παρακαλώ περιμένετε...

ΧΑΡΤΗΣ - ΟΨΕΙΣ & ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

  • weapone @ 22.09.2009 14:10
    κοιτα εγω δεν ξερω να σου πω τπτ σχετικο με προηγουμενες ζωες...απλα αν σ χει κολησει να πας λατινικh αμερικη πρεπει να το κανεις...αν οχι δεν θα σ φυγει η περιεργεια...αν θες βαλε το λινκ...
  • konstans @ 22.09.2009 14:52
    Και αν τα θεματα αυτής της ζωής σχετίζονται με την προηγούμενη?
    Αν επαναλαμβανεις λαθη και συμπεριφορες που επηρεάζονται από άλλες ενέργειες και πρέπει να το λυσεις τώρα σε αυτή τη ζωή? Αν αυτές οι τάσεις που έχεις πηγάζουν από αλλού και το να το καταλάβεις θα σε βοηθήσει?
    Αν απλά όλες οι εξηγήσεις σου δεν βρίσκοντια σε αυτή τη ζωή?
    Είναι η αστρολογία το μέσο για να σε βοηθήσει?
  • konstans @ 22.09.2009 14:53
    Το link δεν το θυμάμαι αλλά θα το ξαναψάξω και όντως σχεδιάζω ταξίδι προς τα εκεί..... weapone
  • konstans @ 22.09.2009 14:59
    Αυτό είναι το link
    http://www.anew.gr/astro_reports/report.php?rid=19

    weapone. Αν το διαβάσεις και έχεις κατι να προσθέσεις.....
  • Gourounaki @ 22.09.2009 15:10
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΩ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΧΑΣΟΥΡΑ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ,ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ. ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΩΡΑ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕ ΟΔΗΓΕΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΠΑΛΙ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ.ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΘΑΙΝΩ.ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΩ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  • weapone @ 22.09.2009 15:21
    κατα τη γνωμη μου ειναι πολυ προχειρο και γενικο για να το παρεις σοβαρα..τωρα αν εσενα σου ταιριαξε με την επιθυμια για λατινικη αμερικη προτεινω να το ψαξεις καλυτερα μεσα απο καποιο βιβλιο του cayce η κατι πιο λεπτομερες..παντος αξιζει να το ψαξεις περισσοτερο.Οσο για το γουρουνακι προσπαθησε να εχεις συγκεντρωση και καθαρο μυαλο..ολα τα λαθη γινονται σε συνχηση
  • manto87 @ 22.09.2009 15:21
    fantasoy na pas ekei kai na breis to allo sou miso.....
  • weapone @ 22.09.2009 15:24
    γυναικες............ γιατι να μην βρει εναν θησαυρο ας πουμε??
  • manto87 @ 22.09.2009 15:38
    tespa de xreiazetai na brei kati

    kai mono h empeiria tha einai foberh!!
  • Gourounaki @ 22.09.2009 15:44
    ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΟ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ Η ΤΑΣΗ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΜΩΣ,ΕΝΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΔΥΣΚΟΛΑ,ΕΚΕΙ ΠΑΩ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΚΙ ΑΛΛΑΖΩ ΔΡΟΜΟ. ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΙΑ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  • 777 @ 22.09.2009 15:49
    Gourounaki, μήπως δεν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα? Μπορεί κατά βάθος να σ'αρέσει η εικόνα του εαυτού σου που παλεύει με τα δύσκολα και σνομπάρει τα εύκολα.
  • fldown @ 22.09.2009 16:15
    Αν και προσωπικά διαφωνώ με τη μελέτη ενός αστρολογικού χάρτη ως μοτίβο προηγούμενων ζώων, είναι μια ολόκληρη αστρολογική σχολή που έχει αυτή την πεποίθηση.
    Γενικά αυτές οι προσεγγίσεις εντάσσονται στα πλαίσια της καρμικής σχολής, σύμφωνα με την οποία όλο ο χάρτης είναι ένα καρμικό μοτίβο και σε αυτή τη ζωή ο καθένας έχει έρθει για να αντιμετωπίσει συγκεκριμένα ζητήματα που εγείρονται από τον χάρτη του. Η Σελήνη και οι Δεσμοί της, ο Κρόνος (Ο Άρχων του Κάρμα όπως ονομάζεται) και οι εξωκρόνιοι πλανήτες, οι υδάτινοι οίκοι θεωρούνται από αυτή τη σχολή φορείς καρμικών μαθημάτων ή καταλοίπων από προηγούμενες ζωές.
    Νομίζω λοιπόν πως τελικά αυτά τα ερωτήματα εντάσσονται περισσότερο στην προσωπική θέση και στάση του καθενός, αφού απόδειξη δεν μπορεί να υπάρξει έτσι κι αλλιώς. Πάντως πήγαινε εκεί που θες να πας, ασχέτως προσέγγισης. Μόνο κέρδος θα έχεις!!
  • Brujo @ 22.09.2009 16:28
    Εχω την ιδια παρορμηση.. Να παω στη Βενεζουελα..για παντα
    κ δεν εχει να κανει με το μεταφυσικο αλλα καθαρα με το φυσικο...
    Φοινικες vs τσιμεντο
  • konstans @ 22.09.2009 16:34
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ Fl ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΡΜΙΚΟ ΜΟΤΙΒΟ ΣΑΦΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΠΛΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΝΙΩΘΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ

    ΚΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ

    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΟΥΝ...
  • konstans @ 22.09.2009 16:37
    BRUJO ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ MENTALITY ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟ..
  • Gourounaki @ 22.09.2009 16:38
    ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ,ΟΧΙ ΕΥΚΟΛΟΥΣ.ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΩ ΓΥΡΩ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ) ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ ΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΑ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ,ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΩ, ΔΕΝ ΠΑΩ.ΠΑΩ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ. Μ'ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ "ΓΕΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΚΑΤΙ-ΚΑΠΟΙΟΝ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΙ,ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΑΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΛΩΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ,ΧΑΙΡΕΤΩ.
  • Brujo @ 22.09.2009 16:52
    ξερεις τοτε πως πρεπει να πας..
    θα το συναντας συνεχεια μπροστα σου... σε αρθρα, σε συζητησεις ανθρωπων,
    στον υπνο παντου..

    δεν παρατηρησες το nick μου..? λες να ειναι τυχαιο..?

    διακοπες θα παω στην κουβα...συντομα..
  • konstans @ 22.09.2009 17:30
    ΤΟ ΞΕΡΩ! ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΩ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΩ....
    ΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ CASTANEDA ΑΠΛΑ RESPECT.....
    ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΛΙΓΟ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΚΑΙ ΕΓΩ
  • astropet @ 22.09.2009 18:28
    To κακό με τη θεωρία των προηγούμενων ζωών είναι ότι έχει αποκτήσει ένα γκλάμουρ που δεν της ταιριάζει. Η μετενσάρκωση - εάν και εφόσον ισχύει - δεν είναι τίποτα άλλο από ένας μηχανισμός. Αν στόχος του ανθρώπου είναι η θέωση, η μετενσάρκωση είναι απλώς το όχημα που θα μας πάει εκεί, τίποτα παραπάνω. Και δυστυχώς είναι μια θεωρία που έχει γελοιοποιηθεί από ορισμένους που ορκίζονται ότι έχουν υπάρξει σαμάνοι, Ρώσοι εμιγκρέ κυνηγημένοι από τους μπολσεβίκους, ξεπεσμένοι βαρώνοι κλπ., ενώ η πραγματικότητα είναι πως, αν έχουμε ζήσει 1000 ζωές, στις περισσότερες ήμασταν εκνευριστικά αδιάφοροι, όπως κατά πάσα πιθανότητα είμαστε και στην τωρινή ενσάρκωση. Επίσης, μήπως το ότι δεν τις θυμόμαστε, έχει κάποια χρησιμότητα; Μήπως η γνώση του προσωπικού μας παρελθόντος, αντί να μας απελευθερώσει, μας φυλακίσει ακόμη περισσότερο; Γιατί να μάθω ότι έχω αποτύχει σε έναν συγκεκριμένο τομέα 100 φορές στο παρελθόν; Δεν είναι καλύτερα να μην το ξέρω, ώστε να έχω τουλάχιστον την ψευδαίσθηση ότι ξεκινάω από την αρχή;
    Νομίζω πως αν χρειαστεί κάτι να δουλέψουμε από τις προηγούμενες ζωές μας, η τωρινή μας ενσάρκωση θα μας το φέρει μπροστά μας είτε μέσω ενός ατόμου, μιας εμπειρίας, ενός ονείρου... Δεν χρειάζεται δηλαδή σώνει και καλά να τρέξουμε όλοι μας να κάνουμε αναδρομή. Αν σου αρέσει η μεταφυσική διδασκαλία, τότε θα ξέρεις ίσως ότι ο μόνος συμπαντικός χρόνος που έχει αξία είναι το ΤΩΡΑ. Εφόσον η συνείδησή σου είναι σε ένα σώμα στην Ελλάδα του 21ου αιώνα, αυτή η στιγμή έχει μόνο σημασία και καμία άλλη.

