παρακαλώ περιμένετε...

help!!!προς ταυρινες

  • flamescreen73 @ 12.04.2010 10:47
    Λοιπόν, εγω δεν είμαι Ταυρίνα(λογικό, ως άντρας που είμαι) και δεν έχω ασχοληθεί και ποτέ με κάποια(εν γνώση μου). Θα σου πω όμως κάτι που ισχύει γενικά στις σχέσεις...
    ΜΗΝ παρακαλας. Ποτε και για τίποτε και για κανεναν και καμμία. Μίλα βέβαια, πες κάποια πράγματα που έχεις να πεις. Αιτιολόγησε τη θέση και τη στάση σου. Αλλα μετά απο κάποιο σημείο, γίνεται κουραστικό αυτό, για μια γυναίκα, ειδικά αν οι γυναίκες είναι σαν εμάς τους άντρες, Ταύρους. Είναι το ίδιο απωθητικό με την έκφραση υπέρμετρου εγωισμού.
     
    Εαν θέλει και είναι έτοιμη θα σου πει  και η ίδια κάποια πράγματα στο χρόνο της. Η μπορεί και όχι μπορει να είσαι μη επιθυμητος ποια, ακόμη και εαν σε συγχωρήσει. Κάποια πράγματα είναι δύσκολο να θέλεις να τα ξαναπεράσεις και σκεπτόμενος τι έχει γίνει με κάποιον, πάντα έρχεται στο μυαλό σου το "και αν μου ξανακάνει τα ίδια"?
     
    Ταυρος πάντως που ε'ιναι σε περίοδο αμφισβήτησης και αμφιβολιών έντονων(οχι συχνό φαινόμενο) και τον αφήνει ξεκρέμαστο ο κατ'εξοχήν σύντροφος και συμπαραστάτης του στη ζωή του, πολύ πιθανόν και να σκεφτεί "αμα είσαι έτσι τι να σε κάνω?". Εκτός και βρίσκει υποστήριξη αλλού.
     
    Δεν θέλω να σε απογοητεύσω και η ελπίδα πεθαίνει πάντοτε τελευταία, αλλα για τον ευατό σου πρώτα και πάνω απο όλα, οφείλεις να ηρεμήσεις και να προσπαθήσεις να δεις το θέμα απο ουδέτερη οπτική γωνία. Σε κάθε περίπτωση, κράτησε επαφή, έστω υποτυπώδη. Ποτέ δεν μου άρεσαν τα "δε σε είδα, δεν σε ξέρω" μεταξύ ανθρώπων που ένιωσαν πράγματα ο ένας για τον άλλο και μοιράστηκαν, εμπειρίες, βιώματα και το ίδιο κρεββάτι.
     
    Εύχομαι να γίνει το καλύτερο ως κοινή συνισταμένη και για τους δυό σας πάντως.
  • giasemaki @ 12.04.2010 11:26
    καλημεραααααα!!!!!
    επεσες σε μια ταυρινα με ωροσκοπο λεων!!!!!
    α ρε παρθενε αυτη τη ζηλια να μην ειχες και την ανασφαλεια....
    οι ταυρινες ειναι πολυ σταθερες σε μια σχεση,οταν αγαπανε τα δινουν ΟΛΑ!!!
    εχουμε πολλα προβληματα αυτη την περιοδο και χρειαζομαστε ενα στηριγμα..πραγμα που οπωσ ειπες δεν της το εδωσες...
    μη σε πιανει απογνωση,πρεπει να το χειριστεις πολυ προσεχτικα και με υπομονη...μη στελνεισ καθε 3 και λιγο μηνυματα..αστην να ηρεμισει και να καθαρισει το μυαλο της..και πιστεψε με οταν αποφασισει να ειναι μαζι σου..θα ειναι μαζι σου για παντα...απλα δωστεις λιγο χρονο και χωρο....!!!!
  • fotoula @ 12.04.2010 12:28
    otan faei kollima o/i tauros...ante na tin xekolliseis... - alla ki es kalo mou, poli xontro auto pou ekanes...
     
