παρακαλώ περιμένετε...

αφροδίτη στον κριό

  • astropet @ 01.05.2010 09:57
    lizoutinaki, ωραίο το ποστ σου και είναι ευκαιρία να ξεκαθαρίσουμε κάπως τα πράγματα.
     
    Πρώτον, δεν πρέπει να συγχέουμε την αδυναμία με την πτώση. Σε αδυναμία βρίσκεται ένας πλανήτης όταν είναι στο απέναντι ζώδιο από αυτό που κυβερνά. Εφόσον λοιπόν, η Αφροδίτη κυβερνά Ταύρο και Ζυγό, στον Κριό και στον Σκορπιό βρίσκεται σε αδυναμία, όχι σε πτώση. Σε πτώση βρίσκεται ένας πλανήτης όταν είναι στο απέναντι ζώδιο από αυτό που βρίσκεται σε έξαρση. Η Αφροδίτη έχει έξαρση στους Ιχθύς, άρα βρίσκεται σε πτώση στην Παρθένο.
     
    Η αδυναμία είναι, αν θέλεις, πιο "δύσκολη" από την πτώση. Η ελληνική απόδοση των όρων δεν βοηθά ίσως να το καταλάβουμε αυτό, γιατί ο όρος πτώση είναι πιο φορτισμένος αρνητικά από την αδυναμία. Δεν είναι ομως έτσι τα πράγματα.
     
    Ένα ωραίο παράδειγμα για να αντιληφθούμε τη διαφορά έχει αναφέρει η γνωστή αστρολόγος Bernadette Brady. Λέει λοιπόν οτι ένας πλανήτης στο ζώδιο που κυβερνά είναι σαν τη βασίλισσα στο Buckingham Palace. Δεν χρειάζεται καν να ζητήσει το παραμικρό, γιατί τα έχει όλα στα πόδια της. Σε έξαρση, είναι σαν τη βασίλισσα στον Λευκό Οίκο. Είναι ασφαλώς επίτιμη προσκεκλημένη και βρίσκεται σε πολύ φιλικό γι'αυτήν περιβάλλον, αλλά για να πιει τσάι, θα πρέπει να το ζητήσει. Ή δεν μπορεί να πάει να την αράξει σε ένα κρεβάτι και να δει τηλεόραση όλη την ημέρα. Ασφαλώς και θα της γίνουν όλα τα χατίρια, αλλά δεν είναι το ίδιο όπως αν ήταν σπίτι της που δεν έχει να δώσει λόγο σε κανέναν.
     
    Λες εσύ ότι έχεις έναν Άρη στον Ζυγό. Και μόνο που λες με πόσο δυσκολία αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες σε οποιονδήποτε τομέα δείχνει πόσο πρόβλημα σου έχει δημιουργήσει αυτός ο Άρης. Τι να πει δηλαδή κανείς; Ότι τι καλός είναι αυτός ο Άρης γιατί έχει διπλωματία και σκέφτεται τον άλλο; ΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ. Θες διπλωματία; Βάλε μια Αφροδίτη στον Ζυγό ή έστω έναν Ερμή που του πάει ο αέρας, άσχετα αν θα αργεί πολλές φορές να πάρει αποφάσεις. Θέλω να πω ότι καθείς εφ' ω ετάχθη. Δεν θα αναπληρώσω την αδυναμία μου να διεκδικώ πράγματα και να παίρνω αποφάσεις με μία Αφροδίτη στον Κριό.
     
    Και για να μη θεωρηθεί ότι αυτές είναι ξεπερασμένες αντιλήψεις, μιας άχρηστης πλέον αστρολογίας, να πω ότι και η Liz Greene, η κυριότερη εκπρόσωπος της ψυχολογικής αστρολογίας που κυριάρχησε στο τέλος του 20ου αιώνα, που και η ίδια έχει Άρη στον Ζυγό (κυβερνήτη μάλιστα του ωροσκόπου της), άρα μιλάει εξ ιδίας πείρας, λέει πόσο δυστυχισμένος είναι ο Άρης στον Ζυγό. Ο Άρης εκ φύσεως είναι gladiator, δεν μπορείς να τον καλείς σε δεξίωση και να του φοράς κοστούμι Αρμάνι. Εκεί που θέλει να πιει μπύρα από το μπουκάλι και να ρευτεί, εσύ του λες πιες σαμπάνια σε κρυστάλλινο ποτήρι. Είναι δυνατόν λοιπόν να πετάει τη σκούφια του;
     
