παρακαλώ περιμένετε...

tayros me to3oti

  • Gourounaki @ 10.05.2010 14:05
    ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟ ΝΑ ΜΗΝ ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΡΟΜΕΡΑ ΝΑ ΔΥΣΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ. ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΩΣ ΧΑΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ.
  • flamescreen73 @ 10.05.2010 19:52
    Το "στερνή μου γνώση" δεν βγήκε έτσι απλά γουρουνάκι.
    συχνά παλεύεις σε έναν πόλεμο που δεν μπορείς να κερδίσεις γιατί δεν το ξέρεις απο πρίν ότι είναι σικέ. Επίσης τίθεται και η περίπτωση να μην θέλεις να χάσεις χωρίς μάχη, για να πείς ότι πάλεψες, ώστε να μην έχεις τόσο έντονες τις δεύτερες σκέψεις.
     
    Η απλά, να μην θες να πέσει το βάρος σε σένα γαι την αποτυχία σε κάποια σχέση.
    Χωρίς να αποκλείονται και άλλα σενάρια, όπως το να έχεις ψυχολογία νικητή - πάντα κάποιος όμως θα χάσει σε έναν πόλεμεο, υπο την προυπόθεση ότι είναι πράγματι πόλεμος, και δεν τον βλέπουμε εμείς έτσι. Εν τέλει υπάρχει και η μάχη του Καντές που τυπικά ηττημένος δεν αναγνωρίστηκε απο καμμία απο τις δύο παρατάξεις, παρότι υπήρξε, και σε αυτό τον άξονα κινούνται συνήθως και οι σχέσεις.
  • tsixlofouska @ 11.05.2010 03:11
    giati na to 8ewrhsw  xameno???
    den einai oloi an8rwpoi idioi....h talaipwrh katastasi einai giati vlepoume alliws ta pragmata auto de shmainei oti mia tetoia sxesi de prosferei tpt omws..

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...