παρακαλώ περιμένετε...

μελαγχολια

  • konstans @ 27.11.2009 10:36
    Χαλάρωσε!!!!

    Και τι έγινε που είσαι 1,5 χρόνο μόνη????
    Αντι να σε ενοχλέι απολαυσέ το όσο προλαβάινεις γιατί όταν έρθει η επόμενη σχέση θα αναπολέις όλον αυτόν τον χρόνο που είχες στα χέρια σου για να αφιερώσεις και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, τα ενδιαφέροντα σου, τους φίλους σου, τα όνειρά σου, την οικογένεια σου και να ανακαλύψεις πράγματα για εσένα που δεν ήξερες καν!!!!

    Δες το σαν χρόνο προετοιμασίας για την επόμενη υπεροχη σχέση σου όσο πιο ολοκληρωμένη είσαι τόσο πιο καλά θα νιώθεις και απέναντι στον άλλο..

    Και μην ακούω χαζομάρες ότι δεν θα βρεις κανέναν αυτό κανένας δεν το ξέρει. Όταν κάτι που θέλουμε στη ζωή μας δεν έρχεται σημαίνει ή οτι δεν έιμαστε έτοιμοι για αυτό, ή ότι δεν το θέλουμε πραγματικά ή ότι δεν έχει έρθει η κατάλληλη στιγμή..

    Κάνε υπομονή σαν Ταύρος που είσαι και να είσαι σίγουρη μόνο για ένα πράγμα: ότι τίποτα δεν μένει ίδιο για πάντα. Όλα αλλάζουν άρα από τη μοναξιά ή μόνη αλλάγή μάντεψε ποια είναι???
    Σωστά!!!

    Η ζωή είναι όμορφη γιατί είναι απρόβλεπτη και υπάρχουν ανθρωποι που είναι μόνοι για πολύ περισσότερο καιρό και ξαφνικά εκεί που δεν το περιμένουν τσουπ!!!!!

    Αν σε παρηγορεί εγώ είμαι μόνη μου για 2 χρόνια αλλά είμαι πεπεισμένη ότι μια επόμενη υπέροχη σχέση είναι στο δρόμο προς εμένα!! Έτσι χωρίς λόγο χωρίς να ξέρω αν θα έρθει και πότε θα έρθει. Για αυτό μέχρι να έρθει φροντιζω να περνάω όσο πιο καλά γίνεται και να μην έχω απωθημένα..

    Να χαίρεσαι όλες τις φάσεις στη ζωή σου μήπως οι φίλοι σου, η οικογένειά και ο εαυτός σου δεν είναι εξίσου σημαντικά???

    Μην απογοητέυεσαι λοιπον και μην προδικάζεις. Μην εστιάζεις στα αρνητικά γιατί ολά φαίνονται και κάνουν κύκλο. Βγες από αυτόν τον αρνητικό κύκλο και δες τι θα σου έρθει!!
    Να περνας καλά..

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...