παρακαλώ περιμένετε...

σαδασ

  • elinamale @ 29.04.2010 00:34
    ποιος σου είπε ότι θεωρείται η χειρότερη; Τι ψέμματα είναι αυτά; Μια χαρά είναι η αφροδίτη στον κριό: φλογερή, επικοινωνιακή και παρορμητική. Ίσως και λίγο εγωίστρια και βαριέται και γρήγορα. Να αναπτύξεις λίγο την υπομονή σου και να ακούς τους άλλους ανθρώπους.
    Για τα ταυράκια τι να πω; Από τα καλύτερα παιδιά! Προσωπικά τους έχω πολύ αδυναμία.
    Μην ακούς ό,τι σου λενε.
  • megi @ 29.04.2010 01:08
    H XEIROTERH STON KRIO??? DHLADH EGW EGW POU EXW STOUS DIDUMOUS TI NA PW??????????
  • elinamale @ 29.04.2010 01:25
    Θα συμφωνήσω με τη μέγκι. Μάλλον αυτή είναι η χειρότερη... Ίσως και ο τοξότης...
    Αλλά αφού είσαστε ταυράκια, ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΣΑΣ ΠΑΩ ΚΙ ΑΣ ΤΡΩΤΕ ΠΟΛΥ!!!
  • vikaki88 @ 29.04.2010 01:29
    elinamale giati therweitai i xeiroteri kale??mia xara einai,tsaxpina k epikoinwniaki i afroditi stous didumous..k paixnidiara!!
  • nohope @ 29.04.2010 09:40
    loipon einai o filos m tayros me wroskopo krio k den paleuetai...den einai toso kaki i afroditi ston krio, pou sas kanei na xreiazeste to flirt, einai oti ayto, se syndyasmo me ton tayro einai kati to oksumoro...diladi eiste kati allo apo ayto pou fainetai, kinder-ekpliksi, k einai i moni periptwsi pou 8a protimisw to kinder(ilio) apo tin ekpliksi (wroskopo)....to mono pou 8a se symvouleya einai na eisai eilikrinis me tous allous, alla prwta apo ola me ton eayto sou...
  • nohope @ 29.04.2010 10:16
    sorry la8os:me afroditi ston krio einai,opws esy k oxi me wroskopo , wroskopo exei aigokerw
     