    Αστρολογικά τώρα, εφόσον δεχτούμε τη μετενσάρκωση, τότε όλοι έχουμε καρμικά κατάλοιπα κι όχι μόνο αυτοί που έχουν γεμάτο 12ο οίκο. Πράγματι όμως, ο 12ος στη σύγχρονη αστρολογία έχει να κάνει και με αυτό που λέμε κυτταρική μνήμη. Η ενέργεια του ζωδίου και των πλανητών που βρίσκονται εκεί μεταφέρεται από γενιά σε γενιά. Το άτομο που έχει αυτή την ενέργεια στον 12ο καλείται να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα και να απεγκλωβιστεί από την παραπάνω ενέργεια ή να την βελτιώσει, να την προχωρήσει παρακάτω ή και να την αναδείξει σε όλο της το μεγαλείο. Εσύ που έχεις Ταύρο στον 12ο, μπορεί π.χ. να προέρχεσαι από προγόνους που είχαν μια πολύ υλιστική αντίληψη της ζωής κι ότι το μόνο που χρειάζεται ένας άνθρωπος είναι μια στέγη πάνω από το κεφάλι του και καταθέσεις στην Τράπεζα. Με ωροσκόπο Δίδυμο αισθάνεσαι ότι αυτό που σου μετέδωσαν δεν σου αρκεί και ότι υπάρχουν πολλά πράγματα εκεί έξω για τα οποία οι πρόγονοί σου δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ, αλλά εσύ θέλεις πάση θυσία να μάθεις.

    Υπάρχει τέλος μία τεχνική στην αστρολογία, η αστρογεωγραφία, που βγάζει σε ποια μέρη του κόσμου οι πλανήτες σου θα βρίσκονταν στις γωνίες, οπότε αν πας εκεί η ενέργεια του εκάστοτε πλανήτη θα είναι πιο τονισμένη. Επίσης, υπάρχει και το relocated chart, όπου βλέπεις πώς θα ήταν ο χάρτης σου αν, αντί να γεννηθείς Ελλάδα π.χ., γεννιόσουνα στο Περού και βλέπεις πώς αλλάζουν οι οίκοι σου κλπ.
  • fldown @ 22.09.2009 18:36
    Έπρεπε να βρεθεί μια τέτοια ερώτηση για να ξαναβρεθούμε σε ποστ my dear astropet?? Μήπως είναι το κάρμα μας??
  • astropet @ 22.09.2009 18:41
    φλ, λες να γνωριζόμαστε από προηγούμενη ενσάρκωση;

    Konstans, δεν το κοροϊδεύουμε το θέμα, πλάκα κάνουμε, μην το παρεξηγήσεις
  • fldown @ 22.09.2009 18:53
    Όλα είναι πιθανά astro...
    Αν και ο άξονας των δεσμών μου είναι σε Δίδυμο - Τόξοτη... Δεν ξέρω αν έχεις κάτι εκεί... ή μήπως στον Υδροχόο κοντά στη Σελήνη μου?
  • astropet @ 22.09.2009 18:55
    Με Ήλιο και Σελήνη στον Λέοντα είμαστε απέναντι. Έχω και Άρη στον Τοξότη... Το θέμα έκλεισε!!!!
  • fldown @ 22.09.2009 18:59
    Όλα γίνονται ξεκάθαρα πια!
  • astropet @ 22.09.2009 19:00
    Αν και με Σελήνη στον Υδροχόο, εσύ ήσουν ο κακός κι εγώ ο καλός, είναι βέβαιο
  • fldown @ 22.09.2009 19:02
    Γι' αυτό μάλλον έχω τετράγωνο Σελήνης - Πλούτωνα! Σε καταδυνάστευα σε προηγούμενη ζωή!
  • astropet @ 22.09.2009 19:05
    Αμάν!!! Τι καταπίεση έφαγα!!! Γι'αυτό άλλαξα και πόλη, φαίνεται!
  • fldown @ 22.09.2009 19:09
    Γι'΄αυτό βγήκες πλουτώνιος σε αυτή τη ζωή... Πήρες το μάθημα σου και τώρα εσύ θες να έχεις το πάνω χέρι!
  • astropet @ 22.09.2009 19:11
    Ε, όχι και πλουτώνιος... Ψιλοπράγματα. Ποσειδώνιος έγινα για να το παίξω υπεράνω, κατάλαβες; Μη φοβάσαι, δεν θα σε εκδικηθώ!
  • fldown @ 22.09.2009 19:15
    Ποσειδώνιος ε? Τότε πρέπει να φοβάμαι είτε την αδιαφορία σου (είσαι στον δικό σου σύμπαν μόνιμα) είτε την εκνευριστική συμπόνια σου (θα μου τσαμπουνάς πως με συγχωρείς για ό,τι βάσανα σου προξένησα στις προηγούμενες ζωές)

