παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
τι γίνεται με μένα;

 

Αγαπημένε μου Γ. Πανόπουλε,

έχω ξαναφήσει σχόλιο στο stardome πριν "ενηλικιωθώ" μέσω Κρόνου...Ήμουν ανώριμη, φωνακλού ταυρίνα εν υαλοπωλείο και τα είχα βάλει μαζί σου τότε - μη με ρωτήσεις γιατί, δεν θυμάμαι! Το σίγουρο είναι ότι ό,τι και να έγραψα ή να είπα δεν σε αμφισβήτησα ποτέ. To site σου ήταν η αφορμή για να εμβαθύνω αστρολογικά, να αναζητήσω τα κείμενα της Liz Greene και να βγάζω τους χάρτες στους φίλους μου. Απ' τη μια εσύ, πρόσφερες κάτι μοναδικό και πρωτοποριακό κι απ' την άλλη εγώ είχα τόσα χρόνια τον Ουρανό στον 8ο οίκο μου (ωροσκόπος Λέων) οπότε το έψαχνα λίγο παραπάνω το μεταφυσικό...

Ο λόγος που αποφάσισα να ενεργοποιήσω την ιδιότητά μου ως μέλος του πρώτου αστρολογικού community και να ζητήσω πάλι τη βοήθειά σου είναι ο εξής:

Ήδη, σου ανέφερα τον Κρόνο και τον Ουρανό - διελεύσεις που τις έζησα στο πετσί μου. Από το 2005 μέχρι σήμερα έχω περάσει ένα σωρό ταλαιπωρίες (= φτωχή περιγραφή). Ο πατέρας μου έμαθε ότι έχει καρκίνο την ημέρα που έπιασα μία πολύ καλή δουλειά το Νοέμβριο του 2004. Την άνοιξη του 2005 πύκνωσαν τα σύννεφα στη μεγάλη και "σοβαρή" σχέση που είχα. Ένα πρόσκαιρο χωρισμό τον μπαλώσαμε ώσπου τα Χριστούγεννα του 2006 αποφάσισα να αφήσω τη δουλειά μου και να μετοικήσω στην πατρίδα του λεγάμενου...με σκοπό να παντρευτώ. Έμεινα 5 μέρες και τα μάζεψα. Του Αϊ Γιαννιού είχα ήδη γυρίσει πίσω στην Αθήνα. Την άνοιξη του 2007 μαθαίνω για σοβαρή υποτροπή του πατέρα μου. Παίρνω κουράγιο - δεν ξέρω από πού, μάλλον απ' την απομάκρυνση του Κρόνου και τον Σεπτέμβριο πιάνω μια επίσης καλή δουλειά. Ο Δίας στον Αιγόκερω μου δίνει κουράγιο και πολλούς υποστηρικτές και βγάζω μια χρονιά ανάμεσα σε δουλειά-νοσοκομεία. Την άνοιξη του '08 χάνω το μπαμπά μου. Διάφορα περιουσιακά με αναγκάζουν να μην ανανεώσω τη σύμβασή μου για τον επόμενο χρόνο...Ο Γολγοθάς ξεκινούσε...Την ίδια περίοδο εμφανίστηκε στη ζωή μου και το "μήλο". Ένας υδροχόος. 5 μήνες τέλειος - 5 μήνες καταστροφή. Πέφτω σε γερή κατάθλιψη. Πένθος και παράνοια Υδροχόου με καταβάλλουν. 

Σήμερα είμαι μόνη μου. Χωρίς σχέση, χωρίς ενδιάμεσες καταστάσεις με τις οποίες πέρναγα καλά - τις έκοψα κι αυτές, με θυροειδή (αυτό το απέκτησα το '07 και το '09 υποτροπίασα) υπό έλεγχο, με ελάχιστες επαγγελματικές συνεργασίες και μπόλικο άγχος με τα περιουσιακά εν εξελίξει. Και κυρίως με μεγάλη αίσθηση υπομονής την οποία πάλεψα για να αποκτήσω και με ψυχραιμία που τη δουλεύω ακόμα τις δύσκολες ώρες...Ελαφρώς κυρίαρχη του εαυτού μου...!!!

Σε κούρασα ήδη. Ξέρω ότι μπορεί να απορήσεις με το παραπάνω. Είναι "σφιχτό" δράμα θα πεις. Σίγουρα υπήρχαν κι ευχάριστες στιγμές...θα σκεφτείς. Δεν απέχει όμως απ' την πραγματικότητα. Διάβασα πολύ αστρολογία αυτά τα χρόνια. Έψαχνα απαντήσεις παντού για όσα συνέβησαν. Πλέον δεν ψάχνω απαντήσεις στις προβλέψεις. Δεν είμαι ανυπόμονη. Έμαθα ότι όλα είναι κύκλος που περιστρέφεται αργά, πολύ αργά...

Ωστόσο, θα ήθελα μια εξήγηση: με ήλιο, ερμή, αφροδίτη, άρη, χείρωνα στον ταύρο (10ος οίκος), με ουρανό ακριβώς απέναντι στο Σκορπιό, με Σελήνη στους Ιχθύες να σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο και με Mean Node στην Παρθένο, να περιμένω κάτι καλό; Εκτός από αναπάντεχες σχέσεις με ξαφνικό και αναπάντεχο τέλος, επαγγελματικά ξεκινήματα που διακόπτονται ακαριαία και καλούς φίλους που να τους έχει ο Θεός καλά, μπορώ να ελπίζω σε μια παραπάνω ισορροπία...; Σ' ευχαριστώ για το χρόνο σου!  

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 255 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιωσήφ, Ιωσηφίνα, Χρύσανθος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...