    Σκέψου ένα άτομο με ωροσκόπο Σκορπιό. Γεννιέται δηλαδή σε ένα περιβάλλον που είναι ζούγκλα και πιστεύει ότι η κυρίαρχη ιδεολογία είναι "ο θάνατός σου, η ζωή μου". Με τι όπλα θα πάει στον πόλεμο και θα υπερασπιστεί τη ζωή του; Με τον Άρη στον Ζυγό; Θα έρθει δηλαδή το λιοντάρι και η ύαινα κατά πάνω του κι αυτός θα πει, μισό λεπτό λιοντάρι μου, πρέπει να συζητήσουμε για την αξία της ζωής;
     
    Βεβαίως, αναφέρομαι σε χοντροκομμένα παραδείγματα για να γίνει κατανοητό τι σημαίνει η αδυναμία ενός πλανήτη. Όπως δεν καταστράφηκε η Liz Greene, έτσι δεν θα καταστραφείς κι εσύ. Στο κάτω κάτω, στον δυτικό κόσμο δεν χρειάζεται να παλεύουμε καθημερινά με λιοντάρια, όχι κυριολεκτικά τουλάχιστον. Και σε πόλεμο να πας, δεν χρειάζεται να πολεμήσεις στην πρώτη γραμμή, αλλά να προσφέρεις αλλού. Ύστερα, ποτέ δεν ερμηνεύουμε μεμονωμένα μια θέση σε έναν γενέθλιο χάρτη. Αν, ας πούμε, γενικά ο χάρτης σου ρέπει προς την αρμονία και τη διπλωματία, αυτός ο Άρης δεν θα είναι ικανός να σου δημιουργήσει και πολλά προβλήματα. Αντίθετα, ένας Άρης στον Κριό, θα δημιουργούσε ίσως περισσότερα. Η Liz Greene π.χ., έχει, εκτός από Άρη, και Αφροδίτη και Δία και Ποσειδώνα στον Ζυγό. Ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της λοιπόν θέλει τη ζυγίσια ενέργεια. 
     
  • emena @ 01.05.2010 11:15
    astro καλημερα κ καλο μηνα.Εισαι τρομερος στην αναλυση.Το εχω διαπιστωση αλλωστε κ απο δικο μου ποστ.Μου εχεις αφησει μια εκρεμοτητα με εναν αναδρομο ερμη στους ιχθυς.Οποτε εχεις ορεξη θα χαρω πολυ!!!
  • astropet @ 01.05.2010 12:41
    emena, μήπως δεν ήθελα να απαντήσω; Αστειεύομαι.
     
    Ό,τι είπα και για την Αφροδίτη, ισχύει και για τον Ερμή στους Ιχθύς. Ο Ερμής εδώ μάλιστα είναι ΚΑΙ σε αδυναμία ΚΑΙ σε πτώση, καθώς συγχρόνως κυβερνά και έχει έξαρση στην Παρθένο. Γιατί συμβαίνει αυτό; Γιατί ο Ερμής είναι ο πλανήτης της λογικής σκέψης. Είναι ένας πλανήτης που θέλει να δει τα πράγματα ψυχρά και αντικειμενικά. Αν βάλεις συναίσθημα στη σκέψη, έχεις χάσει το παιχνίδι.
     
