @ 04.08.2010 17:55
    love it!!!!
  • flamescreen73 @ 04.08.2010 22:29
    Καλώς...άμα τα βρεις, τα βρήκες...άμα δεν τα βρεις τουλάχιστον δεν τα έχασες γιατι δεν τα είχες βρει εκ πρώτης...
     
    Etoil που μπορώ να βρω αυτήν την τόσο ωραία ανάλυση που έκανες αλλα για Ταυρο-Λέοντα?
  • foxybitch @ 05.08.2010 01:32
    ax paidia m fovamai oti pali tha  faw ta moutra m!sgouromallousa gnk oi tauroi eimaste ligo argokinita karavia k den mas aresei i epithetiki politiki opote tn epomeni fora me to malako,ws didimos xereis kala apo tsaxpinies
    etoil wson afora auto to aisthisiako para sinaisthimatiko part tou taurou me wroskopo didimo me apasxolei ligo gt den antilegw wraios o aisthisiasmos alla xwris sinaisthima teleiwnei grigora!
  • ETOIL @ 05.08.2010 10:18
    Ταυρος με ωροσκοπο Λεοντα Κυριαρχει το σταθερο στοιχειο κι ο ανθρωπος αυτος αισθανεται να διακρινεται στο περιβαλλον του για να μεινει ευχαριστημενος Βεβαια ο τροπος που θα διακριθει θα ακολουθησει τις ιδιοτητες του Ταυρου, δηλαδη μεσω παραγωγικης και σταθερης καριερας, μεσω σχεσεων που αξίζει τον κοπο να καλλιεργηθουν και μεσω υλικων εξασφαλισεων. Κατα βαθος ο ανθρωπος αυτός εχει στοιχεια ηγετη και κινειται με τετοιο τροπο ωστε να γινει καποιος, να ξεχωρισει ή να διακριθει. Επαγγελματικα αν δεν γινει ελευθερος επαγγελματιας θα επιδιωξει να φτασει σε υψηλες θεσεις και να διευθυνει πολυ κοσμο. Στην προσωπική του ζωη νιωθει αμεσα την αναγκη να αποσπασει το θαυμασμο και την αγαπη. Αναμφιβολα θα συναντησει εμποδια στη ζωη του μεχρι να γινει αυτο που ειναι να γινει και συνηθως μετα τα τριαντα θα δειξει τον πραγματικο του εαυτο και θα εχει μεγαλυτερες ευκαιριες στη ζωη του. Επίσης κατι χαρακτηριστικο ειναι οτι θα εχει πολλους ανθρωπους του χεριου του κι αν ειναι καλλιτεχνης και βοηθα και ολο το ωροσκοπιο του αναμφιβολα θα εχουμε την περιπτωση ενος σουπερ σταρ. Βεβαια η αναγκη εκφρασης και καταναλωσης ερχεται σε αντιθεση με τον κλασικο συντηρητισμο του Ταυρου αλλα μετα απο πολλες προσπαθειες και αντιφασεις καπου το ατομο αυτο βρισκει τη χρυση τομη. Ο ερωτας θα παιξει μοιραια παιχνιδια μαζί του. Μην ξεχναμε οτι προκειται για εμπαθη τυπο με ισχυρα παθη κι αν βρεθει ενα αλλο ατομο με δυνατη προσωπικοτητα ή ιδιοτυπο πεπρωμενο, τοτε η ελξη αλλα και η τυχον αντιθεση θα ειναι μοιραιες. Ο σκοπος της ζωης του ειναι να κυριαρχει και μεσα απο την κυριαρχια να διατηρει τα κεκτημενα και να αυξανει τα οφελη, τα οποια με τη σειρα τους θα εξασφαλιζουν ολο και πιο ανετη ζωη. Αν εχουμε ενα πνευματικο ατομο τοτε οι ιδεες και η εξέλιξη του θα βοηθησουν απο πρακτικη πλευρα πολυ κοσμο.Αν εχουμε ενα πνευματικο ατομο τοτε οι ιδεες και η εξέλιξη του θα βοηθησουν απο πρακτικη πλευρα πολυ κοσμο.
  • ETOIL @ 05.08.2010 10:19
    Εχω καταλαβει οτι δεν ερωτευομαι ευκολα, δεν μου αρεσουν και οι εφημερες σχεσεις. Ειμαι ελευθερη αλλα δεν με νοιαζει, εχω τους φιλους μου
  • flamescreen73 @ 07.08.2010 10:38
    Ομορφα πράγματα λέει, αν και μας ψηλώνει λίγο παραπάνω απο ότι θα έπρεπε...ευχαριστώ πολύ Etoil!!
  • ETOIL @ 07.08.2010 12:46
    Σαν ζωδιο ο λεοντας εχει πολυ αυτα τα στοιχεια, το θεμα ειναι που ειναι η διαχωριστικη γραμμη που καταλαβαινει ενας ηλιος ή ενας ωροσκοπος στο λεοντα το οριο μεταξυ ξερω τις δυναμεις μου και στην υπεροψια ή τον σνομπισμο που βγαινει αν υπαρχουν δυσκολες οψεις
  • flamescreen73 @ 12.08.2010 00:02
    Υποθέτω ότι δεν υπάρχει αλλιώς δεν θα γνωρίζαμε ότι υπάρχουν "παρεκτροπές" στην αρχική εξίσωση. Οι οποίες υπάρχουν για επιβεβαίωση του δυναμικού σε ιδανικές συνθήκες. Το ιδανικό δεν υπάρχει ποτέ άρα για να έχεις στη ζωή σου αυτά, πρέπει να μοχθήσεις ή να περάσεις απο 40 κύματα μάλλον. Η να έρθουν χωρίς συγκεκριμμένο δικό σου στόχο, αλλά απο την εμπειρία σου που έτσι και αλλιώς τα συνεπάγεται αυτά.
     
    Θυμάμαι τώρα, στα παιδιά απο τη Βραζιλία, ο Μένγκελε για να δημιουργήσει τους νέους Χίτλερ, προσπάθησε να αναπαραγάγει τις συνθήκες που κατα την γνώμη του, έπλασαν τον αρχικό. Δε νομίζω ότι γίνεται γιατί αντιδρούμε διαφορετικά σαν άτομα όλοι μας. Δηλαδή και με το υπάρχον δυναμικό, αυτό και αν ακόμη αξιοποιηθεί πλήρως, θα δημιουργήσει καταστάσεις που είναι πολύ δύσκολο να προβλεφθούν, αφού και τόσο μικρές λεπτομέρειες είναι πιθανόν να οδηγούν κάπου, αλλά όχι απόλυτο.
     
    Εξάλου έχει λεχθεί, ότι δύσκολες όψεις μπορεί να ισχυροποιήσουν το άτομο...ή να το γονατίσουν εντελώς βέβαια.

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...