παρακαλώ περιμένετε...

ΕΜΜΟΝΗ....

  • dimi84kara @ 01.06.2010 12:17
    αχ ευαισθητο ταυρουλι τα εχουνε αυτα οι παρθενοι να παιρνουν αναποδες στροφες το μυαλο τους!!!
    κοιτα αρθρο βιβλιοθηκη με διασημους και συγκεκριμενα με Amy Winehouse μηπως βρεις κοινα στοιχεια στον χαρτη με τον αδερφο σ...
     
    θετεις ενα πολυ ωραιο θεμα παρολο που δεν μπορω να απαντησω..δηλαδη ποια στοιχεια ειναι αυτα στον χαρτη που  δειχνουν ποια μπορει να ειναι η αυτοιαση μας ....ο χειρων πχ δειχνει π μπορουμε να βοηθησουμε τους αλλος..
     
    σε καθε περιπτωση θα σ πω τα τετριμμενα δηλ οτι ο παρθενος γριζει σε λιγο στον ζυγο και θα αφησει ησυχο τον αδερφο σου που ηταν στον 1 οικο....διαβασε για ουρανο και παρθενο..
     
    υπομονη....
  • giasemaki @ 01.06.2010 12:43
    σ ευχαριστω dimi84!!!
    ο ουρανος δυστηχως κανει τη διελευση του στον 7ο οικο του,ο οποιος ,οι οψεις που κανει με τους γεννεθλειους πλανητες ειναι αντιθεση....
  • Gourounaki @ 01.06.2010 13:11
    EINAI ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. ΜΑΓΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΕΛΙΚΩΣ,ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.
  • dimi84kara @ 01.06.2010 15:44
    ειναι τοσο επιμονο ζωδιο ο παρθενος!!!δως του προβλημα και  τι καλυτερο στον κοσμο απο αυτο!!
    οταν χρησιμοποιει την επιμονη για καλο, πετυχαινει...
    οταν ομως τη στρεφει στον εαυτο του..αρχιζουν τα δυσκολα....
     
  • dimi84kara @ 01.06.2010 15:46
    γινεται ιχθυς επιμονος...
  • astropet @ 01.06.2010 18:24
    Αυτό που περιγράφεις είναι μια συχνή κατάσταση όταν ο Ουρανός κάνει αντίθεση με τη γενέθλια θέση του. Είναι η λεγόμενη "κρίση μέσης ηλικίας", όπου ξαφνικά αισθάνεσαι τα χρόνια να περνούν και σκέφτεσαι τα όνειρα και τα σχέδια που έκανες νέος και πόσο λίγο απ'αυτά πραγματοποίησες κι από την άλλη ξέρεις ότι για λίγα χρόνια ακόμα θα θεωρείσαι "νέος". Οπότε σε πιάνει πανικός και λες, τώρα ό,τι προλάβω. Ο,τιδήποτε στη ζωή σου νιώθεις ότι έχει "βαλτώσει" (γάμος, δουλειά), τα εγκαταλείπεις και πας για άλλα.
    Ασφαλώς για την πλειοψηφία των ανθρώπων, δεν έχουμε ακραίες συμπεριφορές. Έχεις απλά μια ανησυχία, μια νευρικότητα, κάνεις έναν απολογισμό ζωής, αλλά δεν τα γκρεμίζεις και όλα. Ο αδερφός σου όμως έχει τριπλή σύνοδο Ήλιου/ωροσκόπου/Ουρανού. Ο Ουρανός δηλαδή ειναι μέσα στο αίμα του. Ο Κρόνος του δεν λειτουργεί σωστά (ανάδρομος, στον Κριό, στον 8ο), ώστε να έδινε μια ισορροπία, οπότε επηρεάστηκε πολύ περισσότερο από τον μέσο άνθρωπο. 
    Συνήθως, σε αυτές τις περιπτώσεις, γιατί μιλάμε για φάση διαρκείας που σβήνει σταδιακά, το οριστικό τέλος έρχεται όταν ο Κρόνος κάνει αντίθεση με τη γενέθλια θέση του, γύρω στα 44-45. Αλλά, ήδη από νωρίτερα ηρεμούν κάπως τα πράγματα, όταν ο Ουρανός βρεθεί σε απόσταση ασφαλείας. Ο αδερφός σου δεν έχει ξεμπερδέψει ακόμα και τον περιμένουν ακόμα δύο αντιθέσεις Ουρανού. Όταν αυτός μπει οριστικά στον Κριό, θα μπορέσει πιθανότατα να δει πιο ψύχραιμα τα πράγματα.
  • giasemaki @ 03.06.2010 00:51
    σ ευχαριστω πολυ astropet!!!!....οντως εχει δυσκολες οψεις...ας ελπισουμε οτι ολα θα πανε καλα!!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...