    Ασφαλώς και χρειάζεται το συναίσθημα. Αλλά ΟΧΙ στον Ερμή. Μπορεις να έχεις έναν Δία σους Ιχθύς, μια Σελήνη επίσης, γιατί όχι, είναι αρκετά φιλικό το περιβάλλον των Ιχθύων για τη Σελήνη και επομένως από κει να έχεις το συναίσθημα και τη διαίσθηση. Δεν μπορούμε να λέμε ότι αυτός ο Ερμής έχει διαίσθηση και είναι ποιητικός κλπ. Ασφαλώς και είναι. Καμία αντίρρηση. Κι αν είσαι ποιητής και καλλιτέχνης, δεν θα σου είναι εμπόδιο στο θέμα αυτό. Κι ο καλλιτέχνης ακόμα όμως, κάποια στιγμή θα πρέπει να εξετάσει με αντικειμενικότητα την τέχνη του. Η ποίηση που γράφω είναι καλή ή λέω αρλούμπες; Μπορεί να θέλω να παίξω τον Κρέοντα στην Επίδαυρο, κάνω όμως για τραγωδία; Αν δεν έχω την πολύτιμη βοήθεια του Ερμή με μια αποστασιοποιημένη σκέψη, πώς θα το κάνω αυτό;
     
    Σε καθημερινό επίπεδο, ας πούμε, πες ότι εγώ σου κάνω επίθεση και σου ασκώ σκληρή κριτική. Με έναν Ερμή στους Ιχθύς (αν και είπαμε, ποτέ δεν εξετάζουμε κάτι μεμονωμένα), το πιο σύνηθες είναι να πληγωθείς συναισθηματικά και να πεις τι κακός αυτός ο astropet και τι αγενής. Και να μείνεις εκεί. Με έναν Ερμή στην Παρθένο όμως, πάλι μεν θα πληγωθείς και πάλι θα πεις δεν θέλω να ξαναμιλήσω σ'αυτό το κάθαρμα. Έχεις όμως στατιστικά μεγαλύτερες πιθανότητες, όταν καταλαγιάσει το συναίσθημα, να πεις: Καλά εντάξει, είναι αγενέστατος, μήπως όμως σε κάτι από αυτά που είπε έχει δίκιο; Βάζεις στην άκρη δηλαδή το συναίσθημα και ξεχνάς για λίγο το πόσο πληγωμένη είσαι. Αυτή τη ΔΙΑΚΡΙΣΗ λοιπόν μπορεί να την κάνει ο Ερμής στην Παρθένο. Ο Ερμής στους Ιχθύς, αν και ο υπόλοιπος χάρτης ρέπει προς το συναίσθημα, πολύ δύσκολα.
     
