παρακαλώ περιμένετε...

ΒΙΡΓΙΝΙΑ-ΒΙΡΓΙΝΙΑ

  • vikaki88 @ 18.04.2010 01:52
    ti einai olo auto?den exw katalavei
  • dimi84kara @ 18.04.2010 02:11
    ειναι κατι που πρεπει να  καταλαβουμε????
     
    αφήνεις σε καποιο απο εδω μηνυμα ή ξεχασες τα εισαγωγικά για να φανει οτι ειναι διαλογος?
     ε με τα μυστικα σες αυτο το σαιτ!!!!
  • canceralex @ 18.04.2010 10:43
    flame μου γιατί κάθε φορά που μπαίνεις σε αυό το Site τσακώνεσαι με κάποιον?έτσι κάνετε εσείς οι ταύροι η μήπως εσύ δεν είσαι ταύρος?
  • flamescreen73 @ 18.04.2010 12:12
    Βαρεθηκα... 
    Την κοροΐδια. Υπήρξα παρα πολύ ανεκτικός στη ζωή μου και αυτό κατέληξε εκμεταλλεύσιμο. Αφού στεναχωριέμαι που στεναχωριέμαι, καλύτερα να έχω και λόγο παρά να μου παρουσιάζονται καταστάσεις "δε φτάνει που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι". Αυτό.
     
    Ο καθένας πετάει τη μαλακία του και δεν καταλαβαίνει η δεν τον νοιάζει εγώ που δεν έχω τη δικτύωση να του απαντησω ευθέως, πως θα νιώσω. Εμένα λοιπόν γιατι να με νοιάξει? Στο κάτω-κατω Ταύρος είμαι, έχουμε και εμείς εγωισμό.
  • piggy137 @ 18.04.2010 12:20
    flame για εντελώς διαφορετικούς λόγους από εσένα μοιράζομαι αυτή τη στιγμή ακριβώς τα ίδια συναισθήματα και καταννοώ και την αγανακτησή σου και το ξέσπασμά σου. Αχαριστία και εκμεταλλευση και κοροϊδία όλοι υφιστάμεθα τελικά.
  • canceralex @ 18.04.2010 12:27
    δηλαδη flame μου με εναν flamescreen73 ιχθύ με ωροσκόπο καρκίνο δεν έχεις καμία σχέση?
  • flamescreen73 @ 18.04.2010 12:47
    Piggy137, δεν σου συνιστώ να τα κρατήσεις αυτά τα συναισθήματα, αν μπορείς. Εγω τα επέλεξα ενσυνείδητα γιατί κατάλαβα ότι δεν πήγαινε άλλο όπως ήμουν παλιά. Το background βέβαια υπάρχει και με γεμίζει συχνά θλίψη, αλλα ενεργοποιώντας τον Ταύρο αντιπαρέρχομαι.
     
    Κυριαρχεί συχνά ο θυμός, αλλά κυρίως γιατί δεν έλυσα εντελώς ένα θέμα που είχα. Απο την άλλη βλέπω ότι σε κάποιους τομείς, όταν μιλάνε σχετικά για αυτό, είναι εναντίον μου. Σκέφτομαι, να είμαι πια τόσο λάθος? Υπάρχει κάποιου είδους αλληλουποστήριξη που εγώ δεν ξέρω? Τι στα κομμάτια άραγε? Το ότι κυριαρχώ στα συναισθήματα μου δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και δεν πονάνε - πονάνε και μάλιστα πάρα πολύ, απλώς επιλέγω να το αφήσω στην άκρη και να κάνω ένα ακόμη βήμα προς τους στόχους μου.
     
    Στο οποίο και πάλι νιώθω κάποια μαχαιριά στην πλάτη ή το στέρνο μου. Δεν μπορώ να μην θυμώσω και πάλι όταν γίνεται αυτό. Άλλοι άνθρωποι ούτε αυτή την υπομονή έχουν και δεν επιδεικνύουν. Παλιά τα άφηνα και με έτρωγαν, τώρα τα βγάζω απο το σύστημα μου το γρηγορότερο δυνατόν.
     