  • astropet @ 22.09.2009 19:16
    Μα δεν υπάρχει καλύτερη εκδίκηση από τη συγχώρεση. Εκεί να βράζεις στο ζουμί σου με τις τύψεις σου!!!!
  • labtec @ 22.09.2009 19:19
    ...βρε-βρε..για δες τα παιδιά του σταθερού...αλληλοχαριέζονται....
    ...καλησπέρα σας αστρόπαιδα...!!!
  • astropet @ 22.09.2009 19:20
    Γεια σου και σένα μεταβλητέ!
  • fldown @ 22.09.2009 19:22
    Hey lab!

    Και θα το κάνεις και με τόση μαεστρία, χάρη και μεγαλειότητα (Ήλιος στον Λέοντα) που θα με φέρνει στα όρια μου.... Και φυσικά με Άρη - Κρόνο στο γενέθλιο δεν θα μπορώ να εκφράσω την οργή μου σε αυτή τη ζωή!!!
    Τα σχεδίασες όλα τέλεια για να με τιμωρήσεις για τα καρμικά μου κατάλοιπα!!
  • labtec @ 22.09.2009 19:22
    ...χαίρεται...χαίρεται....πλουτωνο-ποσειδωνιασμένε πετ..!!!
  • labtec @ 22.09.2009 19:24
    ...hey fl...με την Υδροχοο-σελήνη σου...!!!
  • fldown @ 22.09.2009 19:25
    Επιστρέφω σε 5!
  • astropet @ 22.09.2009 19:25
    Δεν θα σε αφήσω σε χλωρό κλαρί, λέμε!!!!
  • labtec @ 22.09.2009 19:26
    ..δλδ ρε πετ ήσουν κακό παιδί..και έγινες καλό...?
  • astropet @ 22.09.2009 19:27
    Ήμουνα πάντα ο καλύτερος, σε όλες τις προηγούμενες ζωές μου. Απλά αυτή τη φορά πρέπει να θυσιαστώ για την ανθρωπότητα, ελέω Ποσειδώνα!!!
  • labtec @ 22.09.2009 19:28
    ..άρα "πλημμυρίζεις" από ιδανικά...!!!
  • labtec @ 22.09.2009 19:29
    και σαν λέων είσαι και γενναιοδωρος....
  • astropet @ 22.09.2009 19:34
    'Ετσι είναι... Τόσο εμφανές είναι λοιπόν;
  • fldown @ 22.09.2009 19:36
    Ο τρισμέγιστος σε ανθρώπινη μορφή... ο Βούδας της Δύσης...
  • labtec @ 22.09.2009 19:37
    ...κοίτα ήλιο στον 5ο έχω...κάτι ξέρω και εγώ...λιονταρίζω κάπως...
  • astropet @ 22.09.2009 19:40
    Φλ, με περιέγραψες τέλεια!!

    Λαμπ, όχι και λιονταρίζεις, αυτά είναι ιεροσυλίες που λες. Είσαι λιοντάρι ιμιτασιόν, δεν έχεις αυτή την αυθεντικότητα τη δική μου!
  • 777 @ 22.09.2009 19:42
    Καλησπέρα! Σόρυ που παρεμβαίνω, αλλά γιατί ο κακός ήταν αυτός με τη σελήνη στον υδροχόο?
  • fldown @ 22.09.2009 19:42
    Λέω: Το έχω αυτό με τις περιγραφές..