    Και ασφαλώς και δεν σημαίνει ότι ο Ερμής στην Παρθένο είναι ο έξυπνος και ο Ερμής στους Ιχθύς είναι ο βλάκας. Καμία σχέση.  Έχω εγώ μία συνάδελφο με Ερμή στους Ιχθύς, που είναι ΙΚΑΝΟΤΑΤΗ και ΕΞΥΠΝΟΤΑΤΗ και αποδεδειγμένα μάλιστα. Πολλές φορές όμως δεν μπορεί να χωρίσει δυο γαϊδάρων άχυρα. Το απλό το κάνει σύνθετο, πελαγώνει άνευ λόγου ή δυσκολεύεται να βρει την ενδεδειγμένη λύση, όσο κι αν αυτή είναι μπροστά στα μάτια της. Ένας Ερμής στους Ιχθύς πολύ συχνά έχει ένα χαοτικό μυαλό και δυσκολεύεται να τακτοποιήσει τις σκέψεις του. Δεν μιλάμε για καμιά τραγωδία βεβαίως, αλίμονο, είναι κάτι όμως που μπορεί να σου δυσκολέψει τη ζωή.
  • astropet @ 01.05.2010 12:47
    Αυτός ο γραπτός λόγος... Το δεν ήθελα να απαντήσω, δεν εννοώ σε σένα, αλλά ότι δεν θα ήξερα μάλλον πώς να σουλουπώσω έναν Ερμή ανάδρομο στους Ιχθύς, χαχα! Τον σουλούπωσα όμως (έστω κάπως), δεν μπορείς να πεις!
  • emena @ 01.05.2010 13:00
    Αναλυτικος οπως παντα.Πραγματικα ετσι ειναι.Υπαρχει ενας τετοιος ερμης σε συνοδο με σεληνη κ ν.δεσμο,σε αντιθεση με πλουτωνα κ β.δεσμο,που με ταλαιπωρει παρα πολλα χρονια.Πως να τον αντεξει ο δικος μου ερμης στον ταυρο?Ευχαριστω για την απαντηση.Οπως καταλαβαινεις εχω πολλες αποριες κ οποτε εχεις χρονο θα ηθελα να σε ρωτησω για ενα γριφο που προσπαθω ναλυσω!!!!!!
  • lizoutinaki @ 01.05.2010 18:25
    astropet...ti na pw??mou ekane megali entypwsi pou eida olokliri aytin tin analysi me aformi ena post mou!tha elega me sygkinise!!
    eyxaristw poly pou asxolithikes se tetoia ektasi.sa na arxisa na ksekatharizw kapoia pragmata!!an kai ekei pou aneferes to paradeigma me to atomo pou exei wroskopo skorpio syn ton Ari ston Zygo...ksana,perdeytika!!Giati exw ki wroskopo Skorpio!
    Pantws kai pali eyxaristw!!
  • dimi84kara @ 01.05.2010 19:11
    emena αυτη η συνοδος ερμη -σεληνης ομως ειναι θετικη και δειχνει οτι μπορεις να συγκερασεις το αριστερο με το δεξι ημισφαιριο οποτε ισως ελαττωνει την την μονοπλευρη προσεγγιση του αρη στους ιχθεις!!
    η αντιθεση με τον πλουτωνα κανει την επικοινωνια διερευνητική και δινει παλι χροια συναισθηματική ειναι η αληθεια!!δεν ξερω αν επιβαρυνει ή βοηθαει τον ερμη εκει!
    ο ερμης στον ταυρο παντως ειναι και αυτος ξεροκεφαλος ερμης!!
    συμφωνα με τα λεγομενα της astropet αντιλαμβανομαι οτι επειδη ειναι γη οπως ο παρθενος που ειναι η εξαρση και ο κυβερνητης νιωθει πιο ανετα ο ερμης αλλα και στην προσωπικη σας συναστρια υπαρχει φως γιατι αυτα τα δυο ζωδια εκτος απο την αφρο που μοιραζονται ειναι και γη-νερο συμβατα.
    αλλα παλι ειναι και ο υπολοιπος χαρτης....
    ισως αν σε αλλα το ελεγχεις,  εκει να πρεπει ν κανεις υποχωρησεις!!!! 
  • dimi84kara @ 01.05.2010 19:11
    σορυ του ερμη στους ιχθεις ερμη στους ιχθεις
  • astropet @ 01.05.2010 19:47
    Θα πρέπει να αλλάξω το nick... Αυτό το pet είναι πολύ χαριτωμένο... Θα το κάνω astroλιμενεργάτης, για να μην υπάρχει σύγχυση!
     