    good luck
  • ETOIL @ 12.04.2010 16:29
    Ειμαι ταυρος με δυδιμο, απο τον Οκτωμβριο και μετα , δεν ειμαι τοσο καλα, αυτος ο αρης μου εχει αλλαξει τα φωτα, και τωρα ερχεται αναδρομος ερμης στον ταυρο, με ορθοδρομο αρη ευτυχως. Αν ειναι να ειμαι χαλια και να εχω και τους αλλους να με κανουν σακο του μποξ με ανασφαλειες, ζηλειες, γκρινιες κτλ καλυτερα μονη μου, εγω κι ο πονος μου, να κανουμε παρεα, και η ζωη ειναι ωραια..........
  • slowfeet @ 12.04.2010 17:25
    redxx, ειμαι κι εγω ταυρινα με ωροσκοπο λεων. Εχω να σου πω πως το πιο δυσκολο για μια γυναικα ταυρο δεν ειναι να σε συγχωρεσει αλλα το να σε εμπιστευτει ξανα. Μπορει απλα να σε αφησει για να σκεφτεσαι μια ζωη το οτι δεν την εκτιμισες οσο την ειχες...Θα σε αφησει να μπλεξεις με το επομενο προσωπο ωστε να σιγουρευτεις πως δεν θα βρεις καλυτερο απο εκεινη...Δυσκολο να την κανεις να σε εμπιστευτει ξανα. Ο μόνος τροπος για να εχεις εστω και μια μικρη ελπιδα ειναι να δειχνεις διακριτικα την παρουσια σου στη ζωή της ΟΤΙ και αν κανει (ακομα κι αν μπλεξει κι εκεινη με τον επομενο) πραγμα το οποιο δεν ξερω αν εχεις το περιθωριο ή την υπομονη να κανεις (ειναι οτι δυσκολοτερο το καταλαβαινω...) Μην στηριζεσαι στην επιστροφη της, ειναι πολυ σπανιο θα ελεγα...
  • slowfeet @ 12.04.2010 18:15
    ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ το βασικοτερο αγαθο αναμεσα σε δυο ανθρωπους. Αν αμφισβητεις τις προθεσεις της τωρα, αργότερα τι θα κανεις? Σε ποια φαση δεν θα εισαι παλι καλα και θα την αδειασεις? Κι αν τωρα σε χρειαζοταν πολυ αυριο μπορει να σε χρειαζεται περισσοτερο, θα εισαι πλαι της χωρις καχυποψιες, ανασφαλειες και ζηλιες? Το ρισκαρει? Ξερεις πολλους ταυρους που ρισκαρουν τοσα? 
  • slowfeet @ 13.04.2010 01:00
    κοιτα, αν πραγματικα ολα αυτα που λες τα εννοεις και αν βρεις τον τροπο να τα δειξεις και να τα αποδειξεις, τοτε (πιστευω) πως ισως καταφερεις να ανοιξεις μια μικρη χαραμαδα και να ελπιζεις για καποια πραγματα στο μελλον... Η αλήθεια ειναι πως αν εσυ εισαι αργος τοτε φαντασου εκεινη μετα απο αυτο. Θα δυσκολευτεις να υπομεινεις τις "δοκιμασιες" που ενδομιχα θα σου θεσει ομως αν ολα αυτα που λες δεν ειναι απλα του αερα θα το δει καποια στιγμη και θα σου δωσει την ευκαιρια. Είμαι κι εγω της αποψης πως μια φορα στη ζωή σου σιγουρα θα ζησεις ενα θαυμα...Ισως το δικο της να εισαι εσυ! Και αυτες ειναι οι πιο δυνατες σχεσεις, αυτες που εκει που δεν το περιμενεις αναζοπυρωνονται...καλη επιτυχια λοιπον στο δυσκολο δρομο που διαλεγεις και ευχομαι τα καλυτερα ειλικρινα!
  • Tsvete @ 13.04.2010 19:38
    Aγαπητε redxx,
     
    Θα συμφωνησω με την slowfeet σε οτι εχει αναφερει.Εγω θα ελεγα επισης αυτα που εχεις παραθεσει παρακατω να ξεκινησεις τα κανεις και πραξη με μια διακριτικη παρουσια διπλα στην κοπελα και σιγα σιγα. Οι ταυροι δυσκολα αλλαζουν γνωμη,οτι υποσχεσαι μενει και το θυμουνται και πρεπει να το κανεις πραξη.Ειναι ανθρωποι που μπορεις να ακουμπησεις πανω τους και το ιδιο θελουν και εκεινοι απο τους αλλους. Εχουμε αναγκη απο ασφαλεια,σταθεροτητα και αγαπη στην ζωη μας για να νιωθουμε καλα και να προχωραμε. Περα απο τα ζωδια εφοσον σε ενδιαφερει -οποιος μας ενδιαφερει καλο ειναι να προσπαθουμε να διορθωνουμε τα πραγματα ακομα και αν το αποτελεσμα δεν ειναι το πιο επιθυμητο για εμας...τουλαχιστον θα εχεις εξαντλησει ολα τα περιθωρια και αυτο γιατι στον αλλον διεκρινες αυτο το κατι που για σενα αξιζε να προσπαθησεις.
  • ETOIL @ 13.04.2010 22:02
    Εχω φαει κι εγω κρονο, και για πολλα και για πολλες θεσεις, ο αρης χτυπαει και ηλιο και ωροσκοπο στην κοπελα, ο αρης γυρισε αναδρομος 3 μηνες, οσους σταθερους ξερω απο τον περιγυρω μου, εχουμε λαλησει ομαδικα, γι αυτο μην αμφισβητεις τους αλλους, ακουσε τους και νιωσε τους.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...