    Σκέφτομαι από μέσα μου: Κάτσε να μην ήθελα να διαγράψω τα καρμικά σφάλματα και θα σου έλεγα εγώ....

  • labtec @ 22.09.2009 19:45
    ..έλα βρε ιεροσυλίες και μπερδέματα...μόλις σας πούνε κάτι αμέσως "τρελλαίνεστε"...
  • fldown @ 22.09.2009 19:46
    Η σελήνη συνδέεται με το παρελθόν και εφόσον ο Ήλιος του κάνει όψη μαζί της, εγώ πρέπει μέσω αυτού να διαγράψω το κάρμα των προηγούμενων ζωών....
  • astropet @ 22.09.2009 19:46
    777, όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι. Όταν ακούω είμαι ανθρωπιστής, αγαπάω όλο τον κόσμο, με ενδιαφέρουν τα παιδάκια που πεινάνε στην Αφρική, εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου!
  • fldown @ 22.09.2009 19:49
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα astropet!

    LOOOOOOOL
  • labtec @ 22.09.2009 19:50
    ..ρε πετ είπες παιδάκια...και μου ήρθαν πα'ι'δάκια...μου άνοιξες την όρεξη...
  • 777 @ 22.09.2009 19:54
    astropet, δε με συμφέρει, έχω ποσειδώνα ανάδρομο στον 1ο σε όψεις με διάφορους πλανήτες, φορτωμένο 9ο και βόρειο δεσμό τοξότη- ούτε από μένα θα γλιτώσει ο κόσμος! Α, και υδροχοική σελήνη-
  • astropet @ 22.09.2009 19:56
    Καλά, Λέων με Σελήνη στον Υδροχόο; Mon Dieu!