    O ωροσκόπος και το ζώδιό του δείχνει το περιβάλλον μέσα στο οποίο γεννηθήκαμε, το πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο. Ένας ωροσκόπος Σκορπιός γυρίζει γύρω του και βλέπει τον κόσμο και συνειδητοποιεί ότι αυτός είναι γεμάτος κινδύνους. Επομένως, πρέπει να αναπτύξει άμυνες.Του χρειάζεται άρα ένας δυνατος Άρης.  Δηλαδή είναι σαν να ζεις στην πιο κακόφημη περιοχή της πόλης σου, όπου ας πούμε υπάρχει μεγάλη εγκληματικότητα. Τη στιγμή που θα σου επιτεθεί κάποιος, δεν θα πιάσεις μαζί του κουβέντα για τα άιτια της έξαρσης της εγκληματικότητας ούτε θα του κάνεις ψυχανάλυση για τα τραύματα της παιδικής του ηλικίας. Άρα, ένας Άρης στον Ζυγό σου είναι άχρηστος. Με έναν Άρη στον Κριό ή στον Σκορπιό όμως, θα πήγαινες να μάθεις τεχνικές αυτοάμυνας και θα είχες κι ένα μαχαίρι μαζί σου, λέμε τώρα, καλού κακού. Θα ήσουν δηλαδή καλύτερα προετοιμασμένος, άρα θα είχες και περισσότερες πιθανότητες επιβίωσης.
  • dimi84kara @ 01.05.2010 20:16
    "astroλιμενεργατης¨"
    Looooooooooool!!!!!!!!!!!!!!!!
  • emena @ 01.05.2010 20:21
    Χαχα astro καλο.Μια απο τις αποριες που εχω ειναι πως βαζεται τις φατσουλες.dimi μπα δεν παλευεται.Συναστρια πολυ δυνατη αλλα δεν παλευεται.
  • astropet @ 01.05.2010 20:23
    Κι εγώ μόνο αυτή τη συγκεκριμένη φατσούλα που έβαλα θυμάμαι απέξω. : και D.
  • piggy137 @ 01.05.2010 20:58
    μαυρη μπορεί να σου την κάνει τη ζωή ο ερμής στους ιχθείς όχι δύσκολη. Ρώτα κι εμάς που τον κουβαλάμε 43 χρονια αυτο τον ερμή στην πλάτη μας και μάλιστα ανάδρομο. Λες κι ο κόσμος φτιαχτηκε μόνο για να μας πληγώνει. Ειμαι εγώ κι όλοι οι άλλοι εναντίον μου. Δεν μπορώ να τους καταλάβω και δεν μπορούν να με νοιώσουν. Συνδυασέ τα τωρα όλα αυτά με αφροδιτη σελήνη κρόνο στον κριο και θα αισθανθείς πολυ καλύτερα. Βλεπεις ύπάρχουν και χειρότερα...
  • lizoutinaki @ 02.05.2010 00:12
    kai pali astropet...eyxaristw poly gia tis epeksigiseis!!
    Den trelainomai me ton Ari mou...alla ti na kanoume?Me ayta gennithikame!!Kalo vrady!
  • astropet @ 02.05.2010 08:38
    Και για να πούμε γιατί δεν πρέπει να εξετάζουμε τα πράγματα μεμονωμένα... Είπαμε για τον Άρη στον Ζυγό και εξηγήσαμε για ποιους λόγους είναι σε αδυναμία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η ζωή αυτού του ατόμου θα είναι πιο δύσκολη από τη ζωή κάποιου με Άρη στον Κριό. Δηλαδή, σε έναν χάρτη με Ήλιο στον Ζυγό (πτώση), Άρη στον Ζυγό (αδυναμία), Αφροδίτη στον Ζυγό (κυβερνήτης) και Ερμή στον Ζυγό, δεν χωρά αμφιβολία ότι η ενέργεια της Αφροδίτης νικά κατά κράτος. Το άτομο αυτό μόνο στην Αφροδίτη κάνει θυσίες. Ναι, χάνει τη ρώμη του Άρη, την αυτόνομη πορεία του Ήλιου, αλλά από άποψη δυσκολίας, μια χαρά είναι. Όχι μόνο επειδή η Αφροδίτη, κυβερνήτης όλων αυτών των πλανητών, παρέχει προστασία, αλλά επειδή το άτομο δεν έχει διλήμματα. Αφροδίτη πάνω απ'όλα. Δεν υπάρχουν σοβαρές εσωτερικές συγκρούσεις, αν και οι υπόλοιποι πλανήτες δεν στέκονται εμπόδιο. Για το άτομο αυτό Άρης ίσον βαρβαρότητα, Ήλιος ίσον εγωισμός και έχει ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό του, Σωστό ή λάθος δεν έχει σημασία.
     
