παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
10ς ΟΙΚΟΣ ΠΕΡΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ....

Χαιρετώ, καλημερίζω κ εγκαινιάζω την παρουσία μου στο φόρουμ με αυτό το πόστ, το οποίο φυσικά δεν θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο παρά εκφρασμένο με αρκετή δόση απορίας. Προσπαθώ να παρακολουθώ τα των αστρολογικών και κατέχω κάτι ψιλά τα οποία όμως ανάγονται σε κουβέντες κοριτσοπαρέας την ώρα του καφέ...:D (με παρακολουθπύν με δέος  γιατί είμαι μόνο ενα level up απο τον άσχετο :D...)

Στοιχεία

Σέρρες, 20 04 1980 7.15 πρωί

 

Για να μπώ όμως κατευθείαν στο θέμα θα θελα να ρωτήσω το εξής: Δεδομένου οτι έχω τσεκάρει τον αστρολογικό μ χάρτη άπειρες φορές προσπαθόντας να μην χαθώ στις ερμηνείες δεν μπορώ να ερμηνέυσω έναν συγκεκριμένο τομέα της ζωής μ, αυτό των επαγγελματικών. Γνωρίζω οτι οι πλανήτες στον 10 οίκο εξασφαλίζουν μια κάποια επαγγελματική επιτυχια και οτι η αφροδίτη συμβάλει στον εντοπισμό του τρόπου των όποιων εισοδημάτων θα έχει κάποιος. Τι συμβάινει όμως οταν δεν έχς κανέναν πλανήτη στον 10 μου οίκο? πόσο δυσοίωνο αυτό μπορεί να ναι? όπως καταλαβαίνετε κ απο τα συμφραζόμενα τα επαγγελματικά μου είναι ...... να μην πω τι... είμαι 30 χρονών γαϊδούρα και έχω δουλέψει ελάχιστες φορές χωρις αυτό να σημαίονει φυσικά οτι δεν το επιδιώκω. Για να μην πολυλογώ με προσωπικές λεπτομέρεις, η ουσία είναι οτι ενώ ο χάρτης μου έχω την αίσθηση οτι είναι ένας "καλός" χάρτης, φαίναται οτι η πραγνματικότητα διαψεύδει κατηγορηματικά την αίσθηση μου αυτ'η...(lol) (εθελοτυφλώ ένα πράμα)

Καλά κ τα προσωπικά είναι για βράσιμο αλλά άλλου παππά ευαγγέλιο αυτό όπως επίσης κ ο τομέας της υγείας στην ψυχολογική του πλευρά, αλλά πιστεύω πως αν λυθεί ως ενα σημείο το επαγγελματικό τα υπόλοιπα θα αρχίσουν να στρώνουν... Μελετόντας λοιπόν τον χάρτη μου με τισ πτωχές αλλά τίμιες δε αστρολογικές γνώσεις υποθέτω οτι ενδεχομένως να προκύπσουν χρήματα απο κάποιον συναιτερισμο, απο έναν γάμο ή εν πάσει περιπτώσει απο τις σχέσεις μ με άλλα άτομα, συγγενικά κ μη. Οι όψεις επι το πλείστων αριθμητά τουλάχιστον είναι καλές των πλανητών - για ποιοτικά δεν ξέρω κατά πόσο...)αλλά με βαράινουν όπως ήδη είπα αρκετά προβ΄ληματα. Με απασχολεί πολύ το γεγονός οτι δεν έχω πλανήτες στον 10 οίκο... τι να σημαίνει αυτό?...μμμ Καριέρα δηλαδή γιόκ? και αν υπάρχει κάποια προοπτική αυτή σχετίζεται με την πορέια των πλανητών γενικότερα? και πώς αυτή η πορεία τους επηρεάζει τον δικό μ χάρτη? ένας αστρολογικός χάρτης απο μόνος του δεν μας λέει πολλά, δεν είναι αρκετός στο σημείο που μπορούμε να αντιληφθούμε μια Α πορεία ενός ατόμου?

Κθημερινά κοιτάω χάρτες φίλων κ γνωστών προσπαθόντασ να συσχετίσω καταστάσεις γεγονότα και ιδιοσυγκρασίες των ατόμων που τσεκάρω. Πραγματικά θέλω να μάθω μερικά πραγνατάκια, αλλά όπως καταλαβαίνετε όταν φτάνει κανείς στο σημείο να ποστάρει κάτι που τον αποσχολεί σε ενα αστρολογικό φόρουμ κ αποτελεί ενα κοινό μέλος χωρίς "τρελές" γνώσεισ αστρολογίας, το μόνο σίγουρο είναι οτι χιούστον έχουμε προβμπλέμο, μπίγκ προμπλέμο.

Αυτά τα ολίγα απ εμένα, και θα εκτιμούσα πραγματικά κ το παραμικρό αστρολογικό κ προσωπικό αν θέλετε σχόλιο κάνετε σε αυτό το πόστ μου. !

Merci :)

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...