    Παϊδάκια σκέφτηκε ο Δίδυμος και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν τους παίρνουμε στα σοβαρά Ή μήπως φταίει η Αφροδίτη στον Ταύρο;
  • labtec @ 22.09.2009 19:58
    ...both of 2...έτσι είμαστε οι ΙΙμοι...
  • 777 @ 22.09.2009 20:00
    Υδροχοική σελήνη πολύ κοντά στην ακμή του 4ου, ο ορισμός της αντίφασης
  • astropet @ 22.09.2009 20:03
    Ο Δίας πώς σου φάνηκε, 777;
  • 777 @ 22.09.2009 20:07
    Από ποιά άποψη? Προς το παρόν έχω κλειστεί σπίτι μου και αναρωτιέμαι τι στο καλό πέρασε από πάνω μου τα τελευταία χρόνια. Δε νομίζω ότι τον κατάλαβα το δία, πέρα από κάτι κιλάκια που έβαλα...
  • fldown @ 22.09.2009 20:07
    Δίας??
  • fldown @ 22.09.2009 20:08
    Για τα κιλά δε λες άσε, πονεμένη ιστορία! Ευτυχώς δεν γύρισε ποτέ ανάδρομος στις πρώτες μοίρες!
  • astropet @ 22.09.2009 20:09
    χαχαχα! Εγώ καημό τό'χω να τον πετύχω μόνο του. Όταν ήταν πάνω στον ωροσκόπο μου, ήταν ο Κρόνος στον Λέοντα. Τώρα στον Υδροχόο, είναι μαζί με Ποσειδώνα και Χείρωνα, αργκκκκκ!
  • fldown @ 22.09.2009 20:12
    Εκεί που παραδέχομαι τον Δία είναι στην επιστροφή! Αλήθεια! Αλλά σε όλα τα άλλα άσε! Πολλές υποσχέσεις και πράξεις μηδέν!
  • 777 @ 22.09.2009 20:12
    Έχω επιστροφή Δία φέτος που πάει στα ψάρια. Πω, πω, τετράπαχη θα γίνω, θα θέλω να βγω απ'το σπίτι και δε θα μπορώ!!!!
  • labtec @ 22.09.2009 20:13
    ..λοιπόν Δίας στον 1ο...κάτι κιλάκια όσο νάναι τα πήραμε...αλλά τριγώνισμα του Ηλιου μου και ευκαιρίες αρκετές τώρα από Σεμπτέβρη στα επαγ/κά...
  • fldown @ 22.09.2009 20:15
    Εγώ με επιστροφή Δία δεν πήρα κανένα κιλό... Αλλά είναι κυβερνήτης του 6ου (τοξότης) και του 10ου (ιχθύες) και εννοείται πως μου έφερε επαγγελματικές ευκαιρίες και μεγάλη ώθηση σε αυτή τη σφαίρα της ζωής!
    Με Δία στον 7ο μου έφερε και σχέση τότε!
  • 777 @ 22.09.2009 20:18
    Ο Δίας μου είναι τελευταίες μοίρες 4ου στα ψάρια- τί λέει η επιστροφή?
  • labtec @ 22.09.2009 20:24
    ...μία απορία...(σαν ΙΙμι) τρεις φορές φέτος σύνοδος Δία/Ποσειδώνα, και επειδη τυγχάνει να έχω αυτην την σύνοδο στο γενέθλιο, εντούτοις μέχρι στιγμής δεν έχω δει και κάτι το συνταρακτικό, εκτός και αν αργεί να εκδηλωθεί και παίζει ρόλο σε ποιες μοίρες πραγματοποιειται...
  • fldown @ 22.09.2009 20:24
    Ευκαιρίες είναι βέβαιο ότι θα έρθουν. Το θέμα είναι να την εκμεταλλευτείς, να μην φοβηθείς το ρίσκο όσο ακραίο και αν φαίνεται εξαρχής. Δες σε ποιο οίκο έχεις Τοξότη και συμπληρωματικά σε ποιον οίκο έχεις Ιχθύες... Εκεί θα πάει η ενέργεια της επιστροφής!
  • astropet @ 22.09.2009 20:25
    Ωραίο Δϊα έχεις, 777...
  • fldown @ 22.09.2009 20:26
    lab πρέπει να δεις αν η σύνοδος που γίνεται στον Υδροχόο επηρεάζει κάποιο προσωπικό σου πλανήτη. Αν δεν πιάνει πλανήτη σου τότε δύσκολα θα πραγματωθεί σαν ευκαιρία κάτι.
  • astropet @ 22.09.2009 20:27
    Δυστυχώς λαμπ, οι απλές διελεύσεις, τις περισσότερες φορές δεν λένε τίποτα το ιδιαίτερο, αν δεν συνδυάζονται και με προόοδους κλπ. Ξέρω ότι πολύς κόσμος λατρεύει τις διελεύσεις, αλλά η άποψή μου είναι ότι δεν φτάνουν.
  • fldown @ 22.09.2009 20:29
    Pet συμφωνώ εν μέρει, ειδικά αν μιλάμε για διελεύσεις μέχρι και τον Δία (εξαιρώ την επιστροφή)... Αλλά μια διέλευση εξωκρόνιου είναι αρκετή για να δημιουργήσει θέμα. Αν υπάρχει και προοδευμένη ενεργοποίηση το κάνει ακόμη πιο έντονο νομίζω. Τουλάχιστον αυτό έχω παρατηρήσει ως τώρα.
  • 777 @ 22.09.2009 20:29
    Δίας στον 4ο προς 5ο, τοξότης στον 2ο- ελπίζω να φέρει κάτι σε επαγγελματικο-οικονομικό επίπεδο, γιατί κάτι ο κρόνος στην παρθένο, κάτι ο πλούτωνας που βολτάρει τον 2ο, ταπί και ψύχραιμοι...!!!
  • labtec @ 22.09.2009 20:30
    στον Υδροχόο έχω μόνο Αρη/Β.Δεσμό σε απόλυτη σύνοδο...αλλά στις 16ο...και μάλλον δεν πιάνεται....και απέναντι στο λεοντα τιποτα...μόνο το βερτεξ...
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:31
    γεια σας παληκάρια.