    Στην αντίθετη περίπτωση, τα πράγματα είναι πιο "δύσκολα". Ένα άτομο π.χ. με ωροσκόπο Κριό και Άρη στον Κριό και απέναντι μια Αφροδίτη στον Ζυγό. Στα χαρτιά, και αν το δούμε μεμονωμένα, τα πράγματα φαίνονται μια χαρά. Και οι δυο πλανήτες στα ζώδιά τους, άρα είναι σε θέση να λειτουργήσουν σύμφωνα με τη φύση τους. Και πράγματι, έτσι είναι. Έλα όμως που οι δυο ενέργειες αυτές ειναι ασύμβατες. Εδώ έχεις δυο Θεούς πολύ δυνατούς στον χάρτη σου και σε διεκδικούν ο καθένας για τον εαυτό του. Θυμάστε στη μυθολογία τι συνέβαινε. Ήταν ο ήρωας στη μέση και ερχόταν ο ένας Θεός ζητούσε το ένα, ερχόταν ο άλλος Θεός ζητούσε το αντίθετο. Και λες, τι στην ευχή, Θεοί είστε, συνεννοηθείτε μεταξύ σας και αφήστε το καημένο το ανθρωπάκι στην ησυχία του. Δεν γινόταν ποτέ αυτό όμως. Ένας Άρης στον Κριό στον ωροσκόπο έχει πολύ έντονες ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ επιθυμίες, τις οποίες πρέπει να ικανοποιήσει πάση θυσία. Κάνει λοιπόν μια σχέση και στην αρχή όλα ωραία και καλά, παίρνει μπρος η Αφροδίτη. Θέλει σχέσεις το άτομο αυτό με Αφροδίτη στον Ζυγό, δεν έχει πρόβλημα. Όσο όμως ακολουθεί ζυγίσια τακτική και τα συζητάει όλα με τον/τη σύντροφό του για να καταλήξουν σε αποφάσεις από κοινού, τόσο θα αρρωσταίνει ο Άρης. Γιατί ο Άρης στον Κριό λέει, δεν κατάλαβες που θα κάνω μια ζωή συμβιβασμούς, θέλω ορισμένα πράγματα για τον εαυτό μου χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Και από τη μεριά του έχει δίκιο.
     
    Το ίδιο ισχύει και με τους άλλους πλανήτες. Ήλιος στον Λέοντα π.χ. με Σελήνη στον Καρκίνο. Και οι δυο θαυμάσιοι. Τι είσαι όμως, ηλιακός ή σεληνιακός τύπος; Ερμής στους Διδύμους και Δίας στον Τοξότη. Έξοχοι. Ναι, αλλά πού θα δώσεις έμφαση, στην εξωτερική ή στην εσωτερική γνώση; Δίας στον Τοξότη και Κρόνος στον Αιγόκερω. Είσαι της διαστολής ή της συστολής;
     
    Σε αρκετές περιπτώσεις βέβαια, ο ίδιος ο χάρτης μας καθοδηγεί και μας δείχνει πού θα δώσει - αρχικά τουλάχιστον - προβάδισμα το άτομο. Αν ο Ήλιος στον Λέοντα είναι στο Μεοσυράνημα και η Σελήνη στον 9ο οίκο, ο Ήλιος βρίσκεται σε θέση ισχύος. Ή βλέπεις τη σχέση με τους άλλους πλανήτες. Ήλιος σύνοδο με Κρόνο στον Λέοντα, ενώ Σελήνη τρίγωνο μα Δία στους Ιχθύς. Α, μάλιστα, το σεληνιακό κομμάτι έχει προβάδισμα. Όπως και να το κάνουμε όμως, δεν μπορείς να αγνοήσεις έναν Ήλιο στον Λέοντα ή μια Σελήνη στον Καρκίνο. Σύγκρουση, όσο κι αν είναι εξασθενημένη, θα υπάρχει.
     
    Τότε γιατί λέμε οτι είναι "καλό" να έχουμε τους πλανήτες στη θέση τους, αφού υπάρχει τέτοια σύγκρουση; Γιατί, είτε το θέλουμε είτε όχι, η γνώση έρχεται μέσω της σύγκρουσης, μέσω της κόντρας των αντιθέτων. Ένα άτομο με Άρη στον Κριό και Αφροδίτη στον Ζυγό ξέρει ΚΑΙ την αξία του ατόμου ΚΑΙ την αξία του ζευγαριού. Και στο θέμα "γνώση" ή "αυτογνωσία" έχει ένα πλεονέκτημα συγκριτικά με τους υπόλοιπους, όσο κι αν βιώνει έναν εσωτερικό διχασμό.
     
