παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
μήπως φταίει κάποιο τετράγωνο?

 Aγαπητέ κύριε Πανόπουλε,

εύχομαι μια πολύ καλή χρονιά με υγεία και δημιουργική δύναμη.
Χάρηκα πάρα πολύ που ξαναβρήκα το site και αυτή τη φορά πήρα το θάρρος και έγινα μέλος, κάτι που γενικά αποφεύγω.
Με έχει προβληματίσει πάρα πολύ η συναισθηματική μου αντίδραση απέναντι σε έναν άνδρα που γνώρισα πριν από έναν περίπου χρόνο... Οι λεπτομέρειες δεν νομίζω ότι θα ωφελήσουν... Το θέμα είναι πως η έλξη και η συναισθηματική "ευαισθησία" απέναντί του είναι πάρα πολύ έντονη, κάτι που με έχει καταπλήξει και κλονίσει μαζί διότι:
1. είμαι δεσμευμένη - πιο πολύ δεν γίνεται - και αγαπάω πολύ τον σύντροφό μου
2. με τον εν λόγω κύριο έχουμε μιλήσει όχι περισσότερες από 10 φορές, σε πλαίσιο μάλλον επαγγελματικό.  Από την πρώτη συνάντηση είχα εντονότατη την αίσθηση ότι έχω απέναντί μου όχι έναν ξένο αλλά κάποιον πολύ πολύ οικείο και αγαπημένο.Η μεταξύ μας διάθεση είναι κάθε φορά πολύ οικεία ενώ υπάρχει και αρκετό (τουλάχιστον!) φλερτ.
3. το μυαλό μου έχει μάλλον κολλήσει σε αυτόν...
4. δεν είμαι καθόλου μα καθόλου έτσι! Οι μέχρι τώρα σχέσεις μου πορεύτηκαν με βήμα αργό, ενώ ποτέ πριν δεν μου έχει τύχει να αγαπάω κάποιον τόσο πολύ και παράλληλα - σαν σε παράλληλο σύμπαν - το μυαλό και η σκέψη μου να γυρίζει ξανά και ξανά σε κάποιον άλλο.

Εννοείται ότι έχω μετέλεθει όλων των γνωστών μεθόδων.... αρχικά το αγνόησα, μετά είπα ότι είναι η ιδέα μου, μετά το απέδωσα σε οργανικά - ορμονικά αίτια, μετά ανέλυσα ξανα κ ξανά την ήδη υπάρχουσα σχέση μήπως το πρόβλημα βρίσκεται εκεί (ασφαλώς και υπάρχουν προβλήματα, μικρά όμως, λιγότερα από όσα υπήρχαν στην αρχή της σχέσης, και σίγουρα γνωστά και διαχειρίσιμα) και τελικά έχω φτάσει στο παρόν στάδιο, όπου σχεδόν έχω παραιτηθεί απο  κάθε προσπάθει κατανόησης του...φαινομένου και περιμένω απλώς να περάσει.....

Παρόλα αυτά, επείδη ο καιρός περνάει αλλά όχι και η δική μου αγωνία, και επειδή αυτό με τα παράλληλα σύμπαντα με έχει τσακίσει συναισθηματικά και ηθικά, παίρνω το θάρρος να σας ρωτήσω μήπως απλώς φταίει κάποιο τρίγωνο, τετράγωνο ή κάποια σύνοδος πλανητών για τη δική μου αγωνιώδη παραζάλη.Σε αυτή την περίπτωση θα μπορώ να περιμένω να εξασθενίσει το φαινόμενο, με λιγότερο πανικό και ενοχή στην ψυχή.
 Παρεπιπτόντως, μία φίλη που ασχολείται, μου είχε πει ότι οι συνθήκες ευνοούσαν τις αυταπάτες μέχρι το τέλος του 09...... Δυστυχώς η ίδια δεν έχω εντρυφήσει στην αστρολογία, οπότε δεν μπορώ να έχω άποψη άλλη πέραν της προσωπικής μου εμπειρίας.

Δεν είμαι καθόλου σίγουρη ότι μπορείτε να μου δώσετε κάποια απάντηση, οπότε σπατάλησα το χρόνο σας άδικα και θα πρέπει να σας ζητήσω συγγνώμη.
Στην περίπτωση όμως που νομίζετε ότι κάτι θα μπορούσε να φανεί απο τα αστέρια, να σας δώσω μερικά στοιχεία :
ημ.γεννησης:  26-4-1974, Αθήνα, ώρα 12:45 το μεσημέρι. Ο κύριος που έχει προξενήσει τόση ταραχή έχει γεννηθεί  27-3-1962, Αθήνα, δυστυχώς δεν γνωρίζω την ώρα.

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.

  Με εκτίμηση
  allest
Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 249 μέλη.

γιορτάζουν οι: Μάρκος, Μαρκέλα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...