    που λες όμως εφ-ελ, π.χ. μια αντίθεση διελαύνοντα άρη από τη σελήνη. το λέω μιας και είχα πριν λίγες μέρες... φαίνεται. κάτι φέρνει. (καντήλια)
  • astropet @ 22.09.2009 20:32
    Εντάξει, όλα κάτι φέρνουν. Αλλά για κάτι που θα σου αλλάξει τη ζωή, χρειάζονται πολλά, νομίζω.
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:32
    για πολύ γκράντε γεγονότα, όντως ίσως δε φαίνονται από μια διέλευση απλά. Αναλόγως τί είναι μεγάλο γεγονός και τί μικρό. Και δεν είναι μόνο τα έξω, είναι και τα μέσα πολλές φορές σημαντικότατα.
  • fldown @ 22.09.2009 20:32
    Βρε καλώς τον Johny!!
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:33
    καλώς με
  • fldown @ 22.09.2009 20:33
    Όλα από μέσα ξεκινάνε... Ακόμη και η απουσία ικανότητας του μέσα είναι που φέρνει το έξω...
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:35
    σκεφτόμουν χτες τη διέλευση ουρανού από την αφροδίτη μου. τότε ήρθε στη ζωή μου η αστρολογία για να μείνει, και η διεθνής αμνηστεία για λίγο. τέτοιο γεγονός έφερε η διέλευση...
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:36
    κι εγώ περίμενα καμμία άφρο-ουρανό από τη ζιμπάμπουε(που λέει ο λόγος), τζάμπα!!!
  • labtec @ 22.09.2009 20:36
    ...τελικά μου φαίνεται ότι μόνο οι εξω-κρόνιοι κάνουν "δουλειά" και μάλιστα δυνατή...π.χ. κρόνος, ουρανός,
  • fldown @ 22.09.2009 20:37
    loooooool

    Είσαι λίγο εξτρεμιστικό στοιχείο, δεν λέω... Αλλά από την Ζιμπάμπουε!!??
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:37
    ή από το τζιμπουτί. ντάξει. χαχαχαχ
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:39
    και που λες λαμπ, μετά από τη διέλευση του ουρανού, ήρθε και ο πλούτωνας στον ωροσκόπο κατά τη διάρκεια των αστρομαθημάτων. φαντάσου τί μου κάνανε!!!
  • fldown @ 22.09.2009 20:40
    Τα χειρότερα!! Σε μαστιγώναμε από το πρωί μέχρι το βράδυ! Ούτε πίτα δεν σε ταΐσαμε!!!!
  • labtec @ 22.09.2009 20:40
    ...στο σουλτανάτο του Μπρουνέ'ι'...τζόνυ..έχει απίστευτες διελεύσεις...
  • astropet @ 22.09.2009 20:41
    Ε, ο Ουρανός λένε πάντα έχει το απρόβλεπτο... Άλλο περιμένεις κι άλλο σου'ρχεται... Κι εγώ περιμένω γερή δόση...
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:41
    όχι εφ-ελ, εσένα σε γνώρισα στην επιστροφή δία. τότε που με πήρανε φαντάρο. πω πω αυτή η αστρολογία όλο εκπλήξεις!!!
  • labtec @ 22.09.2009 20:42
    τζόνυ ο πλούτωνας είναι δύναμις...πιστεύω σε αυτό συμφωνούν και ο fl και πετ...
  • astropet @ 22.09.2009 20:42
    Θεονήστικο τον αφήσατε τον άνθρωπο...
  • fldown @ 22.09.2009 20:43
    Δύναμη μέσα από την ένταση και τον πόνο... Γι' αυτό και μεγάλη δύναμη... Άλλα μέχρι να το καταλάβεις σου αλλάζει την πίστη!
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:43
    χρειάζεται ο πλούτο, συμφωνώ. αλλά ποιος δεν προτιμά το δία αντί για αυτόν; τί να κάνεις; παλιοζωή...
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:44
    άσε αστροπέτ, με καταστρέψανε αυτοί οι κακοί.
  • fldown @ 22.09.2009 20:45
    Σε διασπάσαμε για να σε ξαναφτιάξουμε! Πλούτωνα δεν ήθελες?? Πάρε να' χεις!
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:45
    τελοσπάντων, να επανέρθουμε στο θέμα. για να σας ρωτήσω. τις διελεύσεις χείρωνα τις βλέπετε να λειτουργούν;
  • labtec @ 22.09.2009 20:46
    καλύτερα πλουτωνα..παρά τον Δία...μάλλον τον "κόβω" για λίγο τεμπελάκο...τελευταία....
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:46
    έχει ο θεός κλπ, ναι...
  • fldown @ 22.09.2009 20:48
    Johny κάποιες φορές ναι, κάποιες όχι... Έχω την αίσθηση ότι είναι πολύ περισσότερο εσωτερική ενέργεια παρά εκδηλωτική. Αλλά στο ψάξιμο είμαι... Δεν ξέρω αν ο pet έχει δει κάτι έντονο...
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:50
    κοίτα τον καταλαβαίνω λίγο από την άποψη ότι π.χ. στην συζυγία δία ποσειδώνα στον υδροχόο, ο χείρωνας μπορεί να δώσει κάποια επιπλέον στοιχεία, να συμπληρώσει σε νόημα τη διέλευση. Διαφορετικά θα φαινόταν πολύ γκλαμουράτη( σου λέω επιφανειακά τώρα).
  • johnnyG @ 22.09.2009 20:53
    φεύγω, καλό σας βράδυ.
  • astropet @ 22.09.2009 20:55
    Επειδή είναι μαζί με τον Ποσειδώνα ο Χείρωνας και πρώτη φορά τον παρατηρώ, δεν μπορώ να είμαι σίγουρος. Έχω όμως την αίσθηση ότι σου φέρνει στη φόρα όλες σου τις αδυναμίες που νόμιζες ότι είχες ξεπεράσει. Αυτό είναι το τραύμα που δεν γιατρεύεται. Πρέπει να μάθεις να ζεις με τη γνώση ότι κάποια πράγματα ίσως τα κουβαλάς και παλεύεις μαζί τους για πάντα ό,τι και να λένε τα βιβλία αυτοβοήθειας. Γι'αυτό και ψυλλιάζομαι - αν και διαφωνώ με την ανάθεση ζωδίων σε εξωκρόνιους - ότι ταιριάζει περισσότερο στην Παρθένο παρά στον Τοξότη. Γιατί σου διδάσκει ταπεινοφροσύνη.
  • fldown @ 22.09.2009 20:55
    Και εγώ αναχωρώ! Καλό βράδυ σε όλους! Χάρηκα την κουβεντούλα μας!!
  • astropet @ 22.09.2009 21:03
    Καλό σας βράδυ!
  • 777 @ 22.09.2009 21:07
    Καληνύχτα κι από 'μένα
  • konstans @ 24.09.2009 11:10
    Astropet έστω και καθυστερημενα ευχαριστώ και σε συνδυασμό με αυτό που είπε η fl παρόλο που οι υδάτινοι οίκοι μου είναι εντελώς άδειοι (με εξαίρεση τον 7ο που έχω ποσειδώνα) τα σημαντικότερα μαθήματα τα έχω πάρει από ζώδια του νερού. Μαθήματα που με έχουν αγγίξει αναταράξει και αλλάξει από μέσα. Με φίλη σκορπίνα και εμπειρία με καρκίνο και ιχθύ μπορώ να πω ότι μετά από αυτά τα περάσματα δεν ήμουν η ίδια. Για έναν περίεργο λόγο με κάνουν να συνηδητοποιώ πράγματα που πριν δεν μπορουσα να φανταστώ ότι ίσχυουν ή ότι μπορόυσαν να έιναι έτσι και μετά δεν ήμουν η ίδια. Η εμπειρία ήταν σαν ένα πέπλο που σχίζεται μπροστά από τα μάτια σου και μπορείς να δεις σε διαφορετικά επίπεδα.