  • Stardome* @ 29.04.2010 13:05
    Πρώτα από όλα δεν υπάρχει η έννοια χειρότερη και καλύτερη. Όπως κάθε πλανήτης, έτσι και η Αφροδίτη έχει θέσεις που βγάζει τα χαρακτηριστικά με μεγαλύτερη ευκολία και άλλες που δεν συμβαίνει αυτό. Παραδοσιακά η Αφροδίτη βρίσκεται σε πτώση στα ζώδια του Άρη (Κριό και Σκορπιό) γιατί τα βασικά χαρακτηριστικά της είναι η αρμονία, η διαμεσολάβηση, η ισορροπία, η εξασφάλιση και η ηδονή, τα οποία έρχονται σε απόλυτη αντίφαση με τα αιτήματα του Άρη και τον ζωδίων του που είναι η διεκδίκηση, η μάχη, ο ανταγωνισμός, ο πόλεμος, η ένταση, η προσπάθεια... Άρα το σημαντικό είναι να καταλάβουμε τι σημαίνει ότι βρίσκετε σε πτώση και σίγουρα δεν σημαίνει πως είναι η χειρότερη θέση, ότι κάποιος με Αφροδίτη στον Κριό ή τον Σκορπιό είναι καταδικασμένος να είναι μια ζωή μόνος του και άλλες τέτοιες μπαρούφες...
    Η Αφροδίτη είναι ένας από τους πιο προσωπικούς μας πλανήτες και δείχνει τι μας κάνει να να νιώθουμε όμορφα, πως απολαμβάνουμε τη ζωή, τι μας προσφέρει ευχαρίστηση αλλά και τι οφείλουμε να μοιραζόμαστε όταν βρισκόμαστε σε μια σχέση ισόνομη, ποιο είναι το δικό μας κομμάτι της συμφωνίας. Μια Αφροδίτη στον Κριό λοιπόν έχει το βασικό αίτημα την έξαψη μέσα από τη σχέση, τη συνεχή δράση. Αυτό είναι μια έκφανση της πτώσης. Η Αφροδίτη παραδοσιακά είναι υπερβολικά εγωπαθής για να αναλάβει πρωτοβουλία, πρώτα της προσφέρουν και μετά προσφέρει. Αυτό δεν το έχουμε εδώ - η Αφροδίτη στον Κριό αντλεί ευχαρίστηση από το να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, επιλέγει η ίδια τους ανθρώπους που θέλει να έχει δίπλα της. Σε δεύτερο επίπεδο είναι φανατική ή ανυποχώρητη από τα θέλω της. Αυτή είναι ακόμη μια έκφανση της πτώσης. Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης της διαπραγμάτευσης, της ισορροπίας όμως μια Αφροδίτη στον Κριό συχνά αντιλαμβάνεται την αντίθετη άποψη σαν καταπιεστική, σαν ένα ζυγό που πρέπει να πετάξει από πάνω της.
    Αν το δούμε λοιπόν πάνω σε αυτούς τους δύο άξονες, η Αφροδίτη στον Κριό σε γυναικείο χάρτη δεν είναι η συμβατική εικόνα της γυναίκας που υποχωρεί, χρησιμοποιεί τη γοητεία της για να επιτύχει και περιμένει την αναγνώριση. Αντίθετα είναι δυναμική, προκλητική, μαχητική, μπλέκεται σε καυγάδες...
    Θα μου πεις τώρα: "Και καλά Stardome, όλα αυτά μου ακούγονται καλά! Γιατί λέμε ότι βρίσκεται σε πτώση;"
    Και απαντώ: "Η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης με τον οποίο εγκαταλείπουμε την ανεξαρτησία μας για την ισότητα, ώστε να μπορούμε σε μια σχέση να θέτουμε κοινούς στόχους, να δουλεύουμε προς κοινές κατευθύνσεις, που υποτάσσουμε ή εγκαταλείπουμε προσωπικούς στόχους για να δουλεύουμε πάνω σε κοινούς. Η Αφροδίτη στον Κριό δυσκολεύεται να δουλέψει σε κοινούς στόχους, δυσκολεύεται να συνυπάρξει γιατί αυτό που της δίνει χαρά είναι ο εαυτός της, οι δικοί της στόχοι, οι δικές της κατακτήσεις."
    Συνεπώς είναι στοίχημα ζωής για κάποια με Αφροδίτη στο Κριό να μάθει πως να μπαίνει σε σχέσεις που δεν είναι εγωκεντρικές (εννοώ με ανθρώπους που να της δείχνουν τι σημαίνει ισότιμη συνεργασία και σεβασμός και όχι ανθρώπους που είναι φιλόδοξοι, παρορμητικοί, περιχαρακωμένοι στο δικό τους σύμπαν), να μάθει να μοιράζεται και να μην βλέπει τη σχέση μόνο άσπρο ή μαύρο (δηλαδή να μην νομίζει πως είτε πρέπει να επιβάλλει τα όνειρα της είτε να τα θυσιάσει χωρίς να υπάρχουν άλλες εναλλακτικές).
    Ελπίζω να λύθηκε η απορία σχετικά με την "Καλή Αφροδίτη - Κακή Αφροδίτη"... Ο διαχωρισμός θέσεων σε "καλές και κακές" γίνεται από ανθρώπους που είναι κακοί αστρολόγοι...
  • tavrosmedidimo @ 29.04.2010 19:10
    einai ali8eia oti o astrologikos mou xartis einai ligo asta na pane....wroskopos didimos,selini sto skorpio kai ari stous didimous kai afroditi ston krio!
  • elinamale @ 30.04.2010 00:19
    Stardome ευχαριστούμε. Τα συνοψίσατε όλα!

έχουν γενέθλια 237 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...