    Θα μπορούσε να μην τους πιάνει τόσο όλους η μπάλα, αλλά είμαι άνθρωπος. Οταν θυμώνω, δεν έχω γιαλαντζί θυμό, όπως δεν έχω και γιαλαντζί ειλικρίνεια ούτε και γιαλαντζί συναισθήματα. 
  • flamescreen73 @ 18.04.2010 12:49
    Αυτός ξεπεράστηκε απο τις εξελίξεις cancer. Το προοδευμένο μου είναι Ταυρος-Λέων και μπορώ να σου πω ότι νιώθω εξαιρετικά με αυτόν. Σαν background κάπου εδω γύρω είναι βέβαια.
  • canceralex @ 18.04.2010 22:34
    έχεις όμως γιαλαντζί αστρολογικό χάρτη αφού ενώ είσαι ιχθυς με ωροσκόπο καρκίνο δηλώνεις ταύρος με ωροσκόπο λέων....δεν ειναι κάπως περίεργο αύτο??επίσης περίεργο ειναι οτι βαρέθηκες την ''κοροιδια'' την ίδια στιγμη που μου δηλώνεις '' Στο κάτω-κατω Ταύρος είμαι, έχουμε και εμείς εγωισμό'' ...δηλαδη κοινώς μας δουλεύεις ψιλό γαζί και ύστερα φταίει η βιργινία που '' ξέφυγε από το ρόλο της και προσπάθησε να γίνει κάτι άλλο '' ενώ εσύ παραμένεις πάντα αυθεντικός....χθες ιχθυς σήμερα ταύρος και αύριο ποιος ξέρει ...μπορεί να σε δούμε και υδροχόο!!
  • flamescreen73 @ 19.04.2010 00:01
    Πως το είπες αυτό cancelalex? Με κατηγορείς για υποκριτή προφανώς? Είμαι αυθεντικός και μάλιστα 100%. Αυτό δεν επιδέχεται καμμίας αμφισβήτησης(δεν ξέρω άν είμαι μοναδικός και ούτε το διεκδικώ, για μένα όμως το ξέρω γιατι το επιδιώκω να είμαι). Και επίσης είμαι και Ταύρος-Λέων(παρότι το υπόβαθρο του Ιχθυ παραμενει στο χαρακτήρα μου.) Δεν γνώριζα πριν ότι ήμουν αλλα αυτό ισχύει σύμφωνα με την σχολή που παραδέχεται τα προοδευμένα ωροσκόπια. Εαν δεν τα δέχεσαι εσύ, δικό σου πρόβλημα και θέμα, σίγουρα όχι δικό μου. Εκτός αυτού, εγώ ήρθα εδώ και παρέμεινα αυτό που είμαι και ούτε και το έκρυψα και ούτε και το κρύβω. Δεν μπορείς να βρείς κανέναν που με ρώτησε και δεν του απάντησα. Θα μπορούσα πιστεύω να κάνω απλώς καινούργιο λογαριασμό και να βάλω τα στοιχεία μου εκεί και να κρυφτώ απο όλους εσας τους παλαιότερους χρήστες που φυσικά ξέρετε με ποιο ζώδιο δηλώθηκα όταν πρωτοήρθα. Οπως άλλωστε κάνουν πολλοί άλλοι - κατα τη γνώμη μου. Εγώ είμαι απολύτος καθαρός σε αυτό και δεν με ανησυχεί η κατηγορία σου που είναι και ανυπόστατη λόγω αυτών που είπα.Εαν ήθελα να κοροιδεψω τον κόσμο και τον ευατό μου μαζί, θα το έκανα πολύ απλά και ξέρεις ότι γίνεται και ότι θα μπορούσα. Ομως αντιπροσωπευει την εξέλιξη μου και δεν θα το έκρυβα κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει και λόγος εξάλου. Δεν ξέρω για ποιους λόγους θυμώνεις μαζί μου και θες να ξεσπάσεις, προφανώς βλέπεις κάποια πράγματα που εγω όμως δεν έκανα(οπως και αποδεικνύω πιστεύω) κάντο τουλάχιστον με ορθότερα κριτήρια και μην με θίγεις, αφού δεν σε έθιξα. Μια απλή ματιά σε όσα έγραψα εδώ εξάλου σε αυτό το thread, αρκει για να καταρευσουν όλες σου οι κατηγορίες..επιπροσθέτως είσαι αρκετά τακτική χρήστρια και το θεμα του προοδευμένου χάρτη έχει τεθει ουκ ολίγες φορες - δεν δικαιολογείσαι να μην έχεις υπόψην σου τι είναι(πόσο μάλλον που ψαχνεσαι έτσι και αλλιώς με την αστρολογία). Νιώθω Ταυρος-Λεων και αφού το επιβεβαιώνει και ο προοδευμενος μου χαρτης μη-αυθεντικός θα ήμουν αν προσποιουμουν ότι είμαι κάτι που δεν είμαι... ΓΚΕΓΚΕ???
  • canceralex @ 19.04.2010 10:11
    γκέγκε flame μου...Άλλωστε όπως είχε πει και ο μεγάλος Τσαρούχης στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...