    Το ίδιο παραδόξως ισχύει και για τους διδύμους (η αδερφή μου είναι) παρόλο που δεν τους αντέχω πάντα με κάνουν να αναρωτιέμαι και να θέλω να λύσω τα όποια κολλήματα που με δένουν από τα οποία οι ίδιοι είναι περιέργως ελέυθεροι.

    Τελοσπάντων ευχαριστώ και προφανώς είναι πολύ πιο σύνθετο το θέμα, αλλά εξακολουθώ να έχω αυτή την έντονη αίσθηση ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη φορτισμένη ενέργεια με τον ερχομό μας που κάτι πρέπει να την κάνουμε κάπως να την εξελίξουμε και νομίζω το ότι να γνωρίζουμε και να μπορούμε να την εξηγήσουμε να είναι προς όφελος μας.

    Κάποια πράγματα που σε καθορίζουν, οι τάσεις που έχεις από γενννησιμιού σου (από κάπου προέρχονται) αναστολές που πρέπει να ξεπεράσεις το τι θα κάνεις ίσως να σε βοηθήσει να τα αναγνωρίσεις και να καταλάβεις ότι είσαι αυτός ο άνθρωπος για κάποιο συγκεκριμένο λόγο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παραμείνεις έτσι. Θα πάρεις αυτό με το οποίο ήρθες και θα το δουλέψεις.

    Και πάλι ευχαριστώ για όλες τις απόψεις και καλή ημέρα σε όλους!!!!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...