  • emena @ 02.05.2010 09:56
    Αψογος,καλημερα.Ακριβως ετσι κ μιλαω εμπειρικα για τις θεσεις τον πλανητων σε ενα χαρτη.Εξηγουμαι λοιπον.Δυνατος ο χαρτης μου,με αρκετες δυσκολιες με τετραγωνα κ αλλα πολλα.Οι πλανητες στη θεση τους,ηλιος στο κριο (σε εξαρση?),αρης στο κριο,ερμη στο ταυρο σετριγωνο με ουρανο στη παρθενο(ουρανος στο 1ο οικο).Διας στο κριο σε συνοδο με ηλιο κ εξαγωνο με κρονο.Καλα μεχρι εδω?Ε εδω ερχεται μια σεληνη στα ψαρια σε συνοδο με κρονο,αντιθεση με πλουτωνα ,τετραγωνο με αφροδιτη που μου εχει αλαξει τα φωτα.Δε μπορει να τα βρει με αυτον τον αρη με τιποτα.Βεβαια του αρη περναει παντα,δεν την αφηνει να παρει ανασα κ πως να την αφησει δηλαδη που οσες φορες πειρε προτοβουλια μαλακιες εκανε.Εκει στον καυγα παρεμβαινει ο ερμης-ευφηεστατος-ο οποιος εχει παντα δικιο(κ ομως ετσι ειναι) κ με επιχειρηματα κ πειθω βαζουν τη σεληνη στη γωνια.Εκει ειναι η θεση,κλαψιαρα κ κουραστηκη μου δημιουργει προβλημα,Ειναι σαν να οδηγω ενα αμαξι τουρμπο που μου ανεβαζει θερμοκρασια.Θελω να πατησω το γκαζι κ κοιταω συνεχεια το θερμομετρο,με καθυστερει,με κουραζει.Ισως παλι με προφυλασσει απο τον κινδυνο της μεγαλης ταχυτητας.Σιγουρα ομως με κανει να δουλευω με μενα.Δεν ξερω στο τελος ποιος θα νικησει.Ευχομαι να νικησει ο καλυτερος κ να ειμαι ΕΓΩ.
  • sunmay @ 02.05.2010 10:17
    Καλημέρα σε όλους και καλό μας μήνα!!!
    Astropet...πολλά συγχαρητήρια!!!
    Οι αναλύσεις σου είναι μάθημα ανεκτίμητης αξίας, ειδικά για αρχάριους στην αστρολογία όπως εγώ, τόσο κατανοητά όλα με τα παραδείγματα που χρησιμοποιείς και ο τρόπος που εκφράζεσαι γραπτώς!!
    Εύχομαι κάποτε να μπορώ κι εγώ να τα λέω τόσο ωραία τα αστρολογικά!!!
    Και πάλι συγχαρητήρια!!!
     
  • lizoutinaki @ 02.05.2010 10:57
    Gia alli mia fora bravo ki apo mena,astropet!!
    Kalimera sas!!
  • Evangelique @ 02.05.2010 12:09
    Γειά σου astropet με τις ωραίες σου επεξηγήσεις!!!
  • dimi84kara @ 02.05.2010 13:01
    Αχ οντως asrtpet απαιτητικοτερο να ειναι σε θεσεις ισχυος οι πλανητες!!!!
    δε βλεπω τη ζυγινα φιλη μ με ac στον ταυρο και σεληνη στον ζυγο!!!φουλ της αφροδιτης!!!
     
    Σε μένα γινεται παλη σεληνης-Αρης!!!!
     Σεληνη κυβερνητης ωροσκοπιου,σε θεση έξαρσης, στον 10 οικο!!!σε αντιθεση με πλουτωνα !με συμμαχο ομως τον γηινο ερμη και την υδατινη σεληνη!!
                                            vs
    Ηλιο στον κριο(εξαρση) στον 10οικο σε συνεργασια με αρη στον σκορπιο!!!!με τριγωνο ουρανο που ενισχυεται καθως ουρανος κυβερνητης κριου εσωτερικη αστρολογια, κουινκοξ ομως με κρονο και το χειροτερο τετραγωνο με ac!!!! 
     
    Παραλληλα δηλαδη με πανε και με χουν κουρασει!!!!γινομαι 2 κομματια για να καλυψω αναγκη κριου για καταξιωση και αναγκη ταυροσεληνης και βλακοac για εξασφαλιση!!!!
     
    mercy ρε παιδια!!!!!!
     
    και δεν εχω και ζυγο να με ισορροπησει!!!
     
    Αεναη τη βλεπω την παλη!!!!
